Search Hashtag & User

Starbucks - Petronas Lingkaran Karak photos & videos

2.2k Posts

Latest Posts on Starbucks - Petronas Lingkaran Karak

64.2020

#starbucks
#starbucksmalaysia
6 0 31 March, 2020

Hanging out #chillout

Hanging out #chillout
2 2 21 February, 2020

PROMO SET OBSESS
.
Bukan biasa-biasa eh promo obsess ni. Dengan hanya RM250 korang boleh dapat 6 items product obsess and korang entitled dapat new box exclusive ni tau
.
Normal Price RM277 sekarang PROMO PRICE HANYA RM250. Korang boleh jimat RM27. Eh? JIMAT ke BERBALOI?
.
Cepat² grab PROMO SET OBSESS ni. Sumpah rugi kalau korang tak grab PROMO ni tau. Bukan senang obsess nak buat sale macam ni. Cepat grab sebelum stock habis macam pisang goreng panas
.
Whatsapp to purchase
www.wasap.my/601111305796
.
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetic #obsesscosmeticmelawati #obsesscosmeticsetapak #obsesscosmeticgombak #obsesswave #squadmiralegacy #lipmatteviral #obsesslipmatte #obsessddcushion #obsessmascara #squadsyiera #squadlovebeauty
#squadmiralegacy
#obsesscreamblusher
#obsesseyescreamstick #bibirmungil #ddcushionobsess #iamfounderobsess
#dropshipwanted
#obsessdropshipwanted

PROMO SET OBSESS
.
Bukan biasa-biasa eh promo obsess ni. Dengan hanya RM250 korang boleh dapat 6 items product obsess and korang entitled dapat new box exclusive ni tau
.
Normal Price RM277 sekarang PROMO PRICE HANYA RM250. Korang boleh jimat RM27. Eh? JIMAT ke BERBALOI?
.
Cepat² grab PROMO SET OBSESS ni. Sumpah rugi kalau korang tak grab PROMO ni tau. Bukan senang obsess nak buat sale macam ni. Cepat grab sebelum stock habis macam pisang goreng panas
.
Whatsapp to purchase 
www.wasap.my/601111305796
.
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetic #obsesscosmeticmelawati #obsesscosmeticsetapak #obsesscosmeticgombak #obsesswave #squadmiralegacy #lipmatteviral #obsesslipmatte #obsessddcushion #obsessmascara #squadsyiera #squadlovebeauty
#squadmiralegacy
#obsesscreamblusher
#obsesseyescreamstick #bibirmungil #ddcushionobsess #iamfounderobsess
#dropshipwanted
#obsessdropshipwanted
6 0 21 February, 2020

ALHAMDULILLAH 🧡
Selesai urusan restok di #kedaimesra #petronas #mrr2Karak
Berbunga lak hati kita bila dapat letak di rak eye level.
.
Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan 🧡
.
KereWang 🤩🧡🇲🇾
#KereWang
#kitapunya #sayangiMalaysiaku
#kerepekbawang
#kerepekbawangSedap #kerepekbawangNipis #kerepekbawangRangup
#kerepekSedap
#nipisrangupsedap #sedapnipisrangup #kerepekbawangsedapnipisrangup #kerepekbawangnipisrangupsedap #kerepekbawang #kerewangtestimoni
#testimonikerewang
#memBawang
#keramatmall #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood

http://kerewang.wasap.my/
https://www.facebook.com/kerewang/
https://www.instagram.com/kerepekbawang.kerewang

ALHAMDULILLAH 🧡
Selesai urusan restok di #kedaimesra #petronas #mrr2Karak 
Berbunga lak hati kita bila dapat letak di rak eye level.
.
Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan 🧡
.
KereWang 🤩🧡🇲🇾
#KereWang
#kitapunya #sayangiMalaysiaku
#kerepekbawang 
#kerepekbawangSedap #kerepekbawangNipis #kerepekbawangRangup 
#kerepekSedap
#nipisrangupsedap #sedapnipisrangup #kerepekbawangsedapnipisrangup #kerepekbawangnipisrangupsedap #kerepekbawang #kerewangtestimoni
#testimonikerewang 
#memBawang 
#keramatmall #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood

http://kerewang.wasap.my/
https://www.facebook.com/kerewang/
https://www.instagram.com/kerepekbawang.kerewang
4 0 21 February, 2020

