Search Hashtag & User

Jitra photos & videos

127.6k Posts

Latest Posts on Jitra

asyik post video ja , haqini post gmbq lakk 🤪

asyik post video ja , haqini post gmbq lakk 🤪
8 0 11 minutes ago

SWIPE LEFT 👉🏻👉🏻
.
.
Combo box is BACKKKKK !! YES !!!! We have combo box for TOMORROW. Whatsapp 011-1193-8652 to order yours !! Or just click the link on Bio.
.
.
RM 10 ONLY
RM 10 ONLY
RM 10 ONLY
.
.
#brownies #browniesjitra #browniesalorsetar #brownieskedut #brownieskedutsedap #browniesmurahsedap #browniesedap #creampuffs #creampuffsedap #creampuffgebu #creampuffjitra #creampuffalorsetar #hantarankahwin #bazaarpaknil #birthdayparty #creampuffmurah #burntcheesecake #burntcheesecakejitra #burntcheesecakekedah #burntcheesecakesedap

SWIPE LEFT 👉🏻👉🏻
.
.
Combo box is BACKKKKK !! YES !!!! We have combo box for TOMORROW. Whatsapp 011-1193-8652 to order yours !! Or just click the link on Bio.
.
.
RM 10 ONLY
RM 10 ONLY
RM 10 ONLY
.
.
#brownies #browniesjitra #browniesalorsetar #brownieskedut #brownieskedutsedap #browniesmurahsedap #browniesedap #creampuffs #creampuffsedap #creampuffgebu #creampuffjitra #creampuffalorsetar #hantarankahwin #bazaarpaknil #birthdayparty #creampuffmurah #burntcheesecake #burntcheesecakejitra #burntcheesecakekedah #burntcheesecakesedap
1 0 44 minutes ago

Lunch kat umah tok rinie

Lunch kat umah tok rinie
0 0 1 hour ago

Jika langit mempunyai pelangi untuk di banggakan🌈,aku mempunyai kamu untuk di pertahankan💥

Jika langit mempunyai pelangi untuk di banggakan🌈,aku mempunyai kamu untuk di pertahankan💥
41 0 1 hour ago

again..no need wait my analysis they can make money without me 😍😍😍😍

again..no need wait my analysis they can make money without me 😍😍😍😍
6 2 1 hour ago

Okey thankyou kepada yang support kami di UUM, alhamdulilah student Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan Universiti Utara Malaysia memang supportive 🥰 insyaAllah next month kami jelajah ke Universiti di Perlis cer teka ? sambutan yang terlampau hangat dan permintaan yang sangat tinggi tapi takpa HQ kami di Jitra ni hari hari buka tak pernah tutup jangan risau okey 🤗 next month kami akan bertapak di penang dan di perlis okey. Stay tune ! banyak lagi menu yang kami akan bagi hampa rasa yeay

Okey thankyou kepada yang support kami di UUM, alhamdulilah student Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan Universiti Utara Malaysia memang supportive 🥰 insyaAllah next month kami jelajah ke Universiti di Perlis cer teka ? sambutan yang terlampau hangat dan permintaan yang sangat tinggi tapi takpa HQ kami di Jitra ni hari hari buka tak pernah tutup jangan risau okey 🤗 next month kami akan bertapak di penang dan di perlis okey. Stay tune ! banyak lagi menu yang kami akan bagi hampa rasa yeay
20 0 1 hour ago

I need you 👉🏻❤️👈🏻

I need you 👉🏻❤️👈🏻
44 0 1 hour ago

Its me? no la its perfomance my student batch 2...
"if you want change the fruits,you will firts change the roots"

Its me? no la its perfomance my student batch 2...
"if you want change the fruits,you will firts change the roots"
11 1 1 hour ago

♡♡♡♡♡♡♡

🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁

✨RM699✨

[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]


🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿

🌟RM1299🌟

[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]

STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)

