Search Hashtag & User

McDonald, Seksyen 26 photos & videos

2.4k Posts

Latest Posts on McDonald, Seksyen 26

Habis bertanding dgn ganjaran McD
Menyantuni mereka. Tidak kira lah siapa mereka, usaha mereka harus dihargai.

Alhamdulillah... gaji dh masuk.
Tahun terakhir mereka di SKS272. Dr tahun 1 mereka di didik agar menjadi insan yg terbaik.

Moga terus berjaya di masa hadapan. Ameen.

Habis bertanding dgn ganjaran McD
Menyantuni mereka. Tidak kira lah siapa mereka, usaha mereka harus dihargai.

Alhamdulillah... gaji dh masuk.
Tahun terakhir mereka di SKS272. Dr tahun 1 mereka di didik agar menjadi insan yg terbaik.

Moga terus berjaya di masa hadapan. Ameen.
29 0 15 hours ago

Nak travel sambil shopping murah-murah? Tengok peninggalan sejarah? Enjoy nature?

Sis cadangkan korang pergi je Ho Chi Minh. Semua ada. Harga pun serius MURAH sangat. Sis pun terkejut 😅

#aseantrip #triphochiminh #tripmurah #tripbajet #vietnam #tripvietnammurah #shopping #bmf #tripshopping #hochiminh

Nak travel sambil shopping murah-murah? Tengok peninggalan sejarah? Enjoy nature?

Sis cadangkan korang pergi je Ho Chi Minh. Semua ada. Harga pun serius MURAH sangat. Sis pun terkejut 😅

#aseantrip #triphochiminh #tripmurah #tripbajet #vietnam #tripvietnammurah #shopping #bmf #tripshopping #hochiminh
5 1 16 October, 2019

💕
.
Bangun tido orang hulurkan, apa lagi. Wallahualam. Sekian.
.
Cured my headache tho.
.
#piaeats #icecream #mcdonalds

💕
.
Bangun tido orang hulurkan, apa lagi. Wallahualam. Sekian.
.
Cured my headache tho.
.
#piaeats #icecream #mcdonalds
6 0 14 October, 2019

🙈
Bff make me happy😍

🙈
Bff make me happy😍
55 2 11 October, 2019

TEAMWORK

Appointment dengan customer di showroom pukul 3.45pm saya x boleh attend sebab hujan lebat mencurah-curah di bumi Shah Alam.

Call manager minta dia tolong attendkan. Alhamdulillah x mengecewakan customer yang datang dari jauh.

Apa yang penting "KERJASAMA". Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia #mcdonalds #shahalam

TEAMWORK

Appointment dengan customer di showroom pukul 3.45pm saya x boleh attend sebab hujan lebat mencurah-curah di bumi Shah Alam.

Call manager minta dia tolong attendkan. Alhamdulillah x mengecewakan customer yang datang dari jauh.

Apa yang penting "KERJASAMA". Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia #mcdonalds #shahalam
6 0 9 October, 2019

: Jangan paksa hati orang untuk sayang kita  .

: Jangan paksa hati orang untuk sayang kita  .
39 0 6 October, 2019

Terima kasih

Nak jual emas boleh roger saya

016 638 5756

Terima kasih

Nak jual emas boleh roger saya

016 638 5756
0 0 6 October, 2019

SET TRIPLETS YANG PASTI AKAN BUAT KORANG PUAS HATI SANGAT‼️Jom grab set triplets ni dengan nad, sebab nad nak bagi korang special freegift!!
.
.
Takut nak try??? Jangan risau sebab nad akan bagi korang free consultation dulu before korang beli tau!! Cepat grab sebab stock macam air uollsss 😱😱😱
.
.
Whatsapp 0176547287
Whatsapp 0176547287
Whatsapp 0176547287

SET TRIPLETS YANG PASTI AKAN BUAT KORANG PUAS HATI SANGAT‼️Jom grab set triplets ni dengan nad, sebab nad nak bagi korang special freegift!!
.
.
Takut nak try??? Jangan risau sebab nad akan bagi korang free consultation dulu before korang beli tau!! Cepat grab sebab stock macam air uollsss 😱😱😱
.
.
Whatsapp 0176547287 
Whatsapp 0176547287
Whatsapp 0176547287
6 1 4 October, 2019

My world. That’s all I need on my birthday. We are always together for now and forever. 💕 #mysmallfamily #myhubby #mykids #simplelife #simplerules #lovingeachother

My world. That’s all I need on my birthday. We are always together for now and forever. 💕 #mysmallfamily #myhubby #mykids #simplelife #simplerules #lovingeachother
5 5 29 September, 2019

How Yummy! Rupa macam dalam iklan! 🙄

How Yummy! Rupa macam dalam iklan! 🙄
4 4 29 September, 2019

Global it
.
Last call job tukar bateri ip6s 👍. Cust deal dari tgh hari steady tgu smpai tgh malam. Mmg terbaik 👌. Terima kasih sapot. Korang mana yg nak repair phone boleh roger ok.
.
Harga meh kite diskusi di dlm call or whatsapp. Boleh bg penerangan detail dgn kawtim harga. Jaminan setiap parts repair & pembelian hp pon ada 😂
.
Link utk wasap ada di bio 🔥
Cod shah alam/klang 💪
Postage? No hal, bisa diatur 🤙
.
#Apple #iphone #ip4 #ip4s #ip5 #ip5s #ip6 #ip6plus #ip6s #ip6splus #lenovo #samsung #sony #huawei #oppo #vivo #semuaboleh #alhamdulillah #globalitsolution #fixit #solveit #repairing #repairiphone #done #surveydulu #mencarirezekihalal #saudagaronline #hustle