Yaya n coffee

Yaya n coffee
17 0 20 February, 2020

Caramel frappucino FAVOURITE poreber 🥰🥰🥰

Caramel frappucino FAVOURITE poreber 🥰🥰🥰
6 0 20 February, 2020

MC sorang ciri berries...sorang MC cabut gigi...
💕💞💓💗💖💘💝
#throwback🔙
#papamamaraiyanlovestory
#papamamaraiyanlifestyle

MC sorang ciri berries...sorang MC cabut gigi...
💕💞💓💗💖💘💝
#throwback🔙 
#papamamaraiyanlovestory 
#papamamaraiyanlifestyle
53 0 20 February, 2020

Morning coffee with this happy bunch.
Mulut tu takleh nganga luas lagi ke?! 😒

Morning coffee with this happy bunch.
Mulut tu takleh nganga luas lagi ke?! 😒
25 0 17 February, 2020

Nyum nyum nyum

Nyum nyum nyum
10 2 16 February, 2020

When Allah gives us NO for an answer, keep in mind there is a greater YES behind it. His no isn’t a rejection but a redirection. 🥰 may Allah make my dream comes true. 😊

When Allah gives us NO for an answer, keep in mind there is a greater YES behind it. His no isn’t a rejection but a redirection. 🥰 may Allah make my dream comes true. 😊
65 0 16 February, 2020

Good Morning from us.. dgn lafaz Bismillah jom kita mulakan journey kita..

Good Morning from us.. dgn lafaz Bismillah jom kita mulakan journey kita..
11 0 12 February, 2020

🎊🎉

🎊🎉
9 0 10 February, 2020

11 0 9 February, 2020
Cik Hanis minum Starbucks 
#ewallet 
#grandecoconutvanillacreamchipfrappuccino 
#starbuckspetronaskarak 
#08/02/2020
18 0 8 February, 2020

12 2 8 February, 2020

Berjaya pengaruhi encik husband..
Tq syg @muhammadsyafiqizani 😘😍

Berjaya pengaruhi encik husband..
Tq syg @muhammadsyafiqizani 😘😍
27 6 6 February, 2020

Morning!! Today's good mood is sponsored by a coffee #starbucks #starbuckslover

Morning!! Today's good mood is sponsored by a coffee #starbucks #starbuckslover
18 0 8 hours ago

Tgh mlm ajak daddy lpk sini...stress la mummy hari2 duk umah je😅nasib dekat dgn umah

Tgh mlm ajak daddy lpk sini...stress la mummy hari2 duk umah je😅nasib dekat dgn umah
18 0 15 hours ago

Donut special saya
Kakak baik hati buatkan
@mystarbucks

Donut special saya
Kakak baik hati buatkan
@mystarbucks
12 0 2 February, 2020

SAMBAR LAGI MOISTURISER !!! Bercuti ke KL pun sempat sambar lagi Moisturiser dan dua lagi item Bougas yang padu 🔥Korang rasa apa sebab ramai sangat orang menyambar Bougas ini ya 🤔

Banyak kali dah ni #spillthetea 😂
BOUGAS NI PADU 🔥
Banyak positive feedbacks tau ! .
.
———
READY STOCK BOUGAS BEAUTY📦
🔻FAST RESPOND AGENT
Instagram : @bougasyaibeauty 💎
Fb Page : Bougas Beauty KL
Whatsapp : 0187758160 // Click link di bio !

SAMBAR LAGI MOISTURISER !!! Bercuti ke KL pun sempat sambar lagi Moisturiser dan dua lagi item Bougas yang padu 🔥Korang rasa apa sebab ramai sangat orang menyambar Bougas ini ya 🤔

Banyak kali dah ni #spillthetea 😂
BOUGAS NI PADU 🔥
Banyak positive feedbacks tau ! .
.
———
READY STOCK BOUGAS BEAUTY📦
🔻FAST RESPOND AGENT
Instagram : @bougasyaibeauty 💎
Fb Page : Bougas Beauty KL
Whatsapp : 0187758160 // Click link di bio !
8 1 2 February, 2020

