WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

6 0

More wdec_official_n9 posts

@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Uols tau tak, raw material krim susuk moden #WDTA ni bukan biasher biasher okeh.

Ianya dari 33 jenis herba terpilih. Dan di import dari oversea, France, China, Hong Kong, Thailand dan banyak lagi.

Diformulasi oleh pakar kecantikan untuk bagi kulit anjal, tegang, cerah satu badan dan bagi effect awet muda.

Boleh jugak bantu kecikkan pori muka, hilangkan eyebag, jerawat, jeragat, kulit kusam.

Ohmyyyyy. Jimat sangattt hokeyy!

So, kenapa perlu belanja lebih kalau 1 krim ni boleh bagi uols semua ni😍

Dah ada lebih 10000 ribu testimoni yang berjaya uolsss.

#dealerkrimawetmuda
#MagikaSusukModen

Uols tau tak, raw material krim susuk moden #WDTA ni bukan biasher biasher okeh.

Ianya dari 33 jenis herba terpilih. Dan di import dari oversea, France, China, Hong Kong, Thailand dan banyak lagi.

Diformulasi oleh pakar kecantikan untuk bagi kulit anjal, tegang, cerah satu badan dan bagi effect awet muda.

Boleh jugak bantu kecikkan pori muka, hilangkan eyebag, jerawat, jeragat, kulit kusam.

Ohmyyyyy. Jimat sangattt hokeyy!

So, kenapa perlu belanja lebih kalau 1 krim ni boleh bagi uols semua ni😍

Dah ada lebih 10000 ribu testimoni yang berjaya uolsss.

#dealerkrimawetmuda
#MagikaSusukModen
6 0 19 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#testimonikulitkusam #doubletab

Ada orang fikir nak cantik kena fokus penjagaan luaran sahajaaa .

Tapi mampukah uols dapatkan kulit lawa kalau dalaman kita sedang dilanda bencana alam , berterabur dilambung ombak 😜
.
.
Dengan darah kotor masih terperangkap dalam badan , toksin pulakk sampai jadi basi sebab lama sangat terperap . .
.
Belum kira lagi masalah hormon yang tunggang langgang . Ishh parah tu awak .
.
.
Sebab tu mak nenek kita selalu pesan , sohh makan ulam herba dan seangkatan dengannya .
Semua fokus kat 1 tujuan nak dalaman kita sihat . Ehh rajin ke makan ulam herba tu semua ?
.
.
Apa kata uols ikhtiar guna krim chumel luar biasa WD nie .
.
.
Dalaman kita habis di berus di sental di clorox tau . Tu yang makin lama memancar seri sampai ke muka . Kalau jenis makan berkhasiat , hahhh lagi bagus . 2 kali ganda manfaatnya .
.
.
WD ada rege kasih sayang intan payung , sempena tahun ke-5 di pasaran , ada penjimatan 20 hengget .
Jejomsss chantekkk konsisten dengan WD ❤
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#testimonikulitkusam #doubletab

Ada orang fikir nak cantik kena fokus penjagaan luaran sahajaaa .

Tapi mampukah uols dapatkan kulit lawa kalau dalaman kita sedang dilanda bencana alam , berterabur dilambung ombak 😜
.
.
Dengan darah kotor masih terperangkap dalam badan , toksin pulakk sampai jadi basi sebab lama sangat terperap . .
.
Belum kira lagi masalah hormon yang tunggang langgang . Ishh parah tu awak .
.
.
Sebab tu mak nenek kita selalu pesan , sohh makan ulam herba dan seangkatan dengannya . 
Semua fokus kat 1 tujuan nak dalaman kita sihat . Ehh rajin ke makan ulam herba tu semua ?
.
.
Apa kata uols ikhtiar guna krim chumel luar biasa WD nie .
.
.
Dalaman kita habis di berus di sental di clorox tau . Tu yang makin lama memancar seri sampai ke muka . Kalau jenis makan berkhasiat , hahhh lagi bagus . 2 kali ganda manfaatnya .
.
.
WD ada rege kasih sayang intan payung , sempena tahun ke-5 di pasaran , ada penjimatan 20 hengget . 
Jejomsss chantekkk konsisten dengan WD ❤
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
4 0 14 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

