Search Hashtag & User

Negeri Sembilan photos & videos

528.9k Posts

Latest Posts on Negeri Sembilan

Good morning 😍❤ #5.6.20
#happyfriday
#misziela

Good morning 😍❤ #5.6.20
#happyfriday
#misziela❤
0 0 14 minutes ago

Dengar citer awek ni dah buta sbelah mata.. 😅
.
Cer komen apa yg tak kena dgn gambar ni.
.
.
#sniper #pubg #chicken #chickendinner #mobilelegends #war

Dengar citer awek ni dah buta sbelah mata.. 😅
.
Cer komen apa yg tak kena dgn gambar ni.
.
.
#sniper #pubg #chicken #chickendinner #mobilelegends #war
261 19 15 minutes ago

NAK HILANGKAN PARUT KAT MUKA TAK?? 😍

Morning guys! You all teringin tak nak hilangkan parut kat muka you all tu?? haa kalau nak tahu #LicenSerum by Junni Beauty ni dapat membantu dalam memudar dan menghilangkan parut kat muka tau. Works like magic🤩⁣

Kalau nak tahu, terdapat ekstrak arbutin yang boleh memberi kesan cerah dan ekstrak tomato yang boleh membuatkan kulit halus mulus tau 😍. Banyaknya kesan positif yang Licen Serum ni boleh beri kepada diri you all tau. 🤩 Ruginya kalau tak try 😌

You all nak tak skin macam founder Puan Ella kita ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

#JunniBeauty#parutjerawat #jerawat #whitening #licenserum #serum #skincare #thebestskincare #skincaremalaysia #kecantikan #beauty #malaysia #pkp

NAK HILANGKAN PARUT KAT MUKA TAK?? 😍
⁣
Morning guys! You all teringin tak nak hilangkan parut kat muka you all tu?? haa kalau nak tahu #LicenSerum by Junni Beauty ni dapat membantu dalam memudar dan menghilangkan parut kat muka tau. Works like magic🤩⁣
⁣
Kalau nak tahu, terdapat ekstrak arbutin yang boleh memberi kesan cerah dan ekstrak tomato yang boleh membuatkan kulit halus mulus tau 😍. Banyaknya kesan positif yang Licen Serum ni boleh beri kepada diri you all tau. 🤩 Ruginya kalau tak try 😌
⁣
You all nak tak skin macam founder Puan Ella kita ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣#parutjerawat #jerawat #whitening #licenserum #serum #skincare #thebestskincare #skincaremalaysia #kecantikan #beauty #malaysia #pkp
1 0 55 minutes ago

jom Dapatkan Sin Perfume dgn harga yg Berbaloi baloi uollss...nampakk exclusiv mcm mahal..tapi x mahal pun..harga mampu milik...nak lagi berbaloi...dapat kan kedua dua nya sekali...
☺️ #alyahfragrance
#sin perfume
#wangi
#mesra wuduk
#exclusiv
#berbaloi
#murah
#mampu milik

jom Dapatkan Sin Perfume dgn harga yg Berbaloi baloi uollss...nampakk exclusiv mcm mahal..tapi x mahal pun..harga mampu milik...nak lagi berbaloi...dapat kan kedua dua nya sekali...
☺️ #alyahfragrance 
#sin perfume
#wangi
#mesra wuduk
#exclusiv
#berbaloi
#murah
#mampu milik
1 1 3 hours ago

𝒮𝓉𝓇ℴ𝓃ℊ ℊ𝒾𝓇𝓁🧸❤️

𝒮𝓉𝓇ℴ𝓃ℊ ℊ𝒾𝓇𝓁🧸❤️
152 1 5 hours ago

🦋

🦋
34 1 6 hours ago

JARANG_PIKNIK🔥

JARANG_PIKNIK🔥
12 0 8 hours ago

Akan kembali bertugas..

Akan kembali bertugas..
17 0 8 hours ago

Kimi no Toriko 🌼 Really love it 😍 thanks for the magic touch bro @danialaidin ☺️ . #newhairstyle #maygodbless

Kimi no Toriko 🌼 Really love it 😍 thanks for the magic touch bro @danialaidin ☺️ . #newhairstyle #maygodbless
72 6 9 hours ago

Cute kan hampa edition kalini 😍 Siapa jaa tak in love dengan CINTA & ABADI 🥰 Dua dua meletop wehhhh sumpah tak muhong 😎
.
.
Siapa love dengan cinta? Comments “ME” lepastu duk tunggu apa lagi pi order sana 🤪
.

tekan link ni

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #KunciCintaAbadi #LOVEDITION

Cute kan hampa edition kalini 😍 Siapa jaa tak in love dengan CINTA & ABADI 🥰 Dua dua meletop wehhhh sumpah tak muhong 😎
.
.
Siapa love dengan cinta? Comments “ME” lepastu duk tunggu apa lagi pi order sana 🤪
.

tekan link ni

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

#SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #themelvinscircle #KunciCintaAbadi #LOVEDITION
19 1 9 hours ago

Korang dah cuba foundation wajah? .
Dengar cerita helok wei, ada spf 30, parut jerawat semua tertutup! .
Ada 3 code (light, medium, dark)
.
Kalau korang tak pasti korang pakai code apa jom wasap nanti kita sembang2 pilih fd 🥰
.
Harga rm49 shj utk 25ml 😘
.
tekan link ni

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

#kekasihseremban #kekasihserembanfs #kekasihfoundation #foundationwajah #teamatinfighter

Korang dah cuba foundation wajah? .
Dengar cerita helok wei, ada spf 30, parut jerawat semua tertutup! .
Ada 3 code (light, medium, dark)
.
Kalau korang tak pasti korang pakai code apa jom wasap nanti kita sembang2 pilih fd 🥰
.
Harga rm49 shj utk 25ml 😘
.
tekan link ni

