💎 ETERNAL BEAUTY 💎
🌼
🌼

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. .
.
4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan KULIT yang baik, mengangkat PAYUDARA, menguraikan SELULIT, meningkatkan PEREDARAN DARAH dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. .
.
Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah (kulit muka, selulit, payudara kendur) anda dalam 10 minit sahaja!!!!!! .
.
#facialmurah #facialmurahselangor #facialmurahkl #mobilespakl #mobilespakl #mobilespamurah #setkening #setkeningmurah #setkeningcantik #supplementmalaysia #supplemenpemutih #kulitputih #vitaminc #kulitputihgebu

💎 ETERNAL BEAUTY 💎
🌼
🌼

Dengan 4 teknologi dalam 1 peranti, Eternal Beauty ialah pengurut kecantikan dan kesihatan yang terulung dan memenangi anugerah di Asia Tenggara yang mengharmonikan alam semula jadi dengan sains, dengan menggunakan material bio kemunculan-semula jadi. .
.
4 teknologi unggul ini boleh digunakan untuk meningkatkan kesan produk penjagaan KULIT yang baik, mengangkat PAYUDARA, menguraikan SELULIT, meningkatkan PEREDARAN DARAH dan melegakan kesakitan otot serta tekanan. .
.
Dengan Eternal Beauty, anda boleh menghilangkan masalah (kulit muka, selulit, payudara kendur) anda dalam 10 minit sahaja!!!!!! .
.
#facialmurah #facialmurahselangor #facialmurahkl #mobilespakl #mobilespakl #mobilespamurah #setkening #setkeningmurah #setkeningcantik #supplementmalaysia #supplemenpemutih #kulitputih #vitaminc #kulitputihgebu

1 0

More raudah_beautycartel posts

@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Elysyle💕
Advance Age Recovery.
Ia dapat melindungi DNA keremajaan!
.
.
Pendedahan terhadap pencemaran akan cepatkan penuaan. Jadi set Advance Age Recovery direka bagi meningkatkan kuasa pertahanan kulit terhadap pencemaran. Ia mengaktifkan detoksifikasi sel & proses baik pulih bg membersihkan sel2 anda & melawan kerosakan DNA. So bila toksin sel disingkirkan, regenerasi sel dapat diransang & penuaan akibat faktor pencemaran dapat dilambatkan agar KULIT LEBIH MUDA BERSERI!🔥
.
.
Boleh whatsapp untuk pembelian!
📲0126402939
#skincaremalaysia #setpenjagaanmuka #facialkl #facialselangor #mobilespakl #moebilespaselangor #mobilespamurah

Elysyle💕
Advance Age Recovery.
Ia dapat melindungi DNA keremajaan!
.
.
Pendedahan terhadap pencemaran akan cepatkan penuaan. Jadi set Advance Age Recovery direka bagi meningkatkan kuasa pertahanan kulit terhadap pencemaran. Ia mengaktifkan detoksifikasi sel & proses baik pulih bg membersihkan sel2 anda & melawan kerosakan DNA. So bila toksin sel disingkirkan, regenerasi sel dapat diransang & penuaan akibat faktor pencemaran dapat dilambatkan agar KULIT LEBIH MUDA BERSERI!🔥
.
.
Boleh whatsapp untuk pembelian!
📲0126402939
#skincaremalaysia #setpenjagaanmuka #facialkl #facialselangor #mobilespakl #moebilespaselangor #mobilespamurah
2 0 20 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🌼ELYSYLE🌼

Dengan menggunakan produk penjagaan muka daripada ELYSYLE anda mampu mendapatkan kulit wajah yang anda inginkan🔥

Jangan biarkan masalah kulit wajah mengganggu keyakinan anda! Setiap masalah ada penyelesaiannya☝️ .
.
#elysyle #elysylebeauty #elysyleskincare #elysyleproduct #mobilespa #mobilespamurah #mobilespakl #mobilespaselangor #facialmurah #facialselangor #facialkl #produkkulit #sayajual #servisspa

🌼ELYSYLE🌼

Dengan menggunakan produk penjagaan muka daripada ELYSYLE anda mampu mendapatkan kulit wajah yang anda inginkan🔥

Jangan biarkan masalah kulit wajah mengganggu keyakinan anda! Setiap masalah ada penyelesaiannya☝️ .
.
#elysyle #elysylebeauty #elysyleskincare #elysyleproduct #mobilespa #mobilespamurah #mobilespakl #mobilespaselangor #facialmurah #facialselangor #facialkl #produkkulit #sayajual #servisspa
6 0 17 September, 2019
Thank you sis! Saya jual🔥💕
Ready stock: Eyebrow Pencil 
Price: Rm29.00
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
3 0 17 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🔥 Harga hanya RM29.00 sahaja!

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🔥 Harga hanya RM29.00 sahaja!

