Search Hashtag & User

Terminal Bersepadu Selatan - OFFICIAL photos & videos

21.9k Posts

Latest Posts on Terminal Bersepadu Selatan - OFFICIAL

Belaisuri Massage Spa di Bazar TBS ARAS 3 mengadakan PROMOSI untuk 24 - 26 Oktober dari jam 10 am - 6 pm. Hubungi nombor telefon tertera untuk membuat tempahan.

#belaisurispa #massageparlour #bazaar #terminalbersepaduselatan #terminaltbs #massage #bazarTBS #promosi

Belaisuri Massage Spa di Bazar TBS ARAS 3 mengadakan PROMOSI untuk 24 - 26 Oktober dari jam 10 am - 6 pm. Hubungi nombor telefon tertera  untuk membuat tempahan.

#belaisurispa #massageparlour #bazaar #terminalbersepaduselatan #terminaltbs #massage  #bazarTBS #promosi
13 0 20 hours ago

Gift-with-purchase promotion. Buy RM200 and above, to get a FREE Sugardoll Limited Edition Detangler. Limited Stock! First come first serve only

Items included:
Hair, skin vitamins x1
Intensive hair tonic x1
Frizz me not hair serum x1
Limited edition Sugardoll detangler x1

WhatsApp ‪01114374213‬ (Alya) to order! ❤️
🌸 Ready Stock
🎁 Free Gift
🚗 Bukit Jalil - Cheras - KL - KL Sentral - Masjid Jamek - Puncak Jalil - Q Sentral - Sri Petaling
🚙 Alam Impian - Batu Tiga - Bukit Kemuning - Bukit Rimau - Glenmarie - Jalan Kebun - Klang - Kota Kemuning - Puncak Alam - Shah Alam - Subang Jaya - Sunway - USJ
📱 +601114374213

#sugardollbynn #sugardollbynnmalaysia #sugardollmalaysia #sugardollselangor #sugardollbukitjalil #sugardollcheras #sugardollkl #sugardollklsentral #sugardollmasjidjamek #sugardollpuncakjalil #sugardollqsentral #sugardollsripetaling #sugardollalamimpian #sugardollbatutiga #sugardollbukitkemuning #sugardollbukitrimau #sugardollglenmarie #sugardolljalankebun #sugardollklang #sugardollkotakemuning #sugardollpuncakalam #sugardollshahalam #sugardollsubangjaya #sugardollsunway #sugardollusj #sayajualsugardoll #sayajualsugardollbynn

Gift-with-purchase promotion. Buy RM200 and above, to get a FREE Sugardoll Limited Edition Detangler. Limited Stock! First come first serve only

Items included:
Hair, skin vitamins x1
Intensive hair tonic x1
Frizz me not hair serum x1
Limited edition Sugardoll detangler x1

WhatsApp ‪01114374213‬ (Alya) to order! ❤️
🌸 Ready Stock
🎁 Free Gift
🚗 Bukit Jalil - Cheras - KL - KL Sentral - Masjid Jamek - Puncak Jalil - Q Sentral - Sri Petaling
🚙 Alam Impian - Batu Tiga - Bukit Kemuning - Bukit Rimau - Glenmarie - Jalan Kebun - Klang - Kota Kemuning - Puncak Alam - Shah Alam - Subang Jaya - Sunway - USJ
📱 +601114374213

#sugardollbynn #sugardollbynnmalaysia #sugardollmalaysia #sugardollselangor #sugardollbukitjalil #sugardollcheras #sugardollkl #sugardollklsentral #sugardollmasjidjamek #sugardollpuncakjalil #sugardollqsentral #sugardollsripetaling #sugardollalamimpian #sugardollbatutiga #sugardollbukitkemuning #sugardollbukitrimau #sugardollglenmarie #sugardolljalankebun #sugardollklang #sugardollkotakemuning #sugardollpuncakalam #sugardollshahalam #sugardollsubangjaya #sugardollsunway #sugardollusj #sayajualsugardoll #sayajualsugardollbynn
1 0 21 hours ago

Sri Rampai ➡️ TBS (Ipoh)

010-7663785 (Zamm)
www.wasap.my/60107663785
#KLrunnerdelivery
#WeDoDeliverForYou

Sri Rampai ➡️ TBS (Ipoh)

