Search Hashtag & User

PAID Review photos & videos

7.4k Posts

Latest Posts on PAID Review

𝕂𝕌ℕ𝕀ℕ𝔾 𝔹𝕌𝔸𝕋 𝔸𝕎𝔸𝕂 ℙ𝔼ℕ𝕀ℕ𝔾 𝕂𝔼🤪
.
.
.
.
.
. 𝕊𝕚𝕒𝕡𝕒𝕒 𝕟𝕒𝕜 𝕓𝕒𝕛𝕦 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕞𝕒𝕔𝕒𝕞 𝕊𝕪𝕒𝕒 𝕡𝕒𝕜𝕒𝕚 𝕓𝕠𝕝𝕖𝕙 𝕤𝕝𝕚𝕕𝕖 𝕥𝕖𝕟𝕘𝕜 𝕕𝕖𝕤𝕚𝕘𝕟 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕒𝕕𝕖 ❗️ . . 𝔹𝔸ℕ𝕐𝔸𝕂 𝔻𝔼𝕊𝕀𝔾ℕ 𝕃𝔸𝔾𝕀𝕀 !! (𝔸ℕ𝕐𝕋ℍ𝕀ℕ𝔾 𝔹𝕆𝕃𝔼ℍ 𝔻𝕄 𝕊𝕐𝔸𝔸 )

𝕂𝕌ℕ𝕀ℕ𝔾 𝔹𝕌𝔸𝕋 𝔸𝕎𝔸𝕂 ℙ𝔼ℕ𝕀ℕ𝔾 𝕂𝔼🤪
.
.
.
.
.
. 𝕊𝕚𝕒𝕡𝕒𝕒 𝕟𝕒𝕜 𝕓𝕒𝕛𝕦 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕞𝕒𝕔𝕒𝕞 𝕊𝕪𝕒𝕒 𝕡𝕒𝕜𝕒𝕚 𝕓𝕠𝕝𝕖𝕙 𝕤𝕝𝕚𝕕𝕖 𝕥𝕖𝕟𝕘𝕜 𝕕𝕖𝕤𝕚𝕘𝕟 𝕪𝕒𝕟𝕘 𝕒𝕕𝕖 ❗️ . .  𝔹𝔸ℕ𝕐𝔸𝕂 𝔻𝔼𝕊𝕀𝔾ℕ 𝕃𝔸𝔾𝕀𝕀 !! (𝔸ℕ𝕐𝕋ℍ𝕀ℕ𝔾 𝔹𝕆𝕃𝔼ℍ 𝔻𝕄 𝕊𝕐𝔸𝔸 )
40 0 12 minutes ago

Hargai peluang kedua yg dihargai☺️sebab x dk istilah peluang ketiga💔

Hargai peluang kedua yg dihargai☺️sebab x dk istilah peluang ketiga💔
61 0 54 minutes ago

FOLLOW
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris

Herba Minyak Urut Zakar Pengasih & nafsu ❤️
Dirumus khas oleh Master Ahjan Loongmonson di Chiangmai, Thailand untuk membantu anda bagi golongan lelaki shj.
Amat POWER sekali untuk:
Pengasihan-mengembalikan cinta/jodoh yang hilang/telah lama hilang/ditinggalkan. Menyerikan wajah, sesiapa wanita melihat anda akan suka bergaul, bermesra mesraan dengan anda.
Penguat nafsu seks diri anda dan juga pasangan anda
Sesiapa wanita pernah sekali bersama anda pasti akan terpukau dengan anda dan melekat ikut anda sentiasa.
Terutama sekali sekiranya isteri atau kekasih anda yang telah lama dingin seks.
Pasti dayungan anda berdua akan kembali.
👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
Jangan salah guna minyak ini.
Minyak ini hanya untuk lelaki guna dan ingin mengembalikan hati isteri/kekasih sahaja. Atau ingin mendapatkan pasangan yang sesuai bagi diri anda.
Percuma Kos Pos Laju seluruh Malaysia
🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝
Tiada sebarang pantang larangan dijamin
Gunakan dengan yakin sahaja.
Tiada sebarang jampi serapah yang perlu anda turunkan.
Semuanya master telah siap siap sedia disini.
Pesan sekarang.....
Dapat pesanan dalam masa beberapa hari.....
Gunakan terus..... Pasti nampak kesan yang mujarab secara terus....
Berdayunglah tanpa letih..... Membuatkan anda mampu tahan lama.....
Memperbesarkan alat sulit anda jika anda gunakan sekurangnya sehari sekali dua selama beberapa hari....
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
#Pengasih #zakar #urut #pemikat #cinta #jodoh #lelaki #tampan #kuat #dayung #berdayung

FOLLOW
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris

Herba Minyak Urut Zakar Pengasih & nafsu ❤️
Dirumus khas oleh Master Ahjan Loongmonson di Chiangmai, Thailand untuk membantu anda bagi golongan lelaki shj.
Amat POWER sekali untuk:
Pengasihan-mengembalikan cinta/jodoh yang hilang/telah lama hilang/ditinggalkan. Menyerikan wajah, sesiapa wanita melihat anda akan suka bergaul, bermesra mesraan dengan anda.
Penguat nafsu seks diri anda dan juga pasangan anda
Sesiapa wanita pernah sekali bersama anda pasti akan terpukau dengan anda dan melekat ikut anda sentiasa.
Terutama sekali sekiranya isteri atau kekasih anda yang telah lama dingin seks. 
Pasti dayungan anda berdua akan kembali.
👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
Jangan salah guna minyak ini.
Minyak ini hanya untuk lelaki guna dan ingin mengembalikan hati isteri/kekasih sahaja. Atau ingin mendapatkan pasangan yang sesuai bagi diri anda.
Percuma Kos Pos Laju seluruh Malaysia
🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝
Tiada sebarang pantang larangan dijamin
Gunakan dengan yakin sahaja.
Tiada sebarang jampi serapah yang perlu anda turunkan.
Semuanya master telah siap siap sedia disini. 
Pesan sekarang.....
Dapat pesanan dalam masa beberapa hari.....
Gunakan terus..... Pasti nampak kesan yang mujarab secara terus....
Berdayunglah tanpa letih..... Membuatkan anda mampu tahan lama.....
Memperbesarkan alat sulit anda jika anda gunakan sekurangnya sehari sekali dua selama beberapa hari....
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
#Pengasih#zakar#urut#pemikat#cinta#jodoh#lelaki#tampan#kuat#dayung#berdayung
80 1 1 hour ago

