KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM 💅💄
.
Set radiant 4⃣ ada 4 mekanisma untuk kecantikan :
.
♥ESP @ Protein
🔻memberi keperluan asid amino
🔻membantu pertumbuhan sel yang sihat.
🔻 Membaiki tisu yang rosak dan bina sel yang baru.
.
♥Collagen
🔻 menegangkan elastisiti kulit dan memelihara kulit dari kedut.
🔻mengurangkan parut dan kedutan.
.
♥Vitamin C
🔻Mengurangkan risiko kulit kering dan kusam.
🔻 membina collagen dalam kulit
🔻 membantu penyembuhan luka
🔻memerangi radikel bebas.
.
♥GLA complex
🔻asid lemak omega 6 membantu memelihara kelembapan kulit.
🔻mengurangkan radang kulit
🔻kulit lebih glowing dan bersinar.
.
Nak cuba?
Whatsapp Umi Nazrah👇
019-4320059

KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM 💅💄
.
Set radiant 4⃣ ada 4 mekanisma untuk kecantikan :
.
♥ESP @ Protein
🔻memberi keperluan asid amino
🔻membantu pertumbuhan sel yang sihat.
🔻 Membaiki tisu yang rosak dan bina sel yang baru.
.
♥Collagen
🔻 menegangkan elastisiti kulit dan memelihara kulit dari kedut.
🔻mengurangkan parut dan kedutan.
.
♥Vitamin C
🔻Mengurangkan risiko kulit kering dan kusam.
🔻 membina collagen dalam kulit
🔻 membantu penyembuhan luka
🔻memerangi radikel bebas.
.
♥GLA complex
🔻asid lemak omega 6 membantu memelihara kelembapan kulit.
🔻mengurangkan radang kulit
🔻kulit lebih glowing dan bersinar.
.
Nak cuba?
Whatsapp Umi Nazrah👇
019-4320059

121 1

More uminazrah.co posts

@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
102 0 11 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
102 0 11 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

"Orang 'arif adalah orang yang memandang aib-aib dirinya.
.
Sedangkan orang lalai adalah orang yang menyoroti (mengintai) aib-aib orang lain.
.
Banyaklah diam maka kamu akan selamat. Orang yang banyak bicara akan banyak menyesal."
.
— Kalam Sufi .
@tarbiah

"Orang 'arif adalah orang yang memandang aib-aib dirinya.
.
Sedangkan orang lalai adalah orang yang menyoroti (mengintai) aib-aib orang lain.
.
Banyaklah diam maka kamu akan selamat. Orang yang banyak bicara akan banyak menyesal."
.
— Kalam Sufi .
@tarbiah
102 0 11 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
104 0 11 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

VITAMIN C
The best vitamin dan supplemen untuk kulit ❤️
.
KEBAIKAN VITA-C
✓ Mencerahkan dan melembutkan kulit
✓ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✓ Mengatasi masalah sunburn
✓ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✓ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
✓ Menguatkan imunisasi tubuh badan
✓ Mengatasi masalah jerawat
✓ Melindungi sel daripada kerosakkan disebabkan persekitaran & radikal bebas
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
102 0 11 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞
.
“Yang diperlukan ummat Islam saat ini adalah pemurnian hati, pemurnian lisan dan pemurnian tangan.”
.
-Al-Allamah Syeikh Abdullah Bin Bayyah
.
@tarbiah

۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞
.
“Yang diperlukan ummat Islam saat ini adalah pemurnian hati, pemurnian lisan dan pemurnian tangan.”
.
-Al-Allamah Syeikh Abdullah Bin Bayyah
.
@tarbiah
105 0 11 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
179 0 4 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
166 0 4 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

"Anugerah apa yang paling berharga dalam kehidupan kat dunia ni?"
.
Diampunkan segala dosa sebelum dijemput kembali kepada Pencipta kita.
.
- 26|08|2019
@DakwahSentapOfficial

"Anugerah apa yang paling berharga dalam kehidupan kat dunia ni?"
.
Diampunkan segala dosa sebelum dijemput kembali kepada Pencipta kita.
.
- 26|08|2019
@DakwahSentapOfficial
160 0 4 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
160 0 4 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

Set kecantikan kulit Shaklee
.
Sesuai untuk yang ada masalah jerawat, resdung, alahan kulit, tona tak sekata dan jugak untuk cerahkan kulit ✌✌
.
🍞ESP⤵
Adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ia mempunyai kandungan protein yg tinggi,protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan
.
🍊VITAMIN C⤵
Juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan,tahan sehingga 6 bulan penggunaan. Ia membantu kulit mendapatkan tona sekata dan pengambilan secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing
.
Nak ke nak?
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
159 0 4 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Allah menciptakan kesedihan bukan untuk melemahkan kita, melainkan Dia memberi kekuatan untuk bersabar.
.
Supaya kita dapat menyeru nama-Nya dengan lebih merdu dari hari-hari lain.
.
@DakwahSentapOfficial

Allah menciptakan kesedihan bukan untuk melemahkan kita, melainkan Dia memberi kekuatan untuk bersabar.
.
Supaya kita dapat menyeru nama-Nya dengan lebih merdu dari hari-hari lain.
.
@DakwahSentapOfficial
160 0 4 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
.
Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani.
.
Membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
.
BAHAN-BAHAN UTAMA:
🔸SPF 50
🔸Vital Repair Complex
🔸Muscadine Grape Extract
.
REVIEW SELEPAS PENGGUNAAN:
SUPER LOVE this moisturizer!! Super loveee! Rasa nak menangis sebab suka sangat hahaha.
.
Untuk korang yang suka MEKAP, really recommend pakai moisturizer ni sebagai base. Melembapkan dan ada SPF 50
.
Ada glowing effect, yang mana bila kita pakai tu kulit akan jadi glowing gilaaaa and mekap akan nampak cantik sangat-sangat!
.
Untuk info YOUTH SKINCARE, boleh terus whatsapp.
.
Umi Nazrah
Shaklee ID: 869539
📲 Whatsapp 019-4320059

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
.
Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani.
.
Membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
.
BAHAN-BAHAN UTAMA:
🔸SPF 50
🔸Vital Repair Complex
🔸Muscadine Grape Extract
.
REVIEW SELEPAS PENGGUNAAN:
SUPER LOVE this moisturizer!! Super loveee! Rasa nak menangis sebab suka sangat hahaha.
.
Untuk korang yang suka MEKAP, really recommend pakai moisturizer ni sebagai base. Melembapkan dan ada SPF 50
.
Ada glowing effect, yang mana bila kita pakai tu kulit akan jadi glowing gilaaaa and mekap akan nampak cantik sangat-sangat!
.
Untuk info YOUTH SKINCARE, boleh terus whatsapp.
.
Umi Nazrah
Shaklee ID: 869539
📲 Whatsapp 019-4320059
73 0 1 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
.
Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani.
.
Membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
.
BAHAN-BAHAN UTAMA:
🔸SPF 50
🔸Vital Repair Complex
🔸Muscadine Grape Extract
.
REVIEW SELEPAS PENGGUNAAN:
SUPER LOVE this moisturizer!! Super loveee! Rasa nak menangis sebab suka sangat hahaha.
.
Untuk korang yang suka MEKAP, really recommend pakai moisturizer ni sebagai base. Melembapkan dan ada SPF 50
.
Ada glowing effect, yang mana bila kita pakai tu kulit akan jadi glowing gilaaaa and mekap akan nampak cantik sangat-sangat!
.
Untuk info YOUTH SKINCARE, boleh terus whatsapp.
.
Umi Nazrah
Shaklee ID: 869539
📲 Whatsapp 019-4320059

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
.
Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani.
.
Membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
.
BAHAN-BAHAN UTAMA:
🔸SPF 50
🔸Vital Repair Complex
🔸Muscadine Grape Extract
.
REVIEW SELEPAS PENGGUNAAN:
SUPER LOVE this moisturizer!! Super loveee! Rasa nak menangis sebab suka sangat hahaha.
.
Untuk korang yang suka MEKAP, really recommend pakai moisturizer ni sebagai base. Melembapkan dan ada SPF 50
.
Ada glowing effect, yang mana bila kita pakai tu kulit akan jadi glowing gilaaaa and mekap akan nampak cantik sangat-sangat!
.
Untuk info YOUTH SKINCARE, boleh terus whatsapp.
.
Umi Nazrah
Shaklee ID: 869539
📲 Whatsapp 019-4320059
58 0 1 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Hawa nafsu itu bagaikan anak kecil, bila kau manjakan maka sampai besar dia akan terus senang menyusu dan bila kau hentikan maka akan berhenti.
.
Imam Al-Busiri ‎رحمه الله تعالى
.
@DakwahSentapOfficial

Hawa nafsu itu bagaikan anak kecil, bila kau manjakan maka sampai besar dia akan terus senang menyusu dan bila kau hentikan maka akan berhenti.
.
Imam Al-Busiri ‎رحمه الله تعالى
.
@DakwahSentapOfficial
54 0 1 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Pencuci muka ada fungsi skrub halus sekali.
.
biasa kan kita skrub muka dengan tujuan nak buang sel-sel mati semua tu.
.
tapi apa benda yang patut kita buat selepas skrub?
.
Antara perkara wajib buat selepas skrub muka.
.
1. mesti apply moisturizer.
jangan biar kosong je macam tu, kang kering kulit kita.
2. jangan lupa pakai krim spf. nak lindung kulit dari matahari.
3. jangan pakai lagi skrub lain selepas itu. kadang tu dia rasa tak cukup satu skrub, lepas skrub nak tambah pulak dengan skrub yang lain. jangannnnn!
.
itu je tips ringkas.
.
dengan Youth Skincare kita dah jimat banyak step.
.
sebab pencuci ada fungsi skrub.
pelembab muka dah ada sekali dengan spf.
.
pilih yang terbaik untuk wajah.
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

Pencuci muka ada fungsi skrub halus sekali.
.
biasa kan kita skrub muka dengan tujuan nak buang sel-sel mati semua tu.
.
tapi apa benda yang patut kita buat selepas skrub?
.
Antara perkara wajib buat selepas skrub muka.
.
1. mesti apply moisturizer.
jangan biar kosong je macam tu, kang kering kulit kita.
2. jangan lupa pakai krim spf. nak lindung kulit dari matahari.
3. jangan pakai lagi skrub lain selepas itu. kadang tu dia rasa tak cukup satu skrub, lepas skrub nak tambah pulak dengan skrub yang lain. jangannnnn!
.
itu je tips ringkas.
.
dengan Youth Skincare kita dah jimat banyak step.
.
sebab pencuci ada fungsi skrub.
pelembab muka dah ada sekali dengan spf.
.
pilih yang terbaik untuk wajah.
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
61 0 1 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
.
Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani.
.
Membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
.
BAHAN-BAHAN UTAMA:
🔸SPF 50
🔸Vital Repair Complex
🔸Muscadine Grape Extract
.
REVIEW SELEPAS PENGGUNAAN:
SUPER LOVE this moisturizer!! Super loveee! Rasa nak menangis sebab suka sangat hahaha.
.
Untuk korang yang suka MEKAP, really recommend pakai moisturizer ni sebagai base. Melembapkan dan ada SPF 50
.
Ada glowing effect, yang mana bila kita pakai tu kulit akan jadi glowing gilaaaa and mekap akan nampak cantik sangat-sangat!
.
Untuk info YOUTH SKINCARE, boleh terus whatsapp.
.
Umi Nazrah
Shaklee ID: 869539
📲 Whatsapp 019-4320059

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF 50
.
Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani.
.
Membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50.
.
BAHAN-BAHAN UTAMA:
🔸SPF 50
🔸Vital Repair Complex
🔸Muscadine Grape Extract
.
REVIEW SELEPAS PENGGUNAAN:
SUPER LOVE this moisturizer!! Super loveee! Rasa nak menangis sebab suka sangat hahaha.
.
Untuk korang yang suka MEKAP, really recommend pakai moisturizer ni sebagai base. Melembapkan dan ada SPF 50
.
Ada glowing effect, yang mana bila kita pakai tu kulit akan jadi glowing gilaaaa and mekap akan nampak cantik sangat-sangat!
.
Untuk info YOUTH SKINCARE, boleh terus whatsapp.
.
Umi Nazrah
Shaklee ID: 869539
📲 Whatsapp 019-4320059
53 0 1 September, 2019
@uminazrah.co Profile picture

@uminazrah.co

Sesungguhnya seorang mukmin itu akan selalu senantiasa menutupi aib orang lain dan menasihatinya.
.
Sedangkan seorang munafik dan pendosa selalu senantiasa akan membuka aib orang lain serta mencelanya.
.
Imam Fudhail Bin ‘Iyadh Rahimahullah
.
@DakwahSentapOfficial

Sesungguhnya seorang mukmin itu akan selalu senantiasa menutupi aib orang lain dan menasihatinya.
.
Sedangkan seorang munafik dan pendosa selalu senantiasa akan membuka aib orang lain serta mencelanya.
.
Imam Fudhail Bin ‘Iyadh Rahimahullah
.
@DakwahSentapOfficial
57 0 1 September, 2019