Search Hashtag & User

Yong Peng photos & videos

37.5k Posts

Latest Posts on Yong Peng

世外桃園-Frank Fan(范豪珄)(19.02.1995).mp4

原唱:范豪珄

作曲:范豪珄
作詞:范豪珄

歌詞:
野外風光真美
世外桃園我愛
山明水秀疑無路
柳岸花明又一春

彩虹變化成一道橋
七彩繽紛照耀世間
飛禽走獸變成朋友
山河大地變成家園

野外風光真美
世外桃園我愛
山明水秀疑無路
柳岸花明又一春

彩虹變化成一道橋
七彩繽紛照耀世間
飛禽走獸變成朋友
山河大地變成家園

彩虹變化成一道橋
七彩繽紛照耀世間
飛禽走獸變成朋友
山河大地變成家園

優管網站(Youtube Website):
https://youtu.be/30gYNgzw0cM

世外桃園-Frank Fan(范豪珄)(19.02.1995).mp4

原唱:范豪珄

作曲:范豪珄
作詞:范豪珄

歌詞:
野外風光真美
世外桃園我愛
山明水秀疑無路
柳岸花明又一春

彩虹變化成一道橋
七彩繽紛照耀世間
飛禽走獸變成朋友
山河大地變成家園

野外風光真美
世外桃園我愛
山明水秀疑無路
柳岸花明又一春

彩虹變化成一道橋
七彩繽紛照耀世間
飛禽走獸變成朋友
山河大地變成家園

彩虹變化成一道橋
七彩繽紛照耀世間
飛禽走獸變成朋友
山河大地變成家園

優管網站(Youtube Website):
https://youtu.be/30gYNgzw0cM
0 0 47 seconds ago

Love is my life, dont leave me..

Love is my life, dont leave me..
23 0 1 hour ago

Ceriakan harimu dengan berjalan jalan 😎

Ceriakan harimu dengan berjalan jalan 😎
4 0 2 hours ago

ESP shaklee merupakan minuman tenaga pilihan semua lapisan masyarakat.Best sangat ESP ni sebab ia bantu kenyang lebih lama dlm masa2 puasa ni..dan membantu kita dapat kulit yang sihat dan cantik.
Antara fungsi Esp👇 ✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat.
Berminat bole klik link dibio 💛

#WhyIShaklee
#SisCuba #Alhamdulillah #pengedarshakleeuitmshahalam #pengedarshakleeshahalam #agentshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #vitamincantik #vitaminmurah #vitaminluluskkm #vitaminbatupahat #vitaminyongpeng #vitaminparitraja #vitaminayerhitam #cantik #murah #shakleehargastudent #shakleeterbaik #shakleehargaahli

ESP shaklee merupakan minuman tenaga pilihan semua lapisan masyarakat.Best sangat ESP ni sebab ia bantu kenyang lebih lama dlm masa2 puasa ni..dan membantu kita dapat kulit yang sihat dan cantik. 
Antara fungsi  Esp👇 ✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat. 
Berminat bole klik link dibio 💛

#WhyIShaklee
#SisCuba #Alhamdulillah #pengedarshakleeuitmshahalam #pengedarshakleeshahalam #agentshaklee #vitamincshaklee #vitamincmurah #vitamincantik #vitaminmurah #vitaminluluskkm #vitaminbatupahat #vitaminyongpeng #vitaminparitraja #vitaminayerhitam #cantik #murah #shakleehargastudent #shakleeterbaik #shakleehargaahli
5 0 3 hours ago

MASALAH JERAGAT BOLEH SELESAI??
.
Betol ke betol ni? Btw farah pon sekarang tengah nak tengok proses mak farah pakai ainaa serum untuk hilangkan jeragat☺️ so far memang nampak sangat perubahan walaupun sikit. Sebab apa? Sebab produk ni takde bahan kimia yang merosakkan kulit, semua bahan natural, sebabtu result dia slowly but surely!
.
Kalau ada soalan pape bole je terus komen kat bawah or dm farah okii 👌🏻 .
.

