AMARAN!! Untuk sesiapa yang mempunyai masalah parut dan lekuk jerawat lama sahaja.

Sila ambil perhatian!!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Kami tak pernah janji bulan dan bintang.
Kami rawat mengikut kaedah bertauliah dan nasihat pakar.
Kami tak guna laser.
Tapi insya Allah, selepas rawatan sekurang2 nya 50 peratus perubahan.
Janji istikamah. Kulit kita berbeza2.๐ŸŒธ Jom tengok antara testimonial kami
Real customer. Real testimonials. 
Promosi September 2019 ๐Ÿ˜Ž
2x sesi Dermapen untuk RM400 SAHAJA??
Gilakan terlajak murahh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau 
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda, 
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

Love you all,
Rakan anda di DR MEDISPA & WELLNESS

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor 
#drmedispaandwellness

AMARAN!! Untuk sesiapa yang mempunyai masalah parut dan lekuk jerawat lama sahaja.

Sila ambil perhatian!!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Kami tak pernah janji bulan dan bintang.
Kami rawat mengikut kaedah bertauliah dan nasihat pakar.
Kami tak guna laser.
Tapi insya Allah, selepas rawatan sekurang2 nya 50 peratus perubahan.
Janji istikamah. Kulit kita berbeza2.๐ŸŒธ Jom tengok antara testimonial kami
Real customer. Real testimonials.
Promosi September 2019 ๐Ÿ˜Ž
2x sesi Dermapen untuk RM400 SAHAJA??
Gilakan terlajak murahh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda,
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

Love you all,
Rakan anda di DR MEDISPA & WELLNESS

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor
#drmedispaandwellness

11 0

More drmedispaandwellness posts

@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

JERAWAT NAIK TIBA2๐Ÿ˜ฒ

Hai salam sayang semua. Kalau salah makan sikit pun kadang2 isu ni bangkit kan guys.. Lepastu stress la kita sebab jerawat boleh tinggal kan parut hitam๐Ÿ˜ญ

Kami nak tahu siapa ada masalah jerawat? Siapa ada masalah parut? Siapa ada masalah lekuk kawah? Siapa ada masalah kulit kusam, tona kulit tak sekata, pori besar?? Haa anda yang bekerja selalu berjumpa dengan orang tu, Self Confident dah power ke dengan muka jerawat tu๐Ÿ˜ฑ Jangan terlepas peluang untuk anda "ALAMI IMPAK PERUBAHAN". Kita kena bina keyakinan diri dan tekad untuk berubah. โค๏ธ Jom close up sikit testimoni dari kami ๐Ÿค—

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda,
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

JERAWAT NAIK TIBA2๐Ÿ˜ฒ

Hai salam sayang semua. Kalau salah makan sikit pun kadang2 isu ni bangkit kan guys.. Lepastu stress la kita sebab jerawat boleh tinggal kan parut hitam๐Ÿ˜ญ

Kami nak tahu siapa ada masalah jerawat? Siapa ada masalah parut? Siapa ada masalah lekuk kawah? Siapa ada masalah kulit kusam, tona kulit tak sekata, pori besar?? Haa anda yang bekerja selalu berjumpa dengan orang tu, Self Confident dah power ke dengan muka jerawat tu๐Ÿ˜ฑ Jangan terlepas peluang untuk anda "ALAMI IMPAK PERUBAHAN". Kita kena bina keyakinan diri dan tekad untuk berubah. โค๏ธ Jom close up sikit testimoni dari kami ๐Ÿค—

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau 
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda, 
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ
10 0 18 September, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Dr Medispa & Wellness

ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุง๏ทฒูุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงุงุฑูŽู‘ุญููŠู…
In the name of Allah, the most Gracious, the most Merciful

SEPTEMBER PROMO YANG BEST๐Ÿ˜

Hai semua memandangkan Bulan 9 ni terlalu banyak hari bersejarah untuk #SayangiMalaysiaKu, kami nak bagi offer yang sangat best dan menarikk yang paling penting terlajak murah๐Ÿ˜‰

Kepada pelanggan yang kami hargai, antara menu promosi untuk September adalah: *PROMOSI 1*
2X SESI DERMAPEN hanya RM400 Sahaja *PROMOSI 2*
1X HydraOxyGlow-C RM180 Sahaja (Harga Asal RM220) *PROMOSI 3*
6X SESI DERMAPEN DENGAN BAYARAN PENUH HANYA RM1000 Sahaja (Berbaloi, sangat jimat & boleh sharing)

Sepanjang cik/puan/tuan pernah cuba facial lain di pasaran, ada tak yang belum lagi memenuhi kriteria anda? ?Atau adakah semuanya memusakan hati ? ? Ingat ini adalah rahsia anda untuk cantik hanya dengan sekali rawatan SAHAJA. Mudah kan tetapi PROMOSI ini akan tamat pada 30/09/2019. Tunggu apa lagi, Jom. . .โ€œALAMI IMPAK PERUBAHANโ€

Anda boleh buat bayaran untuk BOOKING & LOCK THE PRICE guys. Facial Signature Treatments boleh buat pada bila2 masa sahaja di DR MEDISPA & WELLNESS . .๐Ÿคฉ Anda hanya perlu... 1. Whatsapp kami untuk appoinment di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

2. Atau boleh reply status ni dan nyatakan PROMOSI yang anda berminat.

3. Buat bayaran booking sebelum promosi tamat tempoh iaitu sebelum atau pada 30/09/2019.

Ayuh, jangan biarkan peluang ini terlepas. Cepat kita sama-sama cantik dengan harga yang sangat mesra ekonomi di DR Medispa & Wellness..๐Ÿฅฐ Selamat Hari Malaysia & enjoy your day๐Ÿค—

ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุง๏ทฒูุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงุงุฑูŽู‘ุญููŠู…
In the name of Allah, the most Gracious, the most Merciful

SEPTEMBER PROMO YANG BEST๐Ÿ˜

Hai semua memandangkan Bulan 9 ni terlalu banyak hari bersejarah untuk #SayangiMalaysiaKu, kami nak bagi offer yang sangat best dan menarikk yang paling penting terlajak murah๐Ÿ˜‰

Kepada pelanggan yang kami hargai, antara menu promosi untuk September adalah: *PROMOSI 1*
2X SESI DERMAPEN hanya RM400 Sahaja *PROMOSI 2*
1X HydraOxyGlow-C RM180 Sahaja (Harga Asal RM220) *PROMOSI 3*
6X SESI DERMAPEN DENGAN BAYARAN PENUH HANYA RM1000 Sahaja (Berbaloi, sangat jimat & boleh sharing)

Sepanjang cik/puan/tuan pernah cuba facial lain di pasaran, ada tak yang belum lagi memenuhi kriteria anda? ?Atau adakah semuanya memusakan hati ? ? Ingat ini adalah rahsia anda untuk cantik hanya dengan sekali rawatan SAHAJA. Mudah kan tetapi PROMOSI ini akan tamat pada 30/09/2019. Tunggu apa lagi, Jom. . .โ€œALAMI IMPAK PERUBAHANโ€

Anda boleh buat bayaran untuk BOOKING & LOCK THE PRICE guys. Facial Signature Treatments boleh buat pada bila2 masa sahaja di DR MEDISPA & WELLNESS . .๐Ÿคฉ Anda hanya perlu... 1. Whatsapp kami untuk appoinment di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

2. Atau boleh reply status ni dan nyatakan PROMOSI yang anda berminat.

3. Buat bayaran booking sebelum promosi tamat tempoh iaitu sebelum atau pada 30/09/2019.

Ayuh, jangan biarkan peluang ini terlepas. Cepat kita sama-sama cantik dengan harga yang sangat mesra ekonomi di DR Medispa & Wellness..๐Ÿฅฐ Selamat Hari Malaysia & enjoy your day๐Ÿค—
4 0 16 September, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Dr Medispa & Wellness

๐Ÿ‘‰๐Ÿป WOWW DISKAUN SEHINGGA RM40 untuk HYDRAOXY GLOW - C ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haa siapa yang pernah buat rawatan Hydraoxy Glow-C mesti seronok kan dapat hasil kulit cantik bersih dan tegang ? ? Seriously?? Ya mesti la betul sebab 9 daripada 10 orang dah cuba tau dan kesannya sgt efektif kerana kami sangat menjaga kualiti, menyampaikan servis yang tip top untuk anda dan harga yg sangat mesra ekonomi ๐Ÿ˜‰

Ingat, kulit adalah bahagian tubuh yang paling sensitif dan mudah dijangkiti bakteria oleh setiap individu. Oleh itu, pilihlah tempat dan nasihat dari yang pakar sekiranya membuat rawatan facial kerana adalah mustahak dan penting bagi mengelakkan isu kesihatan dan kebersihan yang tidak diingini. Selain tu, pilih lah tempat yg berpengalaman dan dipercayai seperti DR MEDISPA & WELLNESS๐ŸŒธ

Antara kelebihan HYDRAOXY GLOW-C:

1. Kita akan sedut keluar sel2 kulit mati di mana penggunaan mekap secara berterusan boleh mengakibatkan liang pori tersumbat.

2. Membersihkan whitehead & blackhead supaya kulit menjadi lebih halus dan mulus.

3. Mengcilkan pores dan akan melembapkan kulit kerana kami ada menggunakan serum khas kami sendiri bergantung kepada keadaan kulit anda silap2 terus dapat instant glowing nak bermekap berdandan apa lagi makin smooth cantik je la uolss๐Ÿ˜

4. Mengecutkan jerawat dan mengurangkan kedutan.

5. Vitamin C sangat bagus untuk kulit wajah di mana ia membaik pulih wajah dari penuaan, memelihara kulit wajah, mencerahkan kulit dan memudarkan parut jerawat dan jeragat.

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda,
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

๐Ÿ‘‰๐Ÿป WOWW DISKAUN SEHINGGA RM40 untuk HYDRAOXY GLOW - C ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haa siapa yang pernah buat rawatan Hydraoxy Glow-C mesti seronok kan dapat hasil kulit cantik bersih dan tegang ? ? Seriously?? Ya mesti la betul sebab 9 daripada 10 orang dah cuba tau dan kesannya sgt efektif kerana kami sangat menjaga kualiti, menyampaikan servis yang tip top untuk anda dan harga yg sangat mesra ekonomi ๐Ÿ˜‰

Ingat, kulit adalah bahagian tubuh yang paling sensitif dan mudah dijangkiti bakteria oleh setiap individu. Oleh itu, pilihlah tempat dan nasihat dari yang pakar sekiranya membuat rawatan facial kerana adalah mustahak dan penting bagi mengelakkan isu kesihatan dan kebersihan yang tidak diingini. Selain tu, pilih lah tempat yg berpengalaman dan dipercayai seperti DR MEDISPA & WELLNESS๐ŸŒธ

Antara kelebihan HYDRAOXY GLOW-C:

1. Kita akan sedut keluar sel2 kulit mati di mana penggunaan mekap secara berterusan boleh mengakibatkan liang pori tersumbat.

