Search Hashtag & User

Ampang, Kuala Lumpur photos & videos

781.8k Posts

Latest Posts on Ampang, Kuala Lumpur

Hq announce 5hari closed !! Gelisah gulong bucu cadar takut stok tak cukup. Kak yana kena pastikan ready stok yang sentiasa cukup untuk kastemer dan my saiyang-saiyang.
Baru dapat bisnes dengan seronok dan bahagia tak gitew. Melainkan stok kena catu kehabisan pati hahaha

Jom kosisten buat dan semangat!! #ErryanaTeam
#ErryanaStokisDexandra
#DexandraAmpang
#DexandraCheras

Hq announce 5hari closed !! Gelisah gulong bucu cadar takut stok tak cukup. Kak yana kena pastikan ready stok yang sentiasa cukup untuk kastemer dan my saiyang-saiyang. 
Baru dapat bisnes dengan seronok dan bahagia tak gitew. Melainkan stok kena catu kehabisan pati hahaha

Jom kosisten buat dan semangat!! #ErryanaTeam
#ErryanaStokisDexandra
#DexandraAmpang
#DexandraCheras
1 0 4 minutes ago

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak
1 0 12 minutes ago

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak
1 0 13 minutes ago

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak
1 0 13 minutes ago

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak
1 0 14 minutes ago

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak
2 0 15 minutes ago

Wondercheese adalah 100% produk bumiputra 😋😋

Wondercheese adalah 100% produk bumiputra 😋😋
1 0 15 minutes ago

My lunch for today🍊 🍌 🍓

My lunch for today🍊 🍌 🍓
1 0 15 minutes ago

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak

'Zamani'

Majlis akad nikah for Zamani Slam @zimeproduction and Juliana

#pelamin #akadnikah #tunang #MALAYSIA #nakkahwinketak
4 0 15 minutes ago

ANGGUN SONGKET
.
RM 130 SM | RM 135 SS
.
👉🏻MATERIAL YG SANGAT OHSEM
Menggunakan material dari 100% cotton tenun asli yg sejuk, selesa, dan tak mudah kedut.
.
👉🏻6 WARNA CANTIK & MELETOPS
.
👉🏻TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XL
.
👉🏻CUTTING YANG CANTIK
Dengan potongan kurung moden dan cutting yg menarik bakal membuatkan sis nampak anggun dan rasa sangat confident bila bergerak.

#littleshopbyaina
#bajucottonmurah
#cotton
#bajukurungmurah
#bajumampumilik
#newarrivals
#meletop
#sayajualbaju
#kidsfashion
#kidstyle
#kidsclothes
#kurungmoden
#muslimfashion
#muslimahwear
#bazaaronline
#newarrivals
#babyfashion
#minikurung
#viral
#outfitinspiration
#outfits
#jombeli
#followmyig
#likeforlikes
#up
#hijabista
#hijabfashion

ANGGUN SONGKET
.
RM 130 SM | RM 135 SS
.
👉🏻MATERIAL YG SANGAT OHSEM 
Menggunakan material dari 100% cotton tenun asli yg sejuk, selesa, dan tak mudah kedut.
.
👉🏻6 WARNA CANTIK & MELETOPS
.
👉🏻TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XL
.
👉🏻CUTTING YANG CANTIK 
Dengan potongan kurung moden dan cutting yg menarik bakal membuatkan sis nampak anggun dan rasa sangat confident bila bergerak.

