• Effendy Ain Aisyah ( @nureff_replika_model ) Instagram Profile

    @nureff_replika_model

    12 August, 2019
  • Kiri @ kanan Sebarang pertanyaan sila whatapp 0196490367 @ tekan link kat bio #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #rxz #rxzmembers
    Kiri @ kanan

Sebarang pertanyaan sila whatapp 0196490367 @ tekan link kat bio

#kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #rxz #rxzmembers

    Kiri @ kanan

    Sebarang pertanyaan sila whatapp 0196490367 @ tekan link kat bio

    #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #rxz #rxzmembers

  • 4,096 48
  • Save Image Other Pictures
@michealleah2 Instagram Profile 22 August, 2019

A'salam maaf kerana mengganggu anda
im pengumpul duit syiling yang disahkan jadi saya perlu tahu ada wang lama, tembaga, duit syiling lama, nota lama, setem, duit syiling, duit lama, cincin dan batu antik yang tersedia untuk dijual .i beli pada $ 10,000 per item

@tinggistore_one Instagram Profile 15 August, 2019

KITA JUAL UBAT TINGGI BADAN SEMULA JADI,HALAL,DAH LULUS KKM,XDE KESAN SAMPINGAN HARGA LEPAS DISCOUNT ,TERMURAH KAT MALAYSIA.📲 Wa :+60108875801

@kl01a Instagram Profile 14 August, 2019

Delivery in india ???

@if.what_ Instagram Profile 13 August, 2019

Tanye skit x1r abg bole buat ke , tanye je 🤣😝👈👌

@razy_802 Instagram Profile 13 August, 2019

klu nk tempah number plate depan belakang jer boley x?

@_aliff25 Instagram Profile 13 August, 2019

bole buat special request????

More nureff_replika_model posts

    Rxz replika by @rxz_members_official 
Custom colour design BY #NRM * untuk rxz custom ada 12 pilihan warna/design
*gambar detail sesebuah model kita akan up dalam masa terdekat. *Harga nnt saya umumkan kemudian

    Rxz replika by @rxz_members_official
    Custom colour design BY #NRM * untuk rxz custom ada 12 pilihan warna/design
    *gambar detail sesebuah model kita akan up dalam masa terdekat. *Harga nnt saya umumkan kemudian

    4,145 0 22 August, 2019
    Assalamualaikum 
Selamat berhujung minggu semua
Harini saya belanja sedikit video koleksi replika moto yang di kumpul oleh sahabat saya yang menetap di pulau pinang.
Jangan tanya berapa modal beliau keluarkan untuk dapat koleksi mcmni.
Ni baru sedikit.. belom kluar semua koleksi yang masih didalam kotak yang disimpan didalam bilik.
Model yang dia kolek ini kluaran dari minichamp, model2 yang dikluarkan minichamp harga nya boleh tahan.. untuk bike motogp ni harga bermula rm300 hingga rm3000 sebiji,bergantung pada model & terhad keluaran sesuatu model.

Ok,ramai yang bertanya kepada sy selain dari y15,125z model lain xde jual ke?ada tpi sy lebih kepada custom y15,125z & rxz..
Jadi untuk yang mana berminat dengan dunia replika model moto ni boleh join 1 fb group (peminat replika moto malaysia)untuk replika moto ni. Dekat situ kolektor akan kongsi gambar replika masing2 sambil berkongsi hobi.. dekat situ juga ada trusted seller replika yang mana ingin membeli. Dalam group fb tu bermacam2 jenis moto replika yang akan ada boleh lihat @ beli..
Harga serendah rm50 sebiji anda boleh jumpa nanti.
Search Facebook group= peminat replika moto malaysia 
#kapcaijahat #kapcai #kapcaimalaya #y15 #y15malaysia

    Assalamualaikum
    Selamat berhujung minggu semua
    Harini saya belanja sedikit video koleksi replika moto yang di kumpul oleh sahabat saya yang menetap di pulau pinang.
    Jangan tanya berapa modal beliau keluarkan untuk dapat koleksi mcmni.
    Ni baru sedikit.. belom kluar semua koleksi yang masih didalam kotak yang disimpan didalam bilik.
    Model yang dia kolek ini kluaran dari minichamp, model2 yang dikluarkan minichamp harga nya boleh tahan.. untuk bike motogp ni harga bermula rm300 hingga rm3000 sebiji,bergantung pada model & terhad keluaran sesuatu model.

    Ok,ramai yang bertanya kepada sy selain dari y15,125z model lain xde jual ke?ada tpi sy lebih kepada custom y15,125z & rxz..
    Jadi untuk yang mana berminat dengan dunia replika model moto ni boleh join 1 fb group (peminat replika moto malaysia)untuk replika moto ni. Dekat situ kolektor akan kongsi gambar replika masing2 sambil berkongsi hobi.. dekat situ juga ada trusted seller replika yang mana ingin membeli. Dalam group fb tu bermacam2 jenis moto replika yang akan ada boleh lihat @ beli..
    Harga serendah rm50 sebiji anda boleh jumpa nanti.
    Search Facebook group= peminat replika moto malaysia
    #kapcaijahat #kapcai #kapcaimalaya #y15 #y15malaysia

    2,663 0 21 July, 2019