2. Membersihkan whitehead & blackhead supaya kulit menjadi lebih halus dan mulus.

3. Mengcilkan pores dan akan melembapkan kulit kerana kami ada menggunakan serum khas kami sendiri bergantung kepada keadaan kulit anda silap2 terus dapat instant glowing nak bermekap berdandan apa lagi makin smooth cantik je la uolss๐Ÿ˜

4. Mengecutkan jerawat dan mengurangkan kedutan.

5. Vitamin C sangat bagus untuk kulit wajah di mana ia membaik pulih wajah dari penuaan, memelihara kulit wajah, mencerahkan kulit dan memudarkan parut jerawat dan jeragat.

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau 
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda, 
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ
3 0 12 September, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Dr Medispa & Wellness

DERMAPEN: Getting Results!! Untuk mendapat hasil rawatan berkesan kita haruslah istiqamah dalam rawatan yang anda lakukan. Ini bermakna tekun dalam menjalani rawatan mengikut bilangan kali rawatan yang dinasihati, ikut pantang yang digariskan dan hanya guna produk yang sesuai mengikut nasihat sambil mengelak produk larangan. ๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป Ramai orang tanya berapa jarak masa yang kita perlukan untuk next appoinment selepas rawatan DERMAPEN ? ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Jawapannya adalah 3 MINGGU ( So maksudnya boleh diibaratkan sebulan sekali kita manjakan / me time muka uolss๐Ÿ˜‰) Akhir sekali, barulah kita boleh perolehi status seperti customer kami dibawah ni... "Getting Results!!" Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda,
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #hydrafacial #oxygenfacial #whitehead #blackhead #drmedispaandwellness #flawless

DERMAPEN: Getting Results!! Untuk mendapat hasil rawatan berkesan kita haruslah istiqamah dalam rawatan yang anda lakukan. Ini bermakna tekun dalam menjalani rawatan mengikut bilangan kali rawatan yang dinasihati, ikut pantang yang digariskan dan hanya guna produk yang sesuai mengikut nasihat sambil mengelak produk larangan. ๐Ÿ™…๐Ÿป๐Ÿ™…๐Ÿป Ramai orang tanya berapa jarak masa yang kita perlukan untuk next appoinment selepas rawatan DERMAPEN ? ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Jawapannya adalah 3 MINGGU ( So maksudnya boleh diibaratkan sebulan sekali kita manjakan / me time muka uolss๐Ÿ˜‰) Akhir sekali, barulah kita boleh perolehi status seperti customer kami dibawah ni... "Getting Results!!" Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau 
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda, 
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #hydrafacial #oxygenfacial #whitehead #blackhead #drmedispaandwellness #flawless
15 0 10 September, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Hai semua Salam bulan baru ๐ŸŒธ

Lama tak bersiaran rindu uolss. Semoga baik2 semuanya. ๐Ÿค—

Hari ni kami ingin memperkenalkan produk Natural dari Australia - Natural Instinct. Produk yang dinobat 4 bintang (dari 5 bintang) oleh Makeup Alley ini merupakan produk Natural dan bebas dari segala bahan toxic seperti Paraben, Petrochemicals, Sulphates & lain- lain.

Produk unik ini menggabungkan Cleanser Day & Night, Oil Cleanser untuk menanggalkan make up & Cream Cleanser untuk diaplikasikan pada waktu pagi/ siang.
Produk Oil Cleanser ini mengandungi ekstrak Rosemary & Argan Oil 100% ORGANIK dan terbukti mampu merubah TONA WARNA KULIT sehingga 20%. Terbaik bukan?? Cream Cleanser pula, baik untuk nutrisi kulit serta melembutkan & memperbaiki kualiti kulit justeru baik buat mereka yg mengalami masalah kulit kering, liang pori besar & masalah JERAWAT.

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau
Tekan sini untuk buat temujanji dan nak tahu lebih details di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

JOM KITA LIHAT VIDEO DARI JEJAKA HANDSOME TENTANG PRODUK INI ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป #parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #hydrafacial #oxygenfacial #whitehead #blackhead #drmedispaandwellness

Hai semua Salam bulan baru ๐ŸŒธ

Lama tak bersiaran rindu uolss. Semoga baik2 semuanya. ๐Ÿค—

Hari ni kami ingin memperkenalkan produk Natural dari Australia - Natural Instinct. Produk yang dinobat 4 bintang (dari 5 bintang) oleh Makeup Alley ini merupakan produk Natural dan bebas dari segala bahan toxic seperti Paraben, Petrochemicals, Sulphates & lain- lain.

Produk unik ini menggabungkan Cleanser Day & Night, Oil Cleanser untuk menanggalkan make up & Cream Cleanser untuk diaplikasikan pada waktu pagi/ siang. 
Produk Oil Cleanser ini mengandungi ekstrak Rosemary & Argan Oil 100% ORGANIK dan terbukti mampu merubah TONA WARNA KULIT sehingga 20%. Terbaik bukan?? Cream Cleanser pula, baik untuk nutrisi kulit serta melembutkan & memperbaiki kualiti kulit justeru baik buat mereka yg mengalami masalah kulit kering, liang pori besar & masalah JERAWAT.