Chocolate ice for me🍺

Chocolate ice for me🍺
63 4 2 February, 2020

🗓30/366
.
Selesai 3 hari berkursus di KL..esok perjalanan diteruskan ke Kuala Berang Terengganu plak..
.
#jumpaanakhomeroomkejappetangni
#masukkelasduluesokpagisebelumkeganu
#starbucksmalaysia
#purematcha

🗓30/366
.
Selesai 3 hari berkursus di KL..esok perjalanan diteruskan ke Kuala Berang Terengganu plak..
.
#jumpaanakhomeroomkejappetangni
#masukkelasduluesokpagisebelumkeganu
#starbucksmalaysia
#purematcha
27 1 30 January, 2020

BAG CANTIK LAGI BERKUALITI HARGA NAK BAGI MURAH ,MAMPU MILIK ✔NEW DESIGN
✔kualiti dijamin puashati ☆☆☆☆☆ ✔ 🆓free postage📮

Order: (tunjukkan gambar beg )

Utk respon yg lebih pantas sis boleh whatsaap [email protected] terus tekan link 👇

http://www.wasap.my/+601131836517/hargabeg 🎊👜Happy Shopping 🎁💝 #bagtanganmurah #handbagbranded #handbagviral
#begmurah #begberjenama #semipremium @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Starbucks - Petronas Lingkaran Karak

BAG CANTIK LAGI BERKUALITI HARGA NAK BAGI MURAH ,MAMPU MILIK ✔NEW DESIGN
✔kualiti dijamin puashati ☆☆☆☆☆ ✔ 🆓free postage📮

Order: (tunjukkan gambar beg )

Utk respon yg lebih pantas sis boleh whatsaap 01131836517@ terus tekan link 👇

http://www.wasap.my/+601131836517/hargabeg 🎊👜Happy Shopping 🎁💝 #bagtanganmurah #handbagbranded #handbagviral
#begmurah #begberjenama #semipremium @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Starbucks - Petronas Lingkaran Karak
1 0 30 January, 2020

BAG CANTIK LAGI BERKUALITI HARGA NAK BAGI MURAH ,MAMPU MILIK ✔NEW DESIGN
✔kualiti dijamin puashati ☆☆☆☆☆ ✔ 🆓free postage📮

Order: (tunjukkan gambar beg )

Utk respon yg lebih pantas sis boleh whatsaap [email protected] terus tekan link 👇

http://www.wasap.my/+601131836517/hargabeg 🎊👜Happy Shopping 🎁💝 #bagtanganmurah #handbagbranded #handbagviral
#begmurah #begberjenama #semipremium @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Starbucks - Petronas Lingkaran Karak

BAG CANTIK LAGI BERKUALITI HARGA NAK BAGI MURAH ,MAMPU MILIK ✔NEW DESIGN
✔kualiti dijamin puashati ☆☆☆☆☆ ✔ 🆓free postage📮

Order: (tunjukkan gambar beg )

Utk respon yg lebih pantas sis boleh whatsaap 01131836517@ terus tekan link 👇

http://www.wasap.my/+601131836517/hargabeg 🎊👜Happy Shopping 🎁💝 #bagtanganmurah #handbagbranded #handbagviral
#begmurah #begberjenama #semipremium @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Batu Caves (town) @ Starbucks - Petronas Lingkaran Karak
0 0 30 January, 2020

Top Posts on Starbucks - Petronas Lingkaran Karak

nasib baik pakai lc 🤪🤪

nasib baik pakai lc 🤪🤪
2,291 47 11 September, 2019

Buatlah sesuatu yang boleh buat kamu happy walaupun ia hanya sekadar hobi 🤗🤗 #teamy15zrmalaysia #frendships #instanight

Buatlah sesuatu yang boleh buat kamu happy walaupun ia hanya sekadar hobi 🤗🤗 #teamy15zrmalaysia #frendships #instanight
3,490 24 22 March, 2017

Missing you guys 💔

Missing you guys 💔
452 9 26 October, 2015

Happy birthday my gay 💕. Thanks for being my patner for 7 years 🙈😊. Hope u can achive what u want in you life . Dah malas wish banyak-2 bukan kau baca 😂. Cukup aku call tadi ok 😊😘.