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

http://www.wasap.my/60123496325/kekasih

#kekasihseremban #kekasihserembanfs #kekasihfoundation #foundationwajah #teamatinfighter
10 1 9 hours ago

Malam tadi dia datang dalam mimpiku. Ketika ku terbangun,Aku berharap. Aku bisa kembali ke dalam mimpiku.😴😴
.
.
.
Tinkitinki Tink 😎😎

Malam tadi dia datang dalam mimpiku. Ketika ku terbangun,Aku berharap. Aku bisa kembali ke dalam mimpiku.😴😴
.
.
.
Tinkitinki Tink 😎😎
2 0 10 hours ago

Boomerang sikit😅😉🙃.senyum selalu guys
#capaisaampaidapat
#senyumselalu😅
#sabarituindah 🥰

Boomerang sikit😅😉🙃.senyum selalu guys
#capaisaampaidapat
#senyumselalu😅 
#sabarituindah 🥰
29 0 11 hours ago

Una
#my love cousin

Una 
#my love cousin
4 0 11 hours ago

BABY TCF IS COMING😍✨
.
kalau dah baby mestilah comey kan? korang yg tak yakin nk grab mommy foundation boleh try babynya dulu tau...confirm lepas ni grab mommy nya pulak😋
.
harga mampu milik 49 sahaja wehh✨😋
.
stok sngat ii limited❗️ awak boleh ws mas 0192590138 ( click in bio ) mas akan reply ASAP😘 🆔OC 000685
.
#obsesscosmeticsmalaysia #codareaportdickson #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticsportdickson #obsesscosmeticscod #squadsyiera #syeravengerz #smgojes #squadlovebeauty

BABY TCF IS COMING😍✨
.
kalau dah baby mestilah comey kan? korang yg tak yakin nk grab mommy foundation boleh try babynya dulu tau...confirm lepas ni grab mommy nya pulak😋
.
harga mampu milik 49 sahaja wehh✨😋
.
stok sngat ii limited❗️ awak boleh ws mas 0192590138 ( click in bio ) mas akan reply ASAP😘 🆔OC 000685
.
#obsesscosmeticsmalaysia #codareaportdickson #obsesscosmeticsnilai #obsesscosmeticsportdickson #obsesscosmeticscod #squadsyiera #syeravengerz #smgojes #squadlovebeauty
9 0 11 hours ago

Kakmai nak tunjuk kat korang, tekstur Glowing Cream yang ada dalam set skincare #MagicalWhite ni.

Yang pastinya Glowing Cream ni
❎Tak melekit
❎Tak berminyak
❎Tak pedih
❎Terus meresap! Selesa tau pakai waktu tidur ♥️ Apa kesan Glowing Cream ni?
✅Pudar parut
✅Melembapkan kulit
✅mengawal minyak di wajah
✅Dan semestinya Glowing kan kulit kita 😍

Sesuai untuk lelaki & perempuan.
Bangun je pagi, muka rasa lembut tau 🤗

Nak oder wasap je kakmai ye .
WASAP 017-6576690

Kakmai nak tunjuk kat korang, tekstur Glowing Cream yang ada dalam set skincare #MagicalWhite ni.

Yang pastinya Glowing Cream ni
❎Tak melekit
❎Tak berminyak
❎Tak pedih
❎Terus meresap! Selesa tau pakai waktu tidur ♥️ Apa kesan Glowing Cream ni?
✅Pudar parut
✅Melembapkan kulit
✅mengawal minyak di wajah
✅Dan semestinya Glowing kan kulit kita 😍

Sesuai untuk lelaki & perempuan.
Bangun je pagi, muka rasa lembut tau 🤗

Nak oder wasap je kakmai ye .
WASAP 017-6576690
2 0 11 hours ago

One of these pictures has been edited but i'm not sure which one
#duskphotography

One of these pictures has been edited  but i'm not sure which one
#duskphotography
7 0 11 hours ago

friend🥺❤️.
.
.
.
#explore #explorepage

friend🥺❤️.
.
.
.
#explore #explorepage
46 3 11 hours ago

Korang yg still ragu ragu dgn material Amber Amberlee tu🤔 Ni Kkmy close up sikit. Lupa nak bagi tau Amber Amberlee dah restock. So, cepat2 la roger2 Kkmy😎 Takut nanti nak pilih colour dah sold out!!
-
Amber Square
🌻RM27 each only

Amberlee Shawl
🌻RM25 each only
-
Happy shopping
Happy Thursday
Selamat Hari Raya
-
#teamlovellaa #lovellaateam #nenadsquad #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #tudungraya #tudungviral #tudunghaowaa #giftideas #hadiahunik #hadiahanniversary #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahuangtunai #hadiahpernikahan #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahkekasih #hadiahbajet #hadiahhariibu #hadiahistimewa #hadiahperpisahan #hadiahuntukkekasih

Korang yg still ragu ragu dgn material Amber Amberlee tu🤔 Ni Kkmy close up sikit. Lupa nak bagi tau Amber Amberlee dah restock. So, cepat2 la roger2 Kkmy😎 Takut nanti nak pilih colour dah sold out!!
-
Amber Square
🌻RM27 each only

Amberlee Shawl
🌻RM25 each only
-
Happy shopping
Happy Thursday
Selamat Hari Raya
-
#teamlovellaa #lovellaateam #nenadsquad #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #tudungraya #tudungviral #tudunghaowaa #giftideas #hadiahunik #hadiahanniversary #hadiahmurah #hadiahulangtahun #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahuangtunai #hadiahpernikahan #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahkekasih #hadiahbajet #hadiahhariibu #hadiahistimewa #hadiahperpisahan #hadiahuntukkekasih
7 0 11 hours ago

