Search Hashtag & User

Jerantut photos & videos

79.4k Posts

Latest Posts on Jerantut

1 0 23 minutes ago

awan kepuk2..tak nak balik kl boleh tak..huhu

awan kepuk2..tak nak balik kl boleh tak..huhu
3 0 25 minutes ago

BERNIAGA PILIH KUMPULAN YG KUKUH DAN MENTOR YG KOMITED BANTU TEAM BERJAYA

Ni la rahsia kami bagaimana dari stock tersimpan setahun tak terusik asbab satu ilmu demo product sahaja terpaksa restock 5 set Bvsm terus.

Yang paling happy bila Allah lorongkan customers yg amek product dengan bayaran cash. Kerja dapat gaji habis bayar ke bank semula. Tak sempat nk pegang yg ribu ribu pun. Pergi mesin atm cucuk duit tinggal Rm900.

Nak sampai ke gaji seterusnya serba serbi dh jimat masih lagi tidak cukup. Sampai bila nk harung kehidupan macam tu. Hidup sentiasa ada komitmen tak boleh nak elak kerana itu adalah keperluan kita sebagai manusia. Tapi tak kan nak redho sahaja kan?? Cari solution.

Ambil peluang berniaga apa juga perniagaan dan ofkos kami semua pilih berniaga bersama #TLGbyCLA di bawah program #Claapprenticeship.
Ramai muka boleh senyum gembira bila berniaga dengan cara kami kerana kami bukan sahaja di ajar ilmu dunia semata tapi di ajar utk jemput rezeki dan perbetulkan mind set. Hanya dalam #TLGbyCLA
Kami sedia membimbing anda dengan #Zeromodal
Ambil dulu ilmu free dan apply kami bantu anda sampai pandai berniaga seperti protoge di bawah ini.

#Claapprenticeship #TLGbyCLA #Clavengers

BERNIAGA PILIH KUMPULAN YG KUKUH DAN MENTOR YG KOMITED BANTU TEAM BERJAYA

Ni la rahsia kami bagaimana dari stock tersimpan setahun tak terusik asbab satu ilmu demo product sahaja terpaksa restock 5 set Bvsm terus.

Yang paling happy bila Allah lorongkan customers yg amek product dengan bayaran cash. Kerja dapat gaji habis bayar ke bank semula. Tak sempat nk pegang yg ribu ribu pun. Pergi mesin atm cucuk duit tinggal Rm900.

Nak sampai ke gaji seterusnya serba serbi dh jimat masih lagi tidak cukup. Sampai bila nk harung kehidupan macam tu. Hidup sentiasa ada komitmen tak boleh nak elak kerana itu adalah keperluan kita sebagai manusia. Tapi tak kan nak redho sahaja kan?? Cari solution.

Ambil peluang berniaga apa juga perniagaan dan ofkos kami semua pilih berniaga bersama #TLGbyCLA di bawah program #Claapprenticeship. 
Ramai muka boleh senyum gembira bila berniaga dengan cara kami kerana kami bukan sahaja di ajar ilmu dunia semata tapi di ajar utk jemput rezeki dan perbetulkan mind set. Hanya dalam #TLGbyCLA 
Kami sedia membimbing anda dengan #Zeromodal 
Ambil dulu ilmu free dan apply kami bantu anda sampai pandai berniaga seperti protoge di bawah ini.

#Claapprenticeship #TLGbyCLA #Clavengers
0 0 1 hour ago

🔥 GRAPE VITAGEN IN THE HOUSE!! 🔥
.
panaihh panaihhh niiiiii maiii sedoottttttt cepat.....sejukkkk tekakk aihhhhhh
.
nakkk? 14 Flavour yang available ye hariniii....cepat2..stok tak banyak dah tgal ni...
.
click link je yang mana nak order utk apa2 majlis / sedekah & KAMI COD AREA JERANTUT SETIAP HARI😍
.
http://aiminuddin.wasap.my/
.
#codjerantut #aiskrimmalaysiajerantut #aiskrimjerantut #aiskrimviraljerantut #esedoot #codbandarjerantut #jerantut #foodviraljerantut #codmakananjerantut #aiskrimkendurijerantut #aiskrimeventjerantut #sedekahjerantut #aiskrimmalaysiajengka #aiskrimmalaysiatemerloh #aiskrimmalaysiamentakab #aiskrimbirthdayjerantut #dessertjerantut

