Search Hashtag & User

Kuantan photos & videos

988.6k Posts

Latest Posts on Kuantan

"Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi..." -makeup celebriti-
.
.
Kini masalah anda mencari foundation yang sesuai kini terjawab : ❤️ 👉🏻Makin lama pakai, makin cantik kulit
👉🏻Untuk kulit cerah to medium
👉🏻Water proof 👉🏻Glowing
👉🏻Superb Texture (sangat halus)
👉🏻Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya
👉🏻Smooth finish
👉🏻SPF 50
👉🏻Full coverage
👉🏻Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 👉🏻Tahan 18 jam
👉🏻Senang Remove 👉🏻Tidak bercapuk 👉🏻Senang Blend
.
#rosetyarakuantan #rosetyaraserum #rosetyarapowercorrector #rosetyaraspraykuantan #rosetyaraglowfoundation #rosetyaratamantas #rosetyarakosmetikkuantan #rosetyaracosmetickuantan #rosetyarainderasempurna

"Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi..." -makeup celebriti-
.
.
Kini masalah anda mencari foundation yang sesuai kini terjawab : ❤️ 👉🏻Makin lama pakai, makin cantik kulit
👉🏻Untuk kulit cerah to medium
👉🏻Water proof 👉🏻Glowing
👉🏻Superb Texture (sangat halus)
👉🏻Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya
👉🏻Smooth finish
👉🏻SPF 50
👉🏻Full coverage
👉🏻Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 👉🏻Tahan 18 jam
👉🏻Senang Remove 👉🏻Tidak bercapuk 👉🏻Senang Blend
.
#rosetyarakuantan #rosetyaraserum #rosetyarapowercorrector #rosetyaraspraykuantan #rosetyaraglowfoundation #rosetyaratamantas #rosetyarakosmetikkuantan #rosetyaracosmetickuantan #rosetyarainderasempurna
0 0 38 seconds ago

NUTELLA OAT BAR (GUNUNG BERAPI) 🔥🔥
.
bukan nutella yang biasa biasa tau gais. memang hmkhas dari MAMASAB BAKERY ‼️ Kandungan oat yang banyak memang sesuai sangat untuk orang yang ON DIET! 💃🏻 This recipe NO TELUR, NO BAHAN PENGAWET 😱
.
Ramai yang tanya "boleh ke buat kek tanpa telur?" Of course boleh gais 😉 Nutella Oat Bar memang dibuat khas untuk orang yang tak makan telur tau 😍 best ke best? .
terliur? boleh click link dekat bio sis ya untuk order 😉

#neelofaxmamasab
#mamasabbakery
#mamasabkuantan
#mamasabdropship
#mamasabnutellaoat

NUTELLA OAT BAR (GUNUNG BERAPI) 🔥🔥
.
bukan nutella yang biasa biasa tau gais. memang hmkhas dari MAMASAB BAKERY ‼️ Kandungan oat yang banyak memang sesuai sangat untuk orang yang ON DIET! 💃🏻 This recipe NO TELUR, NO BAHAN PENGAWET 😱
.
Ramai yang tanya "boleh ke buat kek tanpa telur?" Of course boleh gais 😉 Nutella Oat Bar memang dibuat khas untuk orang yang tak makan telur tau 😍 best ke best? .
terliur? boleh click link dekat bio sis ya untuk order 😉

#neelofaxmamasab 
#mamasabbakery 
#mamasabkuantan 
#mamasabdropship 
#mamasabnutellaoat
0 0 1 minute ago

Bila disebut sayur petola sudah tentu ramai yang terbayangkan buahnya yang bersegi dan berwarna hijau gelap. Namun, tidak semua yang mengenali sabut petola apatah lagi generasi muda sekarang. Sabut petola asalnya adalah dari buah yang dibiarkan sehingga tua dan menjadi kering. Bila dibuang kulit luarnya maka kelihatanlah sabut yang berkerawang. Memang unik dan indah ciptaan Allah s.w.t.
.
Tahukah anda, sabut petola secara tradisinya di gunakan sebagai span pencuci pinggan, malah dipercayai kualitinya jauh lebih baik kerana ia tidak memerangkap minyak. Bukan itu sahaja, sabut petola juga boleh digunakan untuk gosok daki di kaki dan juga badan.
.
Bagaimana seandainya kalau sabut petola ini ada didalam seketul sabun?Mesti lagi best kan kita nak cuci muka atau gosok badan.
.
#BBS Birdnest Beauty Solution Menampilkan Birdnest Propolis Collagen Soap kepada anda.Didalam sabun ini adanya Luffa atau lebih dikenali sebagai sabut Petola.
.
Bahan mewah seperti Estrak sarang burung,Propolis,kolagen dan luffa didalam sabun dengan harga mampu milik.
.
RM5.00 SM
RM7.00 SS
$2.50 BRU/SG
.
Pastikan original baru beli ye 😉
.
#bbs
#birdnestbeautysolution
#birdnestbeautyhq
#bpcs