#littleshopbyaina
#bajucottonmurah 
#cotton 
#bajukurungmurah 
#bajumampumilik 
#newarrivals 
#meletop 
#sayajualbaju 
#kidsfashion 
#kidstyle 
#kidsclothes 
#kurungmoden 
#muslimfashion 
#muslimahwear 
#bazaaronline 
#newarrivals 
#babyfashion 
#minikurung
#viral 
#outfitinspiration 
#outfits
#jombeli
#followmyig 
#likeforlikes 
#up
#hijabista 
#hijabfashion
5 0 18 minutes ago

💥💥KOPI RATU RM43, BELI 2 PKT DPT FREE KEAHLIAN JRM ❤
.
➡KOMEN BONDA "Antara pertanyaan yg sering sy terima pada dm & pm di media sosial sy.. " kalau kita nak bersenam ataupun utk menjaga kecantikan badan adakah kafein itu bagus..??
.
Apa saja kita makan jgn berlebih2an bab Kafein dtg daripada teh, minuman bersoda dan kopi.. ia sebenarnya bknlah x bagus dn kena ingat apa sahaja yg kita makan secara berlebihan itu x bagus utk manusia.. meskipun air putih..!!
.
Menafaat Kafein merangsang lebih bertenaga, cergas dn ia juga mbntu proses utk menguruskan berat badan.. tetapi x semua org tahan dgn kafein.. kerana blh menyebabkan migrain, asid masam naik, angin, pening kepala, mual dan perut sebu..
.
Seeloknya sebelum bersenam ialah minum jus buahan sbb tu sy pernah mencipta produk Rduse.. bila sy menciptakan sebuah minuman contohnya kopi ratu, sy mengetahui setiap formula yg sy buat utk keperluan bdn sy sendiri ..Sy buat kerana sy menyayangi otak ..!! sbb itu kopi ratu sy ciptakan dgn formula yg sgt mahal di mana herba itu menyerupai rasa kopi yg memberi effect pada minda yg sgt cergas dn menyebabkan sy rasa kenyang berpanjangan..Minda yg kuat dn idea mencurah2
.
Agaknya dgn umur sy sekarang, kalau sy x banyak minum kopi ratu, daya ingatan sy sgt lemah dn juga sy akan semakin lebih cepat gemuk..( Allah maha hebat bukan sy)
.
kopi ratu mbuatkan kita rasa kenyang yg berpanjangan.. minda lebih cergas dn ia bagus utk org yg ada vertigo.. berbeza dgn kopi strawberry, fungsinya adalah utk merangsang hormon melatonin..
.
Hormon melatonin ini sgt penting kerana merangsang dan membina lebih baik hormon2 yg lain.. ramai masyarakat skrg susah tidur, stress dn penyedih sbb itu sy mencari herba yg berunsurkan seratonin..
.
Semua hormon2 yg sy sering nyatakan dlm caption ataupun percakapan sy adalah perkara yg sy faham
Dn lakukan dlm kehidupan sy..
.
💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG
💥, POS BLEH, ➡WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
.
. #kopiratu
#kopiromagella
#royalv
#mustanir
#pengedarjrmampangkl