💥 BOOK WITH US NOW 💥

WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘

♡♡♡♡♡♡♡
•
🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁
•
✨RM699✨
•
[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]
•
•
🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿
•
🌟RM1299🌟
•
[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]
•
STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini  available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)
•
💥 BOOK WITH US NOW 💥
•
WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘
3 0 2 hours ago

♡♡♡♡♡♡♡

🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁

✨RM699✨

[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]


🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿

🌟RM1299🌟

[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]

STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)

💥 BOOK WITH US NOW 💥

WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘

♡♡♡♡♡♡♡
•
🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁
•
✨RM699✨
•
[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]
•
•
🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿
•
🌟RM1299🌟
•
[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]
•
STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini  available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)
•
💥 BOOK WITH US NOW 💥
•
WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘
0 0 2 hours ago

♡♡♡♡♡♡♡

🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁

✨RM699✨

[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]


🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿

🌟RM1299🌟

[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]

STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)

💥 BOOK WITH US NOW 💥

WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘

♡♡♡♡♡♡♡
•
🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁
•
✨RM699✨
•
[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]
•
•
🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿
•
🌟RM1299🌟
•
[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]
•
STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini  available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)
•
💥 BOOK WITH US NOW 💥
•
WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘
0 0 2 hours ago

♡♡♡♡♡

🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁

✨RM699✨

[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]


🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿

🌟RM1299🌟

[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]

STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)

💥 BOOK WITH US NOW 💥

WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘

♡♡♡♡♡
•
🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁
•
✨RM699✨
•
[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]
•
•
🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿
•
🌟RM1299🌟
•
[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]
•
STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini  available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)
•
💥 BOOK WITH US NOW 💥
•
WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘
1 0 2 hours ago

♡♡♡♡♡

🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁

✨RM699✨

[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]


🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿

🌟RM1299🌟

[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]

STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)

💥 BOOK WITH US NOW 💥

WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘

♡♡♡♡♡
•
🥁PAKEJ OKTOBER PELAMIN RUMAH 🥁
•
✨RM699✨
•
[PELAMIN 10ft]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE PAYUNG] + [FREE NEW HANDBOUQUET]
•
•
🌿PAKEJ OKTOBER PELAMIN DEWAN🌿
•
🌟RM1299🌟
•
[PELAMIN 20ft.]+ [SET MEJA MAKAN BERADAB]+ [FREE RED CARPET]+[FREE WALKWAY]
•
STARTING 13/10/19 until 31/10/19 •
Pakej ini  available mengikut tarikh ini shj , anda perlu settlekan deposit untuk digunakan pada majlis anda nanti! (TAK KIRA MAJLIS BILA PUN TAKPA)
•
💥 BOOK WITH US NOW 💥
•
WA ONLY 0194377020 , LAGI SENANG CLICK ON OUR BIO! 😘
0 0 2 hours ago

