Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

5 0

More dbeautysolution_ posts

@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 6 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Tyrese blanc II

Kebanyakkan artis dan vvip suka sngt #tyreseblanc2 ni. ramai dah artis guna. 
Tyrese Blanc memiliki kandungan #vitaminc yang lebih tinggi dan lengkap untuk membuat kulit anda lebih cerah dan flawless. Kesan pemutihan lebih pantas dengan adanya kandungan #tranexamicacid sebagai antara bahan campuran. pernah dgr cocktail? #coctail adalah istilah campuran beberapa bahan. #tyreseblancii merupakan antara the best product cocktail setakat ini setanding Complexion and Cindella

MANFAAT TYRESE BLANC II :
🔹Mengembalikan keseimbangan kulit dgn cepat
🔹 Meregenerasi sel-sel kulit yg mati
🔹 Melembabkan serta menghaluskan kulit
🔹 Mencegah timbulnya jerawat dan masalah kulit yg lain
🔹 Menghilangkan bekas jerawat & bekas luka
🔹 Mencerahkan kulit sekaligus meratakan tona kulit yg tidak sekata
🔹 Mengurangi garis-garis wajah & kedutan
🔹 Membantu proses penyembuhan luka
🔹 Menjadikan kulit lebih sihat dan cantik
🔹 Membantu meningkatkan stamina dan metabolisme badan

Sekotak ada 4 set utk penggunaan selama 4 minggu 💉 Siapa nak cuba Tyrese Blanc boleh terus Whatsapp Dila +60177626208
.

#tyreseblancii #tyreseblancmalaysia #tyreseblancoriginal #tyreseblancmurah #tyreseblanc2 #tyreseblancwhitening #tyreseblanc #tyreseblancshahalam #tyreseblancinfussion #tyreseblanc2originalmurah #whiteninginjection #arabsaudi #switzerland #nigeria #france #singapore #usa #indonesia #uae #paris #korea #japan #sweeden #ivdrip #saintblanc #saintblancinjection #complexion12

Tyrese blanc II

Kebanyakkan artis dan vvip suka sngt #tyreseblanc2 ni. ramai dah artis guna. 
Tyrese Blanc memiliki kandungan #vitaminc  yang lebih tinggi dan lengkap untuk membuat kulit anda lebih cerah dan flawless. Kesan pemutihan lebih pantas dengan adanya kandungan #tranexamicacid sebagai antara bahan campuran. pernah dgr cocktail? #coctail adalah istilah campuran beberapa bahan. #tyreseblancii merupakan antara the best product cocktail setakat ini setanding Complexion and Cindella

MANFAAT TYRESE BLANC II :
🔹Mengembalikan keseimbangan kulit dgn cepat
🔹 Meregenerasi sel-sel kulit yg mati
🔹 Melembabkan serta menghaluskan kulit
🔹 Mencegah timbulnya jerawat dan masalah kulit yg lain
🔹 Menghilangkan bekas jerawat & bekas luka
🔹 Mencerahkan kulit sekaligus meratakan tona kulit yg tidak sekata
🔹 Mengurangi garis-garis wajah & kedutan
🔹 Membantu proses penyembuhan luka
🔹 Menjadikan kulit lebih sihat dan cantik
🔹 Membantu meningkatkan stamina dan metabolisme badan

Sekotak ada 4 set utk penggunaan selama 4 minggu 💉 Siapa nak cuba Tyrese Blanc boleh terus Whatsapp Dila +60177626208
.

#tyreseblancii #tyreseblancmalaysia #tyreseblancoriginal #tyreseblancmurah #tyreseblanc2 #tyreseblancwhitening #tyreseblanc #tyreseblancshahalam #tyreseblancinfussion #tyreseblanc2originalmurah #whiteninginjection #arabsaudi #switzerland #nigeria #france #singapore #usa #indonesia #uae #paris #korea #japan #sweeden #ivdrip #saintblanc #saintblancinjection #complexion12
2 0 6 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
0 0 6 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Nak putih gebu tanpa suntikan ? Nak flawless tanpa kos yg tinggi ? Nak glowing tanpa menggunakan produk yg merbahaya ?
.
GLUTAX 75GX Softgel pilihan yg tepat !!! .
Kini #glutax75gx didatangkan dalam bentuk oral supplement.. lebih mudah lebih jimat ! tak perlu inject.. anda hanya consume #glutax75gxdcrp 1 biji sehari untuk kulit lebih cerah, putih, licin, halus & flawless 😍 terbukti berkesan !
.

BAHAN UTAMA :
📍 DNA Glutathione (300,000mg)
📍 Apple & Rose Stem Cell (750,000mg)
📍 Hyaluronic Acid
📍 Vitamins & Minerals
.

