Search Hashtag & User

Mid Valley Megamall photos & videos

560.3k Posts

Latest Posts on Mid Valley Megamall

倒数1天☺☺

倒数1天☺☺
5 0 4 hours ago

It’s time for trick or treat 🎃🎃🎃
.
.
#halloween #freetime #enjoyingthemoment #trickortreat🎃

It’s time for trick or treat 🎃🎃🎃
.
.
#halloween #freetime #enjoyingthemoment #trickortreat🎃
10 0 4 hours ago

“You are not ALONE”....dlm kehidupan apa jua agama semua percaya akan “perpisahan” Dan mungkin cara perpisahan itu berbeza2.sebagai org Islam,qada n qadar adalah Rukun Islam tapi kita yg hidup atau atas nama kawan atau sesama manusia perlu kan satu sama lain..dear,kita hanya roleplay dlm dunia ni n our [email protected] Allah yg sudah menentukan our journey.well don’t worry as a friend n rakan sekerja..hari Ini adalah hari u Dan satu kemestian my day will come when I have to say goodbye to some one that I love.at that time tu maybe what I need is not a money but a support and love especially from friends cz friends r my backbone in my life❤️❤️ ..let’s we move on and plan our next holiday together n that is my promise❤️.... #friends #youarenotalone #backup #supporteachother #qadadanqadar #chillup #moveon #beingpositive #lifeneedtomoveon #journey #reallife #bestrong #moviedate #together #lifestyle #love

“You are not ALONE”....dlm kehidupan apa jua agama semua percaya akan “perpisahan” Dan mungkin cara perpisahan itu berbeza2.sebagai org Islam,qada n qadar adalah Rukun Islam tapi kita yg hidup atau atas nama kawan atau sesama manusia perlu kan satu sama lain..dear,kita hanya roleplay dlm dunia ni n our God@ Allah yg sudah menentukan our journey.well don’t worry as a friend n rakan sekerja..hari Ini adalah hari u Dan satu kemestian my day will come when I have to say goodbye to some one that I love.at that time tu maybe what I need is not a money but a support and love especially from friends cz friends r my backbone in my life❤️❤️ ..let’s we move on and plan our next holiday together n that is my promise❤️....#friends #youarenotalone #backup #supporteachother #qadadanqadar #chillup #moveon #beingpositive #lifeneedtomoveon #journey #reallife #bestrong #moviedate #together #lifestyle #love
48 0 5 hours ago

🌹

🌹
68 3 5 hours ago

16 0 5 hours ago

39 11 6 hours ago

apa yang min tahu,kalau putus cinta pun boleh dibetulkan kembali dengan maggi tau hahaha. 😂😂😂.⠀

apa yang min tahu,kalau putus cinta pun boleh dibetulkan kembali dengan maggi tau hahaha. 😂😂😂.⠀
576 18 6 hours ago

Bersama Siti & Aboy di Investsmart Fest
#investsmartfest2019

Bersama Siti & Aboy di Investsmart Fest 
#investsmartfest2019
4 0 6 hours ago

Sisa hidupku semakin hampir
Hanya padamu menunggu nanti
Sahabat yang dikasihi telah tinggalkan saya
Engkau maafkan segala dosa... #weihuapodcast #billy1517

Sisa hidupku semakin hampir
Hanya padamu menunggu nanti
Sahabat yang dikasihi telah tinggalkan saya
Engkau maafkan segala dosa... #weihuapodcast #billy1517
1 0 6 hours ago

Me Time.

Me Time.
1 0 6 hours ago

Friday meat 🥩🥓
#Friday #TGIF 👍

Friday meat 🥩🥓
#Friday#TGIF 👍
15 0 6 hours ago

朋友如果你現在正在這么做我希望你知道借出去的是一份信任遅回来希望是一份感恩!

