Hez Hazmi ( @hezhazmi ) Instagram Profile

@hezhazmi

11 August, 2019

raya punya pasai πŸ˜›
.
.
setelah bebulan tak facial, kemarin hez pergi @mbh_medispa.cheras buat hydrating treatment ✨
.
biasa la, kita kerja tidur tak tentu, so bila sekali sekala dpt buat facial ni, hampir terlelap ha, tu muka baru bangun tu 😜 sebab selesa sangat dekat sini 😩
.
diorang ada banyak cawangan , so tak perlu risau, cari je yang dekat dengan rumah korang ok πŸ‘ŒπŸΌ
.
allright nak sambung makan kambing, hehe, selamat hari raya semua 😘
.
#hezhazmi #hydratingtreatment #mbhmedispa #ceritakitasemuataksama

raya punya pasai πŸ˜›
.
.
setelah bebulan tak facial, kemarin hez pergi @mbh_medispa.cheras buat hydrating treatment ✨
.
biasa la, kita kerja tidur tak tentu, so bila sekali sekala dpt buat facial ni, hampir terlelap ha, tu muka baru bangun tu 😜 sebab selesa sangat dekat sini 😩
.
diorang ada banyak cawangan , so tak perlu risau, cari je yang dekat dengan rumah korang ok πŸ‘ŒπŸΌ
.
allright nak sambung makan kambing, hehe, selamat hari raya semua 😘
.
#hezhazmi #hydratingtreatment #mbhmedispa #ceritakitasemuataksama

900 28
@myra.bakri Instagram Profile 13 August, 2019

cutelaaaa hez 😍😍😍

@hakimkeemo Instagram Profile 12 August, 2019

Patutlah glow glowing beauty skin😜

@el3ya3n0a Instagram Profile 11 August, 2019

Saya peminat hez Hazmi 😊😊😊😊

@yu.lianti606 Instagram Profile 11 August, 2019

Selamat hari raya idul Adha,bang hez hensem nya❀️😍

@humaiiiraaa._ Instagram Profile 11 August, 2019

selamat hari raya aidiladha abang hezπŸ’–πŸ˜

@el3ya3n0a Instagram Profile 11 August, 2019

❀️❀️😊😊

More hezhazmi posts

@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

Dalam Hati Kamu

' 13 cara cara memenangi hati pasangan anda'
.
.
ada ke buku macam tu? hahaha dan mana pasangannya πŸ€ͺ
.
cuba awak bagi 1 cara tu πŸ‘‰πŸΌπŸ‘ˆπŸΌπŸ˜¬
.
.
hati hati keluar rumah gais, jaga kesihatan, pakai mask 😷☝🏼
.
#hezhazmi #haze #bacabuku #hezzers #ceritakitasemuataksama

' 13 cara cara memenangi hati pasangan anda'
.
.
ada ke buku macam tu? hahaha dan mana pasangannya πŸ€ͺ
.
cuba awak bagi 1 cara tu πŸ‘‰πŸΌπŸ‘ˆπŸΌπŸ˜¬
.
.
hati hati keluar rumah gais, jaga kesihatan, pakai mask 😷☝🏼
.
#hezhazmi #haze #bacabuku #hezzers #ceritakitasemuataksama
1,548 0 13 hours ago
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❀️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama

untuk awak, yes awak yang request lagu ni 🌹
.
.
TAG KESAYANGAN KORANG ❀️
.
full video dekat youtube, link ada dekat bio 😘
.
#hezhazmi #cintaluarbiasa #untukkamu #auracover #malaysiancover #indomusikgram #ceritakitasemuataksama
3,148 0 14 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

biar terpisah beribu batu, awak masih boleh teman saya makan! πŸ€ͺπŸ“±
.
.
dm kalau nak makan sama,
lapar ni, nak makan dulu, bye! πŸ˜›
.
#hezhazmi #makan #bujanglapar #ceritakitasemuataksama

biar terpisah beribu batu, awak masih boleh teman saya makan! πŸ€ͺπŸ“±
.
.
dm kalau nak makan sama,
lapar ni, nak makan dulu, bye! πŸ˜›
.
#hezhazmi #makan#bujanglapar #ceritakitasemuataksama
1,449 0 11 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

Terjebak!! πŸ™Š
.
bbnu dalam tiktok πŸ˜› siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada πŸ€ͺ
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? πŸ‡²πŸ‡Ύ Hez target Malaysia MENANG 2-1 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya #ceritakitasemuataksama

Terjebak!! πŸ™Š
.
bbnu dalam tiktok πŸ˜› siapa ada tiktok meh la follow hez, video cover, video gila gila, semua ada πŸ€ͺ
.
berapa ramalan korang game Malaysia vs UAE malam ni?? πŸ‡²πŸ‡Ύ Hez target Malaysia MENANG 2-1 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#hezhazmi #tiktok #tiktokmalaysia #malaysia #uae #worldcupqualifier #harimaumalaya  #ceritakitasemuataksama
1,747 0 10 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

jom kita lunch sama?
nak pi mana , saya ambik! πŸ˜›

jom kita lunch sama? 
nak pi mana , saya ambik! πŸ˜›
1,233 0 9 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

SINGLE and AVAILABLE

Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single πŸ˜›

Tag sesiapa korang nak tag πŸ™Š

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang πŸ’―πŸ’₯
.
full video dekat youtube okay πŸ˜‰
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama

Kalau dah ada pasangan, buat cara dah ada pasangan, tak payah nak mengakuuuu single πŸ˜›

Tag sesiapa korang nak tag πŸ™Š

Lagu best dari @babyshimaofficial , #purapurabujang πŸ’―πŸ’₯
.
full video dekat youtube okay πŸ˜‰
#purapurabujang #versilelaki #purapurabujangchallenge #hezhazmi #auracover #indomusikgram #malaysiancover #ceritakitasemuataksama
7,954 0 5 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

Sebelum tidur, pergi layan video ni dulu,
SIAPA GELAK DIA KALAH 🀣🀣
.
.
Macam biasa, full video ada dekat youtube
'Hez Hazmi' , semua soalan korang tanya hari tu, Hez dah jawab πŸ’―πŸ’œ (link di bio)
.
Selamat malam, goodnight awak! 😘
.
#hezhazmi #awaktanyasayajawab #youlaughyoulose #ceritakitasemuataksama

Sebelum tidur, pergi layan video ni dulu,
SIAPA GELAK DIA KALAH 🀣🀣
.
.
Macam biasa, full video ada dekat youtube
'Hez Hazmi' , semua soalan korang tanya hari tu, Hez dah jawab πŸ’―πŸ’œ (link di bio)
.
Selamat malam, goodnight awak! 😘
.
#hezhazmi #awaktanyasayajawab #youlaughyoulose #ceritakitasemuataksama
2,023 0 4 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

Ketuk-ketuk tak bukak, patutlah.. kunci rupanya hati awak,
hmm tak pelah.. πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈπŸ”
.
.
ada hati yang tak kunci lagi tak? nak masuk πŸ˜›πŸ”“
.
happy weekend everyone! ❀️
.
p/s : nak join group telegram hezzers ( @hezzers.official ) boleh dm πŸ˜‰
.
#happyweekend #hezhazmi #semalamliverpoolmenang #ceritakitasemuataksama

Ketuk-ketuk tak bukak, patutlah.. kunci rupanya hati awak,
hmm tak pelah.. πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈπŸ”
.
.
ada hati yang tak kunci lagi tak? nak masuk πŸ˜›πŸ”“
.
happy weekend everyone! ❀️
.
p/s : nak join group telegram hezzers ( @hezzers.official ) boleh dm πŸ˜‰
.
#happyweekend #hezhazmi #semalamliverpoolmenang #ceritakitasemuataksama
1,448 0 1 September, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

saja cuba try test lagu ni, sebab macam layan je kan πŸ˜›
.
nak dengar full boleh tekan link dekat bio okay πŸ˜‰
.
selamat malam semua, dan MIMPI manis β™₯️😴
.
#hezhazmi #mimpicover #kclique #alifsleeq #auracover #indomusikgram #malaysiancover #vokalplus #ceritakitasemuataksama

saja cuba try test lagu ni, sebab macam layan je kan πŸ˜›
.
nak dengar full boleh tekan link dekat bio okay πŸ˜‰
.
selamat malam semua, dan MIMPI manis β™₯️😴
.
#hezhazmi #mimpicover #kclique #alifsleeq #auracover #indomusikgram #malaysiancover #vokalplus #ceritakitasemuataksama
1,189 0 30 August, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

Jika anda masih lagi bijaksana dan sini, cuba teka tajuk lagu ni pulak πŸ€ͺ
.
clue :
1. bukan perkataan melayu
2. tengok no satu πŸ™ˆ
.
.
throwback masa shoot #2SetanTerlepas 😈 abaikan yang last tu hahahaha 🀣
.
#hezhazmi #azrenalbakri #faezal #bangsoda #yuszainal #2setanTerlepas #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama

Jika anda masih lagi bijaksana dan sini, cuba teka tajuk lagu ni pulak πŸ€ͺ
.
clue :
1. bukan perkataan melayu
2. tengok no satu πŸ™ˆ
.
.
throwback masa shoot #2SetanTerlepas 😈 abaikan yang last tu hahahaha 🀣
.
#hezhazmi #azrenalbakri #faezal #bangsoda #yuszainal #2setanTerlepas #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama
2,369 0 29 August, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

jika anda seorang yang bijaksana dan sini,
cuba bagitahu tajuk lagu ni 😝
.
clue :
1. takde kat lirik yang nyanyi dlm video ni
2. cuba check link dekat bio 🀫
.
.
#hezhazmi #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama

jika anda seorang yang bijaksana dan sini,
cuba bagitahu tajuk lagu ni 😝
.
clue :
1. takde kat lirik yang nyanyi dlm video ni
2. cuba check link dekat bio 🀫
.
.
#hezhazmi #tekatajuklagu #ceritakitasemuataksama
1,137 0 28 August, 2019
@hezhazmi Profile picture

@hezhazmi

KORANG TEAM MANA?
teh ais atau teh o ais??
.
.
macam hez, tak kisah mana mana, asalkan..... awak ada depan saya!! πŸ˜›πŸ•ΊπŸ»
.
#bujanglapar #brocuba #hezhazmi #ceritakitasemuataksama

KORANG TEAM MANA?
teh ais atau teh o ais??
.
.
macam hez, tak kisah mana mana, asalkan..... awak ada depan saya!! πŸ˜›πŸ•ΊπŸ»
.
#bujanglapar #brocuba #hezhazmi #ceritakitasemuataksama
1,996 0 27 August, 2019