Search Hashtag & User

Rnr Gambang, Lebuhraya Pantai Timur photos & videos

6.4k Posts

Latest Posts on Rnr Gambang, Lebuhraya Pantai Timur

6 0 3 June, 2020

evening...

evening...
16 0 2 June, 2020
#abamlori #pilotdarat #rayake10
9 0 2 June, 2020

Jangan terlalu..... Sekali sekala lagu gini 😂.

Jangan terlalu..... Sekali sekala lagu gini 😂.
32 4 31 May, 2020

Meredahi hujan demi mencari rezeki utk anak² & isteri²....
#abamlori #pilotdarat #hujanairmata

Meredahi hujan demi mencari rezeki utk anak² & isteri²....
#abamlori #pilotdarat #hujanairmata
5 0 29 May, 2020

แค่คิดยังเหนื่อย #เตรียมกักตัว 14 วัน

แค่คิดยังเหนื่อย #เตรียมกักตัว 14 วัน
23 0 27 May, 2020

Sek2 ank perantau

Sek2 ank  perantau
18 1 26 May, 2020

Tdi ada marka mai kat wueh tadi tak knai jaga2 nah owg yang mai rht kat rnr juru oky

Tdi ada marka mai kat wueh tadi tak knai jaga2 nah owg yang mai rht kat rnr juru oky
527 5 16 May, 2020

di tengah kepekatan malam .. berdiri aku di tepi jalan .. yang gelap gelita .. anat tol lah .. sampai 2 biji kau nak sebat .. tak dapat jugak nak no 1 sok pagi ni ..

di tengah kepekatan malam .. berdiri aku di tepi jalan .. yang gelap gelita .. anat tol lah .. sampai 2 biji kau nak sebat .. tak dapat jugak nak no 1 sok pagi ni ..
15 0 14 May, 2020

Morning 😚

Morning 😚
124 2 8 May, 2020

64 5 6 May, 2020

Ini hari abam relax ckit jd klendan..🤭🤭🤭
#frontliner #pilotdarat

Ini hari abam relax ckit jd klendan..🤭🤭🤭
#frontliner #pilotdarat
16 0 5 May, 2020

กว่าจะผ่านไปแต่ละวันก็สาหัสอยู่เหมือนกัน บางทีก็เหนื่อยจนแทบไม่ไหว แต่ก็เอาเถอะยังมีลมหายใจก็ต้องสู้ต่อไป ✌️💕

กว่าจะผ่านไปแต่ละวันก็สาหัสอยู่เหมือนกัน บางทีก็เหนื่อยจนแทบไม่ไหว แต่ก็เอาเถอะยังมีลมหายใจก็ต้องสู้ต่อไป ✌️💕
54 3 4 May, 2020

Lulus😂💨☀️

Lulus😂💨☀️
323 13 3 May, 2020

๐๒:๒๒.
ทุกสิ่งทุกอย่างมันถูกกำหนดไว้แล้ว
#กลับบ้านยุคโควิด. 🦠

๐๒:๒๒. 
ทุกสิ่งทุกอย่างมันถูกกำหนดไว้แล้ว 
#กลับบ้านยุคโควิด. 🦠
88 3 25 April, 2020

Kalau dia nak habis maka habislah😛

Kalau dia nak habis maka habislah😛
88 0 21 April, 2020

Alhamdulillah,masih lagi diberi rezeki seperti air yang mengalir..amin..syukur..
#stayathome #kitajagakita💕 #syukuralhamdulillah #trucks #qiff2019

Alhamdulillah,masih lagi diberi rezeki seperti air yang mengalir..amin..syukur..
#stayathome #kitajagakita💕 #syukuralhamdulillah #trucks #qiff2019
37 4 13 April, 2020