#paidreview
Boleh mohon sekarang and check kelayakan pinjaman anda...follow ig @mawar_pinjaman.peribadi @mawar_pinjaman.peribadi hanya area k.lumpur and selangor
sahaja yer☺️💰
.
👇🏼👇🏼
Hotline :
010-3921679

#paidreview 
Boleh mohon sekarang and check kelayakan pinjaman anda...follow ig @mawar_pinjaman.peribadi @mawar_pinjaman.peribadi hanya area k.lumpur and selangor 
sahaja yer☺️💰
.
👇🏼👇🏼
Hotline :
010-3921679
15 1 2 hours ago

Jom Follow
@sex.toys_malaysia
@sextoys_terlajaklaris
@maskulin_shop
@sextoy.official
BATHMATE PUMP...Alat khusus untuk LELAKI
Zakar LEMBIK menjadi KERAS seperti BATU Dalam masa 10 minit sahaja 😰😰 Apa yang BATHMATE PUMP mampu lakukan utk anda:
👍Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci 😲
👍Menambah kelebaran zakar
👍Zakar lebih mantap
👍Menambah stamina seksual 💪
👍Hentikan pancutan pramatang 👍Membantu meluruskan zakar yg bengkok
.
.
1 minggu dapat 2-3 cm besar panjang~
.
Bathmate Pam Pembesar Zakar No 1 Di Amerika Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan 25X lebih berkesan dari pam zakar yang lain. Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate! Bathmate adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air .
.
Whatsapp/Wechat 0124094250 .
#ubatkuat #carabesarkanzakar #bathmate #vimax #bazooka #pamzakar #minyaklintah #pemborong #viagra #spanishfly #bluewizard #peransangwanita #fakepussy #dildo #candyb #callgirl #escort #pilkuat #hydromax

Jom Follow
@sex.toys_malaysia
@sextoys_terlajaklaris
@maskulin_shop
@sextoy.official 
BATHMATE PUMP...Alat khusus untuk LELAKI
Zakar LEMBIK menjadi KERAS seperti BATU Dalam masa 10 minit sahaja 😰😰 Apa yang BATHMATE PUMP mampu lakukan utk anda:
👍Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci 😲
👍Menambah kelebaran zakar
👍Zakar lebih mantap
👍Menambah stamina seksual 💪
👍Hentikan pancutan pramatang 👍Membantu meluruskan zakar yg bengkok
.
.
1 minggu dapat 2-3 cm besar panjang~
.
Bathmate Pam Pembesar Zakar No 1 Di Amerika Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding bathmate. Bathmate bukanlah seperti Pam Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, tidak menyakitkan dan 25X lebih berkesan dari pam zakar yang lain. Zakar Lebih Besar, Lebih Mantap, Lebih Stamina Dengan Bathmate! Bathmate adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air .
.
Whatsapp/Wechat 0124094250 .
#ubatkuat #carabesarkanzakar #bathmate #vimax #bazooka #pamzakar #minyaklintah #pemborong #viagra #spanishfly #bluewizard #peransangwanita #fakepussy #dildo #candyb #callgirl #escort #pilkuat #hydromax
38 0 3 hours ago

Tlg tag member tu 👇 btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.

#lgboil

Tlg tag member tu 👇 btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.

#lgboil
593 37 3 hours ago

Pernah mengalami masalah ini❓
.
Jika anda mula mengalami masalah ini, anda dalam golongan 8/10 lelaki Malaysia yang mengalami masalah tenaga batin
.
Dan lebih menggerunkan masalah ini akan bertambah teruk apabila anda makin meningkat usia, dan jika tidak dirawati segera boleh mengundang kepada masalah lebih serius iaitu “mati pucuk” . .
.
Masalah ini terjadi apabila aliran darah tidak mampu disalurkan dengan sempurna ke otot zakar. Apabila perkara ini berlaku, otot zakar tidak boleh mengembang dengan sempurna. Pendek kata, boleh tegang tapi padu.
.
Kebanyakan kes, apabila korang dah mula kena masalah ni, mesti korang akan “cepat tewas” dan “tak mampu round ke 2”
.
Pernah berlaku❓
Jika YA, saya sarankan untuk anda jalani kehidupan yang sihat dan paling penting golongan muda, jauh2 kan ler onani tu. Sebab masalah ini boleh juga berlaku seawal usia 20 tahun+
.
Tetapi jika anda ingin merawat lebih pantas, anda boleh gunakan Lintah Gunung Belacak OIl yang berfungsi dan berkhasiat tinggi.
✔️Meningkatkan aliran darah ke zakar
✔️Menebalkan otot zakar
✔️Mengeraskan otot zakar
✔️Mampu tahan lebih lama hingga 1 jam lebih!
✔️Membetulkan urat saraf supaya darah mengalir lancar
.
Dan paling penting produk ini
✔️100% Terbukti berkesan
✔️Lulus KKM NOT190903393K
✔️Mudah & Pantas
✔️Kesan seawal tiga hari!
.
Nak cuba sebotol?
Tekan terus link di bio profile @minyaklintahkl_hq berdesup masuk wasap. Atau whatsapp ke +60196858962. Abe el bantu sampai padu 💪🏼