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
6 0 17 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kening cantik dengan modal serendah RM29.00 sahaja?!!!!
.
.
GILA MURAH!!!
⬇️
Korang yg ada masalah kening samar2 sendu je mcm xda bulu, or nak nampak yakin cantik bila keluar dating tu, mai la try Eyebrow Definer daripada @obsess.cosmetics !
.
Rugi x beli sekarang!!!!!!! Murah berbaloi2! Beli 1 dapat 2 benda (2 in 1) iaitu pencil kening & berus! Siapa je xnakkkkkkk kakak2 oi! Dah habis jangan menyesal tau! Laku kerasss!
.
Kalau nak beli whatsapp Raudah! 📲0126402939! SEKARANG!!!!!!! #setkening #setkeningcantik #keningcantik #eyebrowpencilmalaysiamurah #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmurahmalaysia #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #cosmeticmalaysia #madeinmalaysia

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kening cantik dengan modal serendah RM29.00 sahaja?!!!!
.
.
GILA MURAH!!!
⬇️
Korang yg ada masalah kening samar2 sendu je mcm xda bulu, or nak nampak yakin cantik bila keluar dating tu, mai la try Eyebrow Definer daripada @obsess.cosmetics !
.
Rugi x beli sekarang!!!!!!! Murah berbaloi2! Beli 1 dapat 2 benda (2 in 1) iaitu pencil kening & berus!  Siapa je xnakkkkkkk kakak2 oi! Dah habis jangan menyesal tau! Laku kerasss!
.
Kalau nak beli whatsapp Raudah! 📲0126402939! SEKARANG!!!!!!! #setkening #setkeningcantik #keningcantik #eyebrowpencilmalaysiamurah #eyebrowpencilmurah #eyebrowpencilmurahmalaysia #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #cosmeticmalaysia #madeinmalaysia
11 0 16 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🔥🔥🔥🔥🔥
Nak tahu details tentang makeup kit ni whatsapp je Raudah!😚
.
.
Ready stock: Eyebrow Pencil
Price : Rm29.00 only!!!!!!!

🔥🔥🔥🔥🔥
Nak tahu details tentang makeup kit ni whatsapp je Raudah!😚
.
.
Ready stock: Eyebrow Pencil
Price : Rm29.00 only!!!!!!!
14 0 14 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hi semua!!!!Raudah nak share sikit pengalaman menggunakan FOUNDATION daripada OBSESS COSMETIC!
.
.
Sebelum ni Raudah mmg xkisah pun tentang kecantikan diri. Yela suri rumah buat apa nak cantik2 duduk rumah je pun kan. TAPI sebenarnya Raudah silappppppp!!!! Sebab perempuan & beauty xkan pernah terpisah😂
.
.
Masalahnya Raudah ada KULIT KUSAM! DARK CIRCLE!😣😢 Besar la juga masalah ni sbb org tgk mcm muka TAK MANDI je😅 xselera tgk kan... hahaha So mcm mana nak dapatkan kulit GLOWING..?????HOWWWWWW!
.
.
Then raudah terjumpa review foundation ni di IG. Terus decide beli. Bila dah dapat tu ya Allah happy nya. Apply sikit dekat muka terus GLOWING!!!!!💖 Berseri2 muka terus! Dia xrasa berat bila pakai dekat muka & xrasa gatal. Ingrediants nya memang bagus + boleh merawat kulit! (Olive squalane oil, Geranium oil & Bearberry) + foundation ni bukan sahaja mencantikkan tapi MERAWAT kulit muka sekali.. Fuh!
.
.
After guna foundation ni Raudah percaya bahawa produk Obsess ni walaupun MADE IN MALAYSIA tapi dah bertaraf antarabangsa! So korang semua yang belum try boleh la beli harini juga!!!! jom sama2 cantik! Setiap masalah ada penyelesaiannya!
.
.
Foundation code LIGHT
.
.
Dear friends bila nak try😘 @hajar_zahra @maz_zahid @zahirahshukri !!!! #beforeafterobsess #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #foundationviral #foundationmurah #beforeafter

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hi semua!!!!Raudah nak share sikit pengalaman menggunakan FOUNDATION daripada OBSESS COSMETIC!
.
.
Sebelum ni Raudah mmg xkisah pun tentang kecantikan diri. Yela suri rumah buat apa nak cantik2 duduk rumah je pun kan. TAPI sebenarnya Raudah silappppppp!!!! Sebab perempuan & beauty xkan pernah terpisah😂
.
. 
Masalahnya Raudah ada KULIT KUSAM! DARK CIRCLE!😣😢 Besar la juga masalah ni sbb org tgk mcm muka TAK MANDI je😅 xselera tgk kan... hahaha So mcm mana nak dapatkan kulit GLOWING..?????HOWWWWWW!
.
.
Then raudah terjumpa review foundation ni di IG. Terus decide beli. Bila dah dapat tu ya Allah happy nya. Apply sikit dekat muka terus GLOWING!!!!!💖 Berseri2 muka terus! Dia xrasa berat bila pakai dekat muka & xrasa gatal.  Ingrediants nya memang bagus + boleh merawat kulit! (Olive squalane oil, Geranium oil & Bearberry) + foundation ni bukan sahaja mencantikkan tapi MERAWAT kulit muka sekali.. Fuh!
.
.
After guna foundation ni Raudah percaya bahawa produk Obsess ni walaupun MADE IN MALAYSIA tapi dah bertaraf antarabangsa! So korang semua yang belum try boleh la beli harini juga!!!! jom sama2 cantik! Setiap masalah ada penyelesaiannya!
.
.
Foundation code LIGHT
.
.
Dear friends bila nak try😘 @hajar_zahra @maz_zahid @zahirahshukri !!!! #beforeafterobsess #obsesscosmetics #agentobsesscosmetics #foundationviral #foundationmurah #beforeafter
23 0 14 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