NAK TAHU APE YANG PALING SAKIT..! MEMPERCAYAI MANUSIA YANG SALAH..😔

NAK TAHU APE YANG PALING SAKIT..! MEMPERCAYAI MANUSIA YANG SALAH..😔
8 0 1 April, 2020

nnti rede2 musim covid19 kite kasi on balik

nnti rede2 musim covid19 kite kasi on balik
40 10 27 March, 2020
#stayhome
173 0 27 March, 2020

Belok muka😆

Belok muka😆
92 0 25 March, 2020

Belok muka😆

Belok muka😆
61 0 25 March, 2020

musim -musim corona ni jgn mengada turun mlm mnggu pulakk yee karang semua berusung ke hospital😄😄✔️

musim -musim corona ni jgn mengada turun mlm mnggu pulakk yee karang semua berusung ke hospital😄😄✔️
29 0 25 March, 2020
#stayathome
53 4 23 March, 2020

Top Posts on Rnr Gambang, Lebuhraya Pantai Timur

Tadi singgah di RNR Gambang nak ke Terengganu. Saja niat dakwah kerana Allah. Berbual dengan anak muda ini. Baik-baik semuanya. Berkongsi doa-doa Nabi saw. Musibah yang datang kerana Allah sayang. Setelah terjadi jika kita semakin jaga solat. Semakin jaga kebersihan. Sentiasa dalam wuduk. InsyaAllah. Ada rahmat Allah disebalik semuanya-ebitlew

Tadi singgah di RNR Gambang nak ke Terengganu. Saja niat dakwah kerana Allah. Berbual dengan anak muda ini. Baik-baik semuanya. Berkongsi doa-doa Nabi saw. Musibah yang datang kerana Allah sayang. Setelah terjadi jika kita semakin jaga solat. Semakin jaga kebersihan. Sentiasa dalam wuduk. InsyaAllah. Ada rahmat Allah disebalik semuanya-ebitlew
65,272 198 13 March, 2020

ڤمندو مابوق لبيه مناكوتكن دري ڤوليس دان جڤج

ڤمندو مابوق لبيه مناكوتكن دري ڤوليس دان جڤج
53,236 152 26 January, 2020

masih jauh perjalanan, moge selamat sampai. #cherating 💨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
geng doakan ya❗️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #135lc #kapcai #rempit #matmotor #kakimotor #idolamalayagallery #idolamalaya_official1 #2k19 #malaya135lc #malaya135lcmalaysia #malayabikers #malayabikerssociety #malayariders #malayaridersmalaysia #kapcaimalaya #kapcaijahatkakitapau #like4like #ridelife #jenterakita #jenterapejuang #yamaha135lc #yamaha #yamahamalaysia #malayakomuniti

masih jauh perjalanan, moge selamat sampai. #cherating 💨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
geng doakan ya❗️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #135lc #kapcai #rempit #matmotor #kakimotor #idolamalayagallery #idolamalaya_official1 #2k19 #malaya135lc #malaya135lcmalaysia #malayabikers #malayabikerssociety #malayariders #malayaridersmalaysia #kapcaimalaya #kapcaijahatkakitapau #like4like #ridelife #jenterakita #jenterapejuang #yamaha135lc #yamaha #yamahamalaysia #malayakomuniti
3,362 36 29 December, 2019

@senatoranning is a disgrace!”

“@senatoranning is a disgrace!”
14,172 269 4 April, 2019

#Repost @mzaheerul with @get_repost
・・・
ONLY THE STRONG SURVIVE.. Now i just got it..
#jarangXdancing

#Repost @mzaheerul with @get_repost
・・・
ONLY THE STRONG SURVIVE.. Now i just got it..
#jarangXdancing
1,778 39 7 October, 2018

Friendzone 🍃

Friendzone 🍃
2,738 20 26 October, 2019
X sangka sampai 3 orang amek video abam.. 🤭🤭🤭 apa pon saya enjoy ride to #ganu, ok jom layan bideo2 ni... #pelesitbikerz #pelesitkualalumpur #pelesitkl #abangmestibelanja #popclutch #doubletap #likeforlikes #likeforfollow #pacaktetappacak #suzuki #suzukik9 #wheeliesunday #istanbul #matmoto #kamimatmo #wheelie
470 26 1 October, 2018