Pernah mengalami masalah ini❓
.
Jika anda mula mengalami masalah ini, anda dalam golongan 8/10 lelaki Malaysia yang mengalami masalah tenaga batin
. 
Dan lebih menggerunkan masalah ini akan bertambah teruk apabila anda makin meningkat usia, dan jika tidak dirawati segera boleh mengundang kepada masalah lebih serius iaitu “mati pucuk” . .
.
Masalah ini terjadi apabila  aliran darah tidak mampu disalurkan dengan sempurna ke otot zakar. Apabila perkara ini berlaku, otot zakar tidak boleh mengembang dengan sempurna. Pendek kata, boleh tegang tapi padu.
.
Kebanyakan kes, apabila korang dah mula kena masalah ni, mesti korang akan “cepat tewas” dan “tak mampu round ke 2”
.
Pernah berlaku❓
Jika YA, saya sarankan untuk anda jalani kehidupan yang sihat dan paling penting golongan muda, jauh2 kan ler onani tu. Sebab masalah ini boleh juga berlaku seawal usia 20 tahun+
.
Tetapi jika anda ingin merawat lebih pantas, anda boleh gunakan Lintah Gunung Belacak OIl yang berfungsi dan berkhasiat tinggi.
✔️Meningkatkan aliran darah ke zakar
✔️Menebalkan otot zakar
✔️Mengeraskan otot zakar
✔️Mampu tahan lebih lama hingga 1 jam lebih!
✔️Membetulkan urat saraf supaya darah mengalir lancar
.
Dan paling penting produk ini
✔️100% Terbukti berkesan
✔️Lulus KKM NOT190903393K
✔️Mudah & Pantas
✔️Kesan seawal tiga hari!
.
Nak cuba sebotol? 
Tekan terus link di bio profile @minyaklintahkl_hq berdesup masuk wasap. Atau whatsapp ke +60196858962. Abe el bantu sampai padu 💪🏼
168 1 4 hours ago

Pernah mengalami masalah ini❓
.
Jika anda mula mengalami masalah ini, anda dalam golongan 8/10 lelaki Malaysia yang mengalami masalah tenaga batin
.
Dan lebih menggerunkan masalah ini akan bertambah teruk apabila anda makin meningkat usia, dan jika tidak dirawati segera boleh mengundang kepada masalah lebih serius iaitu “mati pucuk” . .
.
Masalah ini terjadi apabila aliran darah tidak mampu disalurkan dengan sempurna ke otot zakar. Apabila perkara ini berlaku, otot zakar tidak boleh mengembang dengan sempurna. Pendek kata, boleh tegang tapi padu.
.
Kebanyakan kes, apabila korang dah mula kena masalah ni, mesti korang akan “cepat tewas” dan “tak mampu round ke 2”
.
Pernah berlaku❓
Jika YA, saya sarankan untuk anda jalani kehidupan yang sihat dan paling penting golongan muda, jauh2 kan ler onani tu. Sebab masalah ini boleh juga berlaku seawal usia 20 tahun+
.
Tetapi jika anda ingin merawat lebih pantas, anda boleh gunakan Lintah Gunung Belacak OIl yang berfungsi dan berkhasiat tinggi.
✔️Meningkatkan aliran darah ke zakar
✔️Menebalkan otot zakar
✔️Mengeraskan otot zakar
✔️Mampu tahan lebih lama hingga 1 jam lebih!
✔️Membetulkan urat saraf supaya darah mengalir lancar
.
Dan paling penting produk ini
✔️100% Terbukti berkesan
✔️Lulus KKM NOT190903393K
✔️Mudah & Pantas
✔️Kesan seawal tiga hari!
.
Nak cuba sebotol?
Tekan terus link di bio profile @minyaklintahkl_hq berdesup masuk wasap. Atau whatsapp ke +60196858962. Abe el bantu sampai padu 💪🏼

Pernah mengalami masalah ini❓
.
Jika anda mula mengalami masalah ini, anda dalam golongan 8/10 lelaki Malaysia yang mengalami masalah tenaga batin
. 
Dan lebih menggerunkan masalah ini akan bertambah teruk apabila anda makin meningkat usia, dan jika tidak dirawati segera boleh mengundang kepada masalah lebih serius iaitu “mati pucuk” . .
.
Masalah ini terjadi apabila  aliran darah tidak mampu disalurkan dengan sempurna ke otot zakar. Apabila perkara ini berlaku, otot zakar tidak boleh mengembang dengan sempurna. Pendek kata, boleh tegang tapi padu.
.
Kebanyakan kes, apabila korang dah mula kena masalah ni, mesti korang akan “cepat tewas” dan “tak mampu round ke 2”
.
Pernah berlaku❓
Jika YA, saya sarankan untuk anda jalani kehidupan yang sihat dan paling penting golongan muda, jauh2 kan ler onani tu. Sebab masalah ini boleh juga berlaku seawal usia 20 tahun+
.
Tetapi jika anda ingin merawat lebih pantas, anda boleh gunakan Lintah Gunung Belacak OIl yang berfungsi dan berkhasiat tinggi.
✔️Meningkatkan aliran darah ke zakar
✔️Menebalkan otot zakar
✔️Mengeraskan otot zakar
✔️Mampu tahan lebih lama hingga 1 jam lebih!
✔️Membetulkan urat saraf supaya darah mengalir lancar
.
Dan paling penting produk ini
✔️100% Terbukti berkesan
✔️Lulus KKM NOT190903393K
✔️Mudah & Pantas
✔️Kesan seawal tiga hari!
.
Nak cuba sebotol? 
Tekan terus link di bio profile @minyaklintahkl_hq berdesup masuk wasap. Atau whatsapp ke +60196858962. Abe el bantu sampai padu 💪🏼
108 0 4 hours ago

Jilake punya aidil 😡 tlg tag bawah, btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq .

#lgboil

Jilake punya aidil 😡 tlg tag bawah, btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq .

#lgboil
1,482 76 5 hours ago

caption : Rasa nya yang paling Lit semestinya rascal worldwide

Distributor : Vape69 ,UMD N9,John Vape Meru Vape store,John Vape station Miri & Zul Vapor Penampang Sabah *Vape selamat dari rokok*

FOLLOW Page :
@rascal.worldwide
@rascal.worldwide
@rascal.worldwide

#rascalworldwide #rascalsalt #vape #vapemalaysia #vapeseremban #vapekl #vapeselangor #vapeipoh #vapeperak #vapetaiping #vapepenang #vapekedah #vapeperlis #vapeterengganu #vapekelantan #vapesarawak #vapesabah #ipoh #ipohmali #vapeporn #saltnic #saltandpod #podsalt #vapeindonesia #vapejakarta #jakarta #flavour

caption : Rasa nya yang paling Lit semestinya rascal worldwide

Distributor : Vape69 ,UMD N9,John Vape Meru Vape store,John Vape station Miri & Zul Vapor Penampang Sabah *Vape selamat dari rokok*

FOLLOW Page :
@rascal.worldwide
@rascal.worldwide
@rascal.worldwide

#rascalworldwide #rascalsalt #vape #vapemalaysia #vapeseremban #vapekl #vapeselangor #vapeipoh #vapeperak #vapetaiping #vapepenang #vapekedah #vapeperlis #vapeterengganu #vapekelantan #vapesarawak #vapesabah #ipoh #ipohmali #vapeporn #saltnic #saltandpod #podsalt #vapeindonesia #vapejakarta #jakarta #flavour
56 0 5 hours ago

gdmorning 🌈✨ Nak menang iphone 11!!! mesti hampa semua nak kan ?
Jom buat challenge ni
#sugarbombchallenge
@sugarbombhq
Dan tag 5 org kawan okay

gdmorning 🌈✨ Nak menang iphone 11!!! mesti hampa semua nak kan ? 
Jom buat challenge ni
#sugarbombchallenge
 @sugarbombhq 
Dan tag 5 org kawan okay
537 1 9 hours ago

Cuba tag kawan korang yang KAKI KOCOK tu, nak tengok muka sikit.. _
_
_
_
_
@biggest.oil.hq

Cuba tag kawan korang yang KAKI KOCOK tu, nak tengok muka sikit.. _
_
_
_
_
@biggest.oil.hq
188 33 19 hours ago

SERUM MURAH & BERKESAN !!!!! alhamdulillah lps try Zaara SERUM ni kulit kusam kering tu daa jd lembap glowing flawless uolss !!!! 👍🏻👍🏻 kebaikan Zaara serum new formula: ✔️melembapkn kulit sambil memberikan efek glowing.
✔️mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
✔️mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
✔️merawat jerawat serta jeragat
✔️mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
🌹melembutkan kulit wajah
🌷membuat tona kulit sekata
🌼menegangkan kulit wajah
🌻melicinkan kulit wajah

Antara fungsi Zaara serum : •mudah diserap kulit
•Sesuai digunakan untuk berbagai jenis kulit , dri kulit normal, kering, dan berminyak •tidak meningalkan bekas

@zaara_beuaty

SERUM MURAH & BERKESAN !!!!! alhamdulillah lps try Zaara SERUM ni kulit kusam kering tu daa jd lembap glowing flawless uolss !!!! 👍🏻👍🏻 kebaikan Zaara serum new formula: ✔️melembapkn kulit sambil memberikan efek glowing.
✔️mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
✔️mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
✔️merawat jerawat serta jeragat
✔️mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
🌹melembutkan kulit wajah
🌷membuat tona kulit sekata
🌼menegangkan kulit wajah
🌻melicinkan kulit wajah

Antara fungsi Zaara serum : •mudah diserap kulit
•Sesuai digunakan untuk berbagai jenis kulit , dri kulit normal, kering, dan berminyak •tidak meningalkan bekas

@zaara_beuaty
103 0 20 hours ago

RESEPI SOOHON SPECIAL

Best kan kalau masak simple macam ni pun boleh buat turun berat? Mudah, sedap dan sihat!
.
Sebenarnya nak turun berat tak susah pun kalau ada ilmu diet yang betul. Yang jadi susah tu bila tak tahu nak makan apa. Last-last skip makan, ingatkan berat turun, makin NAIK lagi berat rupanya. 😂
.
Padahal kalau tahu nak naik berat, tak payah anda tahan lapar dan skip makan kan.
.
Banyak lagi resepi sihat yang menarik dekat IG @uswah.hannan tau. Diorang ni memang rajin share tips untuk orang yang tengah on diet. .
Kalau korang suka bab makan sihat dan tengah pening kepala cari cara nak kurus, Follow ig @uswah.hannan
@uswah.hannan
@uswah.hannan
.
.
.⠀
#healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #keranadiamanusiabiasa #kurusdarirumah #tuandanial #beranibuanglemak #bajuwedding #apasalahsyinta #masterchef #youcanloseweightfromhome #kurustanpaubat #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #syintagila #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #dramasweetdreams #bukankeranaakutakcinta #wawazainal #bajuplussizemalaysia #weddingdress #healthymeals

RESEPI SOOHON SPECIAL

Best kan kalau masak simple macam ni pun boleh buat turun berat? Mudah, sedap dan sihat!
.
Sebenarnya nak turun berat tak susah pun kalau ada ilmu diet yang betul. Yang jadi susah tu bila tak tahu nak makan apa. Last-last skip makan, ingatkan berat turun, makin NAIK lagi berat rupanya. 😂
.
Padahal kalau tahu nak naik berat, tak payah anda tahan lapar dan skip makan kan.
.
Banyak lagi resepi sihat yang menarik dekat IG @uswah.hannan tau. Diorang ni memang rajin share tips untuk orang yang tengah on diet. .
Kalau korang suka bab makan sihat dan tengah pening kepala cari cara nak kurus, Follow ig @uswah.hannan
@uswah.hannan
@uswah.hannan
.
.
.⠀
#healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #keranadiamanusiabiasa #kurusdarirumah #tuandanial #beranibuanglemak #bajuwedding #apasalahsyinta #masterchef #youcanloseweightfromhome #kurustanpaubat #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #syintagila #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #dramasweetdreams #bukankeranaakutakcinta #wawazainal #bajuplussizemalaysia #weddingdress #healthymeals
627 7 20 hours ago