Top Posts on Negeri Sembilan

Naan chitappa ayithen 🥰

Naan chitappa ayithen 🥰
14,092 85 2 June, 2020

シ; hi sayang ! 🥴💘
.
.
𝘌𝘥𝘪𝘵 𝘣𝘺 : @iriryn_ 🤪💘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💘 ~𝘛𝘢𝘨 𝘱𝘢𝘴𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘬𝒐𝘳𝘢𝘯𝘨 🥰 , 𝘎𝘧 🥰 , 𝘉𝘧 🥰 , 𝘤𝘳𝘶𝘴𝘩 🥰 , 𝘉𝘍𝘍 🥰 , 𝘚𝘪𝘣𝘭𝘪𝘯𝘨 🥰 , 𝘍𝘢𝘮𝘪𝘭𝘺 🥰 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋 ~ 𝘈𝘱𝘱𝘴 ; 𝘱𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘵 (𝘣𝘢𝘤𝘬𝘨𝘳𝒐𝘶𝘯𝘥 ) , 𝘱𝘩𝒐𝘯𝘵𝒐 ( 𝘵𝘶𝘭𝘪𝘴𝘢𝘯 ) , 𝘷𝘪𝘥𝘦𝒐 𝘴𝘵𝘢𝘳 *𝘐𝘖𝘚 𝒐𝘯𝘭𝘺* ( 𝘨𝘦𝘭𝒐𝘮𝘣𝘢𝘯𝘨 )
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✨ ~ 𝘗𝘦𝘳𝘴𝒐𝘯𝘢𝘭 𝘢𝘤𝘤 @iriryn_ // @nrrssyaa_ 😛💘
❤️ ~ 𝘉𝘢𝘤𝘬𝘶𝘱 𝘢𝘤𝘤 @ssyavids.__ 💞
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🙄 ~ 𝘝𝘪𝘥𝘦𝒐 𝘢𝘬𝘶 𝘢𝘺𝘢𝘵 𝘢𝘬𝘶 🤐🔫
🙂 ~ 𝘑𝘶𝘴𝘵 𝘤𝒐𝘵𝘦𝘯𝘵 ! 😒
🌚 ~ 𝘙𝘦𝘱𝒐𝘴𝘵 ? 𝘛𝘢𝘨 𝘭𝘦𝘳 ! ✨
🥺 ~ 𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦 𝒐𝘯 𝘺𝒐𝘶𝘳 𝘴𝘵𝒐𝘳𝘺 ! 😛💘
🤨 ~ 𝘕𝘢𝘬 𝘷𝘪𝘥 ? 𝘋𝒐𝘸𝘯𝘭 𝘧𝘢𝘴𝘵𝘴𝘢𝘷𝘦 ! 🤓
😗 ~ 𝘚𝘦𝘯𝘵𝘢𝘱 ? 𝘗𝘢𝘥𝘢𝘯 𝘮𝘶𝘬𝘢 ! 🤪🔥
🤧 ~ 𝘍𝒐𝘭𝘭𝒐𝘸𝘣𝘢𝘤𝘬 ? 𝘋𝘔 ( 𝘌𝘥𝘪𝘵𝒐𝘳 𝒐𝘯𝘭𝘺 🤗 ) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
~ 𝘕𝘢𝘬 𝘬𝘦𝘤𝘢𝘮 ? 𝘒𝘦𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘩 𝘣𝘶𝘬𝘢𝘯 𝘥𝒐𝘴𝘢 𝘢𝘬𝘶 𝘱𝘶𝘯 🤪
~ 𝘙𝘢𝘫𝘪𝘯𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘳𝘪 𝘣𝘢𝘤𝘢 𝘤𝘢𝘱𝘵𝘪𝒐𝘯 🙄
~ 𝘛𝘦𝘳𝘢𝘴𝘢 ? 𝘎𝘪 𝘮𝘢𝘮𝘱𝒐𝘴 🙈
~ 𝘉𝒐𝘥𝒐 𝘵𝘶 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘢𝘯 𝘴𝘪𝘬𝘪𝘵 ! 😴
~ 𝘙𝘶𝘥𝘦 𝘤𝒐𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘣𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘵𝘦𝘥 😚❗️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#videojiwangviral #videojiwang💦 #videojiwang#videojiwangofficial #videojiwang💔 #videojiwangggg #videosedih #videosedih❤😭 #videosedih#ayatsentap #ayatpadu #ayatjiwang #ayatcinta #ayatjiwangkarat
#lagujiwangofficial💕 #lagujiwang❤😭 #lagujiwang#videojiwang #tips #videocedih #storywhatsap #jiwang #jiwangkarat #lagucinta #lagujiwang #downloadalightmotion #tutorialalightmotion #ayatbroken #explore #explorepage