Jauh Lg ni 😂

#jandabaik #familyday #jtracing

Jauh Lg ni 😂

#jandabaik #familyday #jtracing
930 20 6 April, 2018

Korang kerja,kami cari kerja..🤣🤣🤣
#cheratingmerdeka2019
#sofearacingteam
#sofeagarage

Korang kerja,kami cari kerja..🤣🤣🤣
#cheratingmerdeka2019
#sofearacingteam
#sofeagarage
1,748 1 29 August, 2019

Trackday on bossku 🤙🏻

Trackday on bossku 🤙🏻
1,053 28 21 July, 2018
Life was meant for good friends and great adventures. 
#sunseasand#cherating#e2open#beachbabes#nature#love#me#beachstyle#lifeisgood#instagram#friends#travel#weekendvibes#formonica
511 12 30 March, 2019

when I was in the car 💆🏻‍♀️

when I was in the car 💆🏻‍♀️
391 11 29 December, 2019

Jarang Tak Buat Hal 💃😂 Pakcik Belakang Jangan Lha Usya Pelik Camtuh 😅 @yop.kunchor

Jarang Tak Buat Hal 💃😂 Pakcik Belakang Jangan Lha Usya Pelik Camtuh 😅 @yop.kunchor
5,785 45 28 September, 2018

biar nampak budak asalkan pemikiran matang,dari nampakk tua pemikiran budak budak macam mana tu?🤣 #ex5lover #ex5 #ex5dream #ex5lovers_official #ex5langkawicrew #kuantanrider #ex5tetapdihati❤️ #kronilampupetakofficial #ex5_tiptop

biar nampak budak asalkan pemikiran matang,dari nampakk tua pemikiran budak budak macam mana tu?🤣 #ex5lover #ex5 #ex5dream #ex5lovers_official #ex5langkawicrew #kuantanrider #ex5tetapdihati❤️ #kronilampupetakofficial #ex5_tiptop
968 14 4 July, 2019

Selesai Tugas di Kuala Terengganu...
On my way to Kuala Lumpur...
Insyaallah ada rezeki sampai lagi kt sni...
Bismillah... ride safe be safe !!!

Selesai Tugas di Kuala Terengganu...
On my way to Kuala Lumpur...
Insyaallah ada rezeki sampai lagi kt sni...
Bismillah... ride safe be safe !!!
2,834 9 23 February, 2020

KL-KTN-KL🌪
.
.

Fetching ayah & mak to KL for Raya Haji,routine check-up at IJN,majlis doa selamat & akikah,bawak mak jalan2 naik MRT,ayah nak makan asam pedas kat restaurant yg shoot "7 dulang asam pedas" n ayah & mak's wish list goes on...BISMILLAH❤️

KL-KTN-KL🌪
.
.

Fetching ayah & mak to KL for Raya Haji,routine check-up at IJN,majlis doa selamat & akikah,bawak mak jalan2 naik MRT,ayah nak makan asam pedas kat restaurant yg shoot "7 dulang asam pedas" n ayah & mak's wish list goes on...BISMILLAH❤️
6,690 35 16 August, 2018

Good Morning LPT
#highwaychallenge

Good Morning LPT 
#highwaychallenge
1,539 2 14 September, 2018

Lu depan lu king . Lu belakang lu makan asap la brader 🤙🏼

Lu depan lu king . Lu belakang lu makan asap la brader 🤙🏼
2,338 18 16 December, 2017

‘RS150r RidesSmart’ convoy ke Cherating.... admin terserempak di Gambang. Smart Baju korang... hati sahabat semua... selamat pergi n kembali.. ;)