Korang semua jom kita pakat usha @jam.insta.my. Ig shop yang dah terbukti trusted sejak 2016 lagi😁. Feedback dah beribu di @jimfeedback. Pastikan trusted baru beli😉. Korang jugak berpeluang menang jam FREE dengan join Giveaway ye. Berbaloi2.
.
.
Follow dulu
@jam.insta.my
@jam.insta.my
@jam.insta.my

Korang semua jom kita pakat usha @jam.insta.my. Ig shop yang dah terbukti trusted sejak 2016 lagi😁. Feedback dah beribu di @jimfeedback. Pastikan trusted baru beli😉. Korang jugak berpeluang menang jam FREE dengan join Giveaway ye. Berbaloi2.
.
.
Follow dulu
@jam.insta.my
@jam.insta.my
@jam.insta.my
409 0 20 hours ago

Polaroid Printing ‼️
.
Jom dapatkan polaroid dengan harga yang mur giler !
.
@printingMY.co ada buat promotion sekarang ni.
.
Setiap pembelian 100pcs polaroid biasa hanya RM50 dan akan dapat FREE GIFT 🎁 .
Jom print out gambar dalam phone tu sekarang !!
.
@printingMY.co menyediakan pelbagai jenis dan saiz polaroid. Go check now guys ❤
.
Follow
@printingMY.co
@printingMY.co
@printingMY.co
@printingMY.co
.
*ps: Admin nak bagi free je kepada seorang yang paling bertuah ✨ Jom follow dan order cepat 💕🌸

Polaroid Printing ‼️
.
Jom dapatkan polaroid dengan harga yang mur giler !
.
@printingMY.co ada buat promotion sekarang ni.
.
Setiap pembelian 100pcs polaroid biasa hanya RM50 dan akan dapat FREE GIFT 🎁 .
Jom print out gambar dalam phone tu sekarang !!
.
@printingMY.co menyediakan pelbagai jenis dan saiz polaroid. Go check now guys ❤
.
Follow 
@printingMY.co
@printingMY.co
@printingMY.co
@printingMY.co
.
*ps: Admin nak bagi free je kepada seorang yang paling bertuah ✨ Jom follow dan order cepat 💕🌸
221 1 21 hours ago

FOLLOW
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris

KHASIAT UTAMA MINYAK LINTAH GUNUNG:-
Bertindak Dengan Serta-Merta (KETEGANGAN) Dalam Masa 15-30 Minit Sahaja (InsyaAllah). Menjadikan ZAKAR Anda:-
BESAR!!PANJANG!!KERAS!!TEGANG!!ANJAL!!TAHAN LAMA.. Juga Sesuai Untuk:
1].ZAKAR Tunduk KeBawah (Patah Tandan).
2].ZAKAR Bengkok.
3].Memperbetulkan Urat-Urat ZAKAR Yang Tersumbat.
4].Melambatkan keluar mani ~!!MEMANG POWER!!MEMANG POWER!!MEMANG POWER!!~ KHASIAT LAIN:-
1]. Merawat Penyakit Strok.
2]. Lumpuh.
3]. Sakit Pinggang @ Lenguh-Lenguh.
4]. Mengembalikan Kesegaran Pada Urat Sarat dan Melancarkan Peredaran Darah.
.
.
#minyaklintah
.
.
Klik bio untuk terus wasap

FOLLOW
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris
@sextoys_terlajaklaris

KHASIAT UTAMA MINYAK LINTAH GUNUNG:-
Bertindak Dengan Serta-Merta (KETEGANGAN) Dalam Masa 15-30 Minit Sahaja (InsyaAllah). Menjadikan ZAKAR Anda:-
BESAR!!PANJANG!!KERAS!!TEGANG!!ANJAL!!TAHAN LAMA.. Juga Sesuai Untuk:
1].ZAKAR Tunduk KeBawah (Patah Tandan).
2].ZAKAR Bengkok.
3].Memperbetulkan Urat-Urat ZAKAR Yang Tersumbat.
4].Melambatkan keluar mani ~!!MEMANG POWER!!MEMANG POWER!!MEMANG POWER!!~ KHASIAT LAIN:-
1]. Merawat Penyakit Strok.
2]. Lumpuh.
3]. Sakit Pinggang @ Lenguh-Lenguh.
4]. Mengembalikan Kesegaran Pada Urat Sarat dan Melancarkan Peredaran Darah.
.
.
#minyaklintah
.
.
Klik bio untuk terus wasap
111 0 21 hours ago