Happy birthday my gay 💕. Thanks for being my patner for 7 years 🙈😊. Hope u can achive what u want in you life . Dah malas wish banyak-2 bukan kau baca 😂. Cukup aku call tadi ok 😊😘.
747 14 28 November, 2015

cik pou 🥺 📸 : @nurinsyakiraa

Edwin’s overall by @july17tees

cik pou 🥺 📸 : @nurinsyakiraa

Edwin’s overall by @july17tees
941 0 20 July, 2019

She came all the way from Pattani, Thailand to sell those keropok (fish crackers). I’ve always been a regular, driving through this Starbucks to get my matcha fix on my way back to workplace, and only today I decided to make a little effort to ask and casually being nice whilst waiting because the queue was too long.

She taught me a little about life to be honest; how one should show up, living, be nice, and do what you have to do to live. So, if you see this aunty around, go and buy her keropok! 🤗

She came all the way from Pattani, Thailand to sell those keropok (fish crackers). I’ve always been a regular, driving through this Starbucks to get my matcha fix on my way back to workplace, and only today I decided to make a little effort to ask and casually being nice whilst waiting because the queue was too long.

She taught me a little about life to be honest; how one should show up, living, be nice, and do what you have to do to live. So, if you see this aunty around, go and buy her keropok! 🤗
7,939 17 1 October, 2017

petang 💕

petang 💕
2,666 13 20 February, 2018

Balik Kelate xpernah sunyi...
😂😂😂
🚗🚙🚌🚌🚎🚓
...
#jemteruk
#keretaorang
#bismillahirrahmanirrahim

Balik Kelate xpernah sunyi...
😂😂😂
🚗🚙🚌🚌🚎🚓
...
#jemteruk 
#keretaorang 
#bismillahirrahmanirrahim
2,787 17 10 September, 2016

Today was quite a proactive for me. Went through a solid day with ease. Gonna grab some Mango Passion & enjoy my chilling session.

Today was quite a proactive for me. Went through a solid day with ease. Gonna grab some Mango Passion & enjoy my chilling session.
3,008 63 16 November, 2018

Dr ptg borak punya borak smpai tgh mlm cerita dgn abg @bob_yp smpai tak sedar 😎
.
.
So besok pg ade live lucky draw dekat channel yputube abg @bob_yp utk baju event jam 11.00 pg.. Sape2 nak lepak n borak santai2 jomm jumpa dekat kfc taman midah 🏍💨
.
.
#budakjahat
#bobyp
#adaraceker
#teambobyp
#ridelivetoday

Dr ptg borak punya borak smpai tgh mlm cerita dgn abg @bob_yp smpai tak sedar 😎
.
.
So besok pg ade live lucky draw dekat channel yputube abg @bob_yp utk baju event jam 11.00 pg.. Sape2 nak lepak n borak santai2 jomm jumpa dekat kfc taman midah 🏍💨
.
.
#budakjahat
#bobyp
#adaraceker
#teambobyp
#ridelivetoday
3,176 17 20 April, 2019

sekian gambar tk reti dduk diam untuk harini 🙄😋

sekian gambar tk reti dduk diam untuk harini 🙄😋
4,172 12 7 July, 2017

Doakan perjalanan balik kampung kami ini...😁
SHRMZB 2016 🙏🏻
BALIK KAMPONGGG!!! 🚗💨💨💨

Doakan perjalanan balik kampung kami ini...😁
SHRMZB 2016 🙏🏻
BALIK KAMPONGGG!!! 🚗💨💨💨
859 29 3 July, 2016

That's how we ROLL 😂😂😂 McD & Starbucks invasion 🙈🙈 #TeamGenYCrew

That's how we ROLL 😂😂😂 McD & Starbucks invasion 🙈🙈 #TeamGenYCrew
3,866 15 27 April, 2015

🍻

🍻
136 0 26 May, 2020

Thanks @najwaameer_ utk @mystarbucks 😌

Thanks @najwaameer_  utk @mystarbucks 😌
168 12 10 August, 2018

Jom minum Wonda Coffee

Jom minum Wonda Coffee
301 22 30 September, 2016

Chilling with siblings 😂💪 #starbucksmalaysia #thatisnotmine #ondietkononnye

Chilling with siblings 😂💪 #starbucksmalaysia #thatisnotmine #ondietkononnye
141 14 7 December, 2015

Tambah Tenaga Dulu ⛽️ Jap Lagi Sampai Heeeeee 😎

Tambah Tenaga Dulu ⛽️ Jap Lagi Sampai Heeeeee 😎
5,367 7 31 August, 2018

BFF aku @popoamir dgn bff-nya - DunkinDonut #pitstop

BFF aku @popoamir dgn bff-nya - DunkinDonut #pitstop
340 12 12 June, 2015

Yam cha ...