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau 
Tekan sini untuk buat temujanji dan nak tahu lebih details di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

JOM KITA LIHAT VIDEO DARI JEJAKA HANDSOME TENTANG PRODUK INI ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป #parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #hydrafacial #oxygenfacial #whitehead #blackhead #drmedispaandwellness
8 0 5 September, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Beza buat dermapen dan laser.Oppss
.ramai customer2 kami dah buat laser nak cuba hilang parut jerawat..tapi..ramai berpuas hati dengan kesan dermapen lagi kerana ...
1. dermapen jarum kedalamannya mencecah lapisan epidermis kulit untuk.merangsang collagen untuk sel2 baik.pulih
2. membantu kedutan, fine lines dan sama tona kulit
3. Muka rasa lebih tegang dan injury bukan darinheat energy.
4.recovery time lebih cepat dan natural
5. lebih berkesan dan efektif.
6.harga lebih ekonomi
Penggunaan jarum halus kami yang tidak terasa , seperti konsep mengapa akupunktur menggunakan jarum. Perangsangan sel2 baik pulih adalah maksimum dengan memilih rawatan dermapen.

Mengapa perlu dermapen dengan kami, bukan di tempat lain?
Kami..telah melakukakn lebih dari 1700 sesi dermapen dan teknik Dr Azira pengasas Dr Medispa kami adalah berbeza .
Jom.Pm kami di 0137706708

Beza buat dermapen dan laser.Oppss
.ramai customer2 kami dah buat laser nak cuba hilang parut jerawat..tapi..ramai berpuas hati dengan kesan dermapen lagi kerana ...
1. dermapen jarum kedalamannya mencecah lapisan epidermis kulit untuk.merangsang collagen untuk sel2 baik.pulih
2. membantu kedutan, fine lines dan sama tona kulit
3. Muka rasa lebih tegang dan injury bukan darinheat energy.
4.recovery time lebih cepat dan natural
5. lebih berkesan dan efektif.
6.harga lebih ekonomi 
Penggunaan jarum halus kami yang tidak terasa , seperti konsep mengapa akupunktur menggunakan jarum. Perangsangan sel2 baik pulih adalah maksimum dengan memilih rawatan dermapen.

Mengapa perlu dermapen dengan kami, bukan di tempat lain?
Kami..telah melakukakn lebih dari 1700 sesi dermapen dan teknik Dr Azira pengasas Dr Medispa  kami adalah berbeza .
Jom.Pm kami di 0137706708
12 0 4 September, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Dr Medispa & Wellness

RAHSIA UNTUNG UNTUK AWAK ๐Ÿ˜

Hai, Salam sayang dari DrMedispa&Wellness๐ŸŒธ

Buat yang tertanya-tanya apa PROMOSI BULAN MERDEKA kan. Jom wasap kami. Takut2 akan datang mungkin harga dah naik masa tu. Jangan fikir lama2 untuk kebaikan tau๐Ÿ’ช๐Ÿป Untuk 4 hari ni kami jamin Ada tapi yang pasti sampai 31haribulan sahaja tau. Kami janji nak bagi harga SPECIAL PRICE untuk anda๐Ÿ˜€

Sshhhh kami nak bagitahu JERAGAT ni makin lama makin gelap tau lagi susah nak buang kalau biarkan lama. Makin lama confident nak berhadapan orang ramai mula la turun. Haa masa tu nak merawat lagi ambil masa yang sangatt panjang...๐Ÿ˜ฑ Nak cantik hilangkan parut hitam bekas jerawat tu mari lah cuba DERMAPEN..Kami ada untuk masalah ANDA ๐Ÿ˜‰

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Oh ya, Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 62 untuk NegaraKu yang disayangi โค๏ธ

RAHSIA UNTUNG UNTUK AWAK ๐Ÿ˜

Hai, Salam sayang dari DrMedispa&Wellness๐ŸŒธ

Buat yang tertanya-tanya apa PROMOSI BULAN MERDEKA kan. Jom wasap kami. Takut2 akan datang mungkin harga dah naik masa tu. Jangan fikir lama2 untuk kebaikan tau๐Ÿ’ช๐Ÿป Untuk 4 hari ni kami jamin Ada tapi yang pasti sampai 31haribulan sahaja tau. Kami janji nak bagi harga SPECIAL PRICE untuk anda๐Ÿ˜€

Sshhhh kami nak bagitahu JERAGAT ni makin lama makin gelap tau lagi susah nak buang kalau biarkan lama. Makin lama confident nak berhadapan orang ramai mula la turun. Haa masa tu nak merawat lagi ambil masa yang sangatt panjang...๐Ÿ˜ฑ Nak cantik hilangkan parut hitam bekas jerawat tu mari lah cuba DERMAPEN..Kami ada untuk masalah ANDA ๐Ÿ˜‰

Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan
http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau 
Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Oh ya, Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 62 untuk NegaraKu yang disayangi โค๏ธ
7 0 28 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

J E R A G A T pergi jauh-jauh๐Ÿ˜–
MERDEKA PROMO untill 31 August sahaja.๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Hari ni kita nak share bersama tentang masalah yang selalu dihadapi oleh WANITA tentang kulit muka mereka. Betul atau tidak yang WANITA sering dibelenggu dan akan mula resah bila wajah di singgah oleh tetamu tak di undang iaitu JERAGAT !! Jeragat selalu terjadi disebabkan HORMON YANG TAK STABIL. So, bila hormon tak stabil, kulit kita akan kekurangan sel-sel kolagen.