Apa kelebihan #glutax75gx softgel?
.
Ianya berkesan mencerah & memutihkan kulit dgn pantas! boleh rawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, tona tak sekata, kulit berminyak dan sunburn.. Hari demi hari kulit semakin licin, halus dan berseri ✨
.
Makan sebiji #glutax75gxsoftgel sebelum tidur setiap hari dan mulakan hari siang anda dengan indah tanpa perlu risau kulit kusam atau kulit gelap terkena kesan matahari. GLUTAX 75GX berupaya melindungi kulit dr bahaya sinar UV & Sunburn ! 🌞 Bangun pagi dengan kulit cerah, glowing & flawless!
.
Nak cuba? Whatsapp Dila dan dapatkan Glutax Softgel anda sekarang dgn harga yg sangat berpatutan ! sebotol ada 60 biji tahan sehingga 2 bulan ! berbaloi kan? Whatsapp 📲 +60177626208
.

#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxsoftgel #glutaxcapsule #glutax75gxmurah #glutax75gxpill #glutax75gs #glutaxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glutax75gxcapsule #glutax75 #glutax75g #glutax75gsmurah #glutaxcapsule #glutax70000gmsoftgel #glutax3600000ga #glutax7000000gm #glutax1800000gs #laroscorbinepalladiumeufpn #placentalucchinistemcell #noventainjection #miraclewhite #japanplatinumgreen #whiteninginjection #suntikanvitaminc #glutax2000gsadvanced #glutax2000000gx #evgenis #placentex #placentalucchini

Nak putih gebu tanpa suntikan ? Nak flawless tanpa kos yg tinggi ? Nak glowing tanpa menggunakan produk yg merbahaya ?
.
GLUTAX 75GX Softgel pilihan yg tepat !!! .
Kini #glutax75gx didatangkan dalam bentuk oral supplement.. lebih mudah lebih jimat ! tak perlu inject.. anda hanya consume #glutax75gxdcrp 1 biji sehari untuk kulit lebih cerah, putih, licin, halus & flawless 😍 terbukti berkesan !
.

BAHAN UTAMA :
📍 DNA Glutathione (300,000mg)
📍 Apple & Rose Stem Cell (750,000mg)
📍 Hyaluronic Acid
📍 Vitamins & Minerals
.

Apa kelebihan #glutax75gx softgel?
.
Ianya berkesan mencerah & memutihkan kulit dgn pantas! boleh rawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, tona tak sekata, kulit berminyak dan sunburn.. Hari demi hari kulit semakin licin, halus dan berseri ✨
.
Makan sebiji #glutax75gxsoftgel sebelum tidur setiap hari dan mulakan hari siang anda dengan indah tanpa perlu risau kulit kusam atau kulit gelap terkena kesan matahari. GLUTAX 75GX berupaya melindungi kulit dr bahaya sinar UV & Sunburn ! 🌞 Bangun pagi dengan kulit cerah, glowing & flawless!
.
Nak cuba? Whatsapp Dila dan dapatkan Glutax Softgel anda sekarang dgn harga yg sangat berpatutan ! sebotol ada 60 biji tahan sehingga 2 bulan ! berbaloi kan? Whatsapp 📲 +60177626208
.

#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxsoftgel #glutaxcapsule #glutax75gxmurah #glutax75gxpill #glutax75gs #glutaxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glutax75gxcapsule #glutax75 #glutax75g #glutax75gsmurah #glutaxcapsule #glutax70000gmsoftgel #glutax3600000ga #glutax7000000gm #glutax1800000gs #laroscorbinepalladiumeufpn #placentalucchinistemcell #noventainjection #miraclewhite #japanplatinumgreen #whiteninginjection #suntikanvitaminc #glutax2000gsadvanced #glutax2000000gx #evgenis #placentex #placentalucchini
3 0 13 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

THE BEST STEMCELL SALMON DNA

Untuk u'olls yang nak skin flawless licin bak telur baru dikupas memang helok guna this product . Semua masalah kulit wajah boleh settle! very powerfull & recommended 👍

Antara manfaat Placentex :
🔹 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
🔹 Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
🔹 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat tersalah guna skincare.
🔹 Anti penuaan, merangsang collagen dan menegangkan kulit
🔹 Meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
💉 Penyembuhan parut jerawat biasa dan berlekuk
💉 Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik hitam kerana peningkatan usia
💉 Perubahan untuk kulit yang kusam, gelap, kering, kasar, kedutan dan berminyak
.

So guys what u waiting for, lets get skin yg cntik together, apa apa blh whatsap i terus tau.. +60177626208
.
.