Yam cha ...
222 7 3 January, 2015

Jangan KUFUR NIKMAT,,, kalau teringin sangat tekak tu nak minum ,,,,minum jela,,, Gemuk tu bukan sebab gula semata mata,,, Gemuk pun bukan sebab tak exercise,,, IKAN PAUS BERENANG HARI HARI PUN TAK KURUS,,, SEMUT MAKAN GULA TAK GEMUK GEMUK PUN ,,,yang penting HATI mesti CLEAN,,, Buat kerja tak yah nak menayang sangat,,, kalau dah bagus,,, niat nak tolong orang dalam tandas pun dah dapat pahala,,, tq starbuck #macha #greentea #starbucks #my #favourite #drink #salamjumaat #staysafe #stayhome #keepgoing #fight #covid19 #thankyou #frontlineworkers #pdrm #we #care #love

Jangan KUFUR NIKMAT,,, kalau teringin sangat tekak tu nak minum ,,,,minum jela,,, Gemuk tu bukan sebab gula semata mata,,, Gemuk pun bukan sebab tak exercise,,, IKAN PAUS BERENANG HARI HARI PUN TAK KURUS,,, SEMUT MAKAN GULA TAK GEMUK GEMUK PUN ,,,yang penting HATI mesti CLEAN,,, Buat kerja tak yah nak menayang sangat,,, kalau dah bagus,,, niat nak tolong orang dalam tandas pun dah dapat pahala,,, tq starbuck #macha #greentea #starbucks #my #favourite #drink #salamjumaat #staysafe #stayhome #keepgoing #fight #covid19 #thankyou #frontlineworkers #pdrm #we #care #love
2,433 100 5 June, 2020

Ready, steady, go! Driving back to Kelantan now coz i miss my mom's cooking so much 😆👋🏻
#anythingforfood #yesimrabunlikethat #goodmorning #longjourneyforme #hopefullyiwontfallasleep #prayforAdam

Ready, steady, go! Driving back to Kelantan now coz i miss my mom's cooking so much 😆👋🏻
#anythingforfood #yesimrabunlikethat #goodmorning #longjourneyforme #hopefullyiwontfallasleep #prayforAdam
3,173 31 2 May, 2017

You know exactly where to get your cuppa ! 🤘🏻

You know exactly where to get your cuppa ! 🤘🏻
217 19 16 February, 2018

My kind of therapy final exam week!
Caramel Cream Frappucino lagi sedap gilos daripada Green Tea 😍

My kind of therapy final exam week! 
Caramel Cream Frappucino lagi sedap gilos daripada Green Tea 😍
147 12 20 July, 2017

Anti sosial 😪

Anti sosial 😪
2,612 7 13 September, 2015

161 5 26 August, 2018

Bila nak ride lagi geng 🙌🏻

Bila nak ride lagi geng 🙌🏻
184 8 13 January, 2020

gapo2 helo.. #shortgetawaytripwithfamily👨🏻👩🏼👧🏻👦🏻👶🏻

gapo2 helo..#shortgetawaytripwithfamily👨🏻👩🏼👧🏻👦🏻👶🏻
332 16 8 February, 2016

Basoh semua doh xdok hok kering,
Puas hati main ujan dari Paka-Gombak
#FaroukMakanMegiKari

Basoh semua doh xdok hok kering,
Puas hati main ujan dari Paka-Gombak
#FaroukMakanMegiKari
2,232 21 17 September, 2018

Done dealing with @aamyrarosli and KakNor tonight.👏🏻👏🏻👏🏻
Hope segalanya dipermudahkan.
Amin....

