SATU KEKASIH CUKUP KE❓❓
.
Kalau lipmatte KEKASIH EDISI CEKELAT ni confirm tak cukup satu ok‼️Korang wajib grab dua2 COMBO tau sebab apa sebabnya korang akan jatuh cinta lepas try 1 lipmatte sahaja🤗
.
Lipmatte ni ada bau coklat tau korang mesti rasa macam nak makan je😂
Ada 4 warna berbeza & sesuai untuk semua skintone💕
.
Paling best korang tak perlu touch up byk kali even lepas makan atau minum & lipmatte ni tak keringkan bibir sebab ada vit E & shea butter tau💄
.
Tunggu apa lagi tu cepat2 grab combo JIWA & RAGA ni sebab bulan ni dah LAST BATCH‼️
.
#lipmattemalaysia 
#kekasihlipmatte 
#muamalaysia
#lipmatteviral 
#makeupartiskualalumpur 
#muakualalumpur 
#wangsamaju
#setapak 
#kekasih 
#themelvinscircle 
#teamkekasihmakteh
#teamlovekekasih

SATU KEKASIH CUKUP KE❓❓
.
Kalau lipmatte KEKASIH EDISI CEKELAT ni confirm tak cukup satu ok‼️Korang wajib grab dua2 COMBO tau sebab apa sebabnya korang akan jatuh cinta lepas try 1 lipmatte sahaja🤗
.
Lipmatte ni ada bau coklat tau korang mesti rasa macam nak makan je😂
Ada 4 warna berbeza & sesuai untuk semua skintone💕
.
Paling best korang tak perlu touch up byk kali even lepas makan atau minum & lipmatte ni tak keringkan bibir sebab ada vit E & shea butter tau💄
.
Tunggu apa lagi tu cepat2 grab combo JIWA & RAGA ni sebab bulan ni dah LAST BATCH‼️
.
#lipmattemalaysia
#kekasihlipmatte
#muamalaysia
#lipmatteviral
#makeupartiskualalumpur
#muakualalumpur
#wangsamaju
#setapak
#kekasih
#themelvinscircle
#teamkekasihmakteh
#teamlovekekasih

4 0

You might interested in

Happy sunshine EVERYBODY 😘
P.S-
WHO else like to channel their inner spice girl while waiting in the car for their mommy - while the mom takes AGES at the nursery picking up new pots for plants ...🤷🏼‍♀️ can you relate ?💁🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙋🏼‍♀️ #my #fancy #mommy #drags #me #out #of #bed #for #this #such #proper #stuff #likelike #plantation #sweet #but #love #her #madly #sunkissed #spice #girl #karaoke #mornings #be #like #light #positivevibes #gratitude

Happy sunshine EVERYBODY 😘
P.S- 
WHO else like to channel their inner spice girl while waiting in the car for their mommy - while the mom takes AGES at the nursery picking up new pots for plants ...🤷🏼‍♀️ can you relate ?💁🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🙋🏼‍♀️ #my #fancy #mommy #drags #me #out #of #bed #for #this #such #proper #stuff #likelike #plantation #sweet #but #love #her #madly  #sunkissed #spice #girl #karaoke #mornings #be #like #light #positivevibes #gratitude
21,191 148 10 hours ago

媽呀 也太 #帥 了吧
#Oh #My #Freaking #Handsome

媽呀 也太 #帥 了吧
#Oh#My#Freaking#Handsome
36,285 1,077 23 hours ago

Happy #me ❣️ #budapest #christmas #mood

Happy #me ❣️ #budapest #christmas #mood
280 13 20 hours ago

راهى كه من ميرم مسيرش قشنگ نيست ،ولى منظرش قشنگه 😉

راهى كه من ميرم مسيرش قشنگ نيست ،ولى منظرش قشنگه 😉
929 116 20 hours ago