シ; hi sayang ! 🥴💘
.
.
𝘌𝘥𝘪𝘵 𝘣𝘺 : @iriryn_ 🤪💘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💘 ~𝘛𝘢𝘨 𝘱𝘢𝘴𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘬𝒐𝘳𝘢𝘯𝘨 🥰 , 𝘎𝘧 🥰 , 𝘉𝘧 🥰 , 𝘤𝘳𝘶𝘴𝘩 🥰 , 𝘉𝘍𝘍 🥰 , 𝘚𝘪𝘣𝘭𝘪𝘯𝘨 🥰 , 𝘍𝘢𝘮𝘪𝘭𝘺 🥰 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋 ~ 𝘈𝘱𝘱𝘴 ; 𝘱𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘵 (𝘣𝘢𝘤𝘬𝘨𝘳𝒐𝘶𝘯𝘥 ) , 𝘱𝘩𝒐𝘯𝘵𝒐 ( 𝘵𝘶𝘭𝘪𝘴𝘢𝘯 ) , 𝘷𝘪𝘥𝘦𝒐 𝘴𝘵𝘢𝘳 *𝘐𝘖𝘚 𝒐𝘯𝘭𝘺* ( 𝘨𝘦𝘭𝒐𝘮𝘣𝘢𝘯𝘨 )
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✨ ~ 𝘗𝘦𝘳𝘴𝒐𝘯𝘢𝘭 𝘢𝘤𝘤 @iriryn_ // @nrrssyaa_ 😛💘
❤️ ~ 𝘉𝘢𝘤𝘬𝘶𝘱 𝘢𝘤𝘤 @ssyavids.__ 💞
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🙄 ~ 𝘝𝘪𝘥𝘦𝒐 𝘢𝘬𝘶 𝘢𝘺𝘢𝘵 𝘢𝘬𝘶 🤐🔫
🙂 ~ 𝘑𝘶𝘴𝘵 𝘤𝒐𝘵𝘦𝘯𝘵 ! 😒
🌚 ~ 𝘙𝘦𝘱𝒐𝘴𝘵 ? 𝘛𝘢𝘨 𝘭𝘦𝘳 ! ✨
🥺 ~ 𝘚𝘩𝘢𝘳𝘦 𝒐𝘯 𝘺𝒐𝘶𝘳 𝘴𝘵𝒐𝘳𝘺 ! 😛💘
🤨 ~ 𝘕𝘢𝘬 𝘷𝘪𝘥 ? 𝘋𝒐𝘸𝘯𝘭 𝘧𝘢𝘴𝘵𝘴𝘢𝘷𝘦 ! 🤓
😗 ~ 𝘚𝘦𝘯𝘵𝘢𝘱 ? 𝘗𝘢𝘥𝘢𝘯 𝘮𝘶𝘬𝘢 ! 🤪🔥
🤧 ~ 𝘍𝒐𝘭𝘭𝒐𝘸𝘣𝘢𝘤𝘬 ? 𝘋𝘔 ( 𝘌𝘥𝘪𝘵𝒐𝘳 𝒐𝘯𝘭𝘺 🤗 ) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
~ 𝘕𝘢𝘬 𝘬𝘦𝘤𝘢𝘮 ? 𝘒𝘦𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘩 𝘣𝘶𝘬𝘢𝘯 𝘥𝒐𝘴𝘢 𝘢𝘬𝘶 𝘱𝘶𝘯 🤪
~ 𝘙𝘢𝘫𝘪𝘯𝘬𝘢𝘯 𝘥𝘪𝘳𝘪 𝘣𝘢𝘤𝘢 𝘤𝘢𝘱𝘵𝘪𝒐𝘯 🙄
~ 𝘛𝘦𝘳𝘢𝘴𝘢 ? 𝘎𝘪 𝘮𝘢𝘮𝘱𝒐𝘴 🙈
~ 𝘉𝒐𝘥𝒐 𝘵𝘶 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘢𝘯 𝘴𝘪𝘬𝘪𝘵 ! 😴
~ 𝘙𝘶𝘥𝘦 𝘤𝒐𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘸𝘪𝘭𝘭 𝘣𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘵𝘦𝘥 😚❗️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#videojiwangviral #videojiwang💦 #videojiwang❤ #videojiwangofficial #videojiwang💔 #videojiwangggg #videosedih #videosedih❤😭 #videosedih❤ #ayatsentap #ayatpadu #ayatjiwang #ayatcinta #ayatjiwangkarat 
#lagujiwangofficial💕#lagujiwang❤😭#lagujiwang❤#videojiwang#tips #videocedih#storywhatsap#jiwang#jiwangkarat#lagucinta#lagujiwang#downloadalightmotion#tutorialalightmotion#ayatbroken#explore#explorepage
7,635 95 3 June, 2020

Padu guys..
.
📱 Untuk paid review whatsapp 01115777950
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
.
#komik #komikmalaysia #memes #meme #memesdaily #mememalaysia

Padu guys..
.
📱 Untuk paid review whatsapp 01115777950
.
❤"Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@ohsem.video & 🔥@tempatbebel
.
#komik #komikmalaysia #memes #meme #memesdaily #mememalaysia
5,862 184 3 June, 2020

Rantau Brothers!🔥🇬🇧

Rantau Brothers!🔥🇬🇧
301 13 10 hours ago

DAH LAHHH 🏃🏃 SAVE!!! FOLLOW DULU
______________________________________
#lorrexe
______________________________________
Follow My Dear : @heyyimvirgaa
Follow My Team :
@afdhalul.zikriii
@patra.cby
______________________________________
Follow my guild
@cie_seleb
______________________________
🎶Song : -
______________________________
🎬Edit. : KM,PL,Ap
📽️Record. : Bawaan hp
🎮Nickname : -
_____________________________
[DontForgetToFollow,like,andShare]
______________________________________
#freefirenewstv  #garenafreefireindonesia  #pubgmobileindonesia #freefirekocak  #freefire  #freefirenewstv  #freefireindonesia  #freefirelucu  #freefirememe  #freefireparody  #freefirebooyah  #freefire_update  #freefirewtf  #lfl @lorr_exe  #freefirestudio  #freefirebrasil  #freefirefunnymoment  #freefirebgid  #freefireshare  #garenafreefire  #garenafreefireindonesia  #freefiregokil  #booyah  #wtfmomentfreefire  #freefireargentina  #freefire  #freefiremalaysia  #freefirethailandmeme  #lfl💛  #freefireaddicts  #quotesfreefire  #storywa