SPECIALITIES :
.
✅ Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
✅ List qualified runner dripper akan diberi selepas pembelian
✅ 100% money back guarantee if not original
✅ Safe and secure packaging
✅ Free postage semenanjung Malaysia

Sebarang pertanyaan
Whatsapp 📱+60177626208
.

#placentex  #placentexmalaysia  #salmondna #facejab   #placentexoriginal

THE BEST STEMCELL SALMON DNA

Untuk u'olls yang nak skin flawless licin bak telur baru dikupas memang helok guna this product . Semua masalah kulit wajah boleh settle! very powerfull & recommended 👍

Antara manfaat Placentex :
🔹 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
🔹 Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
🔹 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat tersalah guna skincare.
🔹 Anti penuaan, merangsang collagen dan menegangkan kulit
🔹 Meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
💉 Penyembuhan parut jerawat biasa dan berlekuk
💉 Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik hitam kerana peningkatan usia
💉 Perubahan untuk kulit yang kusam, gelap, kering, kasar, kedutan dan berminyak
.

So guys what u waiting for, lets get skin yg cntik together, apa apa blh whatsap i terus tau.. +60177626208
.
.

SPECIALITIES :
.
✅ Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
✅ List qualified runner dripper akan diberi selepas pembelian
✅ 100% money back guarantee if not original
✅ Safe and secure packaging
✅ Free postage semenanjung Malaysia

Sebarang pertanyaan
Whatsapp 📱+60177626208
.

#placentex #placentexmalaysia #salmondna #facejab  #placentexoriginal
2 0 13 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

NAK PUTIH TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJECTION?
.

NAK PUTIH GEBU GEBAS ❓
NAK FLAWLESS & GLOWING SKIN ❓
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA SEBENAR❓
.

Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !!
Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek Korea tau.. hihi
Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍
.

Glutax 75gx softgel
💯 Original
💯 imported Italy
💯 Berkesan
.

Stock hari-hari keluar tau. Taknak cuba ke? 😜
.

Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless ✨
.

Ada sesiapa nak grab dengan Glutax Whitening Soap atau Cindeltox White Cream? Whatsapp Dila 📲 +60177626208
.

#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxsoftgel #glutaxcapsule #glutax75gxmurah #glutax75gxpill #glutax75gs #glutaxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glutax75gxcapsule #glutax75 #glutax75g #glutax75gsmurah #glutaxcapsule #glutax70000gmsoftgel #glutax3600000ga #glutax7000000gm #glutax1800000gs #laroscorbinepalladiumeufpn #placentalucchinistemcell #noventainjection #miraclewhite #glutax2000gsadvanced

NAK PUTIH TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJECTION?
.

NAK PUTIH GEBU GEBAS ❓
NAK FLAWLESS & GLOWING SKIN ❓
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA SEBENAR❓
.

Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !!
Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek Korea tau.. hihi
Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍
.

Glutax 75gx softgel
💯 Original
💯 imported Italy
💯 Berkesan
.

Stock hari-hari keluar tau. Taknak cuba ke? 😜
.

Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless ✨
.

Ada sesiapa nak grab dengan Glutax Whitening Soap atau Cindeltox White Cream? Whatsapp Dila 📲 +60177626208
.

#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxsoftgel #glutaxcapsule #glutax75gxmurah #glutax75gxpill #glutax75gs #glutaxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glutax75gxcapsule #glutax75 #glutax75g #glutax75gsmurah #glutaxcapsule #glutax70000gmsoftgel #glutax3600000ga #glutax7000000gm #glutax1800000gs #laroscorbinepalladiumeufpn #placentalucchinistemcell #noventainjection #miraclewhite #glutax2000gsadvanced
2 0 13 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

NAK PUTIH TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJECTION?
.

NAK PUTIH GEBU GEBAS ❓
NAK FLAWLESS & GLOWING SKIN ❓
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA SEBENAR❓
.

Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !!
Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek Korea tau.. hihi
Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍
.

Glutax 75gx softgel
💯 Original
💯 imported Italy
💯 Berkesan
.

Stock hari-hari keluar tau. Taknak cuba ke? 😜
.

Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless ✨
.

Ada sesiapa nak grab dengan Glutax Whitening Soap atau Cindeltox White Cream? Whatsapp Dila 📲 +60177626208
.

#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxsoftgel #glutaxcapsule #glutax75gxmurah #glutax75gxpill #glutax75gs #glutaxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glutax75gxcapsule #glutax75 #glutax75g #glutax75gsmurah #glutaxcapsule #glutax70000gmsoftgel #glutax3600000ga #glutax7000000gm #glutax1800000gs #laroscorbinepalladiumeufpn #placentalucchinistemcell #noventainjection #miraclewhite #glutax2000gsadvanced

NAK PUTIH TAPI TAKUT NAK AMBIL WHITENING INJECTION?
.