#teamizzahpower #raihanatopsquad #raihanasquad #nadysquad #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaacleanser #ainaalipmatte #ainaamakeupallete #ainaascrubjourney #syafiqahaina #hafizmahamad #serumviral

MASALAH JERAGAT BOLEH SELESAI??
.
Betol ke betol ni? Btw farah pon sekarang tengah nak tengok proses mak farah pakai ainaa serum untuk hilangkan jeragat☺️ so far memang nampak sangat perubahan walaupun sikit. Sebab apa? Sebab produk ni takde bahan kimia yang merosakkan kulit, semua bahan natural, sebabtu result dia slowly but surely!
.
Kalau ada soalan pape bole je terus komen kat bawah or dm farah okii 👌🏻 .
.

#teamizzahpower #raihanatopsquad #raihanasquad #nadysquad #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaacleanser #ainaalipmatte #ainaamakeupallete #ainaascrubjourney #syafiqahaina #hafizmahamad #serumviral
3 0 3 hours ago

RED KISS + PINKY PROMISE

Best betul sape yg dapatkan semua flavour #DemicaIceCream ni. Boleh mix mcm² warna utk hasilkan look yg berbeza. Red Kiss mix dgn Pinky Promise pun cuns dijadikan ombre lips.

First, sapu dulu seluruh bibir dgn Pinky Promise, kemudian sapu Red Kiss di bahagian dlm bibir. Siap!👄 .

#Demica #DemiCantik #DEMICALIPMATTE

RED KISS + PINKY PROMISE

Best betul sape yg dapatkan semua flavour #DemicaIceCream ni. Boleh mix mcm² warna utk hasilkan look yg berbeza. Red Kiss mix dgn Pinky Promise pun cuns dijadikan ombre lips.

First, sapu dulu seluruh bibir dgn Pinky Promise, kemudian sapu Red Kiss di bahagian dlm bibir. Siap!👄 .

#Demica #DemiCantik #DEMICALIPMATTE
2 0 4 hours ago

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Mimi upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan Mimi! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion

BUKTI DEMICA WHITENING LOTION KALIS AIR

Mesti ramai tak suka lotion putih tp senang luntur bila kena air. Mimi upgrade #DemicaWhiteningLotion ni khas utk kesayangan Mimi! Nak mandi kolam ke, hujan ke, panas ke, lotion stay je kat kulit 😍

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion
6 0 4 hours ago

OPEN ORDER ‼️‼️ OPEN ODER ‼️‼️ CHEESEFRIESLELEH ORI ‼️
RM6

OPEN ORDER ‼️‼️ OPEN ODER ‼️‼️ CHEESEFRIESLELEH ORI ‼️
RM6
6 0 6 hours ago

❄️bagaikan langit di sore hari berwarna biru sepi di hatiku❄️

❄️bagaikan langit di sore hari berwarna biru sepi di hatiku❄️
31 1 15 hours ago

VIDEO TEASER APA PULAK NI 😭🙈🔥🔥🔥 .
.
.
.
TUNGGU TAU ❗️❗️❗️ Something Special Is coming 💗

VIDEO TEASER  APA PULAK NI 😭🙈🔥🔥🔥 .
.
.
.
TUNGGU TAU ❗️❗️❗️ Something Special Is coming 💗
3 0 15 hours ago

Don't worried about history or mystery
Juz enjoy a Present...😜😜😜

Don't worried about history or mystery
Juz enjoy a Present...😜😜😜
9 0 15 hours ago

