Coverset x1r ori biru r stripe gred for sale πŸ”₯. Cod 7/10 (nak tengok lagi gambar boleh dm) .
.
SOLD ❌
Cod area jb pasirgudang/permas .βœ…βœ…βœ…
.
#x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #teamlc135malaysia #yamaha #yahamasemakindidepan #barangpaduterok Coverset x1r ori biru r stripe gred for sale πŸ”₯. Cod 7/10 (nak tengok lagi gambar boleh dm) .
.
SOLD ❌
Cod area jb pasirgudang/permas .βœ…βœ…βœ…
.
#x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #teamlc135malaysia #yamaha #yahamasemakindidepan #barangpaduterok

Coverset x1r ori biru r stripe gred for sale πŸ”₯. Cod 7/10 (nak tengok lagi gambar boleh dm) .
.
SOLD ❌
Cod area jb pasirgudang/permas .βœ…βœ…βœ…
.
#x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan #teamlc135malaysia #yamaha #yahamasemakindidepan #barangpaduterok

117 0

More johotouch.acc posts

@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Memang merecik hawau nii πŸ”₯ memang nampak garing kalau pasang kat motor korang guyss πŸ’― .
Dahlaa cun murah pula tuu RM280 SAHAJA siap braket πŸ’―πŸ˜±πŸ˜± Memang ngam teroxx 😎
.
Semua motor boleh sarung cuma kena buat braket sahaja. Apalagi tunggu guyss ws/dm teruss kasi jadi ‼️
.
01117715828 ws/call
0136260320 ws/call
#JohoTouch #johorbahru #jbstyle #x1rlover #x1rmalaya #ysuku #ysukufamilia #wave125allstarthailand #barangpadu #murahmeriah #sampaijadi

Memang merecik hawau nii πŸ”₯ memang nampak garing kalau pasang kat motor korang guyss πŸ’― .
Dahlaa cun murah pula tuu RM280 SAHAJA siap braket πŸ’―πŸ˜±πŸ˜± Memang ngam teroxx 😎
.
Semua motor boleh sarung cuma kena buat braket sahaja. Apalagi tunggu guyss ws/dm teruss kasi jadi ‼️
.
01117715828 ws/call 
0136260320 ws/call 
#JohoTouch #johorbahru #jbstyle #x1rlover #x1rmalaya #ysuku #ysukufamilia #wave125allstarthailand  #barangpadu #murahmeriah #sampaijadi
24 0 12 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang panas teroxx geng πŸ˜‹ barang baru dalam kotak memang cantik πŸ”₯
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja, cepat cargasss gaiss ‼️‼️
.
Rm250 siap braket lc/ysuku βœ…
Rm250 siap braket lc/ysukuβœ…
Rm250 siap braket lc/ysuku βœ…
.
#yamaha #yamahasemakindidepan #honda #x1rlover #x1rmalaya #wave125allstarthailand #ysuku46 #ysukufamilia #johorbahru #jbstyle

Barang panas teroxx geng πŸ˜‹ barang baru dalam kotak memang cantik πŸ”₯
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja, cepat cargasss gaiss ‼️‼️
.
Rm250 siap braket lc/ysuku βœ…
Rm250 siap braket lc/ysukuβœ…
Rm250 siap braket lc/ysuku βœ…
. 
#yamaha #yamahasemakindidepan #honda #x1rlover #x1rmalaya #wave125allstarthailand #ysuku46 #ysukufamilia #johorbahru #jbstyle
29 0 12 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Apalagi tunggu boss, angkut bawa balik kasi jadi πŸ”₯
.
Hot item barang baru dalam kotak πŸ’― semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja .
Readystock braket Lc4s/Ysuku βœ…βœ…βœ…
.
Rm250- Rm280 ❗️
Rm250- Rm280 ❗️
Rm250- Rm280 ❗️
.
Cantikkan motor anda segera πŸ—£
.
01117715828 ws/call
0136260320 ws/call .
#x1rmalaya #x1rlover #yamaha #honda #racing #teamlc135malaysia #wave125allstarthailand #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah

Apalagi tunggu boss, angkut bawa balik kasi jadi πŸ”₯
.
Hot item barang baru dalam kotak πŸ’― semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja .
Readystock braket Lc4s/Ysuku βœ…βœ…βœ…
.
Rm250- Rm280 ❗️
Rm250- Rm280 ❗️
Rm250- Rm280 ❗️
.
Cantikkan motor anda segera πŸ—£
.
01117715828 ws/call
0136260320 ws/call .
#x1rmalaya #x1rlover #yamaha #honda #racing #teamlc135malaysia #wave125allstarthailand #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah
22 0 11 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

CepatCepat geng barang padu teroxx πŸ’― Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 πŸ’―πŸ’―πŸ’―
.
Rm250 siap braket ‼️
Rm250 siap braket ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas. Pos pun boleh mana yang jauh βœ…
.
01117715828 πŸ“±
0136260320 πŸ“±
#johorbahru #x1rmalaya #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah

CepatCepat geng barang padu teroxx πŸ’― Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 πŸ’―πŸ’―πŸ’―
.
Rm250 siap braket ‼️
Rm250 siap braket ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas. Pos pun boleh mana yang jauh βœ…
.
01117715828 πŸ“±
0136260320 πŸ“±
#johorbahru #x1rmalaya #ysukufamilia #barangpadu #murahmeriah
21 0 10 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Cepat cepat siapa cepat dia pasti dapat ‼️‼️‼️ Item laku keras bossku πŸ”₯
.
Braket ready stok ysuku/lc4s/wave125
βœ…βœ…βœ…
.
Rm250 ONLY ‼️
Rm250 ONLY ‼️
Rm250 ONLY ‼️
.
Harga siap tapak ye tuann πŸ”₯
.
01117715828 πŸ“±
0136260320 πŸ“±
#x1rmalaya #johorbahru #barangpanas #ysukufamilia

Cepat cepat siapa cepat dia pasti dapat ‼️‼️‼️ Item laku keras bossku πŸ”₯
.
Braket ready stok ysuku/lc4s/wave125
βœ…βœ…βœ…
.
Rm250 ONLY ‼️
Rm250 ONLY ‼️
Rm250 ONLY ‼️
.
Harga siap tapak ye tuann πŸ”₯
.
01117715828 πŸ“±
0136260320 πŸ“±
#x1rmalaya #johorbahru #barangpanas #ysukufamilia
22 0 9 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

MariMari siapa yang berminat boleh dm/ws πŸ’―πŸ’―πŸ”₯
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ‼️
.
Barang cun & baru dalam kotak βœ…
.
01117715828 ws/call πŸ’―
0136260320 ws/call πŸ’―

MariMari siapa yang berminat boleh dm/ws πŸ’―πŸ’―πŸ”₯
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ‼️
.
Barang cun & baru dalam kotak βœ…
.
01117715828 ws/call πŸ’―
0136260320 ws/call πŸ’―
9 0 9 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Item still available bossku ‼️semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
Rm280❗️
Rm280❗️
Rm280 ❗️
Harga siap tapak gengggg πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Item still available bossku ‼️semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
Rm280❗️
Rm280❗️
Rm280 ❗️
Harga siap tapak gengggg πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
13 0 9 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Masih readystock bossku βœ… Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja. .
Barang cun dalam kotak memang puashati 😎
.
Rm250 siap tapakπŸ’―
Rm250 siap tapakπŸ’―
Rm250 siap tapak πŸ’―

Masih readystock bossku βœ… Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja. .
Barang cun dalam kotak memang puashati 😎
.
Rm250 siap tapakπŸ’―
Rm250 siap tapakπŸ’―
Rm250 siap tapak πŸ’―
17 0 6 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang tengah panas gaiss πŸ”₯ cepat sambar sebelum terlambat πŸ˜›
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ‼️
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
.
Cantikkan motor anda sekarang ‼️‼️‼️

Barang tengah panas gaiss πŸ”₯ cepat sambar sebelum terlambat πŸ˜›
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ‼️
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
.
Cantikkan motor anda sekarang ‼️‼️‼️
20 0 5 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Pump ori thailang ‼️‼️‼️
Semua motor boleh pakai bossku cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
.
Takkan nak tengok je πŸ˜›
Rm250-Rm280❗️
Rm250-Rm280❗️
Rm250-Rm280 ❗️
.
Murah Cantik Cun Puashati bossku πŸ’―

Pump ori thailang ‼️‼️‼️
Semua motor boleh pakai bossku cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
.
Readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
.
Takkan nak tengok je πŸ˜› 
Rm250-Rm280❗️
Rm250-Rm280❗️
Rm250-Rm280 ❗️
.
Murah Cantik Cun Puashati bossku πŸ’―
20 0 4 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Salam guyss pump masih ada ‼️‼️. Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯πŸ”₯
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
.
MariMariMari
Rm250-Rm280 siap tapak ‼️
Rm250-Rm280 siap tapak ‼️
Rm250-Rm280 siap tapak‼️

Salam guyss pump masih ada ‼️‼️. Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯πŸ”₯
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…
.
MariMariMari 
Rm250-Rm280 siap tapak ‼️
Rm250-Rm280 siap tapak ‼️
Rm250-Rm280 siap tapak‼️
21 0 3 September, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor

Kemas cuncun boss βœ…πŸ’š
Pump brembo siap tapak wave125 sold ❌
.
MariMari takkan nak tengok je boss 😎 Promosi masih ada .
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas, pos pun boleh mana yang jauh 😎
.
01117715828 ws/callπŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±