💥💥KOPI RATU RM43, BELI 2 PKT DPT FREE KEAHLIAN JRM ❤
.
➡KOMEN BONDA "Antara pertanyaan yg sering sy terima pada dm &  pm di media sosial sy.. " kalau kita nak bersenam ataupun utk menjaga kecantikan badan adakah kafein itu bagus..??
.
Apa saja kita makan jgn berlebih2an bab Kafein dtg daripada teh, minuman bersoda dan kopi.. ia sebenarnya bknlah x bagus dn kena ingat apa sahaja yg kita makan secara berlebihan itu x bagus utk manusia.. meskipun air putih..!!
.
Menafaat Kafein merangsang lebih bertenaga, cergas dn ia juga mbntu proses utk menguruskan berat badan.. tetapi x semua org tahan dgn kafein.. kerana blh menyebabkan migrain, asid masam naik, angin, pening kepala, mual dan perut sebu..
.
Seeloknya sebelum bersenam ialah minum jus buahan sbb tu sy pernah mencipta produk Rduse.. bila sy menciptakan sebuah minuman contohnya kopi ratu, sy mengetahui setiap formula yg sy buat utk keperluan bdn sy sendiri ..Sy buat kerana sy menyayangi otak ..!! sbb itu kopi ratu sy ciptakan dgn formula yg sgt mahal di mana herba itu menyerupai rasa kopi yg memberi effect pada minda yg sgt cergas dn menyebabkan sy rasa kenyang berpanjangan..Minda yg kuat dn idea mencurah2
.
Agaknya dgn umur sy sekarang, kalau sy x banyak minum kopi ratu, daya ingatan sy sgt lemah dn juga sy akan semakin lebih cepat gemuk..( Allah maha hebat bukan sy)
.
kopi ratu mbuatkan kita rasa kenyang yg berpanjangan.. minda lebih cergas dn ia bagus utk org yg ada vertigo.. berbeza dgn kopi strawberry, fungsinya adalah utk merangsang hormon melatonin..
.
Hormon melatonin ini sgt penting kerana merangsang dan membina lebih baik hormon2 yg lain.. ramai masyarakat skrg susah tidur, stress dn penyedih sbb itu sy mencari herba yg berunsurkan seratonin..
.
Semua hormon2 yg sy sering nyatakan dlm caption ataupun percakapan sy adalah perkara yg sy faham
Dn lakukan  dlm kehidupan sy..
.
💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG
💥, POS BLEH, ➡WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
.
.#kopiratu
#kopiromagella
#royalv
#mustanir
#pengedarjrmampangkl
1 0 36 minutes ago

HOODIES ADIDAS❤❤
.
Colour hoodies boleh refer admin,bg tau nk tgk katalog warna hoodies😁😁
. .
Korang nak custom hoodies mcm ni pun boleh😚😚
.
Korang hanya perlu send gmbr yg jelas ,utk memudahkan kerja kami💖💖
.
Utk design ni ,boleh screenshot utk order💗
.

Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia #hoodiescouple #sweatshirtcustom

HOODIES ADIDAS❤❤
.
Colour hoodies boleh refer admin,bg tau nk tgk katalog warna hoodies😁😁
. .
Korang nak custom hoodies mcm ni pun boleh😚😚
.
Korang hanya perlu send gmbr yg jelas ,utk memudahkan kerja kami💖💖
.
Utk design ni ,boleh screenshot utk order💗
.

Whatsapp : 0112-0723374
.
.
#kataloghoodies #hoodies #hoodiesbajet #hoodiesmalaysia #hoodiesmurah #like4like #sweatshirtmalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtstussy #alanwalker #hoodiesunicorn #hoodiesnama #hoodiescustom #hoodiesjustinbieber #kakymotor #sweatshirtjawi #zumbamalaysia #hoodiescouplemalaysia  #hoodiescouple #sweatshirtcustom
4 0 37 minutes ago

Icing biscuits - Just for kicks🤓

#Doremon Icing biscuits
#Baby Sharks
#Better luck next time

Icing biscuits - Just for kicks🤓

#Doremon Icing biscuits
#Baby Sharks
#Better luck next time
1 0 37 minutes ago

Simplicity is the key to Beauty..

Beauty is not complicated with SUTERA

Stay Tuned for our SUTERA Launching on 01.11.2019
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic

Simplicity is the key to Beauty..
•
Beauty is not complicated with SUTERA
•
Stay Tuned for our SUTERA Launching on 01.11.2019 
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
1 0 40 minutes ago

Simplicity is the key to Beauty..

Beauty is not complicated with SUTERA

Stay Tuned for our SUTERA Launching on 01.11.2019
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic

Simplicity is the key to Beauty..
•
Beauty is not complicated with SUTERA
•
Stay Tuned for our SUTERA Launching on 01.11.2019 
#suterabyjtt
#suterabeautytherapy
#suterahealthycosmetic
0 0 41 minutes ago