Pemakaian produk yang tidak sesuai dan pemakaian mekap yang tidak dicuci dengan bersih lagi mendorong JERAGAT berterusan. Oleh itu, kami membuka peluang untuk WANITA yang mengalami masalah ini untuk whatsapp dan kami akan bantu untuk dapatkan rawatan yang sepatutnya untuk anda.
Harga yang sangat ekonomi dan mampu milik iaitu RM120 SAHAJA !! "CONFIRM LEBIH PUDAR DARI SEMALAM"

Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda,
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

#jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #flawless #pigmentasihitam #tompokhitam #demedispaandwellness #dermapen #peel #cinderellapeel

J E R A G A T pergi jauh-jauh๐Ÿ˜– 
MERDEKA PROMO untill 31 August sahaja.๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Hari ni kita nak share bersama tentang masalah yang selalu dihadapi oleh WANITA tentang kulit muka mereka. Betul atau tidak yang WANITA sering dibelenggu dan akan mula resah bila wajah di singgah oleh tetamu tak di undang iaitu JERAGAT !! Jeragat selalu terjadi disebabkan HORMON YANG TAK STABIL. So, bila hormon tak stabil, kulit kita akan kekurangan sel-sel kolagen.

Pemakaian produk yang tidak sesuai dan pemakaian mekap yang tidak dicuci dengan bersih lagi mendorong JERAGAT berterusan. Oleh itu, kami membuka peluang untuk WANITA yang mengalami masalah ini untuk whatsapp dan kami akan bantu untuk dapatkan rawatan yang sepatutnya untuk anda. 
Harga yang sangat ekonomi dan mampu milik iaitu RM120 SAHAJA !! "CONFIRM LEBIH PUDAR DARI SEMALAM"

Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Rakan anda, 
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

#jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #flawless #pigmentasihitam #tompokhitam #demedispaandwellness #dermapen #peel #cinderellapeel
159 0 22 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Dr Medispa & Wellness

MURAH MURAH MURAH๐Ÿ˜

Salam semua. Siapa dekat sini ada masalah macam ni dan stress tak tahu nak buat apa๐Ÿ˜ฑ

1. Parut berlubang atau kawah??
2. Jeragat??
3. Jerawat??
4. Tona tak sekata??
5. Pori besar dan kusam??
6. Whitehead & blackhead banyak?? Biar betul SEKALI buat sahaja dah nampak kesan..Bestnyaaa ๐Ÿ˜ Kami ada penyelesaian untuk semua MASALAH anda dengan hanya SATU rawatan DERMAPEN ๐Ÿ˜‰

Siapa yang nak tahu lebih lanjut??๐Ÿ˜‰ Jangan lupa PM kami di FB atau tekan di sini untuk MENU rawatan kami:
bit.ly/JomTengokMenuRawatan
bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau [WHATSAPP 0137706708 HARI INI] klik link dibawah utk fast response.
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Love you all,
Rakan anda di DR MEDISPA & WELLNESS

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #hydrafacial #oxygenfacial #whitehead #blackhead #drmedispaandwellness

MURAH MURAH MURAH๐Ÿ˜

Salam semua. Siapa dekat sini ada masalah macam ni dan stress tak tahu nak buat apa๐Ÿ˜ฑ

1. Parut berlubang atau kawah??
2. Jeragat??
3. Jerawat??
4. Tona tak sekata??
5. Pori besar dan kusam??
6. Whitehead & blackhead banyak?? Biar betul SEKALI buat sahaja dah nampak kesan..Bestnyaaa ๐Ÿ˜ Kami ada penyelesaian untuk semua MASALAH anda dengan hanya SATU rawatan DERMAPEN ๐Ÿ˜‰

Siapa yang nak tahu lebih lanjut??๐Ÿ˜‰ Jangan lupa PM kami di FB atau tekan di sini untuk MENU rawatan kami:
bit.ly/JomTengokMenuRawatan
bit.ly/JomTengokMenuRawatan

atau [WHATSAPP 0137706708 HARI INI] klik link dibawah utk fast response.
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Love you all,
Rakan anda di DR MEDISPA & WELLNESS

#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #hydrafacial #oxygenfacial #whitehead #blackhead #drmedispaandwellness
18 0 19 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

[KEMBARA JAUH DEMI RAWATAN BERKUALITI & EFEKTIF]

Terima kasih tidak terhingga kepada pelanggan - pelanggan kami yang sanggup kembara dari serata Malaysia demi mendapat rawatan dari DR MEDISPA & WELLNESS.

Jika mereka sanggup berjelajah untuk mendapat rawatan Kulit Wajah khususnya: ~masalah Parut kawah
~Parut Jerawat
~Jerawat Aktif / Vulgaris
~Liang Pori besar
~hyperpigmentasi
~pencerahan tona kulit wajah
~rawatan eyebags Dan lain - lain

Anda pula bila lagi?

WHATSAPP 0137706708 UNTUK MENEMPAH TEMUJANJI ANDA HARI INI!! Ikhlas,
Rakan anda di DR MEDISPA

#parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #hilangparut #parutjeragat #hilangkanparut #paruthitam #parutberlubang #parutlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutwajah #hilangkanparutjerawat #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #hilangparutjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat #jerawatmuka #jerawatpudar #bebasjerawat #jerawatradang

[KEMBARA JAUH DEMI RAWATAN BERKUALITI & EFEKTIF]

Terima kasih tidak terhingga kepada pelanggan - pelanggan kami yang sanggup kembara dari serata Malaysia demi mendapat rawatan dari DR MEDISPA & WELLNESS.

Jika mereka sanggup berjelajah untuk mendapat rawatan Kulit Wajah khususnya: ~masalah Parut kawah
~Parut Jerawat
~Jerawat Aktif / Vulgaris
~Liang Pori besar
~hyperpigmentasi
~pencerahan tona kulit wajah
~rawatan eyebags Dan lain - lain

Anda pula bila lagi?

