Search Hashtag & User

Shah Alam, Malaysia photos & videos

2.6m Posts

Latest Posts on Shah Alam, Malaysia

😏😏😏

😏😏😏
1 0 35 seconds ago

Me everytime my mom wake me up for the first time.
#yetbeforesheyell #weekendiscoming #playsleepeatrepeat #catsofinstagram

Me everytime my mom wake me up for the first time.
#yetbeforesheyell #weekendiscoming #playsleepeatrepeat #catsofinstagram
1 0 2 minutes ago

KURUNG AMANDA🌷
.
.
❤️ Material: 100% como crepe ❤️ Zip di hadapan blouse (zip sorok)
❤️ Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk
.
❤️ Saiz : XS, S, M, L & XL
❤️ Warna : 8 pilihan warna .
.
✳️ Harga: Ringgit Malaysia 97
✳️ Postage : 8 (SM) / 11 (SS)
.
** Pastikan sis ukur betul2 dengan ukuran sis sebab bila kami dah pos, tiada lagi pertukaran saiz*
.
Utk tempahan klik di bio ig bzcun
.
#kurungamanda
#bzcun
#sayajualbajuonlinesahaja

KURUNG AMANDA🌷
.
.
❤️ Material: 100% como crepe ❤️ Zip di hadapan blouse (zip sorok)
❤️ Pinggang skirt separuh getah (boleh renggang hingga 6inch), ada zip serta cangkuk
.
❤️ Saiz :  XS, S, M, L & XL
❤️ Warna : 8 pilihan warna .
.
✳️ Harga: Ringgit Malaysia 97
✳️ Postage : 8 (SM) / 11 (SS)
.
** Pastikan sis ukur betul2 dengan ukuran sis sebab bila kami dah pos, tiada lagi pertukaran saiz*
.
Utk tempahan klik di bio ig bzcun
.
#kurungamanda
#bzcun
#sayajualbajuonlinesahaja
0 0 2 minutes ago

Kelakar pulak citer ni... Misteri betol .. Kadang2 memang Sama jugak macam hidup ni.. Misteri nusantara.. Dah sudah tadi Ni nape lak ramai polis kat bawah ni buat suspen je.. #moodtunggukomisen
#hidupnimemangmisterinusantara

Kelakar pulak citer ni... Misteri betol .. Kadang2 memang Sama jugak macam hidup ni.. Misteri nusantara.. Dah sudah tadi Ni nape lak ramai polis kat bawah ni buat suspen je.. #moodtunggukomisen
#hidupnimemangmisterinusantara
0 0 5 minutes ago

Dalam byk2 kek,
Kek ape paling jahat?
Mesti lah,
DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC).
Nama pun 'devil' kan,
Hihihihihi
🤭🤭🤭
.
Kek ni jahat sbb bila mkn,
Korg xleh berhenti tau,
Dfcc no cheese ni,
Sesuai sgt utk antu choc, & yg tak makan cheese. 🤗🤗🤗
.
Pape korg wasap kak love ye,
www.wasap.my/+60146452878/dfcc

#devilfoodchocolatecake
#dfcc
#kekjahat
#mamasabwarrior
#mamasablovers
#sayajualdessert
#sayajualkambingperap
#dessertismylove

Dalam byk2 kek,
Kek ape paling jahat?
Mesti lah, 
DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC).
Nama pun 'devil' kan,
Hihihihihi
🤭🤭🤭
.
Kek ni jahat sbb bila mkn, 
Korg xleh berhenti tau, 
Dfcc no cheese ni, 
Sesuai sgt utk antu choc, & yg tak makan cheese. 🤗🤗🤗
. 
Pape korg wasap kak love ye, 
www.wasap.my/+60146452878/dfcc

#devilfoodchocolatecake
#dfcc
#kekjahat
#mamasabwarrior 
#mamasablovers
#sayajualdessert
#sayajualkambingperap
#dessertismylove
0 0 6 minutes ago

Alhamdulillah. Thank you dear @eylaosman sedap giler. Tak manis. Just nice and owesome. ... 😍🥰🥰🌹