➡️Elysyle Advanced Age Recovery⬅️
.
✔Lindungi DNA Keremajaan Dengan Pertahanan Pencemaran Tercanggih
.
📣📣📣📣📣Pencemaran Melemahkan Kuasa Pertahanan Kulit!
.
😭😭😭😭Pendedahan harian terhadap pencemaran mempercepatkan PENUAAN kulit anda. Meningkatkan daya pertahanan kulit terhadap kesan pencemaran dengan Elysyle Advanced Age Recovery. Ia mengaktifkan proses penyahtoksikan dan pemulihan sel untuk membersihkan sel-sel anda dan melawan kerosakan DNA. Apabila toksin sel disingkirkan, membangkitkan pembaharuan sel dan membalikkan penuaan yang disebabkan oleh pencemaran untuk mempermuda kulit yang muda berseri.
.
🌻🌻🌻Manfaat🌻🌻🌻
.
✔Rahsia Penghalang Pencemar Nano Tercanggih C2A Complex™
Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel.
.
.
💎💎💎4 Aksi Anti Penuaan💎💎💎
.
💐Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. 💐Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. 💐Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. 💐Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. .
.
🌹🌹🌹Diperkaya oleh🌹🌹🌹 Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida.Menjana semula kolagen.Melindungi kolagen daripada degradasi.Proses penuaan kronologi diperlahankan.
.
.
Ramuan:

LabiataeYisAkar MarsymaloBunga Arnica MontanBunga Tilia CordataAkar Peony
.
📣📣📣Ramuan utama menerima Anugerah Fountain PCHI bagi Bahan Aktif Terunggul.
.
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

➡️Elysyle Advanced Age Recovery⬅️
.
✔Lindungi DNA Keremajaan Dengan Pertahanan Pencemaran Tercanggih
.
📣📣📣📣📣Pencemaran Melemahkan Kuasa Pertahanan Kulit!
.
😭😭😭😭Pendedahan harian terhadap pencemaran mempercepatkan PENUAAN kulit anda. Meningkatkan daya pertahanan kulit terhadap kesan pencemaran dengan Elysyle Advanced Age Recovery. Ia mengaktifkan proses penyahtoksikan dan pemulihan sel untuk membersihkan sel-sel anda dan melawan kerosakan DNA. Apabila toksin sel disingkirkan, membangkitkan pembaharuan sel dan membalikkan penuaan yang disebabkan oleh pencemaran untuk mempermuda kulit yang muda berseri.
.
🌻🌻🌻Manfaat🌻🌻🌻
.
✔Rahsia Penghalang Pencemar Nano Tercanggih C2A Complex™
Gabungan 6 bahan aktif dalam Teknologi Emulsi Nano yang bersaiz partikel 80nm di mana ianya lebih kecil daripada ruang intersel kulit (100-120nm), memastikan C2A Complex™ senang menembusi ke dalam kulit untuk memperbaiki kerosakan sel.
.
.
💎💎💎4 Aksi Anti Penuaan💎💎💎
.
💐Melindungi – Menahan kemasukan partikel pencemaran ke dalam kulit, mengurangkan pengambilan sebanyak 76%. 💐Menyahtoksik – Memperkuatkan Autofagi untuk pembersihan sel dan penyahtoksikan sel dari pencemaran sebanyak 64%. 💐Memulih – Meningkatkan penghasilan Adenosina Trifosfat (ATP) sebanyak 66% dan menyekat enzim COX2 untuk meningkatkan sintesis kolagen dan elastin. 💐Memperkuat – Kuasa anti-radikal yang kuat menyingkirkan radikal bebas merbahaya bagi mengelakkan kerosakan DNA dan membangkitkan daya pertahanan kulit. .
.
🌹🌹🌹Diperkaya oleh🌹🌹🌹 Seperti-Faktor Pertumbuhan & Peptida.Menjana semula kolagen.Melindungi kolagen daripada degradasi.Proses penuaan kronologi diperlahankan.
.
.
Ramuan:

LabiataeYisAkar MarsymaloBunga Arnica MontanBunga Tilia CordataAkar Peony
.
📣📣📣Ramuan utama menerima Anugerah Fountain PCHI bagi Bahan Aktif Terunggul.
.
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
2 0 13 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
PANAS PANAS RM59.00 TERUS FLAWLESS!!
.
.
Hi semua!💖
So ni produk yg tgh VIRAL sekarang sebab ia bukan sekadar kosmetik tapi ia produk yg dpt membantu dalam MERAWAT MASALAH KULIT korang.
.
.
Obsess cosmetic menggunakan bahan semulajadi dalam menghasilkan Treatment Cushion Foundation (TCF) seperti:
🌼MINYAK ZAITUN
🌼MINYAK GERANIUM
🌼BUAH BEARBERRY
.
.
Ada 3 warna yg boleh dipilih iaitu:
🔥Light
🔥Medium
🔥Dark
.
.
TCF juga mampu menutupi segala cela di wajah so that korang akan dapat kulit muka yg sangat cantik berseri + CONFIDENT LEVEL korang confirm mcm ni👍👍👍👍👍👍👍
.
.
Harga RM59.00 SAHAJA!
Nak cantik labur la sikit duit korang tu. Confirm x menyesal ok!
#obsesscosmetics #foundationmurahmalaysia #foundationviral #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmerawat

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
PANAS PANAS RM59.00 TERUS FLAWLESS!!
.
.
Hi semua!💖
So ni produk yg tgh VIRAL sekarang sebab ia bukan sekadar kosmetik tapi ia produk yg dpt membantu dalam MERAWAT MASALAH KULIT korang.
.
.
Obsess cosmetic menggunakan bahan semulajadi dalam menghasilkan Treatment Cushion Foundation (TCF) seperti:
🌼MINYAK ZAITUN
🌼MINYAK GERANIUM
🌼BUAH BEARBERRY
.
.
Ada 3 warna yg boleh dipilih iaitu:
🔥Light
🔥Medium
🔥Dark
.
.
TCF juga mampu menutupi segala cela di wajah so that korang akan dapat kulit muka yg sangat cantik berseri + CONFIDENT LEVEL korang confirm mcm ni👍👍👍👍👍👍👍
.
.
Harga RM59.00 SAHAJA! 
Nak cantik labur la sikit duit korang tu. Confirm x menyesal ok! 
#obsesscosmetics #foundationmurahmalaysia #foundationviral #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmerawat
8 0 11 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Hi korang, jom join bines gosok2 muka dengan raudah! Macam2 aktiviti yang disediakan! Bukan setakat ilmu mobile spa je, tapi ilmu nak cantik pun dapat! Korang cantik customer pun cantikkkk! kawan bisnes pun semua hebat2 tauuuuu!!! #beautyandglam2019

Hi korang, jom join bines gosok2 muka dengan raudah! Macam2 aktiviti yang disediakan! Bukan setakat ilmu mobile spa je, tapi ilmu nak cantik pun dapat! Korang cantik customer pun cantikkkk! kawan bisnes pun semua hebat2 tauuuuu!!!#beautyandglam2019
8 0 11 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Hi korang, jom join bisnes gosok2 muka dengan raudah! Macam2 aktiviti yang disediakan! Bukan setakat ilmu mobile spa je, tapi ilmu nak cantik pun dapat! Korang cantik customer pun cantikkkk! kawan bisnes pun semua hebat2 tauuuuu!!! #beautyandglam2019

Hi korang, jom join bisnes gosok2 muka dengan raudah! Macam2 aktiviti yang disediakan! Bukan setakat ilmu mobile spa je, tapi ilmu nak cantik pun dapat! Korang cantik customer pun cantikkkk! kawan bisnes pun semua hebat2 tauuuuu!!!#beautyandglam2019
6 0 10 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🌻🌻🌻DERMA HYDRA🌻🌻🌻
.
.
😍😍😍😍😍
Gambar sebelum dan selepas penggunaaan Elysyle DERMA HYDRA...
.
.Rangkaian Derma Hydra bertindak dengan tiga aksi utama iaitu melembap, memulih dan menjana kembali kulit wajah dengan tiga rutin  yang mudah, iaitu membersih, melembap dan melindungi.
.
.
Derma Hydra diekstrak sempurna dengan tiga ramuan utama iaitu Kjellmaniella Gyrata Extract, air laut dalam Shiretoku Rausu, dan Nigero – Oligosaccharine. Kjellmaniella Gyrata yang ditemui di Hakodate Sea di Hokkaido mengandungi pati pelembap yang tinggi untuk memberikan kelembapan pada kulit wajah agar kulit sentiasa berseri dan anjal sepanjang hari.
.
.
#mobilespatanjungmalim #mobilespaselangor #mobilespabernamjaya #mobilespaselayang #mobilespagombak #mobilespaslimriver #mobilespakl #mobilespamuslimah #makeuptutorial #setmakeupmurah #setkening #setkeningmurah #setmakeupmalaysia

🌻🌻🌻DERMA HYDRA🌻🌻🌻
.
.
😍😍😍😍😍
Gambar sebelum dan selepas penggunaaan Elysyle DERMA HYDRA...
.
.Rangkaian Derma Hydra bertindak dengan tiga aksi utama iaitu melembap, memulih dan menjana kembali kulit wajah dengan tiga rutin  yang mudah, iaitu membersih, melembap dan melindungi.
.
.
Derma Hydra diekstrak sempurna dengan tiga ramuan utama iaitu Kjellmaniella Gyrata Extract, air laut dalam Shiretoku Rausu, dan Nigero – Oligosaccharine. Kjellmaniella Gyrata yang ditemui di Hakodate Sea di Hokkaido mengandungi pati pelembap yang tinggi untuk memberikan kelembapan pada kulit wajah agar kulit sentiasa berseri dan anjal sepanjang hari.
.
.
#mobilespatanjungmalim #mobilespaselangor #mobilespabernamjaya #mobilespaselayang #mobilespagombak #mobilespaslimriver #mobilespakl #mobilespamuslimah #makeuptutorial #setmakeupmurah #setkening #setkeningmurah #setmakeupmalaysia
4 0 9 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Hi uolls!!
Excited sgt niii... Lipmatte Obsess cosmetics memang TERBAIK tauu!

Tgk la lady boss kita pakai.. aduhhhh ya Allah cantik berseri2! 7 warna boleh pilih. Korang boleh pakai 1 hari 1 warna. Seminggu kan ada 7 hari.. xda la hari2 pakai warna sama je😋

Nak cantik hanya modal RM 40.00 je uolls. Lipmatte ni BOLEH pakai dekat BIBIR + PIPI + MATA.. haishhh 3 in 1 terus!!! Nak beli boleh ws Raudah. Agent Obsess cosmetic area Tg Malim, Selayang dan seluruh (Kl/Selangor)

0126402939

Hi uolls!!
Excited sgt niii... Lipmatte Obsess cosmetics memang TERBAIK tauu!