WD NI PRODUK DARI MANA ?
.
.
Ramai yang takut dah nak beli produk kecantikan. Sebab makin banyak produk tiruan sekarang KAN. .
.
Jangan risau dengan produk Women Desiree dari Adleesya Beauty, kerana
.
.
WD Selamat digunakan.
Mendapat kelulusan KKM
Dan ia diproses di kilang OEM yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice)
.
.
Sebab tu nak dapatkan WD, kena dapatkan dari staff kami yang berdaftar ye. Tiada di kedai kedai jamu atau pasaraya.
.
.
Alhamdulillah, dengan adanya lulusan KKM akhirnya ramai wanita diluar sana makin cantik, berseri seri umpama matahari menyinar lagi memancor mancor. .
.
Jom dapatkan #WD sekarang dengan PENJIMATAN sebanyak RM20 selagi stok masih ada.
.
#WD_Lover

WD NI PRODUK DARI MANA ?
.
.
Ramai yang takut dah nak beli produk kecantikan. Sebab makin banyak produk tiruan sekarang KAN. .
.
Jangan risau dengan produk Women Desiree dari Adleesya Beauty, kerana
.
.
WD Selamat digunakan.
Mendapat kelulusan KKM
Dan ia diproses di kilang OEM yang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice)
.
.
Sebab tu nak dapatkan WD, kena dapatkan dari staff kami yang berdaftar ye. Tiada di kedai kedai jamu atau pasaraya.
.
.
Alhamdulillah, dengan adanya lulusan KKM akhirnya ramai wanita diluar sana makin cantik, berseri seri umpama matahari menyinar lagi memancor mancor. .
.
Jom dapatkan #WD sekarang dengan PENJIMATAN sebanyak RM20 selagi stok masih ada.
.
#WD_Lover
4 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#infowd

Ramai yang tanya ira #time_period_boleh_calit_WD_ke?
Boleh saiyang..ekstrak akar Tree Peony dalam WD juga berfungsi untuk lancarkan peredaran darah dalam badan awak. Selain dari bantu buang toksin.
So boleh calit macam biase. Takde masalah. Yang ada masalah senggugut atau period jarang datang tu boleh calit lebih sikit kat bahagian ari-ari. Mane tahu boleh bantu kan. Kasi keluar habis. Darah haid tersekat dalam badan boleh jadi penyakit lain. Bahaya.
Jangan stop calit. Ok saiyang. 😉

#ierawdlover
#DealerAdleesyaBeauty
#sharing

#infowd

Ramai yang tanya ira #time_period_boleh_calit_WD_ke? 
Boleh saiyang..ekstrak akar Tree Peony dalam WD juga berfungsi untuk lancarkan peredaran darah dalam badan awak. Selain dari bantu buang toksin. 
So boleh calit macam biase. Takde masalah. Yang ada masalah senggugut atau period jarang datang tu boleh calit lebih sikit kat bahagian ari-ari. Mane tahu boleh bantu kan. Kasi keluar habis. Darah haid tersekat dalam badan boleh jadi penyakit lain. Bahaya. 
Jangan stop calit. Ok saiyang. 😉

#ierawdlover
#DealerAdleesyaBeauty 
#sharing
4 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Tree Peony merupakan satu pohon hiasan yang punyai pelbagai manfaat dari segi kesihatan. Tumbuhan ini berasal dari Amerika. Namun sangat terkenal dikalangan masyarakat China.
.
.
Pokok Tree Peony digelar 'raja bunga' kerana bunganya yang sangat cantik dan berkhasiat untuk membersihkan darah, dan memperlancar peredaran darah termasuk pada organ seksual
.
.
Jadi tak hairanlah kalau masyarakat China gunakan pokok dari bunga sampai ke akar.
Awak orang Malaysia pulak tak perlu susah-susah. Sebab dalam WDTA dah ada ekstrak aker Tree Peony. Calit je WDTA pada nadi. Dah boleh maintain sihat macam aunty China yang cergas tu
.
.
Sebab tu selalu je ada pengguna WDTA yang dapat period normal lepas calit WDTA. Sebelum calit WDTA period setahun sekali, senggugut teruk berguling-guling. Sekarang alhamdulillah dah hilang. Sebab ekstrak akar tree peony tadi dah lancarkan peredaran darah dalam badan tau awak
.
.
Jadi rawat dulu dalaman awak. Jangan dibiarkan. Nanti timbul penyakit lain pulak. Ok saiyang .