‘RS150r RidesSmart’ convoy ke Cherating.... admin terserempak di Gambang. Smart Baju korang... hati sahabat semua... selamat pergi n kembali.. ;)
1,704 12 8 September, 2018

DOUBLE TEAM MILLIONAIRE TITANS #bluezilla💙 ICM GANU HERE WE ROAARRR

Titan Inner Circle Meeting #icmganu #icmterengganu2019 #TheJeruxMan😎

DOUBLE TEAM MILLIONAIRE TITANS #bluezilla💙 ICM GANU HERE WE ROAARRR

Titan Inner Circle Meeting #icmganu #icmterengganu2019 #TheJeruxMan😎
192 4 7 July, 2019

HADIR Liga Tomyam ✅
.
UP by #avonracing

HADIR Liga Tomyam ✅
.
UP by #avonracing
293 1 22 December, 2018

Sugoh mokmung makang ho 🥴 hihi cuti 3 4 hari ya 1 family jalang2 + shopping raya 😎 gerak 1 van je senang 😅
#sekmung

Sugoh mokmung makang ho 🥴 hihi cuti 3 4 hari ya 1 family jalang2 + shopping raya 😎 gerak 1 van je senang 😅 
#sekmung
4,713 0 25 April, 2019

Ni aaa Ada kat sini bosskur, G ambik Maid baru jap . Moga maid baru baik2 saja. ❤️ AMIN AMIN.. Off Diet 1 Week. Huhu 🤗

jajjachinta.com

Ni aaa Ada kat sini bosskur, G ambik Maid baru jap . Moga maid baru baik2 saja. ❤️ AMIN AMIN.. Off Diet 1 Week. Huhu 🤗

jajjachinta.com
319 2 21 January, 2019

Bila Abang2 SBK pantai timur turun ke sepang melayan “Corner”😘😗
#Trackday
#Sepang
#Superbike
#kami❌ramai
#kamixramai

Bila Abang2 SBK pantai timur turun ke sepang melayan “Corner”😘😗
#Trackday
#Sepang
#Superbike
#kami❌ramai 
#kamixramai
5,899 18 22 July, 2018

Alhamdulillah semua dah kenyang,kita teruskan perjalanan,picnic kat r&r,puas hati mkn bwk makanan sendiri #cuticutimalaysia2018 #nasilemakfaezakitchen

Alhamdulillah semua dah kenyang,kita teruskan perjalanan,picnic kat r&r,puas hati mkn bwk makanan sendiri #cuticutimalaysia2018 #nasilemakfaezakitchen
594 38 8 December, 2018

Selalu Bawak Tak Gunakan, Skang Dio Santau Ekau....Hambik, Jadi Port Die Pulak✌🏻😂

Selalu Bawak Tak Gunakan, Skang Dio Santau Ekau....Hambik, Jadi Port Die Pulak✌🏻😂
591 26 2 hours ago

smlm punya cerita..tayar bocor!!jek takde tayar spare pon xde si taper ni..cite dia naik towing sapa kerumah..🍌🍌🍌

smlm punya cerita..tayar bocor!!jek takde tayar spare pon xde si taper ni..cite dia naik towing sapa kerumah..🍌🍌🍌
933 22 26 November, 2018

Tdi ada marka mai kat wueh tadi tak knai jaga2 nah owg yang mai rht kat rnr juru oky

Tdi ada marka mai kat wueh tadi tak knai jaga2 nah owg yang mai rht kat rnr juru oky
527 5 16 May, 2020

TIRED!!