朋友如果你現在正在這么做我希望你知道借出去的是一份信任遅回来希望是一份感恩!
204 2 6 hours ago

My both chit chat kelantanese friends...until now I still is the one who take selfie...that why my face so bigggg😂

My both chit chat kelantanese friends...until now I still is the one who take selfie...that why my face so bigggg😂
60 0 7 hours ago

♥️Adam naufal

♥️Adam naufal
15 0 7 hours ago

♥️Adam shah

♥️Adam shah
25 0 7 hours ago

Waa.. Kt Aeon pon psg Penapis Air Cuckoo Deluxe Stand..Produk cuckoo ni bukan saje kita Jual kt individual.. Company/industry pon kita Jual.. Mana2 company, butik2, kedai2 makan & restoran yang nk psg penapis air atau penapis udara blh la contact kita..
Klik je link kt 👇ni.. Kita bantu smpi berjaya..
https://www.wasap.my/60182914336

#cuckooproduct
#trustedagentcuckoo
#ProdukMampuMilik
#PenapisAirPanasSejuk
#PenapisUdara
#cuckoobeyondstandard
#ingatcuckooingatibuirfan

Waa.. Kt Aeon pon psg Penapis Air Cuckoo Deluxe Stand..Produk cuckoo ni bukan saje kita Jual kt individual.. Company/industry pon kita Jual.. Mana2 company, butik2, kedai2 makan & restoran yang nk psg penapis air atau penapis udara blh la contact kita..
Klik je link kt 👇ni.. Kita bantu smpi berjaya..
https://www.wasap.my/60182914336

#cuckooproduct
#trustedagentcuckoo
#ProdukMampuMilik
#PenapisAirPanasSejuk
#PenapisUdara
#cuckoobeyondstandard
#ingatcuckooingatibuirfan
2 0 7 hours ago

👆👆 Kebarung Princess 7.0

WAHH BEST BETUL LAH KEBARUNG NI!!, NAK SIAP PERGI KEJE PON CEPAT TAU! 😍😍😍
.
.
Sebelum ni nak pegi keje makan masa 30 minit. Belum siapkan anak2 lg pegi sekolah,nak siapkan sarapan suami lg. Serius mmg stress giler !
.
Tp skng masa nak siap cuma nak siap 10 minit je sbb apa lps pakai “ KEBARUNG PRINCESS “ limited edition ni seronok sgt sbb mudah digosok, material super selesa & kain sejuk pulak tu. 👍👍👍
.
Haa, apa yg best sangat KEBARUNG PRINCESS ni ?
❤ Ada 6 pilihan warna yg menarik & cantik
♥ Material como crepe
❤ Kain separuh getah & berzip sorok (tiada cangkuk)
❤ Mudah menyusu anak sbb nursing friendly
❤ Saiz S, M, L, XL & XXL
.
Best ke Best? Siapa2 nak jimatkan masa bersiap pegi keje, sis suggest sgt uolls kena grab cepat2 KEBARUNG PRINCESS ni sbb design dia paling memikat hati uolls & BESTSELLER tau !
.
Special deals RM109 sepasang ! Pos ke SS tambah RM8 shj.
Mmg rugilah kalau tak grab.😉
.
Proses order 1-3hari bekerja
.
👇👇👇👇👇
.
Order melalui
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#kebaya #kebarung #kebayalabuh #kebayalace #kebayabatik #kebayaplain #kebayasongket #kurungmoden #kebayazulaikha #kebayaamara #kebayaagnes #kebayasofiya #kurunglycra #kebarunglycra #agnespeplumkebaya #kebayamelissa #kebayamusliha #kebayaprincess #kebarungsaadong #bcllaceykebaya #terapiinstagram #yunezfashionmall #kebayaseroja #kebayahalisa #kebayadayang #kebarungriau #kebarungtijani #kebarungprincess