NIE KE ORANG KATA IKLAN SAMPAH⁉️ JGN TGOK BAHAGIAN TENGAH , 18 Tahun kebawah jgn Tengok💉😂
.
.
Ahh lantak lahh, yg penting dia tak ggu aku😂
.
(JGN LUPA COMMENT SAIZ KORG KAT BAWAH SEBANYAK MUNGKIN TAU❗)
Nanti kami nk umum pemenang
Kat IG @murahkaya hujung bulan ni💪🏼
.
.
Nak kasut free?
Senang jer
1st-Comment saiz korang
2nd-Follow ig @murahkaya
3rd-COMMENT SAIZ KORG KAT VIDEO NI SEBANYAK MUNGKIN
4th-Nanti @boswan Umum pemenang hujung bulan ni🔥
.
.
Senang kan nak menang?😆
.
.
Ok nak gtau ni!
Korg kene Follow @murahkaya tau!
Sebab dia slalu buat LIVE tunjuk REAL kasut yg korg nak! Tak macam penjual kasut lain!
SCAMMMERRR!💯😱
DIAORANG live SETIAP hari
10Pg dan 6Ptg setiap hari!
.
.
Pastu dorg selalu lelong kasut
BERMULA Rm49 jerrrr kat story dorg!😱
Dorg Baru masuk dekat 1000pcs kasut VANS!🔥
.
Lepas Ahad kasut rare terus naik kpda harga Normal Rm240!😣 (Better cepat)
Cepat Rembat sblum habis!
ADA KASUT RARE JUGA TAU!
FREE GIFT PON ADA!😍🔥🔥🔥
.
.
Ok dah tunggu ape lagi?
Jom shopping kat @murahkaya!
Kasut bermula rm49 jer❗🤒
.
.
Macam mana nak order?

Wasap : 0174968925
(Kalau lembab reply)

Korg dm jer kitorg
Ataupun Tekan LINKTREE
di Bio kami🙆🏻‍♂
.
.
PROMOSI TAMAT 26/10/2019
.
(JGN LUPA EHH COMMENT SAIZ KAT BAWAH TAU! COMMENT SEBANYAK MUNGKIN UTK MENANG KASUT!)

NIE KE ORANG KATA IKLAN SAMPAH⁉️ JGN TGOK BAHAGIAN TENGAH , 18 Tahun kebawah jgn Tengok💉😂
.
.
Ahh lantak lahh, yg penting dia tak ggu aku😂
.
(JGN LUPA COMMENT SAIZ KORG KAT BAWAH SEBANYAK MUNGKIN TAU❗)
Nanti kami nk umum pemenang 
Kat IG @murahkaya hujung bulan ni💪🏼
.
.
Nak kasut free? 
Senang jer
1st-Comment saiz korang
2nd-Follow ig @murahkaya
3rd-COMMENT SAIZ KORG KAT VIDEO NI SEBANYAK MUNGKIN
4th-Nanti @boswan Umum pemenang hujung bulan ni🔥
.
.
Senang kan nak menang?😆
.
.
Ok nak gtau ni! 
Korg kene Follow @murahkaya tau!
Sebab dia slalu buat LIVE tunjuk REAL kasut yg korg nak! Tak macam penjual kasut lain!
SCAMMMERRR!💯😱
DIAORANG live SETIAP hari 
10Pg dan 6Ptg setiap hari!
.
.
Pastu dorg selalu lelong kasut 
BERMULA Rm49 jerrrr kat story dorg!😱
Dorg Baru masuk dekat 1000pcs kasut VANS!🔥
.
Lepas Ahad kasut rare terus naik kpda harga Normal Rm240!😣 (Better cepat)
Cepat Rembat sblum habis! 
ADA KASUT RARE JUGA TAU!
FREE GIFT PON ADA!😍🔥🔥🔥
.
.
Ok dah tunggu ape lagi? 
Jom shopping kat @murahkaya!
Kasut bermula rm49 jer❗🤒
.
.
Macam mana nak order?

Wasap : 0174968925
(Kalau lembab reply)

Korg dm jer kitorg
Ataupun Tekan LINKTREE
di Bio kami🙆🏻‍♂
.
.
PROMOSI TAMAT 26/10/2019
.
(JGN LUPA EHH COMMENT SAIZ KAT BAWAH TAU! COMMENT SEBANYAK MUNGKIN UTK MENANG KASUT!)
788 10 22 hours ago

Alaa comelnya acap, memang sebijik. Tag acap👇 jom check IG @jenterabooster.murah
.
PRODUK TENGAH TOP [ VIRAL ] sekarang ! Special untuk yang dah perhabih duit tapi motor tak laju2 juga. Sesuai sgt guna JENTERA BOOSTER ni, sebab produk ni boleh buatkan motor korang menggila macam #motorsaka ! Spark pun guna thu korang bila lagi?
.
.
Klik terus ig kat bawah utk tgok testimoni kami di,
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
.
#motorsaka

Alaa comelnya acap, memang sebijik. Tag acap👇  jom check IG @jenterabooster.murah
.
PRODUK TENGAH TOP [ VIRAL ] sekarang ! Special untuk yang dah perhabih duit tapi motor tak laju2 juga. Sesuai sgt guna JENTERA BOOSTER ni, sebab produk ni boleh buatkan motor korang menggila macam #motorsaka ! Spark pun guna thu korang bila lagi?
.
.
Klik terus ig kat bawah utk tgok testimoni kami di,
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
.
#motorsaka
451 61 22 hours ago

Bukan beshe2 crush dorg thu, 😂 tag member 👇 jom check IG @jenterabooster.murah
.
PRODUK TENGAH TOP [ VIRAL ] sekarang ! Special untuk yang dah perhabih duit tapi motor tak laju2 juga. Sesuai sgt guna JENTERA BOOSTER ni, sebab produk ni boleh buatkan motor korang menggila macam #motorsaka ! Spark pun guna thu korang bila lagi?
.
.
Klik terus ig kat bawah utk tgok testimoni kami di,
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
.
#akasakamotors

Bukan beshe2 crush dorg thu, 😂 tag member 👇 jom check IG @jenterabooster.murah
.
PRODUK TENGAH TOP [ VIRAL ] sekarang ! Special untuk yang dah perhabih duit tapi motor tak laju2 juga. Sesuai sgt guna JENTERA BOOSTER ni, sebab produk ni boleh buatkan motor korang menggila macam #motorsaka ! Spark pun guna thu korang bila lagi?
.
.
Klik terus ig kat bawah utk tgok testimoni kami di,
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
@jenterabooster.murah
.
#akasakamotors
767 77 22 hours ago

hye gais okey harinie pktam ada buad paid review nk bagitau ampa semua yg honeyjuana keluarkn flavour baru😍
@officialflavourbaru
@shuibsepahtu
@sirhafizyusoff

hye gais okey harinie pktam ada buad paid review nk bagitau ampa semua yg honeyjuana keluarkn flavour baru😍
@officialflavourbaru 
@shuibsepahtu 
@sirhafizyusoff
1,007 10 22 hours ago