Smile😍😍😘😘

Smile😍😍😘😘
17 0 16 hours ago

MY GIFEN FROM PRIMARY TILL SECONDARY SCHOOL STILL COUNTING YAAA ME LOVVE U GIFEN 🥺💚✊🏻

MY GIFEN FROM PRIMARY TILL SECONDARY SCHOOL STILL COUNTING YAAA ME LOVVE U GIFEN 🥺💚✊🏻
222 0 16 hours ago

Simpan sini lah😍😍

Simpan sini lah😍😍
24 1 17 hours ago

Open order untuk hari..
Ahad, 7hb jun 2020.. Vietnam Spring Roll

mix 🦐 + 🦀 -RM11/5pcs
🦐 only -RM11/4pcs

cas cod RM1.. (yong peng -parit yaani)

orang pt sulong kalau nak selit order pun boleh kalau mahu.. sis ada ke sana ahad ni.. cas mengikut kawasan ya..😁

Open order untuk hari..
Ahad, 7hb jun 2020.. Vietnam Spring Roll

mix 🦐 + 🦀 -RM11/5pcs
🦐 only -RM11/4pcs

cas cod RM1.. (yong peng -parit yaani)

orang pt sulong kalau nak selit order pun boleh kalau mahu.. sis ada ke sana ahad ni.. cas mengikut kawasan ya..😁
8 0 17 hours ago

Hai‼️ White rice serum 100% Original
Price rm30
Free cod area Yong peng
Yg jauh boleh postage
Berminat bole dm Anna 😘

Hai‼️ White rice serum 100% Original 
Price rm30 
Free cod area Yong peng 
Yg jauh boleh postage 
Berminat bole dm Anna 😘
84 0 18 hours ago

Ready stok 2set shj
Saiz 1.7liter
Pm for order

www.wasap.my/60148112412

#ever_incredible_resources
#tupperware
#tuppylovers
#tupperwareyongpeng
#tupperwaremurah
#tupperwarejohor

Ready stok 2set shj
Saiz 1.7liter
Pm for order

www.wasap.my/60148112412

#ever_incredible_resources
#tupperware
#tuppylovers
#tupperwareyongpeng
#tupperwaremurah
#tupperwarejohor
0 0 18 hours ago

Salam senja 🌅

Salam senja 🌅
9 0 19 hours ago

Pejam celik 6 tahun dah...
ticer je maintain muda walaubagaimanapun.. 🤣🤣🤣 Semoga cemerlang dalam hidupmu..
Go for matrix 2 sems sis..
Next year sebelum further degree kita dating lagi ehh 😘

sis @hardiahfries cuti² nanti roger ticer.. kita dating pulak eh 😘😘

Pejam celik 6 tahun dah...
ticer je maintain muda walaubagaimanapun.. 🤣🤣🤣 Semoga cemerlang dalam hidupmu..
Go for matrix 2 sems sis..
Next year sebelum further degree kita dating lagi ehh 😘

sis @hardiahfries cuti² nanti roger ticer.. kita dating pulak eh 😘😘
41 5 20 hours ago

Rezki dr Allah..
Skrng lambong off to melaka
Utk bbrapa kedai dobi lgi😊
Alhamdulillah...
*
*
#syukursllu🤲🏽🌸

Rezki dr Allah..
Skrng lambong off to melaka
Utk bbrapa kedai dobi lgi😊
Alhamdulillah...
*
*
#syukursllu🤲🏽🌸
12 9 21 hours ago

Alorrr so seri seri gituewww,
Mahu tak nyer dah kena penangan si #SakaBird kan.

Makeup sikit sikit pon dan naik serinya tu.
Herlokkk! ❤
.
.
#TeamBirdnestHebat
#BirdNestEssencebyPnA #BirdnestEssencebatupahat
#birdnestessenceparitraja
#birdnestessenceparitsulong
#BirdnestEssencepeserai

Alorrr so seri seri gituewww,
Mahu tak nyer dah kena penangan si #SakaBird kan.