👆👆 Kebarung Princess 7.0

WAHH BEST BETUL LAH KEBARUNG NI!!, NAK SIAP PERGI KEJE PON CEPAT TAU! 😍😍😍
.
.
Sebelum ni nak pegi keje makan masa 30 minit. Belum siapkan anak2 lg pegi sekolah,nak siapkan sarapan suami lg. Serius  mmg stress giler !
.
Tp skng masa nak siap cuma nak siap 10 minit je sbb apa lps pakai “ KEBARUNG PRINCESS “ limited edition ni seronok sgt sbb mudah digosok, material super selesa & kain sejuk pulak tu. 👍👍👍
.
 Haa, apa yg best sangat KEBARUNG PRINCESS ni ?
❤ Ada 6 pilihan warna yg menarik & cantik
♥ Material como crepe
❤ Kain separuh getah & berzip sorok (tiada cangkuk)
❤ Mudah menyusu anak sbb nursing friendly
❤ Saiz S, M, L, XL & XXL
.
Best ke Best? Siapa2 nak jimatkan masa bersiap pegi keje, sis suggest sgt uolls kena grab cepat2 KEBARUNG PRINCESS ni sbb design dia paling memikat hati uolls & BESTSELLER tau !
.
Special deals RM109 sepasang ! Pos ke SS tambah RM8 shj.
Mmg rugilah kalau tak grab.😉
.
Proses order 1-3hari bekerja
.
👇👇👇👇👇
.
Order melalui 
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#kebaya #kebarung #kebayalabuh #kebayalace #kebayabatik #kebayaplain #kebayasongket #kurungmoden  #kebayazulaikha  #kebayaamara #kebayaagnes #kebayasofiya #kurunglycra #kebarunglycra #agnespeplumkebaya #kebayamelissa #kebayamusliha #kebayaprincess #kebarungsaadong #bcllaceykebaya #terapiinstagram #yunezfashionmall #kebayaseroja #kebayahalisa #kebayadayang #kebarungriau #kebarungtijani  #kebarungprincess
6 0 7 hours ago

Rehat 2 jam kakak ngn kwn2 kakak ke Mid valley cari hadiah utk bakal2 Pengantin kt opis.. Sementara tggu nk wrap hadiah kita welfie dlu.. Sedabak muka kakak.. Hati senang muka pon bukan main senang mengembang.. 🤭🤭 Nak hati senang mcm kakak jom kita wasap2...klik je link kt 👇📲
https:www.wasap.my/60182914336

#sentiasaceria
#sentiasabersama
#mmgkamimuka2utkcarihadiahopis
#kakakagentcuckoo
#cuckoobeyondstandard

Rehat 2 jam kakak ngn kwn2 kakak ke Mid valley cari hadiah utk bakal2 Pengantin kt opis.. Sementara tggu nk wrap hadiah kita welfie dlu.. Sedabak muka kakak.. Hati senang muka pon bukan main senang mengembang.. 🤭🤭 Nak hati senang mcm kakak jom kita wasap2...klik je link kt 👇📲
https:www.wasap.my/60182914336

#sentiasaceria
#sentiasabersama
#mmgkamimuka2utkcarihadiahopis
#kakakagentcuckoo
#cuckoobeyondstandard
13 2 7 hours ago

Yesterday, I'm at Victoria's Secret fitting room. And I was like *gasp* .
.
.
.
.
.
#victoriassecret #fittingroom #fittingroomselfie

Yesterday, I'm at Victoria's Secret fitting room. And I was like *gasp* .
.
.
.
.
.
#victoriassecret #fittingroom #fittingroomselfie
28 0 7 hours ago
我和你的约会

#SekkiseiSouffle #koseny #onlyyouandme
15 0 7 hours ago

👱🏻‍♀️👱🏼‍♀️👱🏽‍♀️👱🏾‍♀️👱🏿‍♀️

👱🏻‍♀️👱🏼‍♀️👱🏽‍♀️👱🏾‍♀️👱🏿‍♀️
276 5 8 hours ago

Rabak mate time2 macam ni still Kat office..

Rabak mate time2 macam ni still Kat office..
10 0 8 hours ago

Top Posts on Mid Valley Megamall

A travel essential. Fits a ton of things like a wonder.

A travel essential. Fits a ton of things like a wonder.
1,882 32 17 hours ago

Selamat malam,mimpi saya ok😘😜

Selamat malam,mimpi saya ok😘😜
12,625 87 8 October, 2019

A girl can never have too many lipsticks 💄 masculine look for @armanibeauty boutique launch last night! -
-
-
-
-
Styled by : @wiraheripranata
Dressed in : @ezzatiamira_
Hair do : @philexchin
Make up : @armanibeauty
Nails & eyelashes : @lashnpolish_176
Eyebrows : @finesse_brow_house
Photo by 📸: @allisamazing

A girl can never have too many lipsticks 💄 masculine look for @armanibeauty boutique launch last night! -
-
-
-
-
Styled by : @wiraheripranata 
Dressed in : @ezzatiamira_ 
Hair do : @philexchin 
Make up : @armanibeauty 
Nails & eyelashes : @lashnpolish_176 
Eyebrows : @finesse_brow_house 
Photo by 📸: @allisamazing
3,286 11 11 October, 2019