010-7663785 (Zamm)
www.wasap.my/60107663785
#KLrunnerdelivery
#WeDoDeliverForYou
3 0 16 October, 2019

Kulit Kusam Dan Berjerawat Makin Menghilang Sejak Amalkan Susu MoMeGojes😘😘😘 Jom grab harga promo sekarang ❗❗❗

Kulit Kusam Dan Berjerawat Makin Menghilang Sejak Amalkan Susu MoMeGojes😘😘😘 Jom grab harga promo sekarang ❗❗❗
2 0 16 October, 2019

Jln kita dlu

Jln kita dlu
12 2 16 October, 2019

ANDA SERING MENGALAMI SAKIT KEPALA?
Tengah kerja mesti ada rasa sakit kepala, tambah pula bila due date dah makin dekat. Sis dengan rutin kat rumah n antor anak pun ni kadang-kadang memang sakit kepala, tambah pula kita bertudung dengan aircond nya, cuaca kat luar yang tak tentu tu mudah sangat datang sakit kepala ni. .
Sis sekarang kalau rase sakit kepala cepat-cepat amik bau minyak moden nie n teruih golek-golek kat bahagian tengkuk n urat-urat tegang, alhamdulillah bleh rase kelegaannye, kalau tak memang cepat je nak amik ubat makan, tapi alhamdulillah bleh deley lagi kalau rase nak amik ubat tue, kalau dah memang teruk sangat memang tak bleh buat ape telan jugakla he he, tapi ini alternatif tuk mengurangkan sakit kepale, senang je bukak penutup golek-golek je mane yg rase tegang.. Sebarang pertanyaan bleh klik link di bawah ye.

www.wasap.my/60194812118/ATRO

ANDA  SERING MENGALAMI SAKIT KEPALA? 
Tengah kerja mesti ada rasa sakit kepala, tambah pula bila due date dah makin dekat. Sis dengan rutin kat rumah n antor anak pun ni kadang-kadang memang sakit kepala, tambah pula kita bertudung dengan aircond nya, cuaca kat luar yang tak tentu tu mudah sangat datang sakit kepala ni. .
Sis sekarang kalau rase sakit kepala cepat-cepat amik bau minyak moden nie n teruih golek-golek kat bahagian tengkuk n urat-urat tegang, alhamdulillah bleh rase kelegaannye, kalau tak memang cepat je nak amik ubat makan, tapi alhamdulillah bleh deley lagi kalau rase nak amik ubat tue, kalau dah memang teruk sangat memang tak bleh buat ape telan jugakla he he, tapi ini alternatif tuk mengurangkan sakit kepale, senang je bukak penutup golek-golek je mane yg rase tegang.. Sebarang pertanyaan bleh klik link di bawah ye.

www.wasap.my/60194812118/ATRO
1 0 16 October, 2019

2 1 16 October, 2019

Reached KL, Malaysia. Tanah air ku.

Reached KL, Malaysia. Tanah air ku.
5 0 15 October, 2019

Secangkir Senyuman Seindah Suria.
.
Lipmatte Raya Edition juga berhantu. Sebab kalau sebut nama lipmatte Raya Edition mesti rasa lapar😂.
.
📲019-7972646(Nasma). 🏎Mid Valley
🏎Bandar Tasik Selatan 🏎Taman Connaught 🏎Bandar Tun Razak
🏎Bandar Seri Permaisuri
🏎Kuala Terengganu
🏎Besut
#nasmabeauty
#TeamAsmaVangers #ObsessCosmetics #ObsessDariHati #iAmFounder #bandartasikselatan #midvalley #cheras #terengganu #besut #lipmatte #eyeshadow #cushionfoundation #sayajual #igshopmalaysia #bazarpaknil #datenight #makeup #wedding #engaged #hantaran #tunang #gift #forher