Tgk la lady boss kita pakai.. aduhhhh ya Allah cantik berseri2! 7 warna boleh pilih. Korang boleh pakai 1 hari 1 warna. Seminggu kan ada 7 hari.. xda la hari2 pakai warna sama je😋

Nak cantik hanya modal RM 40.00 je uolls. Lipmatte ni BOLEH pakai dekat BIBIR + PIPI + MATA.. haishhh  3 in 1 terus!!! Nak beli boleh ws Raudah. Agent Obsess cosmetic area Tg Malim, Selayang dan seluruh (Kl/Selangor)

0126402939
5 0 9 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Hi semua💕
Nak cantik hanya menggunakan TRAVEL KIT obsess cosmetics? Hanya RM99 sahaja!!! Murah gila😭😭😭 Ada 4 items (Saiz sesuai untuk travel)
👇
1. Treatment Cushion Foundation (viral tau! Full coverage! Boleh pilih code warna light/medium/dark)

2. Loose Powder (wajib pakai bagi foundation xbercapuk & stay dekat muka. Colourless)

3. Matte Liquid Lipstik warna Red Chili

4. Matte Liquid Lipstik warna Nude Brown

Yang bestnya lipstik ni uolls boleh buat sebagai blusher & eyeshadow terus!!! Arghhhh best tak!!!! Jimat sangat2!!! 😭😭😭 Rugi x grab!

#obsesscosmetics #setkening #setkeningmurah #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #foundationviral #loosepowdermurah #lipmattemurah #setmakeup #setmakeupmurah

Hi semua💕
Nak cantik hanya menggunakan TRAVEL KIT obsess cosmetics? Hanya RM99 sahaja!!! Murah gila😭😭😭 Ada 4 items (Saiz sesuai untuk travel)
👇
1. Treatment Cushion Foundation (viral tau! Full coverage! Boleh pilih code warna light/medium/dark)

2. Loose Powder (wajib pakai bagi foundation xbercapuk & stay dekat muka. Colourless)

3. Matte Liquid Lipstik warna Red Chili

4. Matte Liquid Lipstik warna Nude Brown

Yang bestnya lipstik ni uolls boleh buat sebagai blusher & eyeshadow terus!!! Arghhhh best tak!!!! Jimat sangat2!!! 😭😭😭 Rugi x grab!

#obsesscosmetics #setkening #setkeningmurah #foundationmurah #foundationmurahmalaysia #foundationviral #loosepowdermurah #lipmattemurah #setmakeup #setmakeupmurah
6 0 9 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

#Repost @rafidahbeautycartel.bn
• • • • •
Last Friday with one of my repeat customer. Its her 5th facial treatment with Derma Hydra & Eternal Beauty Massager. Alhamdulillah her skin is getting better & better. Moist & glowing skin with Vshape❤️
.
Thankyou for choosing Rafidah Beauty Cartel❤️
.
For booking 📲8620589
.
.
So bagi siapa2 nak servis di area KL/Selangor/Perak/Melaka boleh contact raudah tau! Kita servis terus ke rumah... lebih jimat masa & xperlu susah2 ke spa. Yang ada anak kecil lagi senang uolls!!!!
.
.
📲 0126402939
📲 0126402939
.
.
#mobilespatanjungmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #mobilespakerling #mobilesparawang #mobilespaslimriver #mobilespabernamjaya #elmarinoyang #mobilespakalumpang #mobilespabatangberjuntai #mobilespabehrang2020 #mobilespaprotoncity #mobilespamuar #mobilespamelaka #mobilespamerlimau

#Repost @rafidahbeautycartel.bn
• • • • •
Last Friday with one of my repeat customer. Its her 5th facial treatment with Derma Hydra & Eternal Beauty Massager. Alhamdulillah her skin is getting better & better. Moist & glowing skin with Vshape❤️
.
Thankyou for choosing Rafidah Beauty Cartel❤️
.
For booking 📲8620589
.
.
So bagi siapa2 nak servis di area KL/Selangor/Perak/Melaka boleh contact raudah tau! Kita servis terus ke rumah... lebih jimat masa & xperlu susah2 ke spa. Yang ada anak kecil lagi senang uolls!!!!
.
.
📲 0126402939
📲 0126402939
.
.
#mobilespatanjungmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #mobilespakerling #mobilesparawang #mobilespaslimriver  #mobilespabernamjaya  #elmarinoyang  #mobilespakalumpang #mobilespabatangberjuntai #mobilespabehrang2020  #mobilespaprotoncity #mobilespamuar #mobilespamelaka #mobilespamerlimau
6 0 8 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

✔PORI PORI MENGECIL!
✔MUKA GLOWING!
.
.
Gambar SEBELUM & SELEPAS facial. Raudah menggunakan massage Cream dan mesin Eternal Beauty! muka urut 10 minit jeeee terusssssssss nampak glowing & garisan halus xkelihatan 😭 Menangis tengok!.. ..Lagi terbaik kalau ambil Elmarino Yang gebu gebas kulit hakak semua nanti!
.
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#mobilespatanjungmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #mobilespakerling #mobilesparawang #mobilespaslimriver #mobilespabernamjaya #elmarinoyang #mobilespakalumpang #mobilespabatangberjuntai #mobilespabehrang2020 #mobilespaprotoncity #mobilespamuar #mobilespamelaka #mobilespamerlimau