Makeup sikit sikit pon dan naik serinya tu.
Herlokkk! ❤
.
.
#TeamBirdnestHebat 
#BirdNestEssencebyPnA #BirdnestEssencebatupahat 
#birdnestessenceparitraja 
#birdnestessenceparitsulong 
#BirdnestEssencepeserai
7 0 5 June, 2020

.
Appreciate your surroundings...
.
Natural therapy...
.
.
.
#beautifulmalaysia #nature #malaysiatrulyasia

.
Appreciate your surroundings...
.
Natural therapy...
.
.
.
#beautifulmalaysia #nature #malaysiatrulyasia
3 0 5 June, 2020

Yang Benar - Floor 88

Yang benar, saya mengambil langkah berjaga jaga dari kumpau berdarah harini😂

Record by Garage band
Minus one from Youtube

Yang Benar - Floor 88

Yang benar, saya mengambil langkah berjaga jaga dari kumpau berdarah harini😂

Record by Garage band
Minus one from Youtube
79 7 5 June, 2020

Top Posts on Yong Peng

hai 🤪🖤

hai 🤪🖤
758 6 25 May, 2020

hahai🧸

hahai🧸
260 2 26 May, 2020

Hello 🙆🏻‍♀️

Hello 🙆🏻‍♀️
455 4 20 May, 2020
🍗🍟
.
.
#explorepage #explore #kakishare
482 11 25 April, 2020

Lembut Warna nya 🐢✅
#c70 #repaint #mamatpojigarage #explorer #honda #gbo

Lembut Warna nya 🐢✅
#c70#repaint#mamatpojigarage#explorer#honda#gbo
2,830 18 19 May, 2020

I feel like a “Clown”, but beautiful clown 💙

I feel like a “Clown”, but beautiful clown 💙
666 42 25 May, 2020

walaupun tudung tak betul ? kau kena confidence amik gambar😂ha macamni la

walaupun tudung tak betul ? kau kena confidence amik gambar😂ha macamni la
1,565 7 10 February, 2020

🎗GRAND GIVE AWAY 1.0
.
心血来潮做个GIVEAWAY回馈大家一直以来的支持和SUPPORT✨ LUMIX GF 9 ✨少女粉色网红们都必入手的一款单眼智能相机📷
.
外皮粉红色皮套配搭玫瑰金色的金属机身、简直美丽到没有朋友、12-32mm的镜头、1600万像素4K拍摄、轻便小巧的机身,旅行拍照必备当作装饰品也很时尚💥
.
相机自带180度翻转屏幕可以很方便的自拍、相机自带美颜和瘦身效果、广角镜头拍摄风景人像不是问题✨具有WIFI功能直接传输照片到你的手机、拍照 拍视屏 拍VLOG 一机搞定✨

赢取步骤非常简单⬇️
STEP 1: follow @jasmineeyap
STEP 2: 在comment标记3⃣️位好友+留言【我们都有粉红少女梦】
STEP3: repost 此帖去你的STORY保留24小时并TAG我 @jasmineeyap ,如果我没有回复代表没有TAG到
.
⚠️其中步骤不完整视为弃权
活动期间你的PROFILE打开为[PUBLIC]
活动时间:12/5-31/5为限
幸运儿会在1/6/2020晚间9PM公布🎁
ANY UPDATES: 留守我的STORY
.
GIVE AND TAKE 大家一起做个爱分享懂得珍惜的人,假装follow为了拿到礼物再unfollow我的用户+开小号/假户口来充人数的用户,一律黑名单处理永不参与任何抽奖活动,礼物🎁是真心想要送给一直以来喜欢我和支持我的宝贝们✨✨ #lumixgf9 #lumix #lumixphotography #giveaway #grandgiveaway

🎗GRAND GIVE AWAY 1.0
.
心血来潮做个GIVEAWAY回馈大家一直以来的支持和SUPPORT✨ LUMIX GF 9 ✨少女粉色网红们都必入手的一款单眼智能相机📷
.
外皮粉红色皮套配搭玫瑰金色的金属机身、简直美丽到没有朋友、12-32mm的镜头、1600万像素4K拍摄、轻便小巧的机身,旅行拍照必备当作装饰品也很时尚💥
.
相机自带180度翻转屏幕可以很方便的自拍、相机自带美颜和瘦身效果、广角镜头拍摄风景人像不是问题✨具有WIFI功能直接传输照片到你的手机、拍照 拍视屏 拍VLOG 一机搞定✨