Tips utk diet dan pemakanan‼️
.
✅Makan lima hingga tujuh hidangan kecil berbanding tiga hidangan besar. Ini bukan saja dapat mengawal nafsu pemakanan malah memastikan tenaga anda berterusan sepanjang hari.
.
✅Jangan tinggalkan setiap waktu makan (sarapan, makan tengah hari dan makan malam) sebab ia tetap tidak akan membantu anda menguruskan badan.
.
✅Elakkan kalori daripada minuman. Ini adalah tip menguruskan badan yang paling senang. Hanya gantikan minuman bergula seperti teh ais, minuman coklat atau minuman ringan dengan air bebas gula. Hasilnya, anda boleh kurangkan kira-kira 10 kilogram (kg) dalam setahun.
.
✅Elakkan pengambilan garam berlebihan kerana ia akan menambah takungan air badan anda.
.
✅Jangan makan buah-buahan terlalu banyak. Walaupun buah-buahan mengandungi vitamin dan mineral, ia juga mengandungi kalori (gula) yang boleh menggemukkan.
.
✅Segenggam tangan karbohidrat. Sama ada anda makan nasi, roti, mi kuning mahupun kentang (semua sumber karbohidrat), pastikan saiz hidangan tidak melebihi segenggam tangan. Kalau tidak kenyang, tambahkan lauk.
.
✅ Tidak perlu bersenam setiap hari. Senaman dua hingga empat kali seminggu pun sudah cukup.Kuat berjalan? Jangan risau! Kuat berjalan juga salah 1 senaman.
.
#freakyfitz #freakyfitzkl #freakyfitzkualalumpur #freakyfitzampang #freakyfitzputrajaya #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzoriginal #freakyfitzpokoksena #freakyfitzmurah #freakyfit #freakyfitzpendang #freakyfitzsungaipetani #surerichteamxkelly #freakyfitzuitm #freakyfitzunimap #freakyfitzuum #freakyfitzcod #freakyfitzutara #freakyfitzkedah #freakyfitzarau #freakyfitzkangar #freakyfitzperlis #freakyfitzchanglon #freakyfitzjitra #freakyfitzalorsetar #surerichteam #freakyfitzchanglun

Tips utk diet dan pemakanan‼️
.
✅Makan lima hingga tujuh hidangan kecil berbanding tiga hidangan besar. Ini bukan saja dapat mengawal nafsu pemakanan malah memastikan tenaga anda berterusan sepanjang hari.
.
✅Jangan tinggalkan setiap waktu makan (sarapan, makan tengah hari dan makan malam) sebab ia tetap tidak akan membantu anda menguruskan badan.
.
✅Elakkan kalori daripada minuman. Ini adalah tip menguruskan badan yang paling senang. Hanya gantikan minuman bergula seperti teh ais, minuman coklat atau minuman ringan dengan air bebas gula. Hasilnya, anda boleh kurangkan kira-kira 10 kilogram (kg) dalam setahun.
.
✅Elakkan pengambilan garam berlebihan kerana ia akan menambah takungan air badan anda.
.
✅Jangan makan buah-buahan terlalu banyak. Walaupun buah-buahan mengandungi vitamin dan mineral, ia juga mengandungi kalori (gula) yang boleh menggemukkan.
.
✅Segenggam tangan karbohidrat. Sama ada anda makan nasi, roti, mi kuning mahupun kentang (semua sumber karbohidrat), pastikan saiz hidangan tidak melebihi segenggam tangan. Kalau tidak kenyang, tambahkan lauk.
.
✅ Tidak perlu bersenam setiap hari. Senaman dua hingga empat kali seminggu pun sudah cukup.Kuat berjalan? Jangan risau! Kuat berjalan juga salah 1 senaman.
.
#freakyfitz #freakyfitzkl #freakyfitzkualalumpur #freakyfitzampang #freakyfitzputrajaya #freakyfitzcyberjaya #freakyfitzoriginal #freakyfitzpokoksena #freakyfitzmurah #freakyfit #freakyfitzpendang #freakyfitzsungaipetani #surerichteamxkelly #freakyfitzuitm #freakyfitzunimap #freakyfitzuum #freakyfitzcod #freakyfitzutara #freakyfitzkedah #freakyfitzarau #freakyfitzkangar #freakyfitzperlis #freakyfitzchanglon #freakyfitzjitra #freakyfitzalorsetar #surerichteam #freakyfitzchanglun
0 0 2 hours ago

JIMAT BOX RM15/box
JITRA - 22/10/19
.
1pcs mini pavlova
2pcs premium brownies
2pcs pgm
2pcs vsc
.
.
Baru sempat nak upload gambar. 12 boxes utk combo yg ni. Semua ni premium cake. 100% pure butter & premium ingredients. Thank you for ordering with us!!
.
.
#combobyalyn