✔PORI PORI MENGECIL!
✔MUKA GLOWING!
.
.
Gambar SEBELUM & SELEPAS facial. Raudah menggunakan massage Cream dan mesin Eternal Beauty! muka urut 10 minit jeeee terusssssssss nampak glowing & garisan halus xkelihatan 😭 Menangis tengok!.. ..Lagi terbaik kalau ambil Elmarino Yang gebu gebas kulit hakak semua nanti!
.
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#mobilespatanjungmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #mobilespakerling #mobilesparawang #mobilespaslimriver  #mobilespabernamjaya  #elmarinoyang  #mobilespakalumpang #mobilespabatangberjuntai #mobilespabehrang2020  #mobilespaprotoncity #mobilespamuar #mobilespamelaka #mobilespamerlimau
5 0 8 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

✔GARISAN HALUS BERKURANGAN!
✔MUKA GLOWING!
.
.
Gambar SEBELUM & SELEPAS facial. Raudah menggunakan massage Cream dan mesin Eternal Beauty! muka urut 10 minit jeeee terusssssssss nampak glowing & garisan halus xkelihatan 😭 Menangis tengok!.. ..Lagi terbaik kalau ambil Elmarino Yang gebu gebas kulit hakak semua nanti!
.
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #elmarinoyang #setkening #setkeningmurah #keningcantik #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah

✔GARISAN HALUS BERKURANGAN!
✔MUKA GLOWING!
.
.
Gambar SEBELUM & SELEPAS facial. Raudah menggunakan massage Cream dan mesin Eternal Beauty! muka urut 10 minit jeeee terusssssssss nampak glowing & garisan halus xkelihatan 😭 Menangis tengok!.. ..Lagi terbaik kalau ambil Elmarino Yang gebu gebas kulit hakak semua nanti!
.
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah  #elmarinoyang  #setkening #setkeningmurah #keningcantik #mobilespakl #mobilespaselangor #mobilespamuslimah
5 0 6 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

Hi siapa nak join hari SABTU ni??
💕Belajar facial 💕Belajar makeup dengan NUEX ROSLI
💕Hijab style from DIDIYANA EHSAN

Banyakkkkk lagi artis jemputan serta aktiviti yg dijalankan. Jom join Raudah!!! Belajar cantikkan diri. Duk rumah pun xnak la jadi mak limah,kena cantik2 juga uolls!

Hi siapa nak join hari SABTU ni??
💕Belajar facial 💕Belajar makeup dengan NUEX ROSLI
💕Hijab style from DIDIYANA EHSAN

Banyakkkkk lagi artis jemputan serta aktiviti yg dijalankan. Jom join Raudah!!! Belajar cantikkan diri. Duk rumah pun xnak la jadi mak limah,kena cantik2 juga uolls!
9 0 5 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

HI SEMUA! So bagi sesiapa yang xpernah facial dgn Raudah mesti xtau pasal mesin Eternal Beauty (EB) ni😏 Meh sini Raudah nak bagitau sikit kehebatan mesin ni.. Lepas dah tau mesti nak booking facial terus kan!!!!! Mai mai mai ws cepattttttt!!!!!!
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan DOUBLE CHIN dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT!
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

HI SEMUA! So bagi sesiapa yang xpernah facial dgn Raudah mesti xtau pasal mesin Eternal Beauty (EB) ni😏 Meh sini Raudah nak bagitau sikit kehebatan mesin ni.. Lepas dah tau mesti nak booking  facial terus kan!!!!! Mai mai mai ws cepattttttt!!!!!!
.
.
🌸Kelebihan Eternal Beauty 🌸
⬇️
.
.
🌼Kulit rasa segar dan bersih
🌼Hilangkan kotoran pada muka
🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼Kulit jadi lembut dan licin
🌼Instant "V SHAPE" dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼Hilangkan DOUBLE CHIN dalam 10 min je
🌼Pudarkan JERAGAT!
🌼Mengurangkan eye bag
🌼Memudarkan kesan jerawat
🌼Mengurangkan KEDUTAN
.
.
Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah
4 0 5 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

El Marino Yang
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Dengan kerjasama pakar saintifik, EL MARINO YANG™ berupaya untuk menjana semula sel-sel yang berasal dari sel stem bunga buah delima, menghasilkan rumusan revolusi yang dipanggil V-CENTA™. Dengan EL MARINO YANG™,kulit menjadi lebih tegang, berseri dan tampak lebih muda.
.
.
Penyelesaian 6-dalam-1 Bagi Menjana Semula Sel-sel Kulit Anda dari Dalaman.
.
.
Manfaat
.
.
✔Pembaharuan Sel Stem
Menambah semula sel-sel kulit baharu untuk pembaikan tisu.
✔Perlindungan sel stem
Melindungi sel stem dengan meningkatkan keupayaan pembezaan sel stem dan keberkesanan pembentukan koloni untuk membaiki tisu-tisu yang rosak.
✔Kulit Tegang
Mempercepat sintesis kolagen dan elastin baru untuk kulit yang lebih tegang.
✔Kecerahan Kulit
Menghalang sintesis melanin, membantu mencegah pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah.
✔Melembap Kulit
Meningkatkan keupayaan pengekalan air kulit untuk kulit lembap dan berseri.
✔Keanjalan
Collactive™ mengandungi kandungan yang sama seperti dermis kulit manusia: 94% kolagen dan 6% elastin, berkesan meningkatkan keanjalan kulit.