🔥 GRAPE VITAGEN IN THE HOUSE!! 🔥
.
panaihh panaihhh niiiiii maiii sedoottttttt cepat.....sejukkkk tekakk aihhhhhh
.
nakkk? 14 Flavour yang available ye hariniii....cepat2..stok tak banyak dah tgal ni...
.
click link je yang mana nak order utk apa2 majlis / sedekah & KAMI COD AREA JERANTUT SETIAP HARI😍
.
http://aiminuddin.wasap.my/
.
#codjerantut #aiskrimmalaysiajerantut #aiskrimjerantut #aiskrimviraljerantut  #esedoot #codbandarjerantut #jerantut #foodviraljerantut #codmakananjerantut #aiskrimkendurijerantut #aiskrimeventjerantut #sedekahjerantut #aiskrimmalaysiajengka #aiskrimmalaysiatemerloh #aiskrimmalaysiamentakab #aiskrimbirthdayjerantut #dessertjerantut
2 0 1 hour ago

9 0 1 hour ago

So soooo beautiful our ladyboss @hafizatulatikah in Lipmatte Birthday Edition 🥰 😍
.
.
#lipmattebirthdayedition #obsesscosmetics #teamWOW #teamAdinda #limitededition #sayajual

So soooo beautiful our ladyboss @hafizatulatikah in Lipmatte Birthday Edition 🥰 😍
.
.
#lipmattebirthdayedition #obsesscosmetics #teamWOW #teamAdinda #limitededition #sayajual
2 0 3 hours ago

Ini adalah fakta❗️
Vape 95% adalah lebih selamat berbanding rokok✔️

Ini adalah fakta❗️
Vape 95% adalah lebih selamat berbanding rokok✔️
13 0 5 hours ago

Teruskan langkah walau apew pon rintanggan nye
# say morning 😍💕

Teruskan langkah walau apew pon rintanggan nye 
# say morning 😍💕
1 0 7 hours ago

😋

😋
33 0 11 hours ago

240 pcs taq bersedia utk menerima urusetia dn petugas pameran artifak dan program memperingati perjuangan Rasulullah.. Alhmdulillah..bila ko ad adik beradik yg sudi berhempas bersila bersama..walau demo ni geng² bos² kt office di siang hri...tp mlm hri kmi geng Dewan Abu Hurairah.. #7daystogo

240 pcs taq bersedia utk menerima urusetia dn petugas pameran artifak dan program memperingati perjuangan Rasulullah.. Alhmdulillah..bila ko ad adik beradik yg sudi berhempas bersila bersama..walau demo ni geng² bos² kt office di siang hri...tp mlm hri kmi geng Dewan Abu Hurairah.. #7daystogo
16 1 14 hours ago

Love. Memories. Friends. Forever
InsyaAllah.

Love. Memories. Friends. Forever
InsyaAllah.
11 1 14 hours ago

www.tiny.cc/tifia
Referral UID : 445721723

www.tiny.cc/tifia
Referral UID : 445721723
0 0 15 hours ago

Salam Forex Traders. Ada yg :
1) nk free indi, template dan profile Teknik Ishamfx utk 28 pair
2) nk belajar free Teknik Ishamfx
3) nk live trade free
Live Trade untuk anda lebih faham. Buat sampai anda profit. Balik anda trade untuk cipta profit💵💵💵✅ In Sya Allah profit. Semua nya sudah di permudah kan dalam satu trading system.

Fully Auto (Tidak perlu lukis / marking lagi > semua sudah di permudah kan)

P/S : Belajar sampai pandai... pastikn anda dah daftar dan depo min usd50. Utk daftar layari www.tiny.cc/tifia
Referral UID : 445721723

Blh sms/whatsApp/telegram @ishamfx /call saya.
Isham : www.wasap.my/60139778576/ishamfx
Set FREE (PERCUMA) Personal Coaching (face to face) : Jerantut, Pahang.

FOREX is high RISK but high RETURN.

Forex Adalah Perniagaan Yang Berisiko Tak Kira Trade Secara Manual Atau Secara Automatik (Robot). Jadi Berdaganglah Dengan Cara Berhemah. Rancang Kewangan Dan Dagangan Anda Dengan Betul. Kawal Emosi. Kawal Sikap. Kawal Nafsu. InsyaAllah Keuntungan akan Melebihi Kerugian.

PELABURAN DALAM ILMU AKAN MEMBERI PULANGAN YANG TERBAIK.