JIMAT BOX RM15/box
JITRA - 22/10/19
.
1pcs mini pavlova
2pcs premium brownies
2pcs pgm
2pcs vsc
.
.
Baru sempat nak upload gambar. 12 boxes utk combo yg ni. Semua ni premium cake. 100% pure butter & premium ingredients. Thank you for ordering with us!!
.
.
#combobyalyn
30 0 2 hours ago

“Tuntutlah ilmu sampai ke negeri China”
😎
#masuktakmasuk
#hadapsaja

“Tuntutlah ilmu sampai ke negeri China”
😎
#masuktakmasuk 
#hadapsaja
19 3 3 hours ago

Hai .. nak buat surprise untuk buah hati? Buah hati merajuk? Birthday orang tersayang dah dekat tpi taktau nk bagi apa? Haa jangan risau, sis boleh tolong uols.. 🎉

Sis ada buat surprise delivery untuk semua event, birthday, wedding, anniversary, hari ibu, pujuk memujuk smua boleh. Pakej untuk dinner birthday & anniversary pun ada tau ❤ Confirm lepastu buah hati uolss jadi makin sayang 😘😘
.

Cover area Jitra & Alor Setar.
.
Boleh whatsapp utk detail 👇👇
www.wasap.my/60137013246/SurpriseDelivery
.
#surprisedelivery #birthdaysurprise #surpriseparty #surprisebox #surpriseplanner #surprisedeliverymurah  #surprisemurah #surprisebajet #surprisebouquet #surprisedeliveryjitrakedah #surprisedeliveryalorsetar  #surprisedeliverykedahmurah  #surprisedeliverykedah #chocolatebouquetjitramurah #chocolateboxjitra #chocolateboxalorsetarmurah #freshfloweralorsetar #chocolatebouquetalorsetarmurah #freshflowerjitra #tabledecor #birthdaydecorations #kedah #jitra #bungaduit #alorsetarkedahdarulamanmalaysia

Hai .. nak buat surprise untuk buah hati? Buah hati merajuk? Birthday orang tersayang dah dekat tpi taktau nk bagi apa? Haa jangan risau, sis boleh tolong uols.. 🎉

Sis ada buat surprise delivery untuk semua event, birthday, wedding, anniversary, hari ibu, pujuk memujuk smua boleh. Pakej untuk dinner birthday & anniversary pun ada tau ❤ Confirm lepastu buah hati uolss jadi makin sayang 😘😘
.

Cover area Jitra & Alor Setar.
.
Boleh whatsapp utk detail 👇👇
www.wasap.my/60137013246/SurpriseDelivery
.
#surprisedelivery #birthdaysurprise #surpriseparty #surprisebox #surpriseplanner #surprisedeliverymurah  #surprisemurah #surprisebajet #surprisebouquet #surprisedeliveryjitrakedah #surprisedeliveryalorsetar  #surprisedeliverykedahmurah  #surprisedeliverykedah #chocolatebouquetjitramurah #chocolateboxjitra #chocolateboxalorsetarmurah #freshfloweralorsetar #chocolatebouquetalorsetarmurah #freshflowerjitra #tabledecor #birthdaydecorations #kedah #jitra #bungaduit #alorsetarkedahdarulamanmalaysia
1 0 4 hours ago

🛍READY STOCK 🛍 .
.
🚗COD AREA 🚗
🌼 BANTING
🌼 JALAN KEBUN
🌼 KLANG
🌼 SHAH ALAM
🌸 OLAK LEMPIT 🌸 KLIA 🌸 SALAK TINGGI
🌺 JITRA
🌺 KEPALA BATAS 🌺 ALOR SETAR
.
📦POSTAGE EVERYDAY 📦.
.
DM/WHATSAPP ZATY 0172071994
Link ade dekat Bio 😘

🛍READY STOCK 🛍 .
.
🚗COD AREA 🚗
🌼 BANTING
🌼 JALAN KEBUN
🌼 KLANG
🌼 SHAH ALAM
🌸 OLAK LEMPIT 🌸 KLIA 🌸 SALAK TINGGI
🌺 JITRA
🌺 KEPALA BATAS 🌺 ALOR SETAR
.
📦POSTAGE EVERYDAY 📦.
.
DM/WHATSAPP ZATY 0172071994 
Link ade dekat Bio 😘
1 0 4 hours ago