Bila disebut sayur petola sudah tentu ramai yang terbayangkan buahnya yang bersegi dan berwarna hijau gelap. Namun, tidak semua yang mengenali sabut petola apatah lagi generasi muda sekarang. Sabut petola asalnya adalah dari buah yang dibiarkan sehingga tua dan menjadi kering.  Bila dibuang kulit luarnya maka kelihatanlah sabut yang berkerawang. Memang unik dan indah ciptaan Allah s.w.t.
.
Tahukah anda, sabut petola secara tradisinya di gunakan sebagai span pencuci pinggan, malah dipercayai kualitinya jauh lebih baik kerana ia tidak memerangkap minyak. Bukan itu sahaja, sabut petola juga boleh digunakan untuk gosok  daki di  kaki dan juga badan.
.
Bagaimana seandainya kalau sabut petola ini ada didalam seketul sabun?Mesti lagi best kan kita nak cuci muka atau gosok badan.
.
#BBS Birdnest Beauty Solution Menampilkan Birdnest Propolis Collagen Soap kepada anda.Didalam sabun ini adanya Luffa atau lebih dikenali sebagai sabut Petola.
.
Bahan mewah seperti Estrak sarang burung,Propolis,kolagen dan luffa didalam sabun dengan harga mampu milik.
.
RM5.00 SM
RM7.00 SS
$2.50 BRU/SG
.
Pastikan original baru beli ye 😉
.
#bbs
#birdnestbeautysolution
#birdnestbeautyhq
#bpcs
1 0 2 minutes ago

0 0 4 minutes ago

0 0 4 minutes ago

0 0 4 minutes ago

with mySis 😘 @iamshya98_

with mySis 😘 @iamshya98_
0 0 7 minutes ago

" TERBUKTI BERKESAN DENGAN MENGGUNAKAN ORGANIC MILK BOOSTER NUFIYA .."
.
Belum habis satu bekas result dah WOWW gituu 🔥🔥
.
Kelebihan yang ibu dapat bila menggunakan omb :
📌• Memekatkan susu ibu
📌• Menambah susu ibu dengan pantas
📌• Memberi tenaga berpanjangan 📌• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
📌• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 📌• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 📌• Membantu untuk mengurangkan sembelit
📌• Selamat dan bahan yang semulajadi.
.
Memang terbukti penggalak susu badan yang berkualiti, mudah & sedap.! Ibu ibu sangat sesuai ambil OMB NUFIYA ni tau. Sis pun pengguna OMB nie ❤️
..
Ada ibu ibu berminat nak cuba? ❤️

" TERBUKTI BERKESAN DENGAN MENGGUNAKAN ORGANIC MILK BOOSTER NUFIYA .."
.
Belum habis satu bekas result dah WOWW gituu 🔥🔥
.
Kelebihan yang ibu dapat bila menggunakan omb :
📌• Memekatkan susu ibu
📌• Menambah susu ibu dengan pantas
📌• Memberi tenaga berpanjangan 📌• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
📌• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 📌• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 📌• Membantu untuk mengurangkan sembelit
📌• Selamat dan bahan yang semulajadi.
.
Memang terbukti penggalak susu badan yang berkualiti, mudah & sedap.! Ibu ibu sangat sesuai ambil OMB NUFIYA ni tau. Sis pun pengguna OMB nie ❤️
..
Ada ibu ibu berminat nak cuba? ❤️
0 0 10 minutes ago

tudm kuantan

tudm kuantan
2 1 11 minutes ago

🌥
.
.
.
.
.
.
📸 @liisasally

🌥
.
.
.
.
.
.
📸 @liisasally
27 1 14 minutes ago

0 0 15 minutes ago

0 0 16 minutes ago

0 0 17 minutes ago

0 0 19 minutes ago

0 0 19 minutes ago

Sooo Yummyy.. Ni makan sebekas pon cukupp😂

#kekcoklatsedap #kekcoklatpremium #citarasabangsawanhargamarhean

Sooo Yummyy.. Ni makan sebekas pon cukupp😂

#kekcoklatsedap #kekcoklatpremium #citarasabangsawanhargamarhean
2 0 21 minutes ago