SANDWICH FIESTA FEEDBACK 💕
.
We have Large Box 24pcs & Med Box 12pcs
.
And 6 tasty and delicious fillings :
🥚EggMayolicious
🧀Cheezy Chicken Loaf
🐟Tuna Crazy
🌶️Tuna Firekick
🍗Cheezy Chicken Grill
🥪Mix Fiesta Box
.
Sandwich Box By Sandwich Fiesta sesuai untuk mereka yang mahukan kudapan sedap, enak dan super lazat! 😍
.
Boleh dijadikan hidangan untuk :
✔️ Birthday Party
✔️ Majlis Aqiqah/Majlis Keramaian
✔️ Meeting
✔️ Event
✔️ Picnic
✔️ Potluck
✔️ Breakfast atau Hi-Tea bersama yang tersayang
.
So guys, Get your superb ohsem Sandwich Fiesta now!
.
🚗 Delivery with runner area KL - Ampang, Wangsa Maju,KLCC, Kg Pandan dan kawasan sekitar (Delivery will be charge)
.
📍Self Collect : Taman Dagang, Ampang
.
📲 To order whatsapp us at +6013-2175476 or klik link di bio 💕
.
❌DM ❌CALL
.
❗Please confirm your order atleast 2 Days before Delivery/Self Pickup. NO URGENT ORDER
.
#sandwichampang #ampang #ampangdelivery #malaysia #makansedap #makansedapkl #penghantaranmakanan #sandwichkl #sayajualsandwich #makansedapkl #ampangjaya #klcc #ampangpoint #sandwichdelivery #wangsamaju #sandwichwangsamaju #kgpandan #sandwichkgpandan #sandwichklcc #sandwichfiesta #sandwichboxkl #tescoampang #homemadesandwich #freshsandwich #sandwichsedapmurah #sandwichmalaysia #sandwich #homemadesandwich #fooddeliverykl #fooddeliveryservices #sandwichsedap #sandwichsedapmurah

SANDWICH FIESTA FEEDBACK 💕
.
We have Large Box 24pcs & Med Box 12pcs
.
And 6 tasty and delicious fillings :
🥚EggMayolicious
🧀Cheezy Chicken Loaf
🐟Tuna Crazy
🌶️Tuna Firekick
🍗Cheezy Chicken Grill
🥪Mix Fiesta Box
. 
Sandwich Box By Sandwich Fiesta sesuai untuk mereka yang mahukan kudapan sedap, enak dan super lazat! 😍
.
Boleh dijadikan hidangan untuk :
✔️ Birthday Party
✔️ Majlis Aqiqah/Majlis Keramaian
✔️ Meeting
✔️ Event
✔️ Picnic
✔️ Potluck
✔️ Breakfast atau Hi-Tea bersama yang tersayang
.
So guys, Get your superb ohsem Sandwich Fiesta now!
.
🚗 Delivery with runner area KL - Ampang, Wangsa Maju,KLCC, Kg Pandan dan kawasan sekitar (Delivery will be charge)
.
📍Self Collect : Taman Dagang, Ampang
.
📲 To order whatsapp us at +6013-2175476 or klik link di bio 💕
.
❌DM ❌CALL
.
❗Please confirm your order atleast 2 Days before Delivery/Self Pickup. NO URGENT ORDER
. 
#sandwichampang #ampang #ampangdelivery #malaysia #makansedap #makansedapkl #penghantaranmakanan #sandwichkl #sayajualsandwich #makansedapkl #ampangjaya #klcc #ampangpoint #sandwichdelivery #wangsamaju #sandwichwangsamaju #kgpandan #sandwichkgpandan #sandwichklcc #sandwichfiesta #sandwichboxkl #tescoampang #homemadesandwich #freshsandwich #sandwichsedapmurah #sandwichmalaysia #sandwich  #homemadesandwich #fooddeliverykl #fooddeliveryservices #sandwichsedap #sandwichsedapmurah
2 0 44 minutes ago

Penuh boot pegi delivery. Alhamdulillah. So siapa2 nak gee hantar terus ke rumah boleh wasap gee sekarang😁

Penuh boot pegi delivery. Alhamdulillah. So siapa2 nak gee hantar terus ke rumah boleh wasap gee sekarang😁
7 0 44 minutes ago