NAK PUTIH GEBU GEBAS ❓
NAK FLAWLESS & GLOWING SKIN ❓
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA SEBENAR❓
.

Wajib try Glutax 75gx versi SOFTGEL !!
Now dah mudah tak perlu nak ambil drip dah kalau nak cantik flawless. Tak perlu cari masa free nak pergi drip every week. Cukup 1 biji sehari dah boleh dapat skin serupa awek Korea tau.. hihi
Yang dah biasa ambil injection mesti tahu kan effect dia macam mana. Totally amazing ! 👍
.

Glutax 75gx softgel
💯 Original
💯 imported Italy
💯 Berkesan
.

Stock hari-hari keluar tau. Taknak cuba ke? 😜
.

Order sekarang sementara harga masih murah. Market price RM200++ sebotol. Yang best 1 botol ni boleh cukup 2 bulan sebab dalam dia ada 60 biji. 1 hari 1 biji pun dah cukup untuk buat skin uols halus flawless ✨
.

Ada sesiapa nak grab dengan Glutax Whitening Soap atau Cindeltox White Cream? Whatsapp Dila 📲 +60177626208
.

#glutax75gx #glutax75gxdcrp #glutax75gxsoftgel #glutaxcapsule #glutax75gxmurah #glutax75gxpill #glutax75gs #glutaxsoftgel #glutax75gxdcrp750000 #glutax75gxcapsule #glutax75 #glutax75g #glutax75gsmurah #glutaxcapsule #glutax70000gmsoftgel #glutax3600000ga #glutax7000000gm #glutax1800000gs #laroscorbinepalladiumeufpn #placentalucchinistemcell #noventainjection #miraclewhite #glutax2000gsadvanced
9 0 11 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#nanguang
#glutax2000gs
#glutax75gx
#orientalplatinum
#glutax70000gm
#lipolab
#glutax180000gr
#cindella
#cindella1200mg
#japanplatinum
#japanplatinumwhitening
#japanplatinumgreen
#japanamcslimming
#nanguang
#nangkuangtaiwan
#miraclewhite
#nangkuang
#nangkuanginjection 
#placentastemcell
#placentalucchini
#nangkuang
#japanplatinummalaysia
#japanplatinummurah
#japanplatinumoriginal
#glutax1800000gs
#mixingwhite
#mixingwhitebluedot
#complexion6
#placentex
#placentexmalaysia
#aquaskinveniscy
#bioswissstemcell
6 0 11 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

#lcarnitine5g INJECTION KURUS YG TAK PERLU TINGGAL NASI!
.
Awak suka makan nasi?
Jenis tak boleh tinggal nasi walau sehari?
.
Kalau awak plan nak kurus tanpa berlapar, Lcarnitine + CLA 15g sesuai utk anda !
TAPI MAKE SURE JAGA PEMAKANAN
IKUT PORTION YG BETUL. mmg bagus untuk anda yg nak kempiskan perut, kecilkan lengan, turunkan berat badan and nak bagi body fit. This is the best solution 👍
.
🔹 Antara L-Carn yang paling kuat untuk cutting
🔹 Cucuk di bahagian berlemak utk menghapuskannya
🔹 Kesan yang pantas menghilangkan lemak tepu
🔹 Sesuai digunakan lelaki atau perempuan
🔹 Sesuai untuk competition
.
#lcarnitine5g suntikan pelangsing dgn kandungan utama Carnitine dos tinggi yg sangat bagus dan berkesan untuk melangsingkan tubuh, membakar lemak, menurunkan berat badan dan menjaga bentuk tubuh ideal
.
Siapa nak beli, tapi tak tahu sesuai produk ya mana, detail lanjut boleh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bio okay 😉
.
.
💕 Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕 List clinic/dripper akan diberi selepas pembelian. Boleh check dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak
💕 100% Money Back Guarantee kalau barang tak original
.
📲 Whatsapp +60177626208
.

#lcarnitine #sayajual #lcarnitine5g #weightlose #kurussebelumkahwin #letscantik #turunkankolestrol #pilkurus #slimminginjection #kurussegera #vlinesol #badanlangsing #kurussebelumraya #lcarnitineph #vshapeface #kurusdalam7hari #lcarnitine2g #tehkurus #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #lipolab #promosiraya #suntikkurus #produkkurusterbaik #mesolipodic360 #tipskuruscepat #instantresults #bengkungviral #bodydream