Alhamdulillah. Thank you dear @eylaosman sedap giler. Tak manis. Just nice and owesome. ... 😍🥰🥰🌹
3 0 9 minutes ago

Nk pergi jln2
😃😃😃

Nk pergi jln2
😃😃😃
1 0 9 minutes ago

Harap tabah la ye bang 😅😅😅
Sy grak dlu 🏍 💨💨💨

Harap tabah la ye bang 😅😅😅
Sy grak dlu 🏍 💨💨💨
50 0 10 minutes ago

Night semua😴🔥

Night semua😴🔥
13 0 13 minutes ago

Baby go to work 👨‍💼
Rompers baby with tie. .
Fullycombed cotton. Saiz available from new born to 24months.
.
Name can change 😊
.
Wasap us to order your custom tshirt www.wasap.my/60135924794
.
#tshirt
#tshirtprinting
#printingtshirt
#printingbaju
#rompersbaby
#babyromper
#babyclothes
#bajubaby
#shahalam

Baby go to work 👨‍💼
Rompers baby with tie. .
Fullycombed cotton. Saiz available from new born to 24months.
.
Name can change 😊
.
Wasap us to order your custom tshirt www.wasap.my/60135924794
.
#tshirt
#tshirtprinting 
#printingtshirt 
#printingbaju 
#rompersbaby 
#babyromper
#babyclothes 
#bajubaby
#shahalam
0 0 14 minutes ago

#Repost @bondarozitaibrahim (with @report.for.insta)
...
Produk yg paling bagus utk merawat org sakit gaot, slip disk, angin, lelaki perempuan boleh makan utk wanita kalau haid yg keluar sikit2.. memang kurma dhuha jugalah penawarnya ..x ada yg sebagusnya hanya ini yg sy cadangkan..
.
Alhamdulillah ramai yg dah makanan berpuas hati dgn kurma dhuha.. walaupun produk ni x banyak sy mampu keluarkan sbb sy xcukup masa nak buat (homemade)
.
.
bila org dtg ke rumah hutan, pasti cari produk ni ada jual x kat sini..Sy utamakan produk kurma dhuha sentiasa ada di Rumah Hutan
.
.
✅ PASTIKAN NAK BELI KURMA DHUHA ATAU APA2 PRODUK, DAPATKAN DGN PENGEDAR SAH

http://www.wasap.my/+60126135594 ✅💯%Original produk.
✅Trusted seller
wasap 0126135594
Postage seluruh Malaysia
Cod kwsn berhampiran
#jrmshahalam
.
.
❎ JANGAN BELI DI LAZADA, SHOPPE DAN KEDAI JAMU

#Repost @bondarozitaibrahim (with @report.for.insta)
...
Produk yg paling bagus utk merawat org sakit gaot, slip disk, angin, lelaki perempuan boleh makan utk wanita kalau haid yg keluar sikit2.. memang kurma dhuha jugalah penawarnya ..x ada yg sebagusnya hanya ini yg sy cadangkan..
.
Alhamdulillah ramai yg dah makanan berpuas hati dgn kurma dhuha.. walaupun produk ni x banyak sy mampu keluarkan sbb sy xcukup masa nak buat (homemade)
.
.
bila org dtg ke rumah hutan, pasti cari produk ni ada jual x kat sini..Sy utamakan produk kurma dhuha sentiasa ada di Rumah Hutan
.
.
✅ PASTIKAN NAK BELI KURMA DHUHA ATAU APA2 PRODUK, DAPATKAN DGN PENGEDAR SAH

http://www.wasap.my/+60126135594 ✅💯%Original produk.
✅Trusted seller
wasap 0126135594
Postage seluruh Malaysia
Cod kwsn berhampiran
#jrmshahalam
.
.
❎ JANGAN BELI DI LAZADA, SHOPPE DAN KEDAI JAMU
0 0 15 minutes ago