SANDWICH FIESTA FEEDBACK 💕
.
We have Large Box 24pcs & Med Box 12pcs
.
And 6 tasty and delicious fillings :
🥚EggMayolicious
🧀Cheezy Chicken Loaf
🐟Tuna Crazy
🌶️Tuna Firekick
🍗Cheezy Chicken Grill
🥪Mix Fiesta Box
.
Sandwich Box By Sandwich Fiesta sesuai untuk mereka yang mahukan kudapan sedap, enak dan super lazat! 😍
.
Boleh dijadikan hidangan untuk :
✔️ Birthday Party
✔️ Majlis Aqiqah/Majlis Keramaian
✔️ Meeting
✔️ Event
✔️ Picnic
✔️ Potluck
✔️ Breakfast atau Hi-Tea bersama yang tersayang
.
So guys, Get your superb ohsem Sandwich Fiesta now!
.
🚗 Delivery with runner area KL - Ampang, Wangsa Maju,KLCC, Kg Pandan dan kawasan sekitar (Delivery will be charge)
.
📍Self Collect : Taman Dagang, Ampang
.
📲 To order whatsapp us at +6013-2175476 or klik link di bio 💕
.
❌DM ❌CALL
.
❗Please confirm your order atleast 2 Days before Delivery/Self Pickup. NO URGENT ORDER
.
#sandwichampang #ampang #ampangdelivery #malaysia #makansedap #makansedapkl #penghantaranmakanan #sandwichkl #sayajualsandwich #makansedapkl #ampangjaya #klcc #ampangpoint #sandwichdelivery #wangsamaju #sandwichwangsamaju #kgpandan #sandwichkgpandan #sandwichklcc #sandwichfiesta #sandwichboxkl #tescoampang #homemadesandwich #freshsandwich #sandwichsedapmurah #sandwichmalaysia #sandwich #homemadesandwich #fooddeliverykl #fooddeliveryservices #sandwichsedap #sandwichsedapmurah

SANDWICH FIESTA FEEDBACK 💕
.
We have Large Box 24pcs & Med Box 12pcs
.
And 6 tasty and delicious fillings :
🥚EggMayolicious
🧀Cheezy Chicken Loaf
🐟Tuna Crazy
🌶️Tuna Firekick
🍗Cheezy Chicken Grill
🥪Mix Fiesta Box
. 
Sandwich Box By Sandwich Fiesta sesuai untuk mereka yang mahukan kudapan sedap, enak dan super lazat! 😍
.
Boleh dijadikan hidangan untuk :
✔️ Birthday Party
✔️ Majlis Aqiqah/Majlis Keramaian
✔️ Meeting
✔️ Event
✔️ Picnic
✔️ Potluck
✔️ Breakfast atau Hi-Tea bersama yang tersayang
.
So guys, Get your superb ohsem Sandwich Fiesta now!
.
🚗 Delivery with runner area KL - Ampang, Wangsa Maju,KLCC, Kg Pandan dan kawasan sekitar (Delivery will be charge)
.
📍Self Collect : Taman Dagang, Ampang
.
📲 To order whatsapp us at +6013-2175476 or klik link di bio 💕
.
❌DM ❌CALL
.
❗Please confirm your order atleast 2 Days before Delivery/Self Pickup. NO URGENT ORDER
. 
#sandwichampang #ampang #ampangdelivery #malaysia #makansedap #makansedapkl #penghantaranmakanan #sandwichkl #sayajualsandwich #makansedapkl #ampangjaya #klcc #ampangpoint #sandwichdelivery #wangsamaju #sandwichwangsamaju #kgpandan #sandwichkgpandan #sandwichklcc #sandwichfiesta #sandwichboxkl #tescoampang #homemadesandwich #freshsandwich #sandwichsedapmurah #sandwichmalaysia #sandwich  #homemadesandwich #fooddeliverykl #fooddeliveryservices #sandwichsedap #sandwichsedapmurah
0 0 45 minutes ago