Global it
.
Last call job tukar bateri ip6s 👍. Cust deal dari tgh hari steady tgu smpai tgh malam. Mmg terbaik 👌. Terima kasih sapot. Korang mana yg nak repair phone boleh roger ok.
.
Harga meh kite diskusi di dlm call or whatsapp. Boleh bg penerangan detail dgn kawtim harga. Jaminan setiap parts repair & pembelian hp pon ada 😂
.
Link utk wasap ada di bio 🔥
Cod shah alam/klang 💪
Postage? No hal, bisa diatur 🤙
.
#Apple #iphone #ip4 #ip4s #ip5 #ip5s #ip6 #ip6plus #ip6s #ip6splus #lenovo #samsung #sony #huawei #oppo #vivo #semuaboleh #alhamdulillah #globalitsolution #fixit #solveit #repairing #repairiphone #done #surveydulu #mencarirezekihalal #saudagaronline #hustle
8 0 28 September, 2019

When you feel like doing something stupid, don't follow the stupidity that arises out of curiosity. Just don't. #pedasnakmampus #mekdi #ayamgoreng3xspicy #wtf #nasilemakmekdi

When you feel like doing something stupid, don't follow the stupidity that arises out of curiosity. Just don't. #pedasnakmampus #mekdi #ayamgoreng3xspicy #wtf #nasilemakmekdi
9 1 15 September, 2019

Bismillah.. LETS!! Off radar for 2 days.. please dont miss me.. 😅
#osprey
#suunto9baro
#karrimor
#naturehike
#mcD
#skechers
#swissarmy
#leatherman
#takemesomewherenice

Bismillah.. LETS!! Off radar for 2 days.. please dont miss me.. 😅
#osprey
#suunto9baro
#karrimor
#naturehike
#mcD
#skechers
#swissarmy
#leatherman
#takemesomewherenice
35 7 13 September, 2019

salam jumaat semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan hari ini amin. utk info dan pertanyaan mengenai Mary Kay whatsapp wanie ya😉
0134044789
(link di bio)
💖free gift/sample
💖free consultation
💖free postage/cod
💖warranty 90 days
💖free skin analysis
💖free makeup trial
💖SPECIAL PRICE❗
💖READY STOCK❗

#bazaarpaknil #dramasweetdreams #duck #arianilovers #duckcosmetics #merdeka #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #tvalhijrah #tv3 #astro #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #lipmatte #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayshahalam

salam jumaat semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan hari ini amin. utk info dan pertanyaan mengenai Mary Kay whatsapp wanie ya😉
0134044789
(link di bio)
💖free gift/sample
💖free consultation
💖free postage/cod
💖warranty 90 days
💖free skin analysis
💖free makeup trial
💖SPECIAL PRICE❗
💖READY STOCK❗

#bazaarpaknil #dramasweetdreams #duck #arianilovers #duckcosmetics #merdeka #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #tvalhijrah #tv3 #astro #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #lipmatte #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykl #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayshahalam
2 0 13 September, 2019

Ena SoLrATHu🤔🤔🤔THiNK PanniTU sOLDrAn 😂

Ena SoLrATHu🤔🤔🤔THiNK PanniTU sOLDrAn 😂
19 6 11 September, 2019

Jare2 timbul sekali😂

Jare2 timbul sekali😂
145 2 6 September, 2019

Bersarapan pagi di McD. On call pepagi nie..

Bersarapan pagi di McD. On call pepagi nie..
14 0 31 August, 2019

Menemaniku selalu ketika di jalanan. #standbytowing at #MotoAid

Menemaniku selalu ketika di jalanan. #standbytowing at #MotoAid
9 0 31 August, 2019

Malam merdeka..

Malam merdeka..
7 0 30 August, 2019

Focus On Your Screen

Focus On Your Screen
44 0 29 August, 2019

Tempat jatuh lg dikenang...
Ini kan pula tempat berdating...
.
Tq awak lanje kita...
💜💜

Tempat jatuh lg dikenang...
Ini kan pula tempat berdating...
.
Tq awak lanje kita...
💜💜
19 6 29 August, 2019

Diri kita umpama api pelita yng bila bila masa sahaja boleh padam

Diri kita umpama api pelita yng bila bila masa sahaja boleh padam
74 4 28 August, 2019

Ujan pun boleh😅😋😋

Ujan pun boleh😅😋😋
15 0 28 August, 2019

Top Posts on McDonald, Seksyen 26

Hari hari duit terbang sampai mata pun layu huhu

Hari hari duit terbang sampai mata pun layu huhu
408 6 10 May, 2017

Late night thought 🤧

Late night thought 🤧
291 11 18 April, 2018

Maaf lahir batin ya

Maaf lahir batin ya
160 12 24 June, 2017

Makan sampai perut buncit 😋

Makan sampai perut buncit 😋
165 6 24 March, 2018

Passport ...

Passport ...
107 7 19 April, 2017

Quality time with 💓

Quality time with 💓
111 9 15 September, 2015

My first ever Happy Meal, Happy Me. Thanks alot @kamil_sone for the treat 💛🖤 #countingdays #internlife

My first ever Happy Meal, Happy Me. Thanks alot @kamil_sone for the treat 💛🖤 #countingdays #internlife
142 6 7 February, 2017

10:52am:: bila terang susah nak score, bila gelap baru boleh score.. Nampak tak yg kau ni gelap @aqilahshamsull hahahahahha #futsal #phoenixrc #lottomalaysia #lotto

10:52am:: bila terang susah nak score, bila gelap baru boleh score.. Nampak tak yg kau ni gelap @aqilahshamsull hahahahahha #futsal #phoenixrc #lottomalaysia #lotto
147 6 30 August, 2016

Luncheon 😋

Luncheon 😋
103 7 9 October, 2017