赢取步骤非常简单⬇️
STEP 1: follow @jasmineeyap 
STEP 2: 在comment标记3⃣️位好友+留言【我们都有粉红少女梦】
STEP3: repost 此帖去你的STORY保留24小时并TAG我 @jasmineeyap ,如果我没有回复代表没有TAG到
.
⚠️其中步骤不完整视为弃权
活动期间你的PROFILE打开为[PUBLIC]
活动时间:12/5-31/5为限 
幸运儿会在1/6/2020晚间9PM公布🎁
ANY UPDATES: 留守我的STORY
.
GIVE AND TAKE 大家一起做个爱分享懂得珍惜的人,假装follow为了拿到礼物再unfollow我的用户+开小号/假户口来充人数的用户,一律黑名单处理永不参与任何抽奖活动,礼物🎁是真心想要送给一直以来喜欢我和支持我的宝贝们✨✨ #lumixgf9 #lumix #lumixphotography #giveaway #grandgiveaway
1,362 1,623 12 May, 2020

是我混了六年的校園喔 🦖

是我混了六年的校園喔 🦖
1,068 7 13 February, 2020

Me as under 20’s huhuhuss. 🤤

Salam last year 🥱🌸

Me as under 20’s huhuhuss. 🤤

Salam last year 🥱🌸
230 6 6 February, 2020

🤎🙌🏻🥱

🤎🙌🏻🥱
3,093 13 16 March, 2020

Ehh kecam jngn tak kecam 😜
#kejaplagidelete .
.
.
.
@amerriccaa_ @amerriccaa_ @amerriccaa_

Ehh kecam jngn tak kecam 😜
#kejaplagidelete .
.
.
.
@amerriccaa_ @amerriccaa_  @amerriccaa_
1,421 16 22 May, 2020

😂😆𝚂𝙴𝙽𝚈𝚄𝙼𝙻𝙰𝙷 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙶𝙸 𝙱𝙾𝙻𝙴 𝚂𝙴𝙽𝚈𝚄𝙼 𝙱𝙰𝚁𝚄𝙻𝙰𝙷 𝙱𝙾𝙻𝙴 𝙲𝙾𝚅𝙴𝚁 𝙶𝙸𝙶𝙸 𝙽𝙰𝙽𝚃𝙸😆😂
___________________________________________
Datang macam mana masalah pun, senyum tetap senyum. peace tetap naik ✌️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
🔥🛠MENCARI BARANGAN MAKEUP LAGENDA FI BARANG II VIETNAM?MARI DEKAT MARI RAPAT KITA SURVEY IG @apg.motopart_ BANYAK BARANG II BANGSAWAN KAT SINI . . 🛠🔥
♀📌@ahpongg_ @ahpongg_ @ahpongg_ 📌♀
(share on your ig story gais😬)
╰✌Jangan lupa tag @fi_legacy gambar menarik anda dan caption yang hangat🔥akan direpost✌╮
🔀Follow and support🔄
@fi_legacy @fi_legacy @fi_legacy .
.
.
.
#lagenda #lagenda115fi #lagendabudaksetan #lagenda_bersatu #lagendainjection #lagendafi #lagendainjection115 #lagendabersatu #kronilagenda115 #kronilagendainjection #kronilagenda115fi #kronilagendafibersatu #kronisatusukuinjection #kronisatusukufi #kroniinjection #gongneraka