SANDWICH FIESTA FEEDBACK 💕
.
We have Large Box 24pcs & Med Box 12pcs
.
And 6 tasty and delicious fillings :
🥚EggMayolicious
🧀Cheezy Chicken Loaf
🐟Tuna Crazy
🌶️Tuna Firekick
🍗Cheezy Chicken Grill
🥪Mix Fiesta Box
.
Sandwich Box By Sandwich Fiesta sesuai untuk mereka yang mahukan kudapan sedap, enak dan super lazat! 😍
.
Boleh dijadikan hidangan untuk :
✔️ Birthday Party
✔️ Majlis Aqiqah/Majlis Keramaian
✔️ Meeting
✔️ Event
✔️ Picnic
✔️ Potluck
✔️ Breakfast atau Hi-Tea bersama yang tersayang
.
So guys, Get your superb ohsem Sandwich Fiesta now!
.
🚗 Delivery with runner area KL - Ampang, Wangsa Maju,KLCC, Kg Pandan dan kawasan sekitar (Delivery will be charge)
.
📍Self Collect : Taman Dagang, Ampang
.
📲 To order whatsapp us at +6013-2175476 or klik link di bio 💕
.
❌DM ❌CALL
.
❗Please confirm your order atleast 2 Days before Delivery/Self Pickup. NO URGENT ORDER
.
#sandwichampang #ampang #ampangdelivery #malaysia #makansedap #makansedapkl #penghantaranmakanan #sandwichkl #sayajualsandwich #makansedapkl #ampangjaya #klcc #ampangpoint #sandwichdelivery #wangsamaju #sandwichwangsamaju #kgpandan #sandwichkgpandan #sandwichklcc #sandwichfiesta #sandwichboxkl #tescoampang #homemadesandwich #freshsandwich #sandwichsedapmurah #sandwichmalaysia #sandwich #homemadesandwich #fooddeliverykl #fooddeliveryservices #sandwichsedap #sandwichsedapmurah

SANDWICH FIESTA FEEDBACK 💕
.
We have Large Box 24pcs & Med Box 12pcs
.
And 6 tasty and delicious fillings :
🥚EggMayolicious
🧀Cheezy Chicken Loaf
🐟Tuna Crazy
🌶️Tuna Firekick
🍗Cheezy Chicken Grill
🥪Mix Fiesta Box
. 
Sandwich Box By Sandwich Fiesta sesuai untuk mereka yang mahukan kudapan sedap, enak dan super lazat! 😍
.
Boleh dijadikan hidangan untuk :
✔️ Birthday Party
✔️ Majlis Aqiqah/Majlis Keramaian
✔️ Meeting
✔️ Event
✔️ Picnic
✔️ Potluck
✔️ Breakfast atau Hi-Tea bersama yang tersayang
.
So guys, Get your superb ohsem Sandwich Fiesta now!
.
🚗 Delivery with runner area KL - Ampang, Wangsa Maju,KLCC, Kg Pandan dan kawasan sekitar (Delivery will be charge)
.
📍Self Collect : Taman Dagang, Ampang
.
📲 To order whatsapp us at +6013-2175476 or klik link di bio 💕
.
❌DM ❌CALL
.
❗Please confirm your order atleast 2 Days before Delivery/Self Pickup. NO URGENT ORDER
. 
#sandwichampang #ampang #ampangdelivery #malaysia #makansedap #makansedapkl #penghantaranmakanan #sandwichkl #sayajualsandwich #makansedapkl #ampangjaya #klcc #ampangpoint #sandwichdelivery #wangsamaju #sandwichwangsamaju #kgpandan #sandwichkgpandan #sandwichklcc #sandwichfiesta #sandwichboxkl #tescoampang #homemadesandwich #freshsandwich #sandwichsedapmurah #sandwichmalaysia #sandwich  #homemadesandwich #fooddeliverykl #fooddeliveryservices #sandwichsedap #sandwichsedapmurah
3 0 45 minutes ago