Just For You 💐

Just For You 💐
113 2 4 hours ago

Moi sup Legend Medan Selera Jitra 💋

Moi sup Legend Medan Selera Jitra 💋
4 0 4 hours ago

Lady boss @samtilla apply WAJAH kekasih? 🤪
.
Lawa noh natural look macam ni lepaih tu calit jiwa & raga teruihhh tak berkelip depa duk pandang aih 😍
.

#satukekaSihcukupke #kekasihlover #themelvinscircle
#wajahfoundation
#wajahkekasih
#suresuccessteamxthemelvins
#kekasihjiwaraga

Lady boss @samtilla  apply WAJAH kekasih? 🤪
.
Lawa noh natural look macam ni lepaih tu calit jiwa & raga teruihhh tak berkelip depa duk pandang aih 😍
.

#satukekaSihcukupke #kekasihlover #themelvinscircle
#wajahfoundation 
#wajahkekasih 
#suresuccessteamxthemelvins
#kekasihjiwaraga
6 0 6 hours ago

Comeback😁

Comeback😁
49 0 13 hours ago

Percuma Quiver Facial Brush dengan pembelian minima RM100 bagi mana2 produk Meeracle.
Berminat boleh pm @ wassap mieyza ya

Percuma Quiver Facial Brush dengan pembelian minima RM100 bagi mana2 produk Meeracle. 
Berminat boleh pm @ wassap mieyza ya
1 1 14 hours ago

Top Posts on Jitra

Rumah di Kampung Pida 4 Deli, Mukim Jeram, yang rosak dan bumbungnya diterbangkan angin akibat ribut.

FOTO ZULIATY ZULKIFFLI

Rumah di Kampung Pida 4 Deli, Mukim Jeram, yang rosak dan bumbungnya diterbangkan angin akibat ribut.

FOTO ZULIATY ZULKIFFLI
1,789 16 20 October, 2019

Cakap saja tak guna, buat dulu baru habaq

Cakap saja tak guna, buat dulu baru habaq
597 10 18 hours ago

BILA CINTA// GIO COVER BY @4zimz4kir_78 😊🌹
.
.
(EARPHONE RECOMMENDED)🎧❤️ .
.
#malaysiancover #indomusic #bilacintacover #music #song

BILA CINTA// GIO COVER BY @4zimz4kir_78 😊🌹
.
.
(EARPHONE RECOMMENDED)🎧❤️ .
.
#malaysiancover #indomusic #bilacintacover #music #song
416 36 21 October, 2019

-I’m finally gaining some weight 😍😍😩💕

-I’m finally gaining some weight 😍😍😩💕
1,321 40 16 hours ago

.
Hai fidz! Okay first i nak cakap THANKYOU SO MUCHHHHHHHHHH FOR EVERYTHING❤️sebabnyaaaaa.... u yang selalu beletiaq pasai kesihatan i😡u yang selalu bagi semangat if i down😔u yang selalu puji i bila i rasa i tak cantik😂i ingat lagi waktu sebelum dinner i ada cakap ‘em malu la nak pakai baju ni kang kena kecam over ‘ then u lah yang bagi semangat kat i cakap cantik lah apa lah anddd guess what i dok bisik dalam hati cakap ‘ i harap fidz pun akan pakai over cam i so takla malu sangat ‘😝pastu bila tiba dinner nampak u pakai vogue terus lega i HAHAHAHHA🤣okay ter lari tajuk lak hahaha last but not least i percayakan u yang u boleh jaga MCP ni sampai perletakan jawatan yang seterusnya❤️even sebelum dapat tanggungjawab ni pun u dh perform u dh betul2 jaga mcp ni☺️pesanan terakhir i nantiii if u kena jaga banyak club i harap u akan sayang mcp ni mcm selalu💋you’re daaa bestttt daddyyy for this club and i love you alwayssss💕💕 @dzilikebabomzz