Kemas cuncun boss βœ…πŸ’š
Pump brembo siap tapak wave125 sold ❌
.
MariMari takkan nak tengok je boss 😎 Promosi masih ada .
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas, pos pun boleh mana yang jauh 😎
.
01117715828 ws/callπŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
13 0 31 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Paling padu paling murah paling cun cun πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Promosi kawkaw boss πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…βœ…βœ…
.
Rm250-Rm280‼️
Rm250-Rm280‼️
Rm250-Rm280 ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas . Pos pun boleh mana yang jauh πŸ’―
.
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±

Paling padu paling murah paling cun cun πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
. 
Promosi kawkaw boss πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…βœ…βœ…
.
Rm250-Rm280‼️
Rm250-Rm280‼️
Rm250-Rm280 ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas . Pos pun boleh mana yang jauh πŸ’―
.
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
24 0 29 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang panas bossku πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ MurahMurah je promosi Merdeka πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ❗️
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…βœ…
.
Rm250- Rm280 only‼️
Rm250- Rm280 only ‼️
Rm250- Rm280 only ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas , pos pun boleh mana yang jauh 😎
.
01117715828 ws/callπŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
KASI JADI BOSSKU

Barang panas bossku πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ MurahMurah je promosi Merdeka πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja ❗️
. 
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 βœ…βœ…
.
Rm250- Rm280 only‼️
Rm250- Rm280 only ‼️
Rm250- Rm280 only ‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas , pos pun boleh mana yang jauh 😎
.
01117715828 ws/callπŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
KASI JADI BOSSKU
20 0 27 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Barang jadi, pump bawah Nisin siap braket Lc4s sold ❌ tq boss βœ…βœ…
.
MurahMurah je gaiss PROMOSI MERDEKA πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Rm250‼️
Rm250‼️
Rm250 ‼️
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja βœ…
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 πŸ—£πŸ—£πŸ—£πŸ—£
.
Cod area jb pasirgudang/permas .
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±

Barang jadi, pump bawah Nisin siap braket Lc4s sold ❌ tq boss βœ…βœ…
.
MurahMurah je gaiss PROMOSI MERDEKA πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Rm250‼️
Rm250‼️
Rm250 ‼️
.
Semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja βœ…
.
Braket readystock Ysuku/Lc4s/Wave125 πŸ—£πŸ—£πŸ—£πŸ—£
.
Cod area jb pasirgudang/permas .
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
19 0 24 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Alhamdulillah pump bawah Brembo siap braket Lc4s Sold ❌ tq boss beli dengan kami πŸ’―
.
Sesiapa yang mencari pump bawah boleh ws/call . Tengah promosi Merdeka gaiss πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Rm250❗️
Rm250❗️
Rm250❗️
.
Takkan nak tengok jee πŸ˜‹πŸ”₯
.
Braket readystock Ysuku/Wave125/Lc4s βœ…
.
Cod area jb pasirgudang/permas. Pos boleh mana yang jauh 😎
.
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±

Alhamdulillah pump bawah Brembo siap braket Lc4s Sold ❌ tq boss beli dengan kami πŸ’―
.
Sesiapa yang mencari pump bawah boleh ws/call . Tengah promosi Merdeka gaiss πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
Rm250❗️
Rm250❗️
Rm250❗️
.
Takkan nak tengok jee πŸ˜‹πŸ”₯
.
Braket readystock Ysuku/Wave125/Lc4s βœ…
.
Cod area jb pasirgudang/permas. Pos boleh mana yang jauh 😎
.
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
25 0 22 August, 2019
@johotouch.acc Profile picture

@johotouch.acc

Johor Bahru

Bismillah PROMOSI MERDEKA GAISS ‼️‼️
Kasi sapu rata πŸ—£πŸ—£ pump bawah import dari thai NISIN BREMBO semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
.
Braket readystock tinggal Lc4s sahaja untuk pump ni .
Braket untuk Ysuku/Wave125 kena preorder 3-4hari sampai βœ…βœ…βœ…
.
Rm280 Rm280 Rm280 ONLY ‼️‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas
Pos boleh mana yang jauh inshaallah barang sampai dengan selamat πŸ˜ŽπŸ™
.
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±

Bismillah PROMOSI MERDEKA GAISS ‼️‼️
Kasi sapu rata πŸ—£πŸ—£ pump bawah import dari thai NISIN BREMBO semua motor boleh pakai cuma kena buat braket sahaja πŸ”₯
.
Braket readystock tinggal Lc4s sahaja untuk pump ni .
Braket untuk Ysuku/Wave125 kena preorder 3-4hari sampai βœ…βœ…βœ…
.
Rm280 Rm280 Rm280 ONLY ‼️‼️
.
Cod area jb pasirgudang/permas 
Pos boleh mana yang jauh inshaallah barang sampai dengan selamat πŸ˜ŽπŸ™
.
01117715828 ws/call πŸ“±
0136260320 ws/call πŸ“±
24 0 21 August, 2019