#lcarnitine5g INJECTION KURUS YG TAK PERLU TINGGAL NASI!
.
Awak suka makan nasi?
Jenis tak boleh tinggal nasi walau sehari?
.
Kalau awak plan nak kurus tanpa berlapar, Lcarnitine + CLA 15g sesuai utk anda !
TAPI MAKE SURE JAGA PEMAKANAN
IKUT PORTION YG BETUL. mmg bagus untuk anda yg nak kempiskan perut, kecilkan lengan, turunkan berat badan and nak bagi body fit. This is the best solution 👍
.
🔹 Antara L-Carn yang paling kuat untuk cutting
🔹 Cucuk di bahagian berlemak utk menghapuskannya
🔹 Kesan yang pantas menghilangkan lemak tepu
🔹 Sesuai digunakan lelaki atau perempuan
🔹 Sesuai untuk competition
.
#lcarnitine5g suntikan pelangsing dgn kandungan utama Carnitine dos tinggi yg sangat bagus dan berkesan untuk melangsingkan tubuh, membakar lemak, menurunkan berat badan dan menjaga bentuk tubuh ideal
.
Siapa nak beli, tapi tak tahu sesuai produk ya mana, detail lanjut boleh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bio okay 😉
.
.
💕 Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕 List clinic/dripper akan diberi selepas pembelian. Boleh check dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak
💕 100% Money Back Guarantee kalau barang tak original
.
📲 Whatsapp +60177626208
.

#lcarnitine #sayajual #lcarnitine5g #weightlose #kurussebelumkahwin #letscantik #turunkankolestrol #pilkurus #slimminginjection #kurussegera #vlinesol #badanlangsing #kurussebelumraya #lcarnitineph #vshapeface #kurusdalam7hari #lcarnitine2g #tehkurus #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #lipolab #promosiraya #suntikkurus #produkkurusterbaik #mesolipodic360 #tipskuruscepat #instantresults #bengkungviral #bodydream
6 0 11 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Cindeltox White Cream Ready Stock 😍
.
This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
.
Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
.

CINDELTOX WHITE CREAM
.
Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
.

Sebarang order /pertanyaan :
Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
.

#cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream

Cindeltox White Cream Ready Stock 😍
.
This Cindeltox effect dia macam botox ya, your skin akan rasa firm je at the same time buatkan your skin moist naturally from within. Lepas sapu terus putih glowing✨ Instant result tau! .
Walaupun ni whitening cream, tapi tekstur dia bukan jenis melekit berminyak macam cream lain tu tau. Tekstur #cindeltoxwhitecream macam cecair gitu tapi bila apply mmg senang absorb.. takkan bercapuk walau colour apa pun skin tone you. boleh je nak guna siang and malam as treatment add dalam your skincare routine. Nak jadikan as makeup base pun okay.. ada juga yang pakai ni terus taknak pakai foundation pun ada 🙊
.
Best sangat kan? Haha apa apa pun you can try first and im sure you akan repeat order nanti hihi. Try first baru judge okayyy. No liess
.

CINDELTOX WHITE CREAM
.
Product made in Korea This white cream from Korea acts like a moisturizer, make up base and even a lazy cream with make up effects but without any SPF and added bonus providing and leaving our skin looking fair, radiant, dewy, moisturized, firm and young Can be used in the morning and night time in our daily skin care régime. The more daily we used, the more benefits our skin will gain. Our skin will grow fairer and finer as days goes by. It's a wonderful whitening cream that is mild and suitable for all skin types. It contains high gluthione content to ensure effective whitening results. It's non oily, non sticky and well moisturized formula is definitely a must have product!
.

Sebarang order /pertanyaan :
Whatsapp 📲 017-7626208 atau boleh click link dekat my Bio
.

#cindeltoxkorea #cindeltox #cindeltoxmalaysia #cindeltoxwhitecream #cindeltoxmurah #demicawhiteninglotion #cindeltoxoriginal #muteh #futehfu #cindellawhitetox #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sprayputih #spraysusumuteh #whiteninglotion #bvrcollagen #whiteningspray #kdollywhiteningspray #losyenputihkekal #sunscreenv7 #mexwawhiteningspray #maycreate #putihsegera #eid2019 #krimmuka #sunblockjafra #sunscreencream #moisturizer #putihkorea #daycream
9 0 11 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

TESTIMONI MELETOP #COMPLEXION6 😍
.
Complexion 6 ni VVIP and celebrity choice.. and paling penting C6 ni bukan sahaja untuk cantik tapi also for health sebab dia lancarkan flow darah, detoxification, buang radical bebas dalam badan. Lepas guna c6 baru guna injection lain, kesan lagi power! sebab body lagi mudah serap bila badan bersih dari toksin.. so far customer cakap skin soft, parut hilang, body firm and cerah tauu 😍
.
Chinese ramai guna ni sbb dia more healthy....dan diorang nak ubah kulit dari putih kuning to putih pinkish 🌸
.
Setiap ampoules ada no FDA which is sangat penting dan menunjukkan #complexion6 6 adalah selamat since FDA approved, FDA ni 3 kali ganda lebih teliti berbanding organisasi lain.. sebab tu once product tu FDA approved nak masuk negara mana-mana senang je.. In Sha Allah selamat 😘 selalu company yang dapat approval FDA bukan calang-calang.. ada alamat ape semua.. anything, complain, and etc boleh direct terus ke HQ
.
.
✅ FREE GUIDANCE
✅ "FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE
.
.
📱Whatsapp 0177626208
.