Secangkir Senyuman Seindah Suria.
.
Lipmatte Raya Edition juga berhantu. Sebab kalau sebut nama lipmatte Raya Edition mesti rasa lapar😂.
.
📲019-7972646(Nasma). 🏎Mid Valley
🏎Bandar Tasik Selatan 🏎Taman Connaught 🏎Bandar Tun Razak
🏎Bandar Seri Permaisuri
🏎Kuala Terengganu
🏎Besut
#nasmabeauty
#TeamAsmaVangers #ObsessCosmetics #ObsessDariHati #iAmFounder #bandartasikselatan #midvalley #cheras #terengganu #besut #lipmatte #eyeshadow #cushionfoundation #sayajual #igshopmalaysia #bazarpaknil #datenight #makeup #wedding #engaged #hantaran #tunang #gift #forher
8 0 15 October, 2019

1 0 15 October, 2019

Tekun Mart kini dibuka di Lobi Utama ARAS 3.
#tekun #tekunmart #terminalbersepaduselatan #terminaltbs

Tekun Mart kini dibuka di Lobi Utama ARAS 3. 
#tekun #tekunmart #terminalbersepaduselatan #terminaltbs
17 0 15 October, 2019

Berusaha terseyum walau hati hancur wkkwwkk

Berusaha terseyum walau hati hancur wkkwwkk
32 2 14 October, 2019

[Demi Sebuah Perjuangan - 14102019]

Politik dulu dan sekarang banyak yang dah tak sama. Kalau dulu orang masuk politik untuk dapat pelbagai faedah, manfaat dan kelebihan dan ada juga yang cari makan dengan hasil politik. Tak ramai tapi ada orang2 yang macam ni. Mencari kelebihan dengan sesuatu parti yang sedang memerintah. Bukan berjuang dengan niat dan matlamat untuk membantu anak bangsa pon. Selagi boleh dapat hasil, diorang akan ikut. Tapi bagi abg zaman tu dah berlalu. Sekarang berjuang perlukan pengorbanan diri sendiri, keluarga, masa dan wang ringgit. Semuanya kena keluarkan wang sendiri untuk wang. Tapi kalau abg tak ambil tugas dan tanggungjawab ni, siapa lagi yang akan sanggup ambil? Abg tak sanggup Tanah Air abg di pimpin oleh orang2 yang tak layak, yang hanya punyai kepentingan peribadi tanpa memikirkan kebajikan rakyat. Abg tak sanggup lihat bangsa lain kuasai politik tanah air ini, Setelah ekonomi mereka kuasai puluhan tahun dahalu. Abg bukan rasis, tapi abg cinta akan tanah air ini, bangsa dan agama abg. Selagi mana prinsip perjuangan abg selari dengan parti politik yang abg join, abg akan terus berjuang sampai akhir hayat

Terima kasih kepada isteri abg Tercinta @wadhiya_ieha, kerana memahami tugas dan tanggungjawab suamimu ini

#ootd #drlove #est2010 #noshave #fizzatkepal #boyhasswag #menhasstyle #sifuwakdoyok #gilagilaremaja #penulisjalanan #nukilansampah #gentlemenhasclass #menhasstyle #friendshipneverends #friendshipuntiljannah #universititeknologimalaysia #akumenulisbukankerananama #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #cute #happy #fashion #followme #vsco #vscocam #vscomalaysia #travelersnotebook #travelersnotebooklove

[Demi Sebuah Perjuangan - 14102019]

Politik dulu dan sekarang banyak yang dah tak sama. Kalau dulu orang masuk politik untuk dapat pelbagai faedah, manfaat dan kelebihan dan ada juga yang cari makan dengan hasil politik. Tak ramai tapi ada orang2 yang macam ni. Mencari kelebihan dengan sesuatu parti yang sedang memerintah. Bukan berjuang dengan niat dan matlamat untuk membantu anak bangsa pon. Selagi boleh dapat hasil, diorang akan ikut. Tapi bagi abg zaman tu dah berlalu. Sekarang berjuang perlukan pengorbanan diri sendiri, keluarga, masa dan wang ringgit. Semuanya kena keluarkan wang sendiri untuk wang. Tapi kalau abg tak ambil tugas dan tanggungjawab ni, siapa lagi yang akan sanggup ambil? Abg tak sanggup Tanah Air abg di pimpin oleh orang2 yang tak layak, yang hanya punyai kepentingan peribadi tanpa memikirkan kebajikan rakyat. Abg tak sanggup lihat bangsa lain kuasai politik tanah air ini, Setelah ekonomi mereka kuasai puluhan tahun dahalu. Abg bukan rasis, tapi abg cinta akan tanah air ini, bangsa dan agama abg. Selagi mana prinsip perjuangan abg selari dengan parti politik yang abg join, abg akan terus berjuang sampai akhir hayat