DAH LAHHH 🏃🏃 SAVE!!! FOLLOW DULU
______________________________________
#lorrexe
______________________________________
Follow My Dear : @heyyimvirgaa
Follow My Team :
@afdhalul.zikriii
@patra.cby
______________________________________
Follow my guild
@cie_seleb
______________________________
🎶Song : -
______________________________
🎬Edit. : KM,PL,Ap
📽️Record. : Bawaan hp
🎮Nickname : -
_____________________________
[DontForgetToFollow,like,andShare]
______________________________________
#freefirenewstv #garenafreefireindonesia #pubgmobileindonesia#freefirekocak #freefire #freefirenewstv #freefireindonesia #freefirelucu #freefirememe #freefireparody #freefirebooyah #freefire_update #freefirewtf #lfl @lorr_exe #freefirestudio #freefirebrasil #freefirefunnymoment #freefirebgid #freefireshare #garenafreefire #garenafreefireindonesia #freefiregokil #booyah #wtfmomentfreefire #freefireargentina #freefire #freefiremalaysia #freefirethailandmeme #lfl💛 #freefireaddicts #quotesfreefire #storywa
4,145 106 3 June, 2020

maaf saya bukan idola😬❤️

maaf saya bukan idola😬❤️
1,449 26 3 June, 2020

when you get what you want , thats Allah's direction . when you don't get what you want , thats Allah's protection 🥰🌸

when you get what you want , thats Allah's direction . when you don't get what you want , thats Allah's protection 🥰🌸
2,470 94 3 June, 2020

Sakitnya tuh disini..... Kejadian petang td, beli 5 tin cat spray nak cat kerusi kayu untuk bilik Aafiya, sejak byk masa dirumah ni rajin betul deco2 masak2.... beria la kau balik x sbr nak cat.... sekali “PAP” terjatuhla plastic yg berisi 5 bijik tin baru beli td ats kuku ibu jari kau. Masha Allah sakitnya tuh terduduk menangis!😭 Harapan mlm2 sikit lega...... tapi sebaliknya. Kaki bengkak... berdenyut. Telan jugakla panadol. Xjalan.... tgk2 jam dah pukul 11.30, sakit lagi. Xleh tdo. Suami kesian, diangkutnya lah juga doctor yg gedik lg bajet leh tahan smpi esok pagi bru jumpe doctor sebab xnak extra charge malam2🤪

Tapi kecundang jua. Dah buh ais, dah telan panadol xjalan. Sakit tu sama je mcm ptg td. Nangis lagi. Doctor apekah ini.... kalau kat klinik kemain kata, “sikit je...sikit je... xsakit pun, biasala tu sakit gigi” 🤣🤣 dia lah hero kalau duk cucuk org and cabut gigi🤣

Sampai hosp, ckp dgn dr dgn nada kesian gilerrr🤣🤣 mcm accident jatuh motor sakit dia🤣🤣 dengan harapan dr tu simpati digosok2 kaki dgn lembut. Of course la dapat kan🤪
Kini ku sedar, kalau org sakit kene la lebih simpati.. pujuk2 gitu... so esok kerja nak tukar dialogue bila org ckp kat kita dia sakit gigi.... So nak tanyalah kat korang semua, kalau korang sakit, korang nak doctor respond macamane?? #naktaujugak #doktorkenetau #masihbelajar 🤣 #sakitnyatuhgila #sakitsangat #takbolehtidur #tolongsimpati 😜

Sakitnya tuh disini..... Kejadian petang td, beli 5 tin cat spray nak cat kerusi kayu untuk bilik Aafiya, sejak byk masa dirumah ni rajin betul deco2 masak2.... beria la kau balik x sbr nak cat.... sekali “PAP” terjatuhla plastic yg berisi 5 bijik tin baru beli td ats kuku ibu jari kau. Masha Allah sakitnya tuh terduduk menangis!😭 Harapan mlm2 sikit lega...... tapi sebaliknya. Kaki bengkak... berdenyut. Telan jugakla panadol. Xjalan.... tgk2 jam dah pukul 11.30, sakit lagi. Xleh tdo. Suami kesian, diangkutnya lah juga doctor yg gedik lg bajet leh tahan smpi esok pagi bru jumpe doctor sebab xnak extra charge malam2🤪

Tapi kecundang jua. Dah buh ais, dah telan panadol xjalan. Sakit tu sama je mcm ptg td. Nangis lagi. Doctor apekah ini.... kalau kat klinik kemain kata, “sikit je...sikit je... xsakit pun, biasala tu sakit gigi” 🤣🤣 dia lah hero kalau duk cucuk org and cabut gigi🤣

Sampai hosp, ckp dgn dr dgn nada kesian gilerrr🤣🤣 mcm accident jatuh motor sakit dia🤣🤣 dengan harapan dr tu simpati digosok2 kaki dgn lembut. Of course la dapat kan🤪 
Kini ku sedar, kalau org sakit kene la lebih simpati.. pujuk2 gitu... so esok kerja nak tukar dialogue bila org ckp kat kita dia sakit gigi.... So nak tanyalah kat korang semua, kalau korang sakit, korang nak doctor respond macamane?? #naktaujugak #doktorkenetau #masihbelajar 🤣 #sakitnyatuhgila #sakitsangat #takbolehtidur #tolongsimpati 😜
4,788 101 2 June, 2020

Pity soul 💔
The person who did this need to HANG TO DEATH!! Also we all has to accept the reality that each and everyday we killed many animals for meat 🥺💔
Chicken,goat,cow and etc not born for sales in market 💔 myself admit this mistake because I’m not a vegan 🙌🏼
Everyday there is a trending news so we also follow the flow posting and talk about it but we never think what is the solution🙌🏼 we will tearing watch this issue but later on our lunch time will be a cooked death animal as our food to eat👌🏻
ithe ellem sonna end of the day nammele troll panni joker ahh akkirevangge 👌🏻
Om Nama Shivaya 🙏🏼
Un athma Sivan sannadhi serre naa prathikiren 🙏🏼 #restinpeace 💔 #godlovesyoumore 💔