Tree Peony merupakan satu pohon hiasan yang punyai pelbagai manfaat dari segi kesihatan. Tumbuhan ini berasal dari Amerika. Namun sangat terkenal dikalangan masyarakat China.
.
. 
Pokok Tree Peony digelar 'raja bunga' kerana bunganya yang sangat cantik dan berkhasiat untuk membersihkan darah, dan memperlancar peredaran darah termasuk pada organ seksual
.
.
Jadi tak hairanlah kalau masyarakat China gunakan pokok dari bunga sampai ke akar. 
Awak orang Malaysia pulak tak perlu susah-susah. Sebab dalam WDTA dah ada ekstrak aker Tree Peony. Calit je WDTA pada nadi. Dah boleh maintain sihat macam aunty China yang cergas tu
.
.
Sebab tu selalu je ada pengguna WDTA yang dapat period normal lepas calit WDTA. Sebelum calit WDTA period setahun sekali, senggugut teruk berguling-guling. Sekarang alhamdulillah dah hilang. Sebab ekstrak akar tree peony tadi dah lancarkan peredaran darah dalam badan tau awak
.
.
Jadi rawat dulu dalaman awak. Jangan dibiarkan. Nanti timbul penyakit lain pulak. Ok saiyang .
6 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#infowd
_
Masih ramai yang tak tahu kan ini kan. Lepas calit WD bole kena air, losyen atau perfume ker?
.
JAWAPAN: BOLEH uolls, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit WD, sebab krim WD menggunakan teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12kali ganda terus ke lapisan kulit. Jika krim ni melekat je kat nadi, macam mana tindak balas nak berlaku, kan?
.
Lepas calit WD ni kat nadi nadi, tau lah dia buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 esok bangun dari tidur je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu. 😍 .
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid WD ni. ❤️
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#infowd
_
Masih ramai yang tak tahu kan ini kan. Lepas calit WD bole kena air, losyen atau perfume ker?
.
JAWAPAN: BOLEH uolls, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit WD, sebab krim WD menggunakan teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12kali ganda terus ke lapisan kulit. Jika krim ni melekat je kat nadi, macam mana tindak balas nak berlaku, kan?
.
Lepas calit WD ni kat nadi nadi, tau lah dia buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 esok bangun dari tidur je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu. 😍 .
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid WD ni. ❤️
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
6 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
7 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
7 0 11 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Pagi pagi lagi tersenyum manis. Siapa sini jenis bangun pagi komen "Morning Ira". Sebab apa yang suka bangun pagi ni murah rezeki.
.
Korang nak tips cantik bangun pagi tersenyum rapi macam ni ? Ni khas untuk pengguna WD sahaja tau :-
.
✔Amalkan minum 1 gelas air kosong/rendaman lemon sebaik bangun dari tidur. Sekurangnya 200ml setiap pagi sebelum gosok gigi. Untuk melancarkan dalaman, meningkatkan metabolism dan kecantikkan kulit.
.
✔Bangun tidur terus mandi untuk kesegaran badan supaya kulit wajah tidak kusam. Kebaikkannya dapat melancarkan aliran darah dalam badan dan menibgkatkan penghasilan hormon.
.
✔Lepas mandi calit WD, kerana ketika ini liang pori terbuka luas dan mudah penyeran berlaku. WD dapat mengurangkan tekanan di pagi hari, lancarkan aliran darah, buang toksin dari badan dan cantikkan kulit uolls.
.
.
So kalau korang nak kulit mulus glowing berseri tiap pagi, lakukan 3 benda ni sebaik sahaja bangun dari tidur.
.
DOUBLE TAP kalau korang dah buat 3 benda di atas ! Tag kawan kawan uolls jom cantik bersama ❤