Budak budak

Budak budak
3 3 17 minutes ago

Bye2 awak!
Jangan u turn balik tau!
Kami tak terima dah 😜
.
RM25 sebotol untuk kebersihan keintiman anda
.
#fefet
#pencucimissv
#pencuciwanita
#pembersihmissv
#pembersihwanita
#femininewash
#shahalam

Bye2 awak!
Jangan u turn balik tau!
Kami tak terima dah 😜
.
RM25 sebotol untuk kebersihan keintiman anda
.
#fefet
#pencucimissv 
#pencuciwanita 
#pembersihmissv 
#pembersihwanita 
#femininewash 
#shahalam
1 0 20 minutes ago

5 goals after just 18 minutes is the fastest any side has ever gone 5-0 ahead in Premier League 😲💯
.
.
@433
#mancity #mancitymalaysia #premierleague #watford #goals #malaysiafans #football #soccer #sport #jerseymurah #jersey #footballkit #mnzsports #ultras #aguerooo

5 goals after just 18 minutes is the fastest any side has ever gone 5-0 ahead in Premier League 😲💯
.
.
@433 
#mancity #mancitymalaysia #premierleague #watford #goals #malaysiafans #football #soccer #sport #jerseymurah #jersey #footballkit #mnzsports #ultras #aguerooo
27 0 21 minutes ago

Mengancam nya design Rapat Putih ni korang, rugi korang tak try tudung bawal dari Scarfff.Co sbb korang boleh dpt keistimewaan di bwh ni tau😍
.
.
1.Boleh request colour yang korang nak.
2.Design yang sangat cun. Antara design yang paling laku keras sekarang ni 💞
3.Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai. Di Scarff.co kita ada keistimewaan nya uollss.
.
.
Dah dah la duk pikir tu, tak salah kan nak cantikkan diri sendiri. Tekan link dibawah sekarang 👇
==> 📲0133112213

Price: RM27.00
Postage: RM8/RM11

#bawaldiamond #bawalcotton #bawalcantik #bawalsenangbentuk #bawalonpoint #birthdaysale

Mengancam nya design Rapat Putih ni korang, rugi korang tak try tudung bawal dari Scarfff.Co sbb korang boleh dpt keistimewaan di bwh ni tau😍
.
.
1.Boleh request colour yang korang nak. 
2.Design yang sangat cun. Antara design yang paling laku keras sekarang ni 💞
3.Material yang menarik dan kain tidak jarang bila pakai. Di Scarff.co kita ada keistimewaan nya uollss.
.
.
Dah dah la duk pikir tu, tak salah kan nak cantikkan diri sendiri. Tekan link dibawah sekarang 👇
==> 📲0133112213

Price: RM27.00
Postage: RM8/RM11

#bawaldiamond #bawalcotton #bawalcantik #bawalsenangbentuk #bawalonpoint #birthdaysale
0 0 22 minutes ago

Budk koloh mulo 🤣 dulu suko dulu 😔

Budk koloh mulo 🤣 dulu suko dulu 😔
3 1 23 minutes ago

Good night all 😴
#latepost

Good night all 😴
#latepost
31 0 23 minutes ago

Smart Gate Trackless saiz 20' x 6' siap di pasang termasuk pakej autogate n wairing!

so sebarang pertanyaan pm abg atau kol abg ya 0176077844.kita adjust sampai jadi 😊

p/s:Bulan depan abg buat besar besaran promosi trade in gate lama tukar gate aluminium.nantikan!

www.ozogroup.my

Smart Gate Trackless saiz 20' x 6' siap di pasang termasuk pakej autogate n wairing!

so sebarang pertanyaan pm abg atau kol abg ya 0176077844.kita adjust sampai jadi 😊

p/s:Bulan depan abg buat besar besaran promosi trade in gate lama tukar gate aluminium.nantikan!

www.ozogroup.my
0 0 35 minutes ago

buang sini se hok pg xdy ☺️☺️

buang sini se hok pg xdy ☺️☺️
2 0 37 minutes ago

ℂ𝕚𝕟𝕥𝕒 𝕤𝕒𝕪𝕒 𝕓𝕦𝕜𝕒𝕟 𝕜𝕒𝕝𝕖𝕟𝕘-𝕜𝕒𝕝𝕖𝕟𝕘😛🔕?!
#funimate #funimateedit #funimatechallenge #funimatemalaysia #saya #cinta #loveyourself