WHATSAPP 0137706708 UNTUK MENEMPAH TEMUJANJI ANDA HARI INI!! Ikhlas,
Rakan anda di DR MEDISPA

#parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #hilangparut #parutjeragat #hilangkanparut #paruthitam #parutberlubang #parutlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutwajah #hilangkanparutjerawat #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #hilangparutjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat #jerawatmuka #jerawatpudar #bebasjerawat #jerawatradang
8 0 15 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

[6 SEBAB MENGAPA PELANGGAN KAMI SANGGUP KEMBARA DARI JAUH DEMI MENDAPAT RAWATAN DARI KAMI]

Ingin tahu lebih lanjut?
bit.ly/JomTengokMenuRawatan
bit.ly/JomTengokMenuRawatan [WHATSAPP 0137706708 HARI INI], atau klik link dibawah utk fast response.
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Alhamdulillah rawatan - rawatan di @drmedispaandwellness telah mendapat sambutan Dan lebih dari itu - kepercayaan dari ramai golongan wanita dan juga kaum Adam dari serata pelosok tanah air. Dari utara, selatan, timur Dan barat semenanjung Malaysia sanggup berjelajah Dan berkunjung ke tempat kami yang berlokasi di Selangor kerana sudah ramai yg telah mendapat kesan positif dan perubahan yg ketara setelah mendapat rawatan ditempat kami. Yang paling terbaru adalah kunjungan dari SARAWAK..!!! Sanggup mengambil 'flight' Dan mengatur appointment kerana sahabatnya telah mendapat kesan Dan perubahan ketara pada kecantikan raut wajah beliau setelah mendapat ditempat kami... Wow.. Sarawak tu you all!! Buat you all, usah tunggu lagi!! Lekas book appointment you all untuk penyelesaian masalah PARUT KAWAH, PARUT JERAWAT, LIANG PORI BESAR, KULIT KUSAM, EYE BAG, PIGMENTASI KULIT & PELBAGAI LAGI!! [[WHATSAPP 0137706708 SEGERA UNTUK TEMPAH TEMUJANJI.]] atau

Klik link dibawah utk 'fast response' untuk tempah temujanji anda.
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Nak tahu lebih lanjut mengenai jenis rawatan yang ada?
bit.ly/JomTengokMenuRawatan
bit.ly/JomTengokMenuRawatan

Jangan tunggu lama lagi. Solusi masalah kulit you all menanti. Untuk tempah temujanji hanya menggunakan hujung jari.

Yang Ikhlas,
Rakan anda di DR MEDISPA

#parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #hilangparut #parutjeragat #hilangkanparut #paruthitam #parutberlubang #parutlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutwajah #hilangkanparutjerawat #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #hilangparutjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat

[6 SEBAB MENGAPA PELANGGAN KAMI SANGGUP KEMBARA DARI JAUH DEMI MENDAPAT RAWATAN DARI KAMI]

Ingin tahu lebih lanjut?
bit.ly/JomTengokMenuRawatan
bit.ly/JomTengokMenuRawatan [WHATSAPP 0137706708 HARI INI], atau klik link dibawah utk fast response.
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Alhamdulillah rawatan - rawatan di @drmedispaandwellness telah mendapat sambutan Dan lebih dari itu - kepercayaan dari ramai golongan wanita dan juga kaum Adam dari serata pelosok tanah air. Dari utara, selatan, timur Dan barat semenanjung Malaysia sanggup berjelajah Dan berkunjung ke tempat kami yang berlokasi di Selangor kerana sudah ramai yg telah mendapat kesan positif dan perubahan yg ketara setelah mendapat rawatan ditempat kami. Yang paling terbaru adalah kunjungan dari SARAWAK..!!! Sanggup mengambil 'flight' Dan mengatur appointment kerana sahabatnya telah mendapat kesan Dan perubahan ketara pada kecantikan raut wajah beliau setelah mendapat ditempat kami... Wow.. Sarawak tu you all!! Buat you all, usah tunggu lagi!! Lekas book appointment you all untuk penyelesaian masalah PARUT KAWAH, PARUT JERAWAT, LIANG PORI BESAR, KULIT KUSAM, EYE BAG, PIGMENTASI KULIT & PELBAGAI LAGI!! [[WHATSAPP 0137706708 SEGERA UNTUK TEMPAH TEMUJANJI.]] atau

Klik link dibawah utk 'fast response' untuk tempah temujanji anda.
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness
bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness

Nak tahu lebih lanjut mengenai jenis rawatan yang ada? 
bit.ly/JomTengokMenuRawatan
bit.ly/JomTengokMenuRawatan

Jangan tunggu lama lagi. Solusi masalah kulit you all menanti. Untuk tempah temujanji hanya menggunakan hujung jari.

Yang Ikhlas,
Rakan anda di DR MEDISPA

#parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #hilangparut #parutjeragat #hilangkanparut #paruthitam #parutberlubang #parutlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutwajah #hilangkanparutjerawat #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #hilangparutjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat
8 0 14 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Hai salam hujung minggu guys. ๐ŸŒธ

PARUT LEKUK KAWAH MAKIN DALAM? ?โ˜น๏ธ PARUT JERAWAT MAKIN HITAM DAN GELAP๐Ÿ˜ฑ

Rawatan yg terbaik โžก๏ธ DERMAPEN

Ok kami share sedikit mengenai rawatan #DERMAPEN. Prosedur ini sesuai untuk membantu kulit kusam yang memerlukan eksfoliasi lapisan epidermis paling luar.
Ingat, kulit adalah bahagian tubuh yang paling sensitif dan mudah dijangkiti bakteria oleh setiap individu. Oleh itu, pilihlah tempat dan nasihat dari yang pakar sekiranya membuat rawatan #DERMAPEN kerana adalah mustahak dan penting bagi mengelakkan isu kesihatan dan kebersihan yang tidak diingini. Selain tu, pilih lah tempat yg berpengalaman dan dipercayai kerana kami telah ada lebih 3000 SESI #DERMAPEN.