Pity soul 💔
The person who did this need to HANG TO DEATH!! Also we all has to accept the reality that each and everyday we killed many animals for meat 🥺💔
Chicken,goat,cow and etc not born for sales in market 💔 myself admit this mistake because I’m not a vegan 🙌🏼
Everyday there is a trending news so we also follow the flow posting and talk about it but we never think what is the solution🙌🏼 we will tearing watch this issue but later on our lunch time will be a cooked death animal as our food to eat👌🏻
ithe ellem sonna end of the day nammele troll panni joker ahh akkirevangge 👌🏻
Om Nama Shivaya 🙏🏼
Un athma Sivan sannadhi serre naa prathikiren 🙏🏼 #restinpeace 💔 #godlovesyoumore 💔
2,373 22 19 hours ago

Growing up sucks innit?

Growing up sucks innit?
389 30 3 June, 2020

Geser yu mri kita kenalan

Geser yu mri kita kenalan
279 40 2 June, 2020

Ok gusy tak perlu gusar lagi kat Malaysia 🇲🇾 kita dah ada Track seakan akan TT Isle Of Man 🇮🇲 Ia itu KK Isle Of KK. Tak caye korang tengok lah gambar2 yg telah di snap oleh shap shooter kt #KKIC ni🔥🔥🔥. .

Kenal owner tag mereka 😎🤝. .
-
-
🔰New IG Account🔰
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
“MISI JEJAK 50K➕FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official ✊💨💨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : @nizamsview 🔥

SUPPORT 🤜🤛🏻
@myrgracing
@kakicorner_pitshop
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare
#pkp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #balapan #kapcai #supermoto #fullgass

Ok gusy tak perlu gusar lagi kat Malaysia 🇲🇾 kita dah ada Track seakan akan TT Isle Of Man 🇮🇲 Ia itu KK Isle Of KK. Tak caye korang tengok lah gambar2 yg telah di snap oleh shap shooter kt #KKIC ni🔥🔥🔥. .

Kenal owner tag mereka 😎🤝. .
-
-
🔰New IG Account🔰
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
“MISI JEJAK 50K➕FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official ✊💨💨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : @nizamsview 🔥

SUPPORT 🤜🤛🏻
@myrgracing
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #balapan #kapcai #supermoto #fullgass
511 15 15 hours ago

136 0 11 hours ago

belive yourself . you are braver than you think , more talented than you know , and capable of more than you imagine 🔥❤️ .
.
.
.
Slide sampai menyampah okay ! 😴 tambi tu jangan la tengok lama ii , dia malu 😞

belive yourself . you are braver than you think , more talented than you know , and capable of more than you imagine 🔥❤️ .
.
.
.
Slide sampai menyampah okay ! 😴 tambi tu jangan la tengok lama ii , dia malu 😞
820 49 3 June, 2020

we met for a reason, either you're a blessing or a lesson.

we met for a reason, either you're a blessing or a lesson.
1,525 9 3 June, 2020

Menarik betul stand untuk Apple Watch ni. Bila letak sebelah Macbook atau iMac, memang nampak macam adik-beradik datang dari mak-bapak yang sama! Punya nak bagitahu nampak sama tu kan? Haha 😅
.
Berapakah harganya? Mahal gila gais! Dinasihatkan jangan swipe ke gambar yang ke-3 😂
.
#OhmediaApple #AppleWatch #OhmediaAppleWatch

Menarik betul stand untuk Apple Watch ni. Bila letak sebelah Macbook atau iMac, memang nampak macam adik-beradik datang dari mak-bapak yang sama! Punya nak bagitahu nampak sama tu kan? Haha 😅
.
Berapakah harganya? Mahal gila gais! Dinasihatkan jangan swipe ke gambar yang ke-3 😂
.
#OhmediaApple #AppleWatch #OhmediaAppleWatch
1,474 24 15 hours ago

MENGISI HARI PENANTIAN
Need Time - Trening Make Perfect -
⚽ 🇲🇾 💪 📣

#SELAMANYAHARIMAUMALAYA
#DEMIMALAYSIA

#CAPOAPPAREL
#SUPPORTLOCALBRAND
#SUPPORTBOLATEMPATAN ***
-BAR CHALLENGE
-How far u can THROW IN

MENGISI HARI PENANTIAN 
Need Time - Trening Make Perfect -
⚽ 🇲🇾 💪 📣

#SELAMANYAHARIMAUMALAYA
#DEMIMALAYSIA

#CAPOAPPAREL
#SUPPORTLOCALBRAND
#SUPPORTBOLATEMPATAN ***
-BAR CHALLENGE
-How far u can THROW IN
2,348 46 9 hours ago

Kata2 ku bisa menjinakan yang liar..!