ℂ𝕚𝕟𝕥𝕒 𝕤𝕒𝕪𝕒 𝕓𝕦𝕜𝕒𝕟 𝕜𝕒𝕝𝕖𝕟𝕘-𝕜𝕒𝕝𝕖𝕟𝕘😛🔕?!
#funimate #funimateedit #funimatechallenge #funimatemalaysia #saya #cinta #loveyourself
43 0 38 minutes ago

GIRLS! Kalau consume QUINN-V secara konsisten, korang mesti perasan kan yang quinnv ni membantu membesarkan dan menegangkan payudara u ols.😍
.
So girls, sape yang mengalami masalah payudara kecik, kendur, lembik akibat breastfeeding dan lain-lain boleh cepat2 cuba QV ni. QV boleh membantu! TRUST ME 🥰
.
. READY STOCK & FAST RESPOND.

COD👇🏻 .
🚗COD KUALA LUMPUR
🚗COD GOMBAK
🚗COD SETAPAK
🚗COD BANGSAR
🚗COD HARTAMAS
🚗COD DAMANSARA
🚗COD PETALING JAYA
🚗COD GLENMARIE
🚗COD SUBANG JAYA / USJ
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD KLANG

Whatsapp 👇🏻
📲 012.233.7867
📲 012.233.7867
📲 012.233.7867

Klik link di bio 👇🏻
@quinnv.selangorkl.etty

JOM CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V & QUINN CLEAN‼️

GIRLS! Kalau consume QUINN-V secara konsisten, korang mesti perasan kan yang quinnv ni membantu membesarkan dan menegangkan payudara u ols.😍
.
So girls, sape yang mengalami masalah payudara kecik, kendur, lembik akibat breastfeeding dan lain-lain boleh cepat2 cuba QV ni. QV boleh membantu! TRUST ME 🥰
.
. READY STOCK & FAST RESPOND.

COD👇🏻 .
🚗COD KUALA LUMPUR
🚗COD GOMBAK
🚗COD SETAPAK
🚗COD BANGSAR
🚗COD HARTAMAS
🚗COD DAMANSARA
🚗COD PETALING JAYA
🚗COD GLENMARIE
🚗COD SUBANG JAYA / USJ
🚗COD SHAH ALAM
🚗COD KLANG

Whatsapp 👇🏻
📲 012.233.7867
📲 012.233.7867
📲 012.233.7867

Klik link di bio 👇🏻
@quinnv.selangorkl.etty

JOM CANTIK LUAR CANTIK DLM DGN QUINN V & QUINN CLEAN‼️
2 0 42 minutes ago

WORK SPACE’ 📍

WORK SPACE’ 📍
33 0 43 minutes ago

Gigih Seorang Reseller Super Agent malam-malam datang Restock SugarBomb Perfume.Berusaha dan Berusaha gigih untuk mencapai impiannya.
Terbaik Sis @dylazailani_sb .
Demi anak-anak Team nya sanggup serbu stock malam-malam.
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#instamagiktribe #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombluarbiasa #sugarbombperfume #sugarbombshahwaldyana #minyakwangi #minyakwangimurah #agentdiperlukansegera #dropshipdiperlukansegera #shahalam #selangorsampaimati

Gigih Seorang Reseller Super Agent malam-malam datang Restock SugarBomb Perfume.Berusaha dan Berusaha gigih untuk mencapai impiannya.
Terbaik Sis @dylazailani_sb .
Demi anak-anak Team nya sanggup serbu stock malam-malam.
.
Nak wangi SUGARBOMB JELAH
.
Mencari Rakan Niaga Agent dan Dropship.
📞 0176781174
http://shahwalperfume.wasap.my/
.
.
.
#instamagiktribe #sugarbombperfumes #sugarbombdisini #sugarbombluarbiasa #sugarbombperfume #sugarbombshahwaldyana #minyakwangi #minyakwangimurah #agentdiperlukansegera #dropshipdiperlukansegera #shahalam #selangorsampaimati
1 1 45 minutes ago