Done dealing with @aamyrarosli and KakNor tonight.👏🏻👏🏻👏🏻
Hope segalanya dipermudahkan.
Amin....
724 7 25 May, 2016

Do you wanna ride😋🏍

Do you wanna ride😋🏍
2,691 55 26 December, 2019

Solo ride for the nation!

Solo ride for the nation!
428 18 8 May, 2018

💕

💕
109 0 11 August, 2019

Sampai sekarang Sis tak boleh baca tau...hurmmm...tak boleh baca hati awaaa~ 🤣 #siscubalagi

Sampai sekarang Sis tak boleh baca tau...hurmmm...tak boleh baca hati awaaa~ 🤣 #siscubalagi
272 4 13 October, 2018

😘😘

😘😘
139 4 15 February, 2018

Sweater weather.

Sweater weather.
554 13 16 September, 2019

Don't drink and ride,just spark and Park✌🏻️

Don't drink and ride,just spark and Park✌🏻️
196 5 5 August, 2017

Sekali sekala nak feeling 😜

Sekali sekala nak feeling 😜
247 1 22 August, 2018

DolZai Clan #johnella

DolZai Clan #johnella
188 5 26 February, 2017

Good morning! Berhenti kejap, breakfast dulu! Enjoy your weekend kawan2! 🤗

Good morning! Berhenti kejap, breakfast dulu! Enjoy your weekend kawan2! 🤗
178 11 19 October, 2019

bury a friends

bury a friends
369 17 4 June, 2020

hujan pulak..jom balik kampung 😁

hujan pulak..jom balik kampung 😁
1,320 14 6 July, 2019

Merdeka Roadtrip ONz⚡️Fuel Up Roll Out!
.
We’ll be heading to Kota Bharu, Kelantan then Patani for the weekend with @rachunmotorclub Patani Rugged Ride!
.
#artofspeedmy #malaysia #PRR

Merdeka Roadtrip ONz⚡️Fuel Up Roll Out!
.
We’ll be heading to Kota Bharu, Kelantan then Patani for the weekend with @rachunmotorclub Patani Rugged Ride!
.
#artofspeedmy #malaysia #PRR
728 9 29 August, 2018

Merempit #nakbalikraya

Merempit #nakbalikraya
177 15 1 July, 2016

133 4 31 January, 2018

🎧I'm coming home, I'm coming home, Tell the world that I'm coming home 🎧 See you soon Terengganu 🤘🏻Tap for deets! 💋
#reaootd
#vsco
#vscocamh

🎧I'm coming home, I'm coming home, Tell the world that I'm coming home 🎧 See you soon Terengganu 🤘🏻Tap for deets! 💋
#reaootd
#vsco
#vscocamh
569 7 11 October, 2016

Hafal skrip? Ke kedai kopi lah kita. Tempat yang bagi aku tenang walau penuh bisik borak pelanggan2 lain. 😂 yelah, lain orang lain cara ye dak? Ini cara aku. Siapa yang kenal aku, tahulah betapa susahnya budak ni nak hafal skrip. Perlu cara dan orang yang betul untuk lead. Terkadang hingga perlu dimarah sampai nangis, dirotan pun pernah... malam ini, saka jadi prompter saya. InshaAllah, semoga Allah beri permudah. Terima kasih pada masyarakat langit @roslan_daud @im.ibulsyuib kerana bawa ke kedai kopi. Tahu saja diri ni nak ke mana kan, haha. Nasib x ke genting menghafal skrip 😂🤘💯

Hafal skrip? Ke kedai kopi lah kita. Tempat yang bagi aku tenang walau penuh bisik borak pelanggan2 lain. 😂 yelah, lain orang lain cara ye dak? Ini cara aku. Siapa yang kenal aku, tahulah betapa susahnya budak ni nak hafal skrip. Perlu cara dan orang yang betul untuk lead. Terkadang hingga perlu dimarah sampai nangis, dirotan pun pernah... malam ini, saka jadi prompter saya. InshaAllah, semoga Allah beri permudah. Terima kasih pada masyarakat langit @roslan_daud @im.ibulsyuib kerana bawa ke kedai kopi. Tahu saja diri ni nak ke mana kan, haha. Nasib x ke genting menghafal skrip 😂🤘💯
258 7 1 December, 2019