NIE KE ORANG KATA IKLAN SAMPAH⁉️ JGN TGOK BAHAGIAN TENGAH , 18 Tahun kebawah jgn Tengok💉😂
.
.
Ahh lantak lahh, yg penting dia tak ggu aku😂
.
(JGN LUPA COMMENT SAIZ KORG KAT BAWAH SEBANYAK MUNGKIN TAU❗)
Nanti kami nk umum pemenang
Kat IG @murahkaya hujung bulan ni💪🏼
.
.
Nak kasut free?
Senang jer
1st-Comment saiz korang
2nd-Follow ig @murahkaya
3rd-COMMENT SAIZ KORG KAT VIDEO NI SEBANYAK MUNGKIN
4th-Nanti @boswan Umum pemenang hujung bulan ni🔥
.
.
Senang kan nak menang?😆
.
.
Ok nak gtau ni!
Korg kene Follow @murahkaya tau!
Sebab dia slalu buat LIVE tunjuk REAL kasut yg korg nak! Tak macam penjual kasut lain!
SCAMMMERRR!💯😱
DIAORANG live SETIAP hari
10Pg dan 6Ptg setiap hari!
.
.
Pastu dorg selalu lelong kasut
BERMULA Rm49 jerrrr kat story dorg!😱
Dorg Baru masuk dekat 1000pcs kasut VANS!🔥
.
Lepas Ahad kasut rare terus naik kpda harga Normal Rm240!😣 (Better cepat)
Cepat Rembat sblum habis!
ADA KASUT RARE JUGA TAU!
FREE GIFT PON ADA!😍🔥🔥🔥
.
.
Ok dah tunggu ape lagi?
Jom shopping kat @murahkaya!
Kasut bermula rm49 jer❗🤒
.
.
Macam mana nak order?

Wasap : 0174968925
(Kalau lembab reply)

Korg dm jer kitorg
Ataupun Tekan LINKTREE
di Bio kami🙆🏻‍♂
.
.
PROMOSI TAMAT 26/10/2019
.
(JGN LUPA EHH COMMENT SAIZ KAT BAWAH TAU! COMMENT SEBANYAK MUNGKIN UTK MENANG KASUT!)

NIE KE ORANG KATA IKLAN SAMPAH⁉️ JGN TGOK BAHAGIAN TENGAH , 18 Tahun kebawah jgn Tengok💉😂
.
.
Ahh lantak lahh, yg penting dia tak ggu aku😂
.
(JGN LUPA COMMENT SAIZ KORG KAT BAWAH SEBANYAK MUNGKIN TAU❗)
Nanti kami nk umum pemenang 
Kat IG @murahkaya hujung bulan ni💪🏼
.
.
Nak kasut free? 
Senang jer
1st-Comment saiz korang
2nd-Follow ig @murahkaya
3rd-COMMENT SAIZ KORG KAT VIDEO NI SEBANYAK MUNGKIN
4th-Nanti @boswan Umum pemenang hujung bulan ni🔥
.
.
Senang kan nak menang?😆
.
.
Ok nak gtau ni! 
Korg kene Follow @murahkaya tau!
Sebab dia slalu buat LIVE tunjuk REAL kasut yg korg nak! Tak macam penjual kasut lain!
SCAMMMERRR!💯😱
DIAORANG live SETIAP hari 
10Pg dan 6Ptg setiap hari!
.
.
Pastu dorg selalu lelong kasut 
BERMULA Rm49 jerrrr kat story dorg!😱
Dorg Baru masuk dekat 1000pcs kasut VANS!🔥
.
Lepas Ahad kasut rare terus naik kpda harga Normal Rm240!😣 (Better cepat)
Cepat Rembat sblum habis! 
ADA KASUT RARE JUGA TAU!
FREE GIFT PON ADA!😍🔥🔥🔥
.
.
Ok dah tunggu ape lagi? 
Jom shopping kat @murahkaya!
Kasut bermula rm49 jer❗🤒
.
.
Macam mana nak order?

Wasap : 0174968925
(Kalau lembab reply)

Korg dm jer kitorg
Ataupun Tekan LINKTREE
di Bio kami🙆🏻‍♂
.
.
PROMOSI TAMAT 26/10/2019
.
(JGN LUPA EHH COMMENT SAIZ KAT BAWAH TAU! COMMENT SEBANYAK MUNGKIN UTK MENANG KASUT!)
759 32 22 hours ago

Paid review
iPhone 11 RM360 bulanan gaiss!! Korang boleh dapatkan di @zener.official
Tag member yang tengah cari iPhone baru tu
Follow @zener.official

Paid review 
iPhone 11 RM360 bulanan gaiss!! Korang boleh dapatkan di @zener.official
Tag member yang tengah cari iPhone baru tu
Follow @zener.official
6,930 137 22 hours ago

Top Posts on PAID Review

Paid review
iPhone 11 RM360 bulanan gaiss!! Korang boleh dapatkan di @zener.official
Tag member yang tengah cari iPhone baru tu
Follow @zener.official

Paid review 
iPhone 11 RM360 bulanan gaiss!! Korang boleh dapatkan di @zener.official
Tag member yang tengah cari iPhone baru tu
Follow @zener.official
6,930 137 22 hours ago

Tag sikit. Sape ade member macamni? 🤣
.
Kalau tanya dia, kau nak kurus tak? Lepastu dia angguk² sambil duk kunyah makanan 🤪
.
Cakap kat dia, kalau nak kurus tapi nak makan 5 kali sehari, suruh dia pi follow coach @ainaaramzi. Dia ade share nak makan 6kali sehari pon boleh kurus 😍
.
#onlinecoaching #kurus2019 #kurusdarirumah #youcanloseweightfromhome