#supplementmalaysia #supplementkulit #elmarino #elmarinoyang #elmarinoelken #skinfood #skinglow #glowingskin #halalfood #supplemenpemutih

El Marino Yang
🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Dengan kerjasama pakar saintifik, EL MARINO YANG™ berupaya untuk menjana semula sel-sel yang berasal dari sel stem bunga buah delima, menghasilkan rumusan revolusi yang dipanggil V-CENTA™. Dengan EL MARINO YANG™,kulit menjadi lebih tegang, berseri dan tampak lebih muda.
.
.
Penyelesaian 6-dalam-1 Bagi Menjana Semula Sel-sel Kulit Anda dari Dalaman.
.
.
Manfaat
.
.
✔Pembaharuan Sel Stem
Menambah semula sel-sel kulit baharu untuk pembaikan tisu.
✔Perlindungan sel stem
Melindungi sel stem dengan meningkatkan keupayaan pembezaan sel stem dan keberkesanan pembentukan koloni untuk membaiki tisu-tisu yang rosak.
✔Kulit Tegang
Mempercepat sintesis kolagen dan elastin baru untuk kulit yang lebih tegang.
✔Kecerahan Kulit
Menghalang sintesis melanin, membantu mencegah pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah.
✔Melembap Kulit
Meningkatkan keupayaan pengekalan air kulit untuk kulit lembap dan berseri.
✔Keanjalan
Collactive™ mengandungi kandungan yang sama seperti dermis kulit manusia: 94% kolagen dan 6% elastin, berkesan meningkatkan keanjalan kulit.

#supplementmalaysia #supplementkulit #elmarino #elmarinoyang #elmarinoelken #skinfood #skinglow #glowingskin #halalfood #supplemenpemutih
1 0 4 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

#Repost @obsess.cosmetics
• • • • • •
Auto Eyebrow Pencil obsess yang tak mudah patah dan pekat . RM 29 only . Jom layan tutorial kening by our founder @hafizatulatikah 😍
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

#Repost @obsess.cosmetics
• • • • • •
Auto Eyebrow Pencil obsess  yang tak mudah patah dan pekat . RM 29 only . Jom layan tutorial kening by our founder @hafizatulatikah 😍
.
#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
8 0 4 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

#Repost @nuex_rosli
• • • • • •
🔥🔥🔥 Event kecantikan paling meletop 2019 🔥🔥🔥
.
*Are u ready* ?
*BEAUTY AND GLAM* 💎Julung2 kali *Beauty and Glam* bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist 💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam 💎 *Beauty and Glam* turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *Didiyana Ehsan* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab 💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari *Elysyle* iaitu *Bella* dan *Mona* 💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu.. 💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*

Antara aktiviti2 menarik 🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth

Dapatkan tiket anda segera SEKARANG!
tiket hanya serendah rm199😱sahaja.. Utk pendaftaran Beauty and Glam click link di bawah👇
www.wassap.my/60193583884/beautyandglam

#Repost @nuex_rosli
• • • • • •
🔥🔥🔥 Event kecantikan paling meletop 2019 🔥🔥🔥
.
*Are u ready* ?
*BEAUTY AND GLAM* 💎Julung2 kali *Beauty and Glam* bekerjasama bersama TOP celebrity stylist dan Make up Artist 💎Special Appearance by the only *NUEX ROSLI* celebrity MUA yg akn berkongsi teknik-teknik make up khusus utk peserta Beauty and Glam 💎 *Beauty and Glam* turut menjemput Celebrity Hijab Stylist yg pernah nenggayakan Neelofa, Dato Siti Nurhaliza, Datin Vivy Yusuf dan Mira Filzah iaitu *Didiyana Ehsan* yg akan menunjukkan teknik2 pemakaian hijab 💎Peluang perniagaan dengan mobile spa home facial dan teknik-teknik facial juga turut dibawakan oleh 2 orang pakar kecantikan dari *Elysyle* iaitu *Bella* dan *Mona* 💎sambil menikmati hidangan makan malam anda akan di hiburkan oleh penyanyi / pelakon celebrity serta penyampai radio *ZULIN AZIZ* zulin akan menjadi emcee pada mlm itu.. 💎tidak ketinggalan hiburan gelak ketawa bersama instafamous yg meletop *NIZAM RAHMAN@RAMONA*

Antara aktiviti2 menarik 🌷 Dinner bertema 60-an
🌷 *EMMA RTW* Celebrity Fashion Catwalk
🌷Doorgift PERCUMA
🌷Booth-booth celebrity
🌷Photobooth

Dapatkan tiket anda segera SEKARANG! 
tiket hanya serendah rm199😱sahaja.. Utk pendaftaran Beauty and Glam click link di bawah👇
www.wassap.my/60193583884/beautyandglam
1 0 4 September, 2019
Auto Eyebrow Pencil obsess  yang tak mudah patah dan pekat . RM 29 only . Jom layan tutorial kening by our founder @hafizatulatikah 😍
.
#obsesscosmetics #setkening #setkeningmurah #pencilkening #mobilespakl #mobilespaselangor  #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
2 0 3 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