.
Hai fidz! Okay first i nak cakap THANKYOU SO MUCHHHHHHHHHH FOR EVERYTHING❤️sebabnyaaaaa.... u yang selalu beletiaq pasai kesihatan i😡u yang selalu bagi semangat if i down😔u yang selalu puji i bila i rasa i tak cantik😂i ingat lagi waktu sebelum dinner i ada cakap ‘em malu la nak pakai baju ni kang kena kecam over ‘ then u lah yang bagi semangat kat i cakap cantik lah apa lah anddd guess what i dok bisik dalam hati cakap ‘ i harap fidz pun akan pakai over cam i so takla malu sangat ‘😝pastu bila tiba dinner nampak u pakai vogue terus lega i HAHAHAHHA🤣okay ter lari tajuk lak hahaha last but not least i percayakan u yang u boleh jaga MCP ni sampai perletakan jawatan yang seterusnya❤️even sebelum dapat tanggungjawab ni pun u dh perform u dh betul2 jaga mcp ni☺️pesanan terakhir i nantiii if u kena jaga banyak club i harap u akan sayang mcp ni mcm selalu💋you’re daaa bestttt daddyyy for this club and i love you alwayssss💕💕 @dzilikebabomzz
305 6 21 October, 2019

Bismillah. Alhamdulillah, today im turning 18! Thank you so much everyone for the lovely wishes! 💕 To my bestfriends, thankyou for the surprise eventho awal sehari 😭❤ To ibu, thankyouuuu surprise hantar cake dengan bouquet dekat poli, terkejut kakak tau. 💙Thankyou everyone, love you all from the bottom of my heart ❤. Doakan final i boleh buat ehe! #ainzulaikhaturns18!

Bismillah. Alhamdulillah, today im turning 18! Thank you so much everyone for the lovely wishes! 💕 To my bestfriends,  thankyou for the surprise eventho awal sehari 😭❤ To ibu, thankyouuuu surprise hantar cake dengan bouquet dekat poli, terkejut kakak tau. 💙Thankyou everyone, love you all from the bottom of my heart ❤. Doakan final i boleh buat ehe! #ainzulaikhaturns18!
217 50 19 October, 2019

TTS Dream SuperCub Utara .
📸 : Wira WieAre ( Facebook )
.
Follow @familiaridergroup
#familiaridergroup #hondacub #supercub #honda #thailook

TTS Dream SuperCub Utara .
📸 : Wira WieAre ( Facebook )
.
Follow @familiaridergroup 
#familiaridergroup #hondacub #supercub #honda #thailook
2,691 11 16 hours ago

미안 요즘 학교때매 유튜브 활동못한다 인스타에 노래 뿌리고 간다

미안 요즘 학교때매 유튜브 활동못한다 인스타에 노래 뿌리고 간다
596 7 2 hours ago

Alhamdulillah
Jemput Makan Geng,..
Barang Dah Pos Bagi Yang Buat Payment Sebelum Pukul 1pm,..
Yang Buat Payment Selepas Pukul 1Pm Esok Baru Abang Pos,..
InsyaAllah Petang Ne,.. Abang Buat Live Lain,.. Perabis Yang Mana Ada,..
Nak Pakai Banyak Ne 🤣😂🤣😂
#abg15bundle

Alhamdulillah
Jemput Makan Geng,..
Barang Dah Pos Bagi Yang Buat Payment Sebelum Pukul 1pm,..
Yang Buat Payment Selepas Pukul 1Pm Esok Baru Abang Pos,..
InsyaAllah Petang Ne,.. Abang Buat Live Lain,.. Perabis Yang Mana Ada,..
Nak Pakai Banyak Ne 🤣😂🤣😂
#abg15bundle
111 12 22 hours ago