😂😆𝚂𝙴𝙽𝚈𝚄𝙼𝙻𝙰𝙷 𝚂𝙴𝙻𝙰𝙶𝙸 𝙱𝙾𝙻𝙴 𝚂𝙴𝙽𝚈𝚄𝙼 𝙱𝙰𝚁𝚄𝙻𝙰𝙷 𝙱𝙾𝙻𝙴 𝙲𝙾𝚅𝙴𝚁 𝙶𝙸𝙶𝙸 𝙽𝙰𝙽𝚃𝙸😆😂
___________________________________________
Datang macam mana masalah pun, senyum tetap senyum. peace tetap naik ✌️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
🔥🛠MENCARI BARANGAN MAKEUP LAGENDA FI BARANG II VIETNAM?MARI DEKAT MARI RAPAT KITA SURVEY IG @apg.motopart_ BANYAK BARANG II BANGSAWAN KAT SINI . . 🛠🔥
♀📌@ahpongg_ @ahpongg_ @ahpongg_ 📌♀
(share on your ig story gais😬)
╰✌Jangan lupa tag @fi_legacy gambar menarik anda dan caption yang hangat🔥akan direpost✌╮
🔀Follow and support🔄
@fi_legacy @fi_legacy @fi_legacy .
.
.
.
#lagenda #lagenda115fi #lagendabudaksetan #lagenda_bersatu #lagendainjection #lagendafi #lagendainjection115 #lagendabersatu #kronilagenda115 #kronilagendainjection #kronilagenda115fi #kronilagendafibersatu #kronisatusukuinjection #kronisatusukufi #kroniinjection #gongneraka
343 1 31 May, 2020

no caption😶🍂

no caption😶🍂
6 1 31 May, 2020

selamat malam ❤️

selamat malam ❤️
218 0 26 May, 2020

Your favorite notification for this aidilfitri😝🤣

Your favorite notification for this aidilfitri😝🤣
205 0 25 May, 2020

Tak faham ngan diri sendiri🤔🤦🏻‍♂️. Geram ahh😤😤
.
.
.
.
.
.
.
#sahabat
#santuy
#batakkaro

Tak faham ngan diri sendiri🤔🤦🏻‍♂️. Geram ahh😤😤
.
.
.
.
.
.
.
#sahabat 
#santuy 
#batakkaro
228 0 17 March, 2020

Happy Eid Mubarak ✨
Two diffrent tudung style 🧕🏼

Happy Eid Mubarak ✨
Two diffrent tudung style 🧕🏼
170 23 24 May, 2020

Terkejut tengok yang sebelah😂😝

Terkejut tengok yang sebelah😂😝
301 6 4 May, 2020

You know my name , Not my story
Right? 🤪

You know my name , Not my story
Right? 🤪
337 6 10 March, 2020

📸

📸
449 8 24 May, 2020

today is my first day raya 😬

today is my first day raya 😬
212 36 25 May, 2020
# j o u r 1 4 ☕️
.
#mondaylikesunday #motivationextreme 
#cherionfaitquoi #donothingclub
Via @futuregentleman 📸
574 35 30 March, 2020

💛

💛
119 0 27 May, 2020

;)

;)
141 3 25 April, 2020

Top nyala 🚀

Top nyala 🚀
269 15 6 May, 2020

Page 31/366, .
Nice to meet you🌹💖

Page 31/366, .
Nice to meet you🌹💖
198 4 31 January, 2020

Rugi adik2 yg tak merasa ambik pt3 , saja ckp ●_●

Rugi adik2 yg tak merasa ambik pt3 , saja ckp ●_●
123 4 30 April, 2020

是除夕耶.🧨
#20200124🌸

是除夕耶.🧨
#20200124🌸
402 5 24 January, 2020

“I make this pandemic look sexy” - PengHouse aka Pengavell aka 2Peng for you then aka Trapeng all day Trapeng all night aka Covid-NineTrapengeen wins 🉐

“I make this pandemic look sexy” - PengHouse aka Pengavell aka 2Peng for you then aka Trapeng all day Trapeng all night aka Covid-NineTrapengeen wins 🉐
1,566 16 2 April, 2020