Kata2 ku bisa menjinakan yang liar..!
1,957 15 17 hours ago

sorry!! i miss football more than you.

sorry!! i miss football more than you.
297 10 3 June, 2020

Heyy guyss it's been a while since i post a dance video 😬❤️ so yeah hope you guys enjoy this dance cover💞 stay safe y'all🥰❤️ .
.
.
.
Choreography by @mattsteffanina @epicdancevideos song: Break A Sweat by @iambeckyg .
.
.
.
#epicdancevideos #spreadlovenothate #nohate #proudtobeadancer

Heyy guyss it's been a while since i post a dance video 😬❤️ so yeah hope you guys enjoy this dance cover💞 stay safe y'all🥰❤️ .
.
.
.
Choreography by @mattsteffanina @epicdancevideos song: Break A Sweat by @iambeckyg .
.
.
.
#epicdancevideos #spreadlovenothate #nohate #proudtobeadancer
619 11 9 hours ago

The least that I can do 🖤 Stay safe out there 👊🏽👊🏾👊🏿 #blacklivesmatter

The least that I can do 🖤 Stay safe out there 👊🏽👊🏾👊🏿 #blacklivesmatter
2,920 30 3 June, 2020

thnkyouuu 900 followers 😍❤️. .
.
.
(share storg n tag 💘)

thnkyouuu 900 followers 😍❤️. .
.
.
(share storg n tag 💘)
311 5 2 June, 2020

Colorful Design or rather kept simple and clean? What’s your Opinion?
𝔸𝕕𝕧𝕖𝕣𝕥𝕚𝕤𝕚𝕟𝕘
𝙎𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧𝙨:
𝗛𝗲𝗹𝗺𝗲𝘁 @motoin
𝗥𝗶𝗺𝘀 𝗯𝘆 @mbpolish
𝗟𝗲𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗦𝘂𝗶𝘁 𝗯𝘆 @ag10moto
𝗪𝗿𝗮𝗽 𝗯𝘆 @foliendesignwagner
#gmw #germansmostwanted #moto #bikekingz #motorcycle #motorcyclesofinstagram #agv #sportbikeaddicts #sportbike #bikersofinstagram #motorcyclelife #bikeporn #bmws1000rr #bikersfromeurope #avery #bikers #instabikers #universalbikers #colorflow #bikerboysofinstagram #risingsun #instamoto #motorcycles #instamotogallery #biker #wrap #s1000rr #bmw #bikerboys

Colorful Design or rather kept simple and clean? What’s your Opinion?
𝔸𝕕𝕧𝕖𝕣𝕥𝕚𝕤𝕚𝕟𝕘
𝙎𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧𝙨:
𝗛𝗲𝗹𝗺𝗲𝘁 @motoin 
𝗥𝗶𝗺𝘀 𝗯𝘆 @mbpolish
𝗟𝗲𝗮𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗦𝘂𝗶𝘁 𝗯𝘆 @ag10moto
𝗪𝗿𝗮𝗽 𝗯𝘆 @foliendesignwagner
#gmw #germansmostwanted #moto #bikekingz #motorcycle #motorcyclesofinstagram #agv #sportbikeaddicts #sportbike #bikersofinstagram #motorcyclelife #bikeporn #bmws1000rr #bikersfromeurope #avery #bikers #instabikers #universalbikers #colorflow #bikerboysofinstagram #risingsun #instamoto #motorcycles #instamotogallery #biker #wrap #s1000rr #bmw #bikerboys
4,347 19 16 hours ago

- 𝟢𝟦𝟢𝟨𝟤𝟢𝟤𝟢 ; 𝓉𝒶𝓂𝒶𝓉𝓉 𝓈𝓊𝒹𝒶𝒽𝒽𝒽𝒽 𝓏𝒶𝓂𝒶𝓃𝓃 𝒷𝓊𝒿𝒶𝓃𝑔𝑔𝑔 💛💛 .

- 𝟢𝟦𝟢𝟨𝟤𝟢𝟤𝟢 ; 𝓉𝒶𝓂𝒶𝓉𝓉 𝓈𝓊𝒹𝒶𝒽𝒽𝒽𝒽 𝓏𝒶𝓂𝒶𝓃𝓃 𝒷𝓊𝒿𝒶𝓃𝑔𝑔𝑔 💛💛 .
424 23 13 hours ago

Dugong All Star🆚Pilihan Malaysia

📲Follow @msl.football For More!

Dugong All Star🆚Pilihan Malaysia
•
📲Follow @msl.football For More!
842 8 8 hours ago

𝗶𝘇𝗼𝗵𝗴𝗮 𝗔𝗹𝗵𝗮𝗺𝗱𝘂𝗹𝗶𝗹𝗹𝗮𝗵 𝗱𝗲𝗽 𝘆𝗼𝘇𝗶𝗯 𝗾𝗼𝗹𝗱𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗠𝗮𝗹𝗼𝗹 𝗸𝗲𝗹𝗺𝗮𝘀𝗮 𝗮𝗴𝗮𝗿
🍃@islom.iymon.uz🍃
.
Layk bosing ♥️
.
Videoni yaqinlaringizga yuboring 🚀
.
.
.
#uzbekstar #khiva #telegram_yulduzlari #uzbekstars🇺🇿 #filmuz #megayulduz #tezkor #uzbekistan_inst #tashkent🇺🇿 #tashkentcity #uz_sevgim #urgench #bukhara #instatashkent #andijon #navoi #toshkent #tashkent #tashkentcit

𝗶𝘇𝗼𝗵𝗴𝗮 𝗔𝗹𝗵𝗮𝗺𝗱𝘂𝗹𝗶𝗹𝗹𝗮𝗵 𝗱𝗲𝗽 𝘆𝗼𝘇𝗶𝗯 𝗾𝗼𝗹𝗱𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗠𝗮𝗹𝗼𝗹 𝗸𝗲𝗹𝗺𝗮𝘀𝗮 𝗮𝗴𝗮𝗿
🍃@islom.iymon.uz🍃
.
Layk bosing ♥️
.
Videoni yaqinlaringizga yuboring 🚀
.
.
.
#uzbekstar #khiva #telegram_yulduzlari #uzbekstars🇺🇿 #filmuz #megayulduz #tezkor #uzbekistan_inst#tashkent🇺🇿 #tashkentcity#uz_sevgim #urgench #bukhara#instatashkent #andijon #navoi #toshkent#tashkent #tashkentcit
729 16 14 hours ago