TIRED!!
203 1 8 August, 2018

Ride Santai Budak Nakal to Cherating 🔥
.
Moga selamat sampai hendakNya. Amin 🤲🏼
.
#cheratingattack2020 #budaknakal #brotherhood

Ride Santai Budak Nakal to Cherating 🔥
.
Moga selamat sampai hendakNya. Amin 🤲🏼
.
#cheratingattack2020 #budaknakal #brotherhood
1,018 8 6 March, 2020

RNR Gambang. Kami Ontime.. 10 minit lagi bergerak ke Petronas Binjai di Kemaman. *1 March 2019 - Jumaat*
6:30AM - BHP Toll Gombak
7AM - Golek
8:15AM - Toki 2
9AM - Golek
10AM Rnr Shell temerloh
11AM Rnr Petronas Gambang
12:30PM - Kemaman Petronas Binjai(kalau tutup pasal reno kita ke shell depan skit)
2PM - Petronas Kerteh
3PM - Rantau Abang - Petronas Rantau Abang -  Lunch sotong Celup tepung
4:45PM - Tiba Di Kuala Terengganu
5PM - Sesi Bergambar pusing2 KT
*630PM - Check in Hotel*
8:30PM - Santai & Dinner di Salaza & Sons Bikers Cafe - *Pic Wex*
1AM - Tidor *2 March 2019 - Sabtu*
7AM Check out
7:45AM - Golek
8:45AM - Besut - breakfast - *Pic Abe Reza* Warung Nasi Dagang Kak Yah
10AM - Golek
12:30PM - Sampai KB - *PIC - Kerol Y15*
1pm - *Lunch Yati ayam percik*
*3pm Check in Hotel*
5ptg - *sesi bergambar dan pusing2 area tesco(abng cendol warung tok peraih)*
7pm - hotel dan mandi
8pm - *tts dataran masjid muhammdi pusing kb➡pantai senok meggi telur sotong..*
12am - tido *3 March 2019 - Ahad*
7AM - Check Out
7:30AM - Golek
9AM - Breakfast - Tanah Merah - Restoran Selera Tepi Sungai
10:30AM - Jeli - Petronas depan Politeknik
1PM - Banjaran TT Wangsa
2:3PM - Gerik
5PM - Kuala Kangsar - Warung Laksa Kembar
8:30PM - Ulu Bernam - Mee Kari
10:30PM - Toll Duta

www.youtube.com/mrpbnk

RNR Gambang. Kami Ontime.. 10 minit lagi bergerak ke Petronas Binjai di Kemaman. *1 March 2019 - Jumaat*
6:30AM - BHP Toll Gombak
7AM - Golek
8:15AM - Toki 2
9AM - Golek
10AM Rnr Shell temerloh
11AM Rnr Petronas Gambang
12:30PM - Kemaman Petronas Binjai(kalau tutup pasal reno kita ke shell depan skit)
2PM - Petronas Kerteh
3PM - Rantau Abang - Petronas Rantau Abang -  Lunch sotong Celup tepung
4:45PM - Tiba Di Kuala Terengganu
5PM - Sesi Bergambar pusing2 KT
*630PM - Check in Hotel*
8:30PM - Santai & Dinner di Salaza & Sons Bikers Cafe - *Pic Wex*
1AM - Tidor *2 March 2019 - Sabtu*
7AM Check out
7:45AM - Golek
8:45AM - Besut - breakfast - *Pic Abe Reza* Warung Nasi Dagang Kak Yah
10AM - Golek
12:30PM - Sampai KB - *PIC - Kerol Y15*
1pm - *Lunch Yati ayam percik*
*3pm Check in Hotel*
5ptg - *sesi bergambar dan pusing2 area tesco(abng cendol warung tok peraih)*
7pm - hotel dan mandi
8pm - *tts dataran masjid muhammdi pusing kb➡pantai senok meggi telur sotong..*
12am - tido *3 March 2019 - Ahad*
7AM - Check Out
7:30AM - Golek
9AM - Breakfast - Tanah Merah - Restoran Selera Tepi Sungai
10:30AM - Jeli - Petronas depan Politeknik
1PM - Banjaran TT Wangsa
2:3PM - Gerik
5PM - Kuala Kangsar - Warung Laksa Kembar
8:30PM - Ulu Bernam - Mee Kari
10:30PM - Toll Duta

www.youtube.com/mrpbnk
10,156 53 1 March, 2019

Mak❤️
Saat kegembiraan kita raikan hari kelahiran..
Perlu diingat ada seorang wanita yg terlalu besar pengorbanan nya hari tu..
So bila tiap kali birthday kita..
Jgn lupa terima kasih pada mak kita tau❤️
Insan yg patut diraikan bila tiap kali hari lahir kita 😍
Yg berjuang antara hidup & mati demi melahirkan kita...
Terima kasih Mak utk segalanya..
I love u❤️
Bawa mak ikut keluarga besar kita org jalan2 jap🤗