Salam Forex Traders. Ada yg : 
1) nk free indi, template dan profile Teknik Ishamfx utk 28 pair
2) nk belajar free Teknik Ishamfx
3) nk live trade free
Live Trade untuk anda lebih faham. Buat sampai anda profit. Balik anda trade untuk cipta profit💵💵💵✅ In Sya Allah profit. Semua nya sudah di permudah kan dalam satu trading system.

Fully Auto (Tidak perlu lukis / marking lagi > semua sudah di permudah kan)

P/S : Belajar sampai pandai... pastikn anda dah daftar dan depo min usd50. Utk daftar layari www.tiny.cc/tifia
Referral UID : 445721723

Blh sms/whatsApp/telegram @ishamfx /call saya.
Isham : www.wasap.my/60139778576/ishamfx
Set FREE (PERCUMA) Personal Coaching (face to face) : Jerantut, Pahang.

FOREX is high RISK but high RETURN.

Forex Adalah Perniagaan Yang Berisiko Tak Kira Trade Secara Manual Atau Secara Automatik (Robot). Jadi Berdaganglah Dengan Cara Berhemah. Rancang Kewangan Dan Dagangan Anda Dengan Betul. Kawal Emosi. Kawal Sikap. Kawal Nafsu. InsyaAllah Keuntungan akan Melebihi Kerugian.

PELABURAN DALAM ILMU AKAN MEMBERI PULANGAN YANG TERBAIK.
0 0 15 hours ago

Top Posts on Jerantut

SEBU. Tapi nampak happy. Mungkin sebab gula lebih. 🤣

SEBU. Tapi nampak happy. Mungkin sebab gula lebih. 🤣
32,456 148 20 October, 2019

Aquaculture 🦈

Aquaculture 🦈
127 7 27 August, 2019

Tahniah my twin lia dan safwan...selamat menjalani bahtera berumahtangga....💞

Tahniah my twin lia dan safwan...selamat menjalani bahtera berumahtangga....💞
115 18 25 August, 2019

Showers of positivity 💫

Showers of positivity 💫
104 9 14 August, 2019

pssssst, Nani bila?

pssssst, Nani bila?
127 2 17 August, 2019

Majlis Bertandang 19.10.19
Alhamdulillah, selesai sudah majlis di kedua2 belah pihak. Terima kasih kepada semua yang hadir ke majlis. Terima kasih juga kepada yang banyak membantu bagi menjayakan majlis ❤️
.
.
Love you my wife. Semoga perkahwinan kita sampai ke syurga 🌹♥️💞
Amin amin ya rabbal alamin 🤲🏻
#syatiXhairie #wedding #loveyou #tilljannah

Majlis Bertandang 19.10.19
Alhamdulillah, selesai sudah majlis di kedua2 belah pihak. Terima kasih kepada semua yang hadir ke majlis. Terima kasih juga kepada yang banyak membantu bagi menjayakan majlis ❤️
.
.
Love you my wife. Semoga perkahwinan kita sampai ke syurga 🌹♥️💞
Amin amin ya rabbal alamin 🤲🏻
#syatiXhairie #wedding #loveyou #tilljannah
167 13 20 October, 2019

🌸 شكور الحمدلله

For the first words i want to say alhamdulillah for the month long marriage 💞 I did not expect a rich marriage but i always grateful for everything Allah has given us in our little famliy 🌸 إن شى الله
13 Sep 2019💍

Pelamin @ita_andaman
Make up @ninasyazanamua
Veil and crown @afrahexclusive
Closet @giofabrics @lacemewah @diela_fadiela
Handsocks @handsocksexclusive
Photogarfy @mohdkamil_
Shuben #hamdibinshaari

🌸 شكور الحمدلله

For the first words i want to say alhamdulillah for the month long marriage 💞 I did not expect a rich marriage but i always grateful for everything Allah has given us in our little famliy 🌸 إن شى الله 
13 Sep 2019💍

Pelamin @ita_andaman 
Make up @ninasyazanamua 
Veil and crown @afrahexclusive 
Closet @giofabrics @lacemewah @diela_fadiela 
Handsocks @handsocksexclusive 
Photogarfy @mohdkamil_ 
Shuben #hamdibinshaari
530 13 13 October, 2019

🤪

🤪
300 35 5 October, 2019

Anak dara dah besar. ambik gambar untuk daftar sekolah next year 💋

Anak dara dah besar. ambik gambar untuk daftar sekolah next year 💋
207 36 4 October, 2019