Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2

Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2

13 3
@kpop_detox Instagram Profile 15 August, 2019

it looks like happy family gathering 😍😍👍👍

You might interested in

1,242 32
29,676 287
23,249 334
10,912 255