Top Posts on Shah Alam, Malaysia

Wedding Reception Ilya & Trent
---------------------------------------------------- 19.09.19

Official Venue
@magicaatsubang

Artist & Event Management: @luxnfabproduction

Wedding Planner : @luxnfabproduction

Wedding Decorator & Coordinator : @megabridalcreations

JEWELLERY :
@habibjewels

Official Hotel : @newworldpetalingjaya

Official Car : #QuillAutomobiles
WEDDING DRESS :
@RAFFIEYNASIR & @RaffieyNasirofficial
Bride Shoe : @frkl21

CATERING : @rosekatering
Red Carpet Welcome Drink :
Richiamo Coffee By Raja Ilya
@richiamocoffee
PHOTO AND LIVE UPDATE*
@zammil.haqim @Hubb.studio @gambarkawen *

VIDEOGRAPHER: @azim_al_fikri
Live Feed :
@azim_al_fikri
DOORGIFT: @loccitanemy
#loccitanexrajailya

YOUR LUXURY WEDDING GIFT : @arkadiusgift
Decorator : @Magicaatsubang x @megabridalcreations

SOUND & LIGHT : @magicaatsubang
WEDDING CARD & ART WORK: @redcard1stop
WEDDING MAKEUP :
Bride: @ezadibrahim

HAIR Do: @ghdmalaysia & Haircode

Hand bouquet: @byflowerboy

PHOTOBOOTH : @glamboxphotobooth
PERFORMANCE & PA System : @projectxproduction_
WEDDING CAKE : @adore_n_chantique_cakes
CREW ATTIRE (MALE)
@keek_collection

Emcee : @fiza_o

Special Appearance (Magician) @fakhrul_illusionz

Honeymoon Hotel : @frangipanilangkawi

Honeymoon Photo & Video : @pixklography

Wall of Fame Backdrop : @card.boutique

#celebrationoflove
#trentilya

Wedding Reception Ilya & Trent
---------------------------------------------------- 19.09.19

Official Venue
@magicaatsubang

Artist & Event Management: @luxnfabproduction

Wedding Planner : @luxnfabproduction

Wedding Decorator & Coordinator : @megabridalcreations

JEWELLERY :
@habibjewels

Official Hotel :  @newworldpetalingjaya

Official Car : #QuillAutomobiles 
WEDDING DRESS :
@RAFFIEYNASIR & @RaffieyNasirofficial 
Bride Shoe : @frkl21

CATERING : @rosekatering 
Red Carpet Welcome Drink :
Richiamo Coffee By Raja Ilya
@richiamocoffee 
PHOTO AND LIVE UPDATE* 
@zammil.haqim @Hubb.studio  @gambarkawen *

VIDEOGRAPHER: @azim_al_fikri 
Live Feed :
@azim_al_fikri 
DOORGIFT: @loccitanemy
#loccitanexrajailya

YOUR LUXURY WEDDING GIFT : @arkadiusgift 
Decorator : @Magicaatsubang x @megabridalcreations

SOUND & LIGHT : @magicaatsubang 
WEDDING CARD & ART WORK: @redcard1stop 
WEDDING MAKEUP : 
Bride: @ezadibrahim

HAIR Do: @ghdmalaysia & Haircode

Hand bouquet:  @byflowerboy

PHOTOBOOTH : @glamboxphotobooth 
PERFORMANCE & PA System : @projectxproduction_ 
WEDDING CAKE : @adore_n_chantique_cakes 
CREW ATTIRE (MALE) 
@keek_collection