#complexion
#complexion6plus
#complexion6original
#complexion6malaysia

TESTIMONI MELETOP #COMPLEXION6 😍
.
Complexion 6 ni VVIP and celebrity choice.. and paling penting C6 ni bukan sahaja untuk cantik tapi also for health sebab dia lancarkan flow darah, detoxification, buang radical bebas dalam badan. Lepas guna c6 baru guna injection lain, kesan lagi power! sebab body lagi mudah serap bila badan bersih dari toksin.. so far customer cakap skin soft, parut hilang, body firm and cerah tauu 😍
.
Chinese ramai guna ni sbb dia more healthy....dan diorang nak ubah kulit dari putih kuning to putih pinkish 🌸
.
Setiap ampoules ada no FDA which is sangat penting dan menunjukkan #complexion6 6 adalah selamat since FDA approved, FDA ni 3 kali ganda lebih teliti berbanding organisasi lain.. sebab tu once product tu FDA approved nak masuk negara mana-mana senang je.. In Sha Allah selamat 😘 selalu company yang dapat approval FDA bukan calang-calang.. ada alamat ape semua.. anything, complain, and etc boleh direct terus ke HQ
.
.
✅ FREE GUIDANCE
✅ "FOLLOW-UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ ORIGINAL AS SHOWN EVERY POSTED PICTURE
.
.
📱Whatsapp 0177626208
.

#complexion
#complexion6plus
#complexion6original
#complexion6malaysia
4 0 11 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

THE BEST STEMCELL SALMON DNA

Untuk u'olls yang nak skin flawless licin bak telur baru dikupas memang helok guna this product . Semua masalah kulit wajah boleh settle! very powerfull & recommended 👍

Antara manfaat Placentex :
🔹 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
🔹 Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
🔹 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat tersalah guna skincare.
🔹 Anti penuaan, merangsang collagen dan menegangkan kulit
🔹 Meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
💉 Penyembuhan parut jerawat biasa dan berlekuk
💉 Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik hitam kerana peningkatan usia
💉 Perubahan untuk kulit yang kusam, gelap, kering, kasar, kedutan dan berminyak
.

So guys what u waiting for, lets get skin yg cntik together, apa apa blh whatsap i terus tau.. +60177626208
.
.

SPECIALITIES :
.
✅ Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
✅ List clinic/qualified runner dripper akan diberi selepas pembelian. Boleh check dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak
✅ 100% money back guarantee if not original
✅ Safe and secure packaging
✅ Free postage semenanjung Malaysia

Sebarang pertanyaan
Whatsapp 📱+60177626208
.

#placentex  #placentexmalaysia  #salmondna #facejab   #placentexoriginal

THE BEST STEMCELL SALMON DNA

Untuk u'olls yang nak skin flawless licin bak telur baru dikupas memang helok guna this product . Semua masalah kulit wajah boleh settle! very powerfull & recommended 👍

Antara manfaat Placentex :
🔹 Pembaikan tisu. penyembuhan luka, ulser serta rawatan untuk kulit sunburn (sangat berkesan)
🔹 Perawatan kerosakan kulit akut dan kronik
🔹 Pembaharuan kulit dan tisu. Meningkatkan kadar baik pulih kerosakkan kulit akibat tersalah guna skincare.
🔹 Anti penuaan, merangsang collagen dan menegangkan kulit
🔹 Meningkatkan rawatan pada pigmentasi dan pemutihan kulit secara keseluruhan.
.
Placentex adalah paling sesuai untuk:
💉 Penyembuhan parut jerawat biasa dan berlekuk
💉 Penyingkiran warna - pigmentasi, bintik hitam kerana peningkatan usia
💉 Perubahan untuk kulit yang kusam, gelap, kering, kasar, kedutan dan berminyak
.

So guys what u waiting for, lets get skin yg cntik together, apa apa blh whatsap i terus tau.. +60177626208
.
.

SPECIALITIES :
.
✅ Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
✅ List clinic/qualified runner dripper akan diberi selepas pembelian. Boleh check dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak
✅ 100% money back guarantee if not original
✅ Safe and secure packaging
✅ Free postage semenanjung Malaysia

Sebarang pertanyaan
Whatsapp 📱+60177626208
.

#placentex #placentexmalaysia #salmondna #facejab  #placentexoriginal
4 0 11 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Produk yg tengah IN dan HOT sekarang ni !!! 🔥 meh order lekaihhh ...!
.

Kenapa mesti memilih LEUER GLOW ❓
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Instant results!
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink (tak over mcm brand lain)
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone

LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !

Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau. yes! mmg tak sama langsung dari segi texture dgn hasilnya.. #leuerglowkit mmg best uolss kena try sendiri tau. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .

WHATSAPP 📲 +60177626208
WHATSAPP 📲 +60177626208
WHATSAPP 📲 +60177626208
.

#leuerglowinternational #leuerglowkl #leuerglowmalaysia #leuerglowsulambedak #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #leuerglowsabah #leuerglowsulamblusher #leuerglowselangor #sulambedakbangi #sulambedakkelantan #sulambedakkajang #sulambedaksarawak #alatsulambedak #sulamblusherjb #sulamblushermurah #bbglowkorea #bbglowsingapore #sulambedaksingapore #koreanbbglow #mesobbglow #singapore #treatmentbbglow #bbglowtraining #bbblusher #bbfoundation #sulamkorea

Produk yg tengah IN dan HOT sekarang ni !!! 🔥 meh order lekaihhh ...!
.

Kenapa mesti memilih LEUER GLOW ❓
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Instant results!
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink (tak over mcm brand lain)
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone

LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !

Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau. yes! mmg tak sama langsung dari segi texture dgn hasilnya.. #leuerglowkit mmg best uolss kena try sendiri tau. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .

WHATSAPP 📲 +60177626208
WHATSAPP 📲 +60177626208
WHATSAPP 📲 +60177626208
.

#leuerglowinternational #leuerglowkl #leuerglowmalaysia #leuerglowsulambedak #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #leuerglowsabah #leuerglowsulamblusher #leuerglowselangor #sulambedakbangi #sulambedakkelantan #sulambedakkajang #sulambedaksarawak #alatsulambedak #sulamblusherjb #sulamblushermurah #bbglowkorea #bbglowsingapore #sulambedaksingapore #koreanbbglow #mesobbglow #singapore #treatmentbbglow #bbglowtraining #bbblusher #bbfoundation #sulamkorea
5 0 9 October, 2019
8 0 9 October, 2019
3 0 9 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Thank you 💕
.
Whatsapp us to order now 🤗 wholesales and retail available. Whatsapp us for fast reply/click link in bio
.
We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty , we also supply for slimming injection.
.
📍 We are first supplier , which is direct warehouse.
📍 Dripper list provided (Malaysia)
📍 Whatsapp +60177626208
.

#complexion6
#mixingwhite
#soulcrystal
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#glutax2000000gx
#treninjection
#servisdrip 
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#whiteninginjection
#Skinwhitening
#evgenis
#placentalucchini
#cindellapremium
#premiumcindella1200mg

Thank you 💕
.
Whatsapp us to order now 🤗 wholesales and retail available. Whatsapp us for fast reply/click link in bio
.
We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty , we also supply for slimming injection.
.
📍 We are first supplier , which is direct warehouse.
📍 Dripper list provided (Malaysia)
📍 Whatsapp +60177626208
.

#complexion6
#mixingwhite
#soulcrystal
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#glutax2000000gx
#treninjection
#servisdrip 
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#whiteninginjection
#Skinwhitening
#evgenis
#placentalucchini
#cindellapremium
#premiumcindella1200mg
4 0 9 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

😍 Highly recommended!

Sesuai utk mereka yg ada masalah jerawat pasir atau jerawat yg serious, jeragat, open pores, parut , muka kering atau berminyak, kedutan akibat peningkatan usia dan kulit muka kusam.. Okay #placentastemcell ni boleh inject direct muka utk skin yg problem sgt tuh . Nak inject mcm biasa kat iv / im pun boleh . Kesannya ??? skin korang makin cerah flawless, glowing & nampak muda dari usia sebenar ✨
.

Kebaikan Placenta Lucchini - Life Cell Therapy
.
✅Mencerahkan dan menggebukan kulit
✅Menegangkan sekaligus menganjalkan kulit
✅Memperbaiki kulit rosak
✅Mengatasi masalah jerawat, kedutan, jeragat, tona tidak sekata, kusam dan macam2 lagi
✅Memudarkan parut, jeragat dan bintik hitam
✅Mengurangkan risiko kanser
✅Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen dalam badan
✅Menghasilkan kulit yg lebih gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya
.

Extra fungsi #placentalucchinistemcell untuk wanita:
💗 Menegangkan payudara
💗 Membantu mengetatkan miss V
.

Nak beli sekotak boleh
Nak beli loose pun boleh
.
☑ NURSE LIST PROVIDED
☑ FREE CONSULTATION
☑ FREE POSTAGE
.

Nak order boleh terus Whatsapp Dila +60177626208 .. If malas save number korang click je link Whatsapp dekat profile tau 😉
.

#placentastemcell #placentalucchinistemcell #placenta #placentalucchini #placentalucchinisheep #stemcelltherapy #stemcelltransplant #cellmon #stemcells #placentex #stemcell #bioswissstemcell #stemcelltreatment #evgenisstemcell #stemcellplacenta #stemcellinjection #lucchiniplacenta #humanplacenta #placentahuman #stemcellgrowthfactor #lifestemcell #mesotherapy #facejab #cucukmuka #facejabplacenta #placentalucchinioriginal #placentastemcelloriginal #prpinjection #sulambedak #hyaron

😍 Highly recommended!

Sesuai utk mereka yg ada masalah jerawat pasir atau jerawat yg serious, jeragat, open pores, parut , muka kering atau berminyak, kedutan akibat peningkatan usia dan kulit muka kusam.. Okay #placentastemcell ni boleh inject direct muka utk skin yg problem sgt tuh . Nak inject mcm biasa kat iv / im pun boleh . Kesannya ??? skin korang makin cerah flawless, glowing & nampak muda dari usia sebenar ✨
.

Kebaikan Placenta Lucchini - Life Cell Therapy
.
✅Mencerahkan dan menggebukan kulit
✅Menegangkan sekaligus menganjalkan kulit
✅Memperbaiki kulit rosak
✅Mengatasi masalah jerawat, kedutan, jeragat, tona tidak sekata, kusam dan macam2 lagi
✅Memudarkan parut, jeragat dan bintik hitam
✅Mengurangkan risiko kanser
✅Membantu meningkatkan daya penyerapan kolagen dalam badan
✅Menghasilkan kulit yg lebih gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya
.

Extra fungsi #placentalucchinistemcell untuk wanita:
💗 Menegangkan payudara
💗 Membantu mengetatkan miss V
.

Nak beli sekotak boleh
Nak beli loose pun boleh
.
☑ NURSE LIST PROVIDED
☑ FREE CONSULTATION
☑ FREE POSTAGE
.

Nak order boleh terus Whatsapp Dila +60177626208 .. If malas save number korang click je link Whatsapp dekat profile tau 😉
.

#placentastemcell #placentalucchinistemcell #placenta #placentalucchini #placentalucchinisheep #stemcelltherapy #stemcelltransplant #cellmon #stemcells #placentex #stemcell #bioswissstemcell #stemcelltreatment #evgenisstemcell #stemcellplacenta #stemcellinjection #lucchiniplacenta #humanplacenta #placentahuman #stemcellgrowthfactor #lifestemcell #mesotherapy #facejab #cucukmuka #facejabplacenta #placentalucchinioriginal #placentastemcelloriginal #prpinjection #sulambedak #hyaron
6 0 9 October, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Thank you 💕
.
Whatsapp us to order now 🤗 wholesales and retail available. Whatsapp us for fast reply/click link in bio
.
We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty , we also supply for slimming injection.
.
📍 We are first supplier , which is direct warehouse.
📍 Dripper list provided (Malaysia)
📍 Whatsapp +60177626208
.

#complexion6
#mixingwhite
#soulcrystal
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#glutax2000000gx
#treninjection
#servisdrip 
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#whiteninginjection
#Skinwhitening
#evgenis
#placentalucchini
#cindellapremium
#premiumcindella1200mg

Thank you 💕
.
Whatsapp us to order now 🤗 wholesales and retail available. Whatsapp us for fast reply/click link in bio
.
We supply various types of injections/beauty pills and supplements. Instead of skin beauty , we also supply for slimming injection.
.
📍 We are first supplier , which is direct warehouse.
📍 Dripper list provided (Malaysia)
📍 Whatsapp +60177626208
.

#complexion6
#mixingwhite
#soulcrystal
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#whitejadeaid
#cindella1200mg
#lipolab
#placentastemcell
#bioswissstemcell
#japanplatinummurah
#placentalucchinisheep
#japanplatinumgreen
#koreanwhiteadvanced
#miraclewhiteinjection 
#cindellaoriginal 
#nanguang 
#glutax2000000gx
#treninjection
#servisdrip 
#tren500mg 
#nangkuang 
#glutax180000gr
#whiteninginjection
#Skinwhitening
#evgenis
#placentalucchini
#cindellapremium
#premiumcindella1200mg
5 0 9 October, 2019