DERMAPEN perlu lebih daripada satu sesi sekiranya kulit mempunyai #PARUT yg extreme, tapi jika kulit tiada masalah boleh dilakukan 2bulan sekali bg minghilangkan wrinkles dan kedutan halus.

Parut ada bermacam jenis #PARUT KAWAH (terminologi) yang biasa digunakan. Serum dan teknik amat berbeza bergantung kepada jenis2 #parut tersebut. Antara parut paling biasa kami jumpa adalah mix type (kombinasi antara Box Scar, Rolling Scar & Ice Pick Scars)

Yang dah fikir2 tu tunggu apa lagi nak cantik dan nak lebih tahu lagi tentang PROMO OGOS untuk dermapen? ? ๐Ÿค—

Wassap kami di 013 770 6708 atau tekan sini untuk fast respond https://bit.ly/2I3f1iW

Rakan anda,
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ

Hai salam hujung minggu guys. ๐ŸŒธ

PARUT LEKUK KAWAH MAKIN DALAM? ?โ˜น๏ธ PARUT JERAWAT MAKIN HITAM DAN GELAP๐Ÿ˜ฑ

Rawatan yg terbaik โžก๏ธ DERMAPEN

Ok kami share sedikit mengenai rawatan #DERMAPEN. Prosedur ini sesuai untuk membantu kulit kusam yang  memerlukan eksfoliasi lapisan epidermis paling luar. 
Ingat, kulit adalah bahagian tubuh yang paling sensitif dan mudah dijangkiti bakteria oleh setiap individu. Oleh itu, pilihlah tempat dan nasihat dari yang pakar sekiranya membuat rawatan #DERMAPEN kerana adalah mustahak dan penting bagi mengelakkan isu kesihatan dan kebersihan yang tidak diingini. Selain tu, pilih lah tempat yg berpengalaman dan dipercayai kerana kami telah ada lebih 3000 SESI #DERMAPEN.

DERMAPEN perlu lebih daripada satu sesi sekiranya kulit mempunyai #PARUT yg extreme, tapi jika kulit tiada masalah boleh dilakukan 2bulan sekali bg minghilangkan wrinkles dan kedutan halus.

Parut ada bermacam jenis #PARUT KAWAH (terminologi) yang biasa digunakan. Serum dan teknik amat berbeza bergantung kepada jenis2 #parut tersebut. Antara parut paling biasa kami jumpa adalah mix type (kombinasi antara Box Scar, Rolling Scar & Ice Pick Scars)

Yang dah fikir2 tu tunggu apa lagi nak cantik dan nak lebih tahu lagi tentang PROMO OGOS untuk dermapen? ? ๐Ÿค—

Wassap kami di 013 770 6708 atau tekan sini untuk fast respond https://bit.ly/2I3f1iW

Rakan anda, 
DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ
18 0 3 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Peluang pekerjaan untuk anda sebagai THERAPIST BEAUTICION di DR MEDISPA & WELLNESS, Kajang ๐Ÿค— โœ…Personaliti yg bagus dan boleh menerima tugasan
โœ…Berkeyakinan tinggi
โœ…Mudah & cekap melakukan sesuatu kerja
โœ…Mempunyai minat & ingin belajar dalam bidang ini

Untuk sebarang pertanyaan,boleh direct wassap/ email resume anda pada kami di:

013 770 6708/ gy_aaa@yahoo.com
Rakan anda,
Dr Medispa & Wellness ๐ŸŒธ

Peluang pekerjaan untuk anda sebagai THERAPIST BEAUTICION di DR MEDISPA & WELLNESS, Kajang ๐Ÿค— โœ…Personaliti yg bagus dan boleh menerima tugasan
โœ…Berkeyakinan tinggi
โœ…Mudah & cekap melakukan sesuatu kerja
โœ…Mempunyai minat & ingin belajar dalam bidang ini

Untuk sebarang pertanyaan,boleh direct wassap/ email resume anda pada kami di:

013 770 6708/ gy_aaa@yahoo.com 
Rakan anda,
Dr Medispa & Wellness ๐ŸŒธ
10 0 2 August, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Terima kasih kerana memberi kepercayaan you all kepada kami!!! We love you guys...

Terima kasih kerana memberi kepercayaan you all kepada kami!!! We love you guys...
168 0 28 July, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Memperkenalkan produk Natural dari Australia - Natural Instinct.
Produk yang dinobat 4 bintang (dari 5 bintang) oleh Makeup Alley Ini merupakan produk Natural Dan bebas dari segala bahan toxic seperti Paraben, Petrochemicals, Sulphates, & lain-lain.

Pakej unik Ini menggabungkan Cleanser Day & Night, Oil Cleanser untuk menanggalkan make up & Cream Cleanser untuk diapplikasikan pada waktu pagi /siang.Produk oil Cleanser Ini mengandungi ekstrak Rosemary & Argan Oil 100% ORGANIK Dan terbukti mampu merubah TONA WARNA KULIT sehingga 20%. Terbaik ni...Cream Cleanser pula, baik untuk nutrisi kulit serta melembutkan & memperbaiki Kualiti kulit jesteru baik buat mereka yg mengalami masalah kulit kering, Liang Pori Besar & masalah JERAWAT.

#parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #hilangparut #parutjeragat #hilangkanparut #paruthitam #parutberlubang #parutlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutwajah #hilangkanparutjerawat #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #hilangparutjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat #jerawatmuka #jerawatpudar #bebasjerawat #jerawatradang

Memperkenalkan produk Natural dari Australia - Natural Instinct.
Produk yang dinobat 4 bintang (dari 5 bintang) oleh Makeup Alley Ini merupakan produk Natural Dan bebas dari segala bahan toxic seperti Paraben, Petrochemicals, Sulphates, & lain-lain.

Pakej unik Ini menggabungkan Cleanser Day & Night, Oil Cleanser untuk menanggalkan make up & Cream Cleanser untuk diapplikasikan pada waktu pagi /siang.Produk oil Cleanser Ini mengandungi ekstrak Rosemary & Argan Oil 100% ORGANIK Dan terbukti mampu merubah TONA WARNA KULIT sehingga 20%. Terbaik ni...Cream Cleanser pula, baik untuk nutrisi kulit serta melembutkan & memperbaiki Kualiti kulit jesteru baik buat mereka yg mengalami masalah kulit kering, Liang Pori Besar & masalah JERAWAT.

#parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #hilangparut #parutjeragat #hilangkanparut #paruthitam #parutberlubang #parutlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutwajah #hilangkanparutjerawat #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #hilangparutjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatparah #jerawatpasir #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat #jerawatmuka #jerawatpudar #bebasjerawat #jerawatradang
8 0 28 July, 2019
@drmedispaandwellness Profile picture

@drmedispaandwellness

Hi Guys. *Natural Instinct: Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Creme* *Produk Mata: Tangani Masalah Kedutan & Dark Circle.* _Keberkesanan 93%_ *No More Panda Eyes!!* *No More Eye Wrinkles!!*
Ada Produk Hebat baru dari Australia yang mampu merawat KEDUTAN & DARK CIRCLE di bahagian mata!!!
(keberkesanan 93%) Produk ini 100% bebas dari bahan Toxic Sulphates, Petrochemicals, Parabens & lain - lain. So you all tidak perlu risau akan kesan sampingan yang tidak diingini. Ia selamat digunakan untuk semua jenis kulit.

Apa yang lebih menarik adalah sempena launching produk Ini di Malaysia, you all boleh PRE ORDER produk Ini dari *DR MEDISPA & WELLNESS* dengan harga hanya RM70 SAHAJA berbanding harga asal RM100. *PROMOSI HEBAT!!* ~RM100~ *NOW RM70 ONLY!!* *HARGA PRE ORDER.
PROMOSI TAMAT 20.7.2019.* You all perlu *whatsapp* segera *0137706708* untuk pre order produk Natural Instinct Ini dengan segera. Jangan terlepas pula peluang ni guys. Potongan harga yang sangat hebat + power.

Produk Ini sangat perfect untuk diri sendiri atau pun buat mereka yang disayangi. Lagi- lagi jika sudah mencuba pelbagai rawatan untuk merawat masalah DARK CIRCLE + KEDUTAN keliling mata tu.

So usah tunggu lama lagi. Whatsapp segera 0137706708 atau pun klik link dibawah untuk quick response

https://bit.ly/2I3f1iW
https://bit.ly/2I3f1iW
https://bit.ly/2I3f1iW

Ingat DARK CIRCLE Mata, ingat Natural Instinct!! Rakan Anda di DR MEDISPA & WELLNESS
#matalebam

Hi Guys. *Natural Instinct: Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Creme* *Produk Mata: Tangani Masalah Kedutan & Dark Circle.* _Keberkesanan 93%_ *No More Panda Eyes!!* *No More Eye Wrinkles!!*
Ada Produk Hebat baru dari Australia yang mampu merawat KEDUTAN & DARK CIRCLE di bahagian mata!!!
(keberkesanan 93%) Produk ini 100% bebas dari bahan Toxic Sulphates, Petrochemicals, Parabens & lain - lain. So you all tidak perlu risau akan kesan sampingan yang tidak diingini. Ia selamat digunakan untuk semua jenis kulit.

Apa yang lebih menarik adalah sempena launching produk Ini di Malaysia, you all boleh PRE ORDER produk Ini dari *DR MEDISPA & WELLNESS* dengan harga hanya RM70 SAHAJA berbanding harga asal RM100. *PROMOSI HEBAT!!* ~RM100~ *NOW RM70 ONLY!!* *HARGA PRE ORDER.
PROMOSI TAMAT 20.7.2019.* You all perlu *whatsapp* segera *0137706708* untuk pre order produk Natural Instinct Ini dengan segera. Jangan terlepas pula peluang ni guys. Potongan harga yang sangat hebat + power.

Produk Ini sangat perfect untuk diri sendiri atau pun buat mereka yang disayangi. Lagi- lagi jika sudah mencuba pelbagai rawatan untuk merawat masalah DARK CIRCLE + KEDUTAN keliling mata tu.

So usah tunggu lama lagi. Whatsapp segera 0137706708 atau pun klik link dibawah untuk quick response

https://bit.ly/2I3f1iW
https://bit.ly/2I3f1iW
https://bit.ly/2I3f1iW

Ingat DARK CIRCLE Mata, ingat Natural Instinct!! Rakan Anda di DR MEDISPA & WELLNESS
#matalebam
4 0 15 July, 2019