👀🖤

👀🖤
399 14 15 hours ago

Follow My Second Account
Dont Ignore🔥
Ye id Ko Follow Nahi Kiya Toh Kuch Nahi Kiya❤
@saifu._.writer 🌹@saifu._.writer 😍
-
-
-
1st Tranding Shayari and thoughts page on Instagram
Just visit one
@saifu._.writer
@saifu._.writer
@saifu._.writer
@saifu._.writer
KEEP SUPPORT 🤙🤙🤙

Follow My Second Account
Dont Ignore🔥
Ye id Ko Follow Nahi Kiya Toh Kuch Nahi Kiya❤
@saifu._.writer 🌹@saifu._.writer 😍
-
-
-
1st Tranding Shayari and thoughts page on Instagram
Just visit one
@saifu._.writer ❤
@saifu._.writer ❤
@saifu._.writer ❤
@saifu._.writer ❤
KEEP SUPPORT 🤙🤙🤙
2,450 230 3 June, 2020

Just for your information guys and girls 😍 Some of you, had been asking about this mask😊 This face mask is 💯 natural and made with pure blueberry 😍 I'm using this purple face mask to reduce blackheads on my face 😀 And it really works 💯💯 It don't just reduce blackheads on my face, it also keep my face moist ❤
I really love using this product 💓
.
.
.
.
.
Anyone who are interested, just leave a comment below 🥰

Just for your information guys and girls 😍 Some of you, had been asking about this mask😊 This face mask is 💯 natural and made with pure blueberry 😍 I'm using this purple face mask to reduce blackheads on my face 😀 And it really works 💯💯 It don't just reduce blackheads on my face, it also keep my face moist ❤
I really love using this product 💓
.
.
.
.
.
Anyone who are interested, just leave a comment below 🥰
1,091 11 3 June, 2020

Assalam semue kali nie paranormal kembali lagi🤩 Harap semue boley tolong support live mizan ...jgn lupa tonton sambil makan popcorn😂...PLEASE SUPPORT GUYS❤️🙏🏻

Assalam semue kali nie paranormal kembali lagi🤩 Harap semue boley tolong support live mizan ...jgn lupa tonton sambil makan popcorn😂...PLEASE SUPPORT GUYS❤️🙏🏻
246 13 9 hours ago

❤️

❤️
193 15 2 June, 2020

sakit tekak katanya🤔😂 @bts.bighitofficial

sakit tekak katanya🤔😂 @bts.bighitofficial
245 70 3 June, 2020

Blue 💙

Blue 💙
452 18 13 hours ago

Vengo corriendo para desearte un feliz jueves ت

Vengo corriendo para desearte un feliz jueves ت
105 3 8 hours ago

✨💕 Raya ke-3810
.
.
#RayaOOTD #OOTD

✨💕 Raya ke-3810
.
.
#RayaOOTD #OOTD
515 66 16 hours ago

terlupa pulak nak post.takpela raya lagi kan😅

terlupa pulak nak post.takpela raya lagi kan😅
402 8 3 June, 2020

Ingat bahwa kita pernah makan dikantin habis itu merokok

Ingat bahwa kita pernah makan dikantin habis itu merokok
246 16 10 hours ago

Kerepek pisang kerepek ubi can i call you my baby😍❤

Kerepek pisang kerepek ubi can i call you my baby😍❤
192 21 3 June, 2020

" Hanya foto dan video yang akan jadi pelampiasan ketika rindu melanda 😞

" Hanya foto dan video yang akan jadi pelampiasan ketika rindu melanda 😞
366 2 19 hours ago

ha meh n9 lak😬🍃betul ke tak entah tu😂
.
-AMALKAN BACA CAPTION❗😇
.
.
.follow✨(@wany.s_video)✨
.
.nak ambil ayat?silakan tapi jangan lupa tag❗😌
.
.App👉🏻:🔥alight motion pro🔥👈🏻
.
.
.🔥@anvidd._ @apih._vids @wani_vids @wan.projecttt🔥
.Tag pakwe/makwe/jodoh/suami/isteri/nenek/mak/ayah/adik/kakak/abg ha tag la spe pun☺💞
.
.[support second acc @fatnievid._]
.
.👉🏻repost on your story👈🏻
✨repost?tag la sayang😌❤
.
#videojiwangviral #videobroken #videosedih #videoviral #videosedih #videojiwang #videobroken #videobrokenterukksss #videosedih #videibrokens #videojiwangteruk #wanyvideo #sentapteruk #videosedih #jiwangoffical #exploremore

ha meh n9 lak😬🍃betul ke tak entah tu😂
.
-AMALKAN BACA CAPTION❗😇
.
.
.follow✨(@wany.s_video)✨
.
.nak ambil ayat?silakan tapi jangan lupa tag❗😌
.
.App👉🏻:🔥alight motion pro🔥👈🏻
.
.
.🔥@anvidd._ @apih._vids @wani_vids @wan.projecttt🔥
.Tag pakwe/makwe/jodoh/suami/isteri/nenek/mak/ayah/adik/kakak/abg ha tag la spe pun☺💞
.
.[support second acc @fatnievid._]
.
.👉🏻repost on your story👈🏻
✨repost?tag la sayang😌❤
.
#videojiwangviral#videobroken#videosedih#videoviral#videosedih#videojiwang#videobroken#videobrokenterukksss#videosedih#videibrokens#videojiwangteruk#wanyvideo#sentapteruk#videosedih#jiwangoffical #exploremore
381 12 3 June, 2020

sometimes the people with the worst past & background creat the best future 🖤

sometimes the people with the worst past & background creat the best future 🖤
506 36 3 June, 2020