Pagi pagi lagi tersenyum manis. Siapa sini jenis bangun pagi komen "Morning Ira". Sebab apa yang suka bangun pagi ni murah rezeki.
.
Korang nak tips cantik bangun pagi tersenyum rapi macam ni ? Ni khas untuk pengguna WD sahaja tau :-
.
✔Amalkan minum 1 gelas air kosong/rendaman lemon sebaik bangun dari tidur. Sekurangnya 200ml setiap pagi sebelum gosok gigi. Untuk melancarkan dalaman, meningkatkan metabolism dan kecantikkan kulit.
.
✔Bangun tidur terus mandi untuk kesegaran badan supaya kulit wajah tidak kusam. Kebaikkannya dapat melancarkan aliran darah dalam badan dan menibgkatkan penghasilan hormon.
.
✔Lepas mandi calit WD, kerana ketika ini liang pori terbuka luas dan mudah penyeran berlaku. WD dapat mengurangkan tekanan di pagi hari, lancarkan aliran darah, buang toksin dari badan dan cantikkan kulit uolls.
.
.
So kalau korang nak kulit mulus glowing berseri tiap pagi, lakukan 3 benda ni sebaik sahaja bangun dari tidur.
.
DOUBLE TAP kalau korang dah buat 3 benda di atas ! Tag kawan kawan uolls jom cantik bersama ❤
7 0 5 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Kenapa ira selalu suggest kat korang kene grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan?
.
.
❤️ 1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak .
.
❤️ botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia. .
.
Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang.
.
.
❤️ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan. .
.
kalau stop ape jadi? opkos la khidmat WD terhenti dengan sendirinya untuk sentiasa mencantikkan dalaman kita. Faham2 sendiri la yeww 🤭
.
.
Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭
tu la sebab pengunaan nye kene konsisten untuk dapat hasil yang kita nak.
.
.
#KrimMultifungsi
#CantikLuarDalam
#calitcalitcantiksatubody

Kenapa ira selalu suggest kat korang kene grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan?
.
.
❤️ 1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak .
.
❤️ botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia. .
.
Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang.
.
.
❤️ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan. .
.
kalau stop ape jadi? opkos la khidmat WD terhenti dengan sendirinya untuk sentiasa mencantikkan dalaman kita. Faham2 sendiri la yeww 🤭
.
.
Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭
tu la sebab pengunaan nye kene konsisten untuk dapat hasil yang kita nak.
.
.
#KrimMultifungsi
#CantikLuarDalam
#calitcalitcantiksatubody
8 0 4 September, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Perubahan diri pon amik masa.Yang penting USAHA DAN PERCAYA.

Ini dok tanya jadi ke tak, jadi ke tak.

Tak konsisten plak tu. Pastu berangan nak HASIL. memang takdelah kan.

Iyer ni calit kat NADI jer. Boleh dapat HASIL macamni. Bukan sehari tapi berbulan jugaklah nak dapat hasil camni.

JANJI PERCAYA.
JANJI USAHA.

Ehh garang ke ira pagi ni? Tak lah nak awak cantik jee. 🤗

#WDTA

Perubahan diri pon amik masa.Yang penting USAHA DAN PERCAYA.

Ini dok tanya jadi ke tak, jadi ke tak.

Tak konsisten plak tu. Pastu berangan nak HASIL. memang takdelah kan.

Iyer ni calit kat NADI jer. Boleh dapat HASIL macamni. Bukan sehari tapi berbulan jugaklah nak dapat hasil camni.

JANJI PERCAYA.
JANJI USAHA.