Mak❤️
Saat kegembiraan kita raikan hari kelahiran..
Perlu diingat ada seorang  wanita yg terlalu besar pengorbanan nya hari tu..
So bila tiap kali birthday kita..
Jgn lupa terima kasih pada mak kita tau❤️
Insan yg patut diraikan bila tiap kali hari lahir kita 😍
Yg berjuang antara hidup & mati demi melahirkan kita...
Terima kasih Mak utk segalanya..
I love u❤️
Bawa mak ikut keluarga besar kita org jalan2 jap🤗
6,121 25 25 March, 2019

Amek feel jap layan LPT
@redzwaniskandar

Amek feel jap layan LPT
@redzwaniskandar
1,401 4 26 January, 2020

jalan2 gi temerloh jap #yamahaavantiz #avantizkuantan

jalan2 gi temerloh jap#yamahaavantiz #avantizkuantan
202 11 9 September, 2018

Alhamdulilah . Bersyukur kepada Mu YA ALLAH . We are the CHAMPION 🏆🥇. Terima kasih semua penyokong terengganu dan rakyat terengganu . Hadiah untuk semua rakyat terengganu 🐢💪🏾
#syukurselalu💕 #alhamdulilah #tahunlastangkatpiala

Alhamdulilah . Bersyukur kepada Mu YA ALLAH . We are the CHAMPION 🏆🥇. Terima kasih semua penyokong terengganu dan rakyat terengganu . Hadiah untuk semua rakyat terengganu 🐢💪🏾
#syukurselalu💕 #alhamdulilah #tahunlastangkatpiala
608 51 30 August, 2018

Nampak mudah nampak indah tapi cukup la yang sederhana😉petang sek mung✌

Nampak mudah nampak indah tapi cukup la yang sederhana😉petang sek mung✌
1,155 12 7 February, 2018

Tak kisah dari mana ia bermula.. yg penting saling menghormati..
Insyallah.. kwan smpi syurga....
#!biarorgkejarnama
#kitakejarimpianbersama

Tak kisah dari mana ia bermula.. yg penting saling menghormati..
Insyallah.. kwan smpi syurga....
#!biarorgkejarnama
#kitakejarimpianbersama
378 12 28 September, 2018

Self love is putting ur hepiness & peace of mind 1st no matter what...
#hellosatdate #agaklamaxselfiedalamketa #jomjalanjalan 😘

Self love is putting ur hepiness & peace of mind 1st no matter what...
#hellosatdate #agaklamaxselfiedalamketa #jomjalanjalan 😘
288 8 14 April, 2018

the happiness of your life depends upon the quality of your thoughts .

the happiness of your life depends upon the quality of your thoughts .
426 5 13 March, 2020

Ok nak sampai dah 😏

Ok nak sampai dah 😏
2,837 4 23 January, 2020

Ade ni main hujan panas...
Lemang tokki nye la kite ni...

Ade ni main hujan panas...
Lemang tokki nye la kite ni...
401 13 3 February, 2018

😎😎

😎😎
766 6 30 December, 2017

254 4 12 February, 2018

kecundang awal guys 😑 baru saya rasa perasaan jem tu macam mana . tq si penunda😂💙

kecundang awal guys 😑 baru saya rasa perasaan jem tu macam mana . tq si penunda😂💙
1,388 19 31 August, 2019