0 0 21 minutes ago

Kipling 🐒

Kipling 🐒
76 2 22 minutes ago

Assalamualaikum guys kopijuna dan susujuna luxe tengah on the way tu. Nanti dah sampai kami update yaa. 😄❤️
.
Untuk kopijuna korang boleh place order dulu nanti dah sampai kami akan update. ❤️
.
Siapa cepat dia punya. 😄😋
.
Stock yang ada sekarang susujuna perisa coklat. Boleh grab sekarang guys. 😊
.
Whatapp: 0148329729/0193705650
Cod: Seluruh Bandar Kuantan
Self pickup: Kampung Tengah
.
#kopijuna #susujuna #susujunacoklat #susujunaluxe #kuantan #pahang #kampungtengah

Assalamualaikum guys kopijuna dan susujuna luxe tengah on the way tu. Nanti dah sampai kami update yaa. 😄❤️
.
Untuk kopijuna korang boleh place order dulu nanti dah sampai kami akan update. ❤️
.
Siapa cepat dia punya. 😄😋
.
Stock yang ada sekarang susujuna perisa coklat. Boleh grab sekarang guys. 😊
.
Whatapp: 0148329729/0193705650
Cod: Seluruh Bandar Kuantan
Self pickup: Kampung Tengah
.
#kopijuna#susujuna#susujunacoklat#susujunaluxe#kuantan#pahang#kampungtengah
2 0 22 minutes ago

0 0 22 minutes ago

fatehah

fatehah
1 0 23 minutes ago

Japanese Choux
25pcs - RM40
Filling custard cream
.
25pcs - RM45
Filling belgian choc cream

Japanese Choux
25pcs - RM40
Filling custard cream
.
25pcs - RM45
Filling belgian choc cream
2 0 25 minutes ago

After one month the progress is AMAZING!! Excited sgt masa tengok #skinjourney Syamimi ni. Mcm tak percaya 😭She has finally recover from her acne dgn bantuan produk dari produk Bougas Beauty. Konsisten utk sebulan. Alhamdulillah.
.
Kalau Syamimi boleh, korang pun blh. Siapa yg ada masalah acne mcm ni? Komen kat bawah, kita cuba bantu. #bougasbeauty

After one month the progress is AMAZING!! Excited sgt masa tengok #skinjourney Syamimi ni. Mcm tak percaya 😭She has finally recover from her acne dgn bantuan produk dari produk Bougas Beauty. Konsisten utk sebulan. Alhamdulillah.
.
Kalau Syamimi boleh, korang pun blh. Siapa yg ada masalah acne mcm ni? Komen kat bawah, kita cuba bantu. #bougasbeauty
0 0 25 minutes ago

Top Posts on Kuantan

Jaga jaga jngn main mata kalau xnak gila 🤣😬

Jaga jaga jngn main mata kalau xnak gila 🤣😬
1,994 17 31 May, 2020

Aku lagi cari .... muda😂
.
.
.
.
#tiktokmalaysia🔥 #justforfun

Aku lagi cari .... muda😂
.
.
.
.
#tiktokmalaysia🔥 #justforfun
520 36 2 June, 2020

