• LUBUK JAM PALING MURAHπŸ”₯πŸ”₯ ( @jebat_co ) Instagram Profile

    @jebat_co

    14 August, 2019
  • Aduhh sakit bossku 😭😭 . Hati hati korang yg tolong tumbangkan lembu tu 😊😊 . . #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #kakilangga #lc135 #ysukufamilia #matmoto #ysukulovers #ex5familia

    Aduhh sakit bossku 😭😭
    .
    Hati hati korang yg tolong tumbangkan lembu tu 😊😊
    . .
    #125zrfamilia #jenterafly #kapcaijahat #kamixramai #supermanjalanan #rxz #ex5 #budakmotor #ysuku #kakilangga #lc135 #ysukufamilia #matmoto #ysukulovers #ex5familia

  • 1,694 23
  • Save Video Other Pictures
@mohd_hudson Instagram Profile 14 August, 2019

Ini lah dia game baru kita rise of kindoms

@n.aufal9 Instagram Profile 14 August, 2019

dgr cite lembu tu kena sembelih paduΒ² lps tendang pakcik tu

@_pak.man Instagram Profile 14 August, 2019

Kena tendang kat bahagian jantung tuhh😒😒

@huzzax_ Instagram Profile 14 August, 2019

Lembu tu dh kene makan dh skg

@nbhxrhm_ Instagram Profile 14 August, 2019

Allahu.. Ape jadi kat pakcik tu.. Hmm

@asri.mohdsofian Instagram Profile 14 August, 2019

Bila xda skill mcm ni lah jd.. Kalau nk ikat kaki belakang jgn ddk tepi kaki belakang kalau bole ddk belah kaki depan baru tak kne flying kick. Lembu xkn tendang guna kaki depan

@izun98 Instagram Profile 14 August, 2019

Sapa tau keadaan pakcik tu

More jebat_co posts