Selfie Raya Cov-eid ✨
#teamrayajohor
#harinirayalagike

Selfie Raya Cov-eid ✨
#teamrayajohor
#harinirayalagike
142 9 25 May, 2020

365 1 3 May, 2020

#Qurantineday16
Toturial yg tak bape nak jadi tp bole ah hahahhahahah 😂

#Qurantineday16 
Toturial yg tak bape nak jadi tp bole ah hahahhahahah 😂
114 4 2 April, 2020

SELAMAT HARI RAYA KAMI UCAPKAN 🥰🎉❤️

SELAMAT HARI RAYA KAMI UCAPKAN 🥰🎉❤️
153 6 24 May, 2020

21💫

terima kasih yang pakat suprise malam tadi 😑

21💫

terima kasih yang pakat suprise malam tadi 😑
235 3 17 March, 2020

Jadi diri sendiri kan lebih elok 😚

Jadi diri sendiri kan lebih elok 😚
543 18 27 February, 2020

Belajar menerima takdir, tak mintak pun benda ini terjadi. ada hikmah disebaliknya 🙂
.
Bakar kulit 🌚
.
#segakberseragam #segakberuniform #segakbergaya #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita

Belajar menerima takdir, tak mintak pun benda ini terjadi. ada hikmah disebaliknya 🙂
.
Bakar kulit 🌚
.
#segakberseragam #segakberuniform #segakbergaya #kerjayaberseragam #kerjaya_berseragam #kerjayaberuniform #kerjaya_kita
1,547 4 11 March, 2020

Ollie chillin on a pad (sound on🔊)🌱
-

I’m back in my pad. It’s been a long while since I’ve been home and it feels so good, it’s almost as if I’ve never left. We have a pond in our backyard that we painstakingly built with dad when we were younger. It used to be filled with water lilies and heap loads of fish (before they get eaten by the resident villain kingfisher). This piece is a tribute to the many days we spent outside by the pond with plastic dinosaurs, like Ollie, just chillin. -
-
-
-
#home #illustration #art #watercolor #coloredpencil #sketches #doodles #animation #stopmotion #buttermellowhive

Ollie chillin on a pad (sound on🔊)🌱
-

I’m back in my pad. It’s been a long while since I’ve been home and it feels so good, it’s almost as if I’ve never left. We have a pond in our backyard that we painstakingly built with dad when we were younger. It used to be filled with water lilies and heap loads of fish (before they get eaten by the resident villain kingfisher). This piece is a tribute to the many days we spent outside by the pond with plastic dinosaurs, like Ollie, just chillin. -
-
-
-
#home #illustration #art #watercolor #coloredpencil #sketches #doodles #animation #stopmotion #buttermellowhive
1,672 14 1 January, 2020

Good night ✨❣️

Good night ✨❣️
573 0 30 April, 2020
Away outta Valley
#lambrettamalaya 
#10inchsinners 
#mersinglambrettarun
#altuninggarage
399 11 14 February, 2020

🖤⛓

🖤⛓
479 1 27 May, 2020

Raya-Raya😴

Raya-Raya😴
112 2 24 May, 2020

Takraw pun saya setia apatah lagi dengan awak😍😂🔥
.
.
.
Tiada hari tanpa sukan😬
#stayhome
#sepaktakraw
#stayfit
#hobi

Takraw pun saya setia apatah lagi dengan awak😍😂🔥
.
.
.
Tiada hari tanpa sukan😬
#stayhome
#sepaktakraw
#stayfit 
#hobi
273 34 6 May, 2020

I grew up in Yong Peng , a small town in Johor. It always feels good to come back here, even if it's only for a little while.
I love my hometown, it's just nice to see a lot of familiar faces here 🌱🌿🌴
.
.
Wearing @shoploooh

I grew up in Yong Peng , a small town in Johor. It always feels good to come back here, even if it's only for a little while.
I love my hometown, it's just nice to see a lot of familiar faces here 🌱🌿🌴
.
.
Wearing @shoploooh
2,358 7 31 January, 2020