KURUNG MODEN & CAPE CHIFFON

size 36 38 40 42 44 46 48 50 📌design kurung moden
📌 Cutting terletak kemas
📌 batu swaroski dan manik
📌 Kain sejuk dan tak panas
📌 Kain x mudah kedut
📌 design premium & limited
📌 nmpak cantik bile pakai
📌 Material moss crepe
📌zip belakang

https://wa.me/60137173221

#pakejperkahwinanbajet #setcouplemurah #setnikahbajet
#nikahatteri #bajukawinsewa #bajukahwinmuslimah #dressnikahmalaysia #dresssongket #dresswithveil #dresspengantinmurah #dressmurah #visitmyig #pengatinbaru #kendurikahwin #teamroketinsta #malaywedding #sayajualdress
#bajunikahmurah #bajunikahputih #dressputih #kerjakawin #kurungmodenmurah #majliskawin #dressnikahmurah #bajunikahoffer #pengantin #bajumurah #bajunikahsimplemurah #bajunikahtunangmurah

KURUNG MODEN & CAPE CHIFFON

size 36 38 40 42 44 46 48 50 📌design kurung moden
📌 Cutting terletak kemas
📌 batu swaroski dan manik
📌 Kain sejuk dan tak panas
📌 Kain x mudah kedut
📌 design premium & limited
📌 nmpak cantik bile pakai
📌 Material moss crepe
📌zip belakang

https://wa.me/60137173221

#pakejperkahwinanbajet #setcouplemurah #setnikahbajet
#nikahatteri #bajukawinsewa #bajukahwinmuslimah #dressnikahmalaysia #dresssongket #dresswithveil #dresspengantinmurah #dressmurah #visitmyig #pengatinbaru #kendurikahwin #teamroketinsta #malaywedding #sayajualdress
#bajunikahmurah #bajunikahputih #dressputih #kerjakawin #kurungmodenmurah #majliskawin #dressnikahmurah #bajunikahoffer #pengantin #bajumurah  #bajunikahsimplemurah #bajunikahtunangmurah
0 0 46 minutes ago

.
READY STOCK
.
@sarasofea.kids
ONE STOP CENTRE BABY FOOD
.
Dapatkan BABY FOOD dari @babyeatsbyjustlixa
.
Sesuai untuk baby berumur 6 bulan dan ke atas.
.
Delivery sekitar KLCC, SOGO, Jalan Tun Razak, Jalan Ampang, Ampang, Keramat, Setiawangsa, Ukay Perdana, Melawati, Kg Pandan, Pandan Indah, Pandan Perdana, Cheras dan sekitarnya
.
WA utk order www.wasap.my/60192747116/babyfood
.
.
Stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat. 😍
.
.
#babyfood #bebj #babyfooddelivery #sarasofeakids #babyfoodkualalumpur #babyfoodkl #babyfoodhalal #babyfoodampang #babyfoodselangor #babyeatsbyjustlixa #babybitesnmunch #babyfoodmalaysia #babyfoodhomemade #babyfoodhalal #babyfoodorganik #gengmemasakuntukanak #pastasayur

.
READY STOCK
.
@sarasofea.kids
ONE STOP CENTRE BABY FOOD
.
Dapatkan BABY FOOD dari @babyeatsbyjustlixa
.
Sesuai untuk baby berumur 6 bulan dan ke atas.
.
Delivery sekitar KLCC, SOGO,  Jalan Tun Razak, Jalan Ampang, Ampang, Keramat, Setiawangsa, Ukay Perdana, Melawati, Kg Pandan, Pandan Indah, Pandan Perdana,  Cheras dan sekitarnya
.
WA utk order www.wasap.my/60192747116/babyfood
.
.
Stok adalah terhad, siapa cepat dia dapat. 😍
.
.
#babyfood #bebj #babyfooddelivery #sarasofeakids #babyfoodkualalumpur #babyfoodkl #babyfoodhalal #babyfoodampang #babyfoodselangor #babyeatsbyjustlixa #babybitesnmunch #babyfoodmalaysia #babyfoodhomemade #babyfoodhalal #babyfoodorganik #gengmemasakuntukanak #pastasayur
1 0 51 minutes ago