Terima kasih kepada isteri abg Tercinta @wadhiya_ieha, kerana memahami tugas dan tanggungjawab suamimu ini

#ootd #drlove #est2010 #noshave #fizzatkepal #boyhasswag #menhasstyle #sifuwakdoyok #gilagilaremaja #penulisjalanan #nukilansampah  #gentlemenhasclass #menhasstyle #friendshipneverends #friendshipuntiljannah #universititeknologimalaysia #akumenulisbukankerananama #love #instagood #photooftheday #beautiful #tbt #cute #happy #fashion #followme #vsco #vscocam #vscomalaysia #travelersnotebook #travelersnotebooklove
14 0 14 October, 2019

Amboi Gegurl Nak g ane tu .. 😂

Amboi Gegurl Nak g ane tu .. 😂
9 1 14 October, 2019

Get ready for tomorrow as Tekun Mart at LEVEL 3 is officially OPEN on 15th October 2019.

#tekun #tekunmart #terminalbersepaduselatan #terminaltbs #newstore

Get ready for tomorrow as Tekun Mart at LEVEL 3 is officially OPEN on 15th October 2019.

#tekun #tekunmart #terminalbersepaduselatan #terminaltbs #newstore
20 0 14 October, 2019

Here we go again..

Here we go again..
8 0 14 October, 2019

Ke Melaka lak ptg ni..

Ke Melaka lak ptg ni..
3 0 14 October, 2019

Tunggu lagi.. Ok bye..

Tunggu lagi.. Ok bye..
4 0 14 October, 2019

$10.40😙

$10.40😙
2 0 14 October, 2019

上山前的午餐😉😋$5.80

上山前的午餐😉😋$5.80
1 2 14 October, 2019

Semoga selamat pulang ke selatan.

Semoga selamat pulang ke selatan.
122 15 14 October, 2019

Bismillahirrahmanirrahim. .
#jaq_noorstalgia
#noorstalgiashop

Bismillahirrahmanirrahim. .
#jaq_noorstalgia 
#noorstalgiashop
20 1 14 October, 2019

Top Posts on Terminal Bersepadu Selatan - OFFICIAL

hi korang 😎

hi korang 😎
550 3 3 November, 2018

Ok ready nak p melapah
.
Acah ngatt
.
Padahal seumur hidup sekali pun x pernah p melapah daging korban
.
Mana bus ni x samapi2 lagi? Sigh
.
Nak tido ni wei
.
Barai td x hbs lagi
.
Selamat Hari Raya Aidiladha
.
Doakan tahun depan time wukuf sy bukan kat trail berlari2 tapi ada di Arafah
.
Aminnn
.
#kofafasitusanasini

Ok ready nak p melapah
.
Acah ngatt
.
Padahal seumur hidup sekali pun x pernah p melapah daging korban
.
Mana bus ni x samapi2 lagi? Sigh
.
Nak tido ni wei
.
Barai td x hbs lagi
.
Selamat Hari Raya Aidiladha
.
Doakan tahun depan time wukuf sy bukan kat trail berlari2 tapi ada di Arafah
.
Aminnn
.
#kofafasitusanasini
124 26 10 August, 2019

Perjalanan 18jam 45minit, Kelantan - TBS belom campur naik erl nak k Putrajaya.. Musim raya kan 😂😂

Perjalanan 18jam 45minit, Kelantan - TBS belom campur naik erl nak k Putrajaya.. Musim raya kan 😂😂
256 21 9 June, 2019

😍😍🙈 🌸
#princess #raya2018

😍😍🙈 🌸 
#princess #raya2018
137 6 18 June, 2018

🌞

🌞
512 14 3 July, 2019

raye lg bossku sebelom balik penang 😭

raye lg bossku sebelom balik penang 😭
111 12 8 June, 2019

114 17 26 April, 2019

Ad lunam usque ad terram iterum te amo ❤️

Ad lunam usque ad terram iterum te amo ❤️
133 16 24 January, 2019

🚌🚌🚌
#一個月的假期

🚌🚌🚌
#一個月的假期
106 21 23 January, 2019