Congratulations @armanibeauty on the newly-opened first boutique in Malaysia! Now you'll get to experience all of its products first-hand and the Armani Face Designers are readily available to serve and provide premium service and made-to-measure advice on the counter or in a private consultation room. Love it!
Armani Beauty boutique is located at the ground floor of Mid Valley Megamall. 💋: @armanibeauty Lip Lacquer in code 400
#armanibeauty #armanibeautyMY

Congratulations @armanibeauty on the newly-opened first boutique in Malaysia! Now you'll get to experience all of its products first-hand and the Armani Face Designers are readily available to serve and provide premium service and made-to-measure advice on the counter or in a private consultation room. Love it! 
Armani Beauty boutique is located at the ground floor of Mid Valley Megamall. 💋: @armanibeauty Lip Lacquer in code 400 
#armanibeauty #armanibeautyMY
3,684 18 11 October, 2019

Gracing the launch all clad in Armani ❤️ #armanibeauty #armanibeautyMY

Gracing the launch all clad in Armani ❤️ #armanibeauty #armanibeautyMY
5,339 16 10 October, 2019

Assalamualaikum & gooooood morning, folks! What’s for breakfast today? Saya dah lamaaaaaaa tak makan lontong & sayur lodeh. Tambah pulak dengan sambal tumis ikan bilis, serunding kelapa & telur mata sapi. Teringin pulak. Sedap weeeeiiii! You all suka pulak tambah apa di atasnya? 😍😍💦💦😋🍳

Assalamualaikum & gooooood morning, folks!  What’s for breakfast today?  Saya dah lamaaaaaaa tak makan lontong & sayur lodeh.  Tambah pulak dengan sambal tumis ikan bilis, serunding kelapa & telur mata sapi.  Teringin pulak.  Sedap weeeeiiii!  You all suka pulak tambah apa di atasnya? 😍😍💦💦😋🍳
297 13 8 October, 2019

Hype up your weekend with SneakerLAH, Malaysia’s biggest sneaker event. There’ll be trade & sell, lucky draws, activities and performances with @jdsportsmy , @stonedandco , @solecasemy and more. Happening now till Oct 6, tickets are RM30 (general) and RM70 (VIP).
.
.
#sneakerlah2019 #sneaker #umobile

Hype up your weekend with SneakerLAH, Malaysia’s biggest sneaker event. There’ll be trade & sell, lucky draws, activities and performances with @jdsportsmy , @stonedandco , @solecasemy and more. Happening now till Oct 6, tickets are RM30 (general) and RM70 (VIP).
.
.
#sneakerlah2019 #sneaker #umobile
193 6 5 October, 2019

Thank you for having me @shuuemura .
CC : @carolesai & Thanks Bestie for your time 💄♥️ #shuuemura #shuuemuramy #rougeamplifier

Thank you for having me @shuuemura .
CC : @carolesai & Thanks Bestie for your time 💄♥️ #shuuemura #shuuemuramy #rougeamplifier
968 9 9 October, 2019

Thank you for the surprise!! Dengan muka tak siap.. hahaha .. terima kasih byk2 ye susah2 buatkan surprise untuk kita .. you know who you are..love you 💋
.

#Repost @acuisdeboom with @get_repost
・・・
Melayan @syura_rangersclub terjah @syurabadron di tengah mall 😅😅😅
📹 : @mr.farizat
.
🎂 : @moon_housecake
🎈 : @belonklepet tq sudi buatkan order dari @mizz_rosierose @sharifahhashim70
.
Tq teman kita terjah @kamila_nonie @norainlatif90
.
#syurabadron
#turns33

Thank you for the surprise!! Dengan muka tak siap.. hahaha .. terima kasih byk2 ye susah2 buatkan surprise untuk kita .. you know who you are..love you 💋
.

#Repost @acuisdeboom with @get_repost
・・・
Melayan @syura_rangersclub terjah @syurabadron di tengah mall 😅😅😅
📹 : @mr.farizat
.
🎂 : @moon_housecake
🎈 :  @belonklepet tq sudi buatkan order dari @mizz_rosierose @sharifahhashim70
.
Tq teman kita terjah @kamila_nonie @norainlatif90
.
#syurabadron
#turns33
902 30 8 October, 2019