Tag sikit. Sape ade member macamni? 🤣
.
Kalau tanya dia, kau nak kurus tak? Lepastu dia angguk² sambil duk kunyah makanan 🤪
.
Cakap kat dia, kalau nak kurus tapi nak makan 5 kali sehari, suruh dia pi follow coach @ainaaramzi. Dia ade share nak makan 6kali sehari pon boleh kurus 😍
.
#onlinecoaching #kurus2019 #kurusdarirumah #youcanloseweightfromhome
622 33 22 October, 2019

Tlg min tag amir 😞 . Nak introduce dia guna minyak lintah, confem lepas ni x cepat tewas dh
.
@minyaklintahkl_hq
@minyaklintahkl_hq
.
.
Stress sebab selalu tewas awal dan ingin❓
✔Tahan lebih dari 1 jam+
✔Keras hingga 3 posisi
✔Surprisekan wife?
✔Cuba pelbagai posisi?
✔Melancarkan pengaliran darah!
✔Membetulkan urat saraf!
.
Dan paling penting selamat & tiada kesan sampingan (lulus kkm) NOT190903393K .
.
Nak cuba 1 sekarang❓
Tekan terus link di bio profile @minyaklintahkl_hq berdesup teru masuk wassap. Atau whatsapp ke +60196858962. Kami bantu bro sampai padu 🔥
.
#lgboil

Tlg min tag amir 😞 . Nak introduce dia guna minyak lintah, confem lepas ni x cepat tewas dh
.
@minyaklintahkl_hq 
@minyaklintahkl_hq
.
.
Stress sebab selalu tewas awal dan ingin❓
✔Tahan lebih dari 1 jam+
✔Keras hingga 3 posisi
✔Surprisekan wife?
✔Cuba pelbagai posisi?
✔Melancarkan pengaliran darah!
✔Membetulkan urat saraf!
.
Dan paling penting selamat & tiada kesan sampingan (lulus kkm) NOT190903393K .
.
Nak cuba 1 sekarang❓
Tekan terus link di bio profile @minyaklintahkl_hq berdesup teru masuk wassap. Atau whatsapp ke +60196858962. Kami bantu bro sampai padu 🔥
.
#lgboil
1,370 62 22 October, 2019

Jilake punya aidil 😡 tlg tag bawah, btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.

#lgboil

Jilake punya aidil 😡 tlg tag bawah, btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.

#lgboil
3,345 293 22 October, 2019

JOM BELAJAR BUAT BISNESS 😍

Yang bestnya dorang sediakan 3 cara buat bisness 👇🏻

1-buat bisness dengan menjual
2-buat bisness tanpa menjual
3-buat duit atas angin •
Ramai yang dah join dorang ni Artis malaysia 🇲🇾 & social media femes pun dah ramai join 🙌🏻 tak percaya tengok sendiri storyhighlight dorang 👍🏻

Nak bebankan mak ayah sampai bila bossku ⁉️ Henti bebankan mak ayah 🙏🏻 kita harapan mak ayah kita 🔥 dorang nak tengok kita berjaya atas usaha kita sendiri 💯

untuk pengetahuan korang @group_usaha.sendiri dah bantu ramai rakyat malaysia 🇲🇾 korang boleh tengok sendiri testimoni ahli dekat page dorang @group_usaha.sendiri

JOM BELAJAR BUAT BISNESS 😍
•
Yang bestnya dorang sediakan 3 cara buat bisness 👇🏻
•
1-buat bisness dengan menjual
2-buat bisness tanpa menjual
3-buat duit atas angin •
Ramai yang dah join dorang ni Artis malaysia 🇲🇾 & social media femes pun dah ramai join 🙌🏻 tak percaya tengok sendiri storyhighlight dorang 👍🏻
•
Nak bebankan mak ayah sampai bila bossku ⁉️ Henti bebankan mak ayah 🙏🏻 kita harapan mak ayah kita 🔥 dorang nak tengok kita berjaya atas usaha kita sendiri 💯
•
untuk pengetahuan korang @group_usaha.sendiri dah bantu ramai rakyat malaysia 🇲🇾 korang boleh tengok sendiri testimoni ahli dekat page dorang @group_usaha.sendiri
3,072 21 19 August, 2019

hye gais okey harinie pktam ada buad paid review nk bagitau ampa semua yg honeyjuana keluarkn flavour baru😍
@officialflavourbaru
@shuibsepahtu
@sirhafizyusoff

hye gais okey harinie pktam ada buad paid review nk bagitau ampa semua yg honeyjuana keluarkn flavour baru😍
@officialflavourbaru 
@shuibsepahtu 
@sirhafizyusoff
1,007 10 22 hours ago

Berminat boleh segera DM/WHATSAP 01126405315

Berminat boleh segera DM/WHATSAP 01126405315
670 17 9 August, 2019

murah2 gaiss pape dm naz🙏🙏🙏 tq suport👍👍👍

murah2 gaiss pape dm naz🙏🙏🙏 tq suport👍👍👍
877 21 21 October, 2019

Tlg tag member tu 👇 btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.

#lgboil

Tlg tag member tu 👇 btw jom cek ig @minyaklintah.hq
.
.
Ada masalah pancut awal & boboi cepat nyilu? Dah cuba macam2 teknik & produk tapi tetap sama, sampai rasa macam ni giveup je. Jangan risau jom cuba Lintah Gunung Belacak Oil, sebab produk ni memang rekomended sgt2. Ia 100% asli dan tiada kesan sampingan. Produk ni dah lama kat market tahu, memang 100% terbukti berkesan dan No.1 Brand di Malaysia
.
Jom check out ig dorang skrg juga 😃
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
@minyaklintah.hq
.

#lgboil
593 37 3 hours ago