El Marino Yang
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Dengan kerjasama pakar saintifik, EL MARINO YANG™ berupaya untuk menjana semula sel-sel yang berasal dari sel stem bunga buah delima, menghasilkan rumusan revolusi yang dipanggil V-CENTA™. Dengan EL MARINO YANG™,kulit menjadi lebih tegang, berseri dan tampak lebih muda.
.
.
Penyelesaian 6-dalam-1 Bagi Menjana Semula Sel-sel Kulit Anda dari Dalaman.
.
.
Manfaat
.
.
✔Pembaharuan Sel Stem
Menambah semula sel-sel kulit baharu untuk pembaikan tisu.
✔Perlindungan sel stem
Melindungi sel stem dengan meningkatkan keupayaan pembezaan sel stem dan keberkesanan pembentukan koloni untuk membaiki tisu-tisu yang rosak.
✔Kulit Tegang
Mempercepat sintesis kolagen dan elastin baru untuk kulit yang lebih tegang.
✔Kecerahan Kulit
Menghalang sintesis melanin, membantu mencegah pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah.
✔Melembap Kulit
Meningkatkan keupayaan pengekalan air kulit untuk kulit lembap dan berseri.
✔Keanjalan
Collactive™ mengandungi kandungan yang sama seperti dermis kulit manusia: 94% kolagen dan 6% elastin, berkesan meningkatkan keanjalan kulit.

#supplementmalaysia #supplementkulit #elmarino #elmarinoyang #elmarinoelken #skinfood #skinglow #glowingskin #kulitputih #supplemenpemutih #mobilespatanjungmalim #mobilesparawang #mobilespaselayang #mobilespaslimriver #mobilespakepong #mobilespaprotoncity

El Marino Yang
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Dengan kerjasama pakar saintifik, EL MARINO YANG™ berupaya untuk menjana semula sel-sel yang berasal dari sel stem bunga buah delima, menghasilkan rumusan revolusi yang dipanggil V-CENTA™. Dengan EL MARINO YANG™,kulit menjadi lebih tegang, berseri dan tampak lebih muda.
.
.
Penyelesaian 6-dalam-1 Bagi Menjana Semula Sel-sel Kulit Anda dari Dalaman.
.
.
Manfaat
.
.
✔Pembaharuan Sel Stem
Menambah semula sel-sel kulit baharu untuk pembaikan tisu.
✔Perlindungan sel stem
Melindungi sel stem dengan meningkatkan keupayaan pembezaan sel stem dan keberkesanan pembentukan koloni untuk membaiki tisu-tisu yang rosak.
✔Kulit Tegang
Mempercepat sintesis kolagen dan elastin baru untuk kulit yang lebih tegang.
✔Kecerahan Kulit
Menghalang sintesis melanin, membantu mencegah pigmentasi untuk kulit yang lebih cerah.
✔Melembap Kulit
Meningkatkan keupayaan pengekalan air kulit untuk kulit lembap dan berseri.
✔Keanjalan
Collactive™ mengandungi kandungan yang sama seperti dermis kulit manusia: 94% kolagen dan 6% elastin, berkesan meningkatkan keanjalan kulit.

#supplementmalaysia #supplementkulit #elmarino #elmarinoyang #elmarinoelken #skinfood #skinglow #glowingskin #kulitputih #supplemenpemutih  #mobilespatanjungmalim #mobilesparawang #mobilespaselayang #mobilespaslimriver #mobilespakepong  #mobilespaprotoncity
2 0 3 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🥰

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya

💕 Eyebrow Auto Pencil . Eyebrow pencil ni sangat mudah digunakan bagi yang tak berapa pndai nak lukis kening dan colour sgt pigmented & tak mudah patah tau jika terjatuh ke apa 🥰

#setkeningmurah #setkening #keningcantik #obsesscosmetics  #tutorialkening #mobilespaselangor #mobilespakl #mobilespamurah

#tgmalim #tanjungmalim #upsi #protoncity #behrang2020 #tanjongmalim #bernamjaya
1 0 3 September, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

PERHATIAN!!!
.
.
Bagi orang2 melaka yg berminat untuk facial, boleh whatsapp raudah ya! .
.
Booking untuk tarikh 17/8 hingga 25/8 sahaja ya uolls. Nanti raudah datang rumah👍

PERHATIAN!!!
.
.
Bagi orang2 melaka yg berminat untuk facial, boleh whatsapp raudah ya! .
.
Booking untuk tarikh 17/8 hingga 25/8 sahaja ya uolls. Nanti raudah datang rumah👍
3 0 16 August, 2019
@raudah_beautycartel Profile picture

@raudah_beautycartel

🌼3 langkah mudah🌼
1. Bersihkan bibir dari segala kotoran
2. Gunakan scrub & mask bibir
3. Gunakan pelembap
.
.
Gunakan shj apa2 jenama yg uolls suka ok😘

🌼3 langkah mudah🌼
1. Bersihkan bibir dari segala kotoran
2. Gunakan scrub & mask bibir
3. Gunakan pelembap
.
.
Gunakan shj apa2 jenama yg uolls suka ok😘
17 0 15 August, 2019