Ehh garang ke ira pagi ni? Tak lah nak awak cantik jee. 🤗

#WDTA
10 0 28 August, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Petua kecantikan by stokist WD
Jangan lupa calit² WD juga 😉

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

Petua kecantikan by stokist WD
Jangan lupa calit² WD juga 😉

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
6 0 5 August, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Mak sakan mencalit #WD.

Pastuuu anak dah macam kakak apakesss😬

Nak wat cemana nihhhhh plisss help meeeeee!!! 🤣

Haa korang kalau mak dah start calit wd tu jaga jaga😝 dia boleh reverse umur 20 tahun ke belakang.

Ira risau anak geget jari nanti ahakss. Nak sesama #AWET_MUDA ajomm la start calit.

Wd ni ada 33 bahan #RAHSIA tang bantu korang kulit tegang, anjal, cerah satu badan gitcheww.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

Mak sakan mencalit #WD.

Pastuuu anak dah macam kakak apakesss😬

Nak wat cemana nihhhhh plisss help meeeeee!!! 🤣

Haa korang kalau mak dah start calit wd tu jaga jaga😝 dia boleh reverse umur 20 tahun ke belakang.

Ira risau anak geget jari nanti ahakss. Nak sesama #AWET_MUDA ajomm la start calit.

Wd ni ada 33 bahan #RAHSIA tang bantu korang kulit tegang, anjal, cerah satu badan gitcheww.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
16 0 5 August, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Ya Allah seronoknyaaaa bila dah jumpa krim yang dapat merawat dan hilangkan bekas bekas jerawat.
Dah takyah pening, merayau kat mana mana nak cari penawar untuk masalah jerawat lagi dah.
Krim kuasa biotechnology nano ni memang heaven giler. Cuma calit kat 3 nadi pagi ngan malam saja. Bukan takat dia hapuskan jerawat kat pipi sis ni. Malah wajah sis ni nampak lebih bersih liciinnn dan berseri seri.
Tido berbantalkan senyuman lah setiap malam. Bila konsisten pakai, kulit pun semakin hari semakin sihat cerah pinky pinky. .

Uols yang nak jaga dalaman dan luaran yang paling mudah dan senang, bole datang bertandang. Di bilik sebelah kak lin siapkan krim syantik #WDTA , belen 9 unit atas dulang. 😂 .
#krimmagiksyantik
#WDTAtesimonial

Ya Allah seronoknyaaaa bila dah jumpa krim yang dapat merawat dan hilangkan bekas bekas jerawat. 
Dah takyah pening, merayau kat mana mana nak cari penawar untuk masalah jerawat lagi dah. 
Krim kuasa biotechnology nano ni memang heaven giler. Cuma calit kat 3 nadi pagi ngan malam saja. Bukan takat dia hapuskan jerawat kat pipi sis ni. Malah wajah sis ni nampak lebih bersih liciinnn dan berseri seri. 
Tido berbantalkan senyuman lah setiap malam. Bila konsisten pakai, kulit pun semakin hari semakin sihat cerah pinky pinky. .

Uols yang nak jaga dalaman dan luaran yang paling mudah dan senang, bole datang bertandang. Di bilik sebelah kak lin siapkan krim syantik #WDTA , belen 9 unit atas dulang. 😂 .
#krimmagiksyantik
#WDTAtesimonial
8 0 1 August, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

Yang baru yang lama,yang repeat oder,yang terjebak semua dah macam pesta WD.

Antara yang membuatkan krim #WD ni di percayai adalah kerana bahan bahan nya yang berkualiti dan memang terkenal hebat nya

Wd pulak di hasilkan dengan menggunakan mesin TEKNOLOGI NANO

Yang mana sapuan melalui pembuluh darah jer dapat menyerap zat zat yang terkandung dalam wd,jauh ke dalam badan secara optimum.

Sebab tu la calit kat NADI jer dapat efek satu body.

Cantik AWET MUDA dengan WD❤

Yang baru yang lama,yang repeat oder,yang terjebak semua dah macam pesta WD.

Antara yang membuatkan krim #WD ni di percayai adalah kerana bahan bahan nya yang berkualiti dan memang terkