Hitam hitam buat hati tak tenteram๐Ÿ–ค #135lcfamilia
#duniapermotoran #duniakapcai_ #duniaduaroda_ #135lcmalaysia #kapcai135_lc #kroni135lc๐Ÿ’จ #135lc_familia #yamaha135lc #team135lcmalaysia

240 0

More acoy46_ posts

@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

KUDA HOUSE

Berminat dengan timing kuda kuda? Dengan harga yang murah tidak menggunakan RC control hanya menggunakan barang diy sahaja berminat boleh pm/ws 01063600231 lokasi Batu pahat.PANJANGKAN ๐Ÿ™‚

Berminat dengan timing kuda kuda? Dengan harga yang murah tidak menggunakan RC control hanya menggunakan barang diy sahaja berminat boleh pm/ws 01063600231 lokasi Batu pahat.PANJANGKAN ๐Ÿ™‚
63 0 7 hours ago
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Plaza Tol Yong Peng Arah Utara

Kuda ku lari gagah berani ๐Ÿคฃ

Kuda ku lari gagah berani ๐Ÿคฃ
107 0 13 October, 2019
151 0 4 October, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

๐Ÿ’ฆ

๐Ÿ’ฆ
157 0 27 September, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Loading.

Selamat malam donia ๐ŸŒ™

Selamat malam donia ๐ŸŒ™
157 0 24 September, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Korek

Buat apa duduk dalam hujan sedangkan pelangi sedang menunggu ๐ŸŒˆ

Buat apa duduk dalam hujan sedangkan pelangi sedang menunggu ๐ŸŒˆ
140 0 8 September, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Konoha

Membesar dengan jayanya ๐Ÿ™Š

Membesar dengan jayanya ๐Ÿ™Š
200 0 3 September, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Bus Stand Jalan Omar

Makin mengembang dah ๐Ÿ˜‚

Makin mengembang dah ๐Ÿ˜‚
161 0 1 September, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Selagi diberikan peluang untuk bekerja teruskan lah bekerja jangan sampai satu tahap kau terbaring baru timetu kau terfikir baru nak bekerja ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Selagi diberikan peluang untuk bekerja teruskan lah bekerja jangan sampai satu tahap kau terbaring baru timetu kau terfikir baru nak bekerja ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
169 0 27 August, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Small small no die big big trouble people ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

Small small no die big big trouble people ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
137 0 21 August, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Port Rempit

Salam sore ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

Salam sore ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
172 0 18 August, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Institut Pendidikan Guru Kampus Tun Hussein Onn

Ambik berkat turn orang turn kita taktahu lagi bila๐Ÿ˜‚

Ambik berkat turn orang turn kita taktahu lagi bila๐Ÿ˜‚
164 0 17 August, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

ACA๐Ÿ’ฆ

ACA๐Ÿ’ฆ
172 0 12 hours ago
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Lacote malaysia ๐ŸŠ

Lacote malaysia ๐ŸŠ
149 0 8 August, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Anniversary ke berapa pun taktahu dah ๐Ÿ˜‚

Anniversary ke berapa pun taktahu dah ๐Ÿ˜‚
142 0 7 August, 2019
@acoy46_ Profile picture

@acoy46_

Muar Korek Korek

Dah boleh jadi suplier perosak manusia lepasni ๐Ÿคฃ

Dah boleh jadi suplier perosak manusia lepasni ๐Ÿคฃ
156 0 31 July, 2019
Kita tengok sejauh mana laici ni boleh go ๐Ÿ˜  #kapcai135lc #kapcailc135 #kapcailc135malaysia #135lcfamilia #laici#team135lcfamilia
157 0 30 July, 2019