Emcee : @fiza_o

Special Appearance (Magician) @fakhrul_illusionz

Honeymoon Hotel : @frangipanilangkawi

Honeymoon Photo & Video : @pixklography

Wall of Fame Backdrop : @card.boutique

#celebrationoflove 
#trentilya
2,321 11 19 September, 2019

Sebelum ngasih giveaway, aku mau cerita sedikit tentang perjalanan menjadi seperti saat ini. Banyak hal yang udah aku lalui, seperti saat ikut audisi Indonesian Idol, latihan vokal, tampil di panggung besar, dan belajar banyak hal lagi untuk mendukung aku hingga sekarang. Karena aku tahu ini nggak mudah. Tapi untuk menjalani itu semua, aku selalu mencoba percaya diri dan keep my positive spirit, seperti saat aku mencoba menulis lagu sekarang.

Agar aku tetap percaya diri dan menginspirasi orang di sekitar, aku mandi dengan Biore Sparkling Orange Rose setiap hari. Dengan begitu kulit aku jadi semakin lembut glowing, fresh seharian dan membuat aku percaya diri.

Sekarang giliran kamu untuk cerita momen yang menginspirasi kamu, Mention @id.biore, hashtag #SparkYourGlow dan tag 3 temen kamu. Akan ada special gift lucu dari Biore Saprkling Orange Rose buat kamu dan postcard dengan tandatangan aku :)

Sebelum ngasih giveaway, aku mau cerita sedikit tentang perjalanan menjadi seperti saat ini. Banyak hal yang udah aku lalui, seperti saat ikut audisi Indonesian Idol, latihan vokal, tampil di panggung besar, dan belajar banyak hal lagi untuk mendukung aku hingga sekarang. Karena aku tahu ini nggak mudah. Tapi untuk menjalani itu semua, aku selalu mencoba percaya diri dan keep my positive spirit, seperti saat aku mencoba menulis lagu sekarang.

Agar aku tetap percaya diri dan menginspirasi orang di sekitar, aku mandi dengan Biore Sparkling Orange Rose setiap hari. Dengan begitu kulit aku jadi semakin lembut glowing, fresh seharian dan membuat aku percaya diri.

Sekarang giliran kamu untuk cerita momen yang menginspirasi kamu, Mention @id.biore, hashtag #SparkYourGlow dan tag 3 temen kamu. Akan ada special gift lucu dari Biore Saprkling Orange Rose buat kamu dan postcard dengan tandatangan aku :)
39,455 122 6 hours ago
Tq my bro @sumareh_jnr26 support @probrandclothing_ @dffwhiteningbodyscrub @rmc_football_club #hogohpahanghogoh #misi3matasukuakhir kita sponsor baju team pahang tahun ni @officialpahangfa
3,046 22 23 hours ago

Belajar belajar & belajar di Traders Lounge @hj.mohdasri
.
Saham is cool .

Belajar belajar & belajar di Traders Lounge @hj.mohdasri
.
Saham is cool .
170 5 6 hours ago

Tunduk malu..tapi... mau 😆

Tunduk malu..tapi... mau 😆
371 8 11 hours ago

𝕴’𝖉 𝖗𝖆𝖙𝖍𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖙𝖈𝖍 𝖞𝖔𝖚 𝖇𝖑𝖊𝖊𝖉 𝖙𝖔 𝖉𝖊𝖆𝖙𝖍 ..🧛‍♀️

𝕴’𝖉 𝖗𝖆𝖙𝖍𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖙𝖈𝖍 𝖞𝖔𝖚 𝖇𝖑𝖊𝖊𝖉 𝖙𝖔 𝖉𝖊𝖆𝖙𝖍 ..🧛‍♀️
198 31 17 hours ago

She likes when the sun shine on her mind, that’s when she sparkles like sunshine ☀️ // 📸 @nicole_xw27

She likes when the sun shine on her mind, that’s when she sparkles like sunshine ☀️ // 📸 @nicole_xw27
507 9 4 hours ago

Don’t regret the past, just learn from it 💛🖤❤️ #hjh #together

Don’t regret the past, just learn from it 💛🖤❤️ #hjh #together
380 29 8 hours ago

Jom main masak² 🤪

Jom main masak² 🤪
573 2 5 hours ago