Top Posts on Ampang, Kuala Lumpur

#throwback malam gala #anakperjanjiansyaitan with my sis @chacha_maembong , @emma_maembongofficial and my mama @janet_isa .
.
congrats @chacha_maembong you did great!! .
.

#throwback malam gala #anakperjanjiansyaitan with my sis @chacha_maembong , @emma_maembongofficial and my mama @janet_isa .
.
congrats @chacha_maembong you did great!! .
.
2,445 10 20 October, 2019

Bantu jiran ke hospital.. kita tak tahu satu Hari siapa yg Allah hantar utk tolong kita.

Bantu jiran ke hospital.. kita tak tahu satu Hari siapa yg Allah hantar utk tolong kita.
5,141 94 14 hours ago

JOM DENGAR FULL SONG #IPERGIMBH 🎶
.

SIAPA NAK FREE FACIAL ?
Cepat comment kat bawah ‼️
.
MBH ada 27 outlet, confirm ada yang dekat dengan korang.
@mbh_medispa @mbhmedispa_official

JOM DENGAR FULL SONG #IPERGIMBH 🎶
.

SIAPA NAK FREE FACIAL ? 
Cepat comment kat bawah ‼️
.
MBH ada 27 outlet, confirm ada  yang dekat dengan korang. 
@mbh_medispa @mbhmedispa_official
335 7 16 October, 2019

The function n message of appearance what your clothes say about you!

Alhamdulillah, sharing bersama setiausaha UPSI.

InsyaAllah semoga kita semua diberi kefahaman dengan ilmu2 yg kite pelajari, ameenn.. #imageconsultant #perundingimej #irmahasmie

The function n message of appearance what your clothes say about you!

Alhamdulillah, sharing bersama setiausaha UPSI.

InsyaAllah semoga kita semua diberi kefahaman dengan ilmu2 yg kite pelajari, ameenn.. #imageconsultant #perundingimej #irmahasmie
637 2 19 hours ago

The true bff never leave even you are ugly❤️😘🏁

The true bff never leave even you are ugly❤️😘🏁
274 7 20 hours ago

- ♾

- ♾
111 14 23 October, 2019

Never forget who was there when you needed them 🌸

Never forget who was there when you needed them 🌸
139 0 20 hours ago

I’m due to meet the teachers and coaches in joyfolk community - mainly to experience and enjoy their classes. InshaAllah I’ll see to this. And since @joyfolk is for all the teachers and learners out there, we want to create features that are relevant to you. So we’d love to have your inputs in.
I’ll also be inviting 8 teachers to be in our pilot for MVP (Minimum Viable Product). So look out for a message from me soon!
Other than that, have a great rest of the week and ahead amazing beings! 😘🧡 #joyfolkjourney #startup #education #technology #edtech

I’m due to meet the teachers and coaches in joyfolk community - mainly to experience and enjoy their classes. InshaAllah I’ll see to this. And since @joyfolk is for all the teachers and learners out there, we want to create features that are relevant to you. So we’d love to have your inputs in. 
I’ll also be inviting 8 teachers to be in our pilot for MVP (Minimum Viable Product). So look out for a message from me soon! 
Other than that, have a great rest of the week and ahead amazing beings! 😘🧡 #joyfolkjourney #startup #education #technology #edtech
232 10 23 October, 2019

Anakku Adek Aster, Firdaus, dan cucuku Farid Ar Rayyan, Rabu, 23 Oktober 2019.

Anakku Adek Aster, Firdaus, dan cucuku Farid Ar Rayyan, Rabu, 23 Oktober 2019.
104 6 11 hours ago