Haiii view 😅😅😅😅
@___hi.msllim @hakimi_1209

Haiii view 😅😅😅😅
@___hi.msllim @hakimi_1209
2,298 8 2 June, 2020

𝒦𝒶𝓁𝒶𝓊 𝒹𝒶𝒽 𝒶𝒹𝒶 𝓈𝒶𝓎𝒶 𝓉𝒶𝓀 𝓅𝑒𝓇𝓁𝓊 𝒶𝒹𝒶 𝒹𝒾𝒶 :(

𝒦𝒶𝓁𝒶𝓊 𝒹𝒶𝒽 𝒶𝒹𝒶 𝓈𝒶𝓎𝒶 𝓉𝒶𝓀 𝓅𝑒𝓇𝓁𝓊 𝒶𝒹𝒶 𝒹𝒾𝒶 :(
7,670 28 4 June, 2020

Goodnight🌸

Goodnight🌸
181 0 4 June, 2020

tolong ikatkan tali kasut ? 🤨

tolong ikatkan tali kasut ? 🤨
4,091 282 3 June, 2020

🌒

🌒
1,001 46 3 June, 2020

hi guys nak promote free 🥺✌🏻
ikut step kat bawah ☺️
1.follow @adam.amdia @khumairaamadiha_ and @apaapavids_
2.like semua post depa 💁🏻‍♀️
3.comment ~done~
nanti min check tau 🥴
untuk 20 orang terawal 🌚❤️
jgn tipu kalau tipu mungkin min taktau tapi allah tau ☺️
so goodluck ya 😂❤️
kalau tak dapat tu jangan sedih inshaallah nanti min buat lagi 🤧❤️

hi guys nak promote free 🥺✌🏻
ikut step kat bawah ☺️
1.follow @adam.amdia @khumairaamadiha_  and @apaapavids_
2.like semua post depa 💁🏻‍♀️
3.comment ~done~ 
nanti min check tau 🥴
untuk 20 orang terawal 🌚❤️
jgn tipu kalau tipu mungkin min taktau tapi allah tau ☺️
so goodluck ya 😂❤️
kalau tak dapat tu jangan sedih inshaallah nanti min buat lagi 🤧❤️
430 23 3 June, 2020

New acc🤗❤

New acc🤗❤
111 2 12 hours ago

621 21 19 hours ago

Qué tal el día

Qué tal el día
341 14 23 hours ago

🌚

🌚
175 20 4 June, 2020

Here we go..🌴kali ni nurul go green plak 😂 😂🌵🌿
..
#nurullittlehouse #tropicalvibes🌴

Here we go..🌴kali ni nurul go green plak 😂 😂🌵🌿
..
#nurullittlehouse #tropicalvibes🌴
1,662 112 5 June, 2020

Set combo ex5‼️
- Sarang lampu depan smoke Rm30‼️
- Lampu blkg smoke Rm45‼️
- Lampu signal smoke Rm15‼️
- Mentol led osram Rm20‼️
*Semua ni Rm110 shaja siap pos‼️
*Apa2 ws sy,brg pd sy bukan brg kedai

Berminat ws 0163681517
Berminat ws 0163681517
Berminat ws 0163681517

Set combo ex5‼️
- Sarang lampu depan smoke Rm30‼️
- Lampu blkg smoke Rm45‼️
- Lampu signal smoke Rm15‼️
- Mentol led osram Rm20‼️
*Semua ni Rm110 shaja siap pos‼️
*Apa2 ws sy,brg pd sy bukan brg kedai

Berminat ws 0163681517 
Berminat ws 0163681517 
Berminat ws 0163681517
938 13 4 June, 2020

andai diri ini ada terkasar bahasa , tersilap kata , terkeluar perkataan yg tidak sedap didengar tanpa sengaja .. maafkan saya ☺️ Salam Maghrib semua 🌹

andai diri ini ada terkasar bahasa , tersilap kata , terkeluar perkataan yg tidak sedap didengar tanpa sengaja .. maafkan saya ☺️ Salam Maghrib semua 🌹
5,063 34 19 hours ago

Alhamdulillah🤲🏻 Berkat doa dan sokongan korang semua, akhirnya kita dah cecah 10K Subscribers di Youtube dalam masa 5 Bulan!🔥❤️
.
.
Terima Kasih Geng pada yang sentiasa support Faryd💖 Walaupun video saya banyak yang hambar, membosankan dan lambat post hm🙏🏼 Tapi korang tetap ada selalu support saya🥺❤️
.
.
Bersyukur sangat saya ada Followers dan Subscribers yang SANGAT positif dan sporting!😜❤️ Korang memang Awesome!🔥💖 LOVE YOU GUYS!💖❤️
.
.
UMOBILE LAJUU BROO!!🤣
.
.
#10ksubscribers #youtuber #gamingmalaysia #malaysiagamer

Alhamdulillah🤲🏻 Berkat doa dan sokongan korang semua, akhirnya kita dah cecah 10K Subscribers di Youtube dalam masa 5 Bulan!🔥❤️
.
.
Terima Kasih Geng pada yang sentiasa support Faryd💖 Walaupun video saya banyak yang hambar, membosankan dan lambat post hm🙏🏼 Tapi korang tetap ada selalu support saya🥺❤️
.
.
Bersyukur sangat saya ada Followers dan Subscribers yang SANGAT positif dan sporting!😜❤️ Korang memang Awesome!🔥💖 LOVE YOU GUYS!💖❤️
.
.
UMOBILE LAJUU BROO!!🤣
.
.
#10ksubscribers #youtuber #gamingmalaysia #malaysiagamer
1,564 137 2 June, 2020

LIMITED UNICORN BOX!
.
COMBO A
.
6pcs bawal plain (boleh pilih warna)
.
Rm70sm , Rm75ss
.
Free postage & free hardbox & free custom card

LIMITED UNICORN BOX!
.
COMBO A
.
6pcs bawal plain (boleh pilih warna)
.
Rm70sm , Rm75ss
.
Free postage & free hardbox & free custom card
2,158 180 2 June, 2020

Bismillah, Assalamualaikum

Bismillah, Assalamualaikum
547 20 5 June, 2020

Dah boleh "AGAK". Kuantanamobay. 06. Check out at Youtube. Link at @rudeenysf bio. ✍🏼🎼🦧 🙊🙉🙈🐒🦍🦉 #Agak #Kuantanamobay #06 #TTOnTheMove #EMGFAM #MYHHCode

Dah boleh "AGAK". Kuantanamobay. 06. Check out at Youtube. Link at @rudeenysf bio. ✍🏼🎼🦧 🙊🙉🙈🐒🦍🦉#Agak #Kuantanamobay #06 #TTOnTheMove #EMGFAM #MYHHCode
2,081 73 14 hours ago

Asal memang kacak sapik setuh koho kacak laa🤣🤣lai2 mari2 kat shell batu 8 sebaris dgn firststar.. #honda #civic #civicsi #fa5 #typer #feels

Asal memang kacak sapik setuh koho kacak laa🤣🤣lai2 mari2 kat shell batu 8 sebaris dgn firststar.. #honda #civic #civicsi #fa5 #typer #feels
1,377 23 2 June, 2020

Panas2 pon nak bergambar. Tahan panas 🤒🤣

Panas2 pon nak bergambar. Tahan panas 🤒🤣
1,045 9 1 June, 2020

“🇭 🇦 🇵 🇵 🇾 “20𝗸“🥰💜
.
.
(𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 𝗢𝗡 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗬)😍❤️
.
.
@officialadamhaikal05
@officialadamhaikal05
@officialadamhaikal05
#slowmotion #slowmotionvideo #slowmotionchallenge #slowmotiktok #tiktokindonesia #tiktokdance #tiktokslowmo #exploremore #exploremore #explore

“🇭 🇦 🇵 🇵 🇾 “20𝗸“🥰💜
.
.
(𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 𝗢𝗡 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗬)😍❤️
.
.
@officialadamhaikal05 
@officialadamhaikal05 
@officialadamhaikal05 
#slowmotion #slowmotionvideo #slowmotionchallenge #slowmotiktok #tiktokindonesia #tiktokdance #tiktokslowmo #exploremore #exploremore #explore
2,403 131 4 June, 2020

tak perlu jadi yang sempurna , cukuplah jadi yang terbaik😉 . ( share on ig story & tag ) @keceksuperrr._ @keceksuperrr._


#explorepage #explore #exploremore #explorepageready #explorer #hobikamimahal

tak perlu jadi yang sempurna , cukuplah jadi yang terbaik😉 . ( share on ig story & tag ) @keceksuperrr._ @keceksuperrr._ •
•
•
#explorepage #explore #exploremore #explorepageready #explorer #hobikamimahal
2,554 16 2 June, 2020

Jaga² ramai yg memerhati, salah langkah mereka tepuk tangan. 🖤💦

Jaga² ramai yg memerhati, salah langkah mereka tepuk tangan. 🖤💦
737 17 4 June, 2020

Okayy settel! @lenabykayuwoods @sepagilena (PAGI DAISY)
Jumpa korang jumaat ni ok!
Ada set lunch and boleh dine in ! Kita dah decor ngam2 dah🍂 dibuka sampai 7malam dlm masa PKPB ni!
Decor pun dah tukar memandangkan skrg masih mood OOTD raya😋✨ #lenacafe #lenabykayuwoods #jagajaraksatumeteranda

Okayy settel! @lenabykayuwoods @sepagilena (PAGI DAISY) 
Jumpa korang jumaat ni ok! 
Ada set lunch and boleh dine in ! Kita dah decor ngam2 dah🍂 dibuka sampai 7malam dlm masa PKPB ni! 
Decor pun dah tukar memandangkan skrg masih mood OOTD raya😋✨ #lenacafe #lenabykayuwoods #jagajaraksatumeteranda
851 25 2 June, 2020

Lama dh perhati u ni agk2 bila blh dpt eh?😫

Lama dh perhati u ni agk2 bila blh dpt eh?😫
520 15 1 June, 2020

nak post balik sukati la hm🥺

nak post balik sukati la hm🥺
250 14 2 June, 2020

DIAM LA BODO 👹 •

• • tag sape ii jee 🖤


• >✊🏻 follow ! 🥳
• >🔫 like ! 💗
• >🌚 share on your story 👌🏻
• >🖤 support 9k ! ✨

• acc 34.5k has been hack (yusvid_🙂💔)
• repost ? tag jgn xtagg 😡
• owner expose ? 9k ! 😍💘
• nk video down fastsave , ✨
#yusvid #lagujiwang❤😭 #explore #explorepage #broken #crush #jiwang #remix #jiwangkarat #grunge #tumbler #videostar #ccp #vs #fakechatccp #couplegoals #sweet16 #videostar #jiwangvideo #jiwangsedih #lagujiwangofficial💕 #ccpedit #amp

DIAM LA BODO 👹 •
•
• • tag sape ii jee 🖤
•
•
• >✊🏻 follow ! 🥳
• >🔫 like ! 💗
• >🌚 share on your story 👌🏻
• >🖤 support 9k ! ✨
•
• acc 34.5k has been hack (yusvid_🙂💔)
• repost ? tag jgn xtagg 😡
• owner expose ? 9k ! 😍💘
• nk video down fastsave , ✨
• #yusvid #lagujiwang❤😭 #explore #explorepage #broken #crush #jiwang #remix #jiwangkarat #grunge #tumbler #videostar #ccp #vs #fakechatccp #couplegoals #sweet16 #videostar #jiwangvideo #jiwangsedih #lagujiwangofficial💕#ccpedit #amp
748 33 31 May, 2020

Pura Pura lupa 🥺@petrusmahendra
Sajejetry🙏
.
.
.
#purapuralupacover #purapuralupa #coversongmalaysia

Pura Pura lupa 🥺@petrusmahendra 
Sajejetry🙏
.
.
.
#purapuralupacover #purapuralupa #coversongmalaysia
409 26 3 June, 2020

“The struggle is real”. Gambar last baru laa Aulia senyum even muka Dibu macam mayat hidup 💁🏻‍♀️

“The struggle is real”. Gambar last baru laa Aulia senyum even muka Dibu macam mayat hidup 💁🏻‍♀️
348 38 4 June, 2020

reposting this because i look mad cute in this filter 🥺👉🏻👈🏻

reposting this because i look mad cute in this filter 🥺👉🏻👈🏻
676 24 4 June, 2020

kepercayaan itu bagaikan kertas . sekali direnyuk takkan boleh kembali kepada bentuk asal @syarfhhh_ 💙🙂

kepercayaan itu bagaikan kertas . sekali direnyuk takkan boleh kembali kepada bentuk asal @syarfhhh_ 💙🙂
1,556 28 4 June, 2020

malas bukanya😕❤️






#slomo #slowmotion #slomotion #slowmotionvideo

malas bukanya😕❤️
•
•
•
•
•
•
#slomo #slowmotion #slomotion #slowmotionvideo
692 29 3 June, 2020

Okay dah jom balik .. lain kali pulak kita datang lagi ya ..puas hati doh main pasir ,main pantai sapa bekok mato 😆😆😆😆😆 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

Okay dah jom balik .. lain kali pulak kita datang lagi ya ..puas hati doh main pasir ,main pantai sapa bekok mato 😆😆😆😆😆 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
782 33 2 hours ago

Kita jaga hati dia baik-baik tapi dalam masa yang sama dia jaga hati orang lain💔
.
.
#jangan malu baju kau kotor sbb rezeki halal tapi malulah baju kau bersih atas rezeki yang haram👌

Kita jaga hati dia baik-baik tapi dalam masa yang sama dia jaga hati orang lain💔
.
.
#jangan malu baju kau kotor sbb rezeki halal tapi malulah baju kau bersih atas rezeki yang haram👌
1,087 25 23 hours ago

𝑻𝒖𝒉𝒂𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒑𝒆𝒓𝒏𝒂𝒉 𝒕𝒆𝒓𝒔𝒊𝒍𝒂𝒑 𝒅𝒂𝒍𝒂𝒎 𝒎𝒆𝒏𝒚𝒖𝒔𝒖𝒏 𝒕𝒂𝒌𝒅𝒊𝒓 , 𝒔𝒂𝒃𝒂𝒓 𝒅𝒂𝒏 𝒔𝒆𝒏𝒚𝒖𝒎𝒍𝒂𝒉 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒌𝒂 𝒌𝒂𝒖 𝒕𝒂𝒌 𝒎𝒂𝒎𝒑𝒖 𝒅𝒂𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒌𝒖𝒂𝒕 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 𝒎𝒆𝒏𝒈𝒂𝒕𝒂𝒔𝒊𝒏𝒚𝒂 ✨ ☺️

𝑻𝒖𝒉𝒂𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒑𝒆𝒓𝒏𝒂𝒉 𝒕𝒆𝒓𝒔𝒊𝒍𝒂𝒑 𝒅𝒂𝒍𝒂𝒎 𝒎𝒆𝒏𝒚𝒖𝒔𝒖𝒏 𝒕𝒂𝒌𝒅𝒊𝒓 , 𝒔𝒂𝒃𝒂𝒓 𝒅𝒂𝒏 𝒔𝒆𝒏𝒚𝒖𝒎𝒍𝒂𝒉 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒌𝒂 𝒌𝒂𝒖 𝒕𝒂𝒌 𝒎𝒂𝒎𝒑𝒖 𝒅𝒂𝒏 𝒕𝒂𝒌 𝒌𝒖𝒂𝒕 𝒖𝒏𝒕𝒖𝒌 𝒎𝒆𝒏𝒈𝒂𝒕𝒂𝒔𝒊𝒏𝒚𝒂 ✨ ☺️
1,318 11 3 June, 2020

TEST GPS ANGIN LENTANG ARAH TIMUR ✅ TUNGGU OWNER LA SET SPOKET BERAT DIA 😆 63 CUTTING STD RPM 10 DROP , KENA UP SIKIT SPOKET KASI LEKAT RPM 11.5 HIHIHI 🙈 INSYAALLAH OWNER ADA SINYUM 🔥

TEST GPS ANGIN LENTANG ARAH TIMUR ✅ TUNGGU OWNER LA SET SPOKET BERAT DIA 😆 63 CUTTING STD RPM 10 DROP , KENA UP SIKIT SPOKET KASI LEKAT RPM 11.5 HIHIHI 🙈 INSYAALLAH OWNER ADA SINYUM 🔥
899 17 3 June, 2020

Tidak pernah mntk untuk dipilih atau memilih😊

Tidak pernah mntk untuk dipilih atau memilih😊
1,538 7 4 June, 2020

lembahcinta .💁‍♀️🌸 ( share + tag =repost )
#explorepage #explorepage #funimateedits

lembahcinta .💁‍♀️🌸 ( share + tag =repost )
#explorepage #explorepage #funimateedits
222 6 16 hours ago

Practice makes perfect🔥🌟
When I was Your Man🎶

#brunomars
#wheniwasyourman
#wheniwasyourmancover

Practice makes perfect🔥🌟
When I was Your Man🎶

#brunomars 
#wheniwasyourman
#wheniwasyourmancover
690 45 20 hours ago

Create don't judge 🥺✨

Create don't judge 🥺✨
218 18 4 June, 2020

Rules🤘

Rules🤘
187 3 3 June, 2020

LC135 masih berbisa 😊

Siapa masih ada moto Lc135, say 'hi' sikit.. 🙋‍♂️

LC135 masih berbisa 😊

Siapa masih ada moto Lc135, say 'hi' sikit.. 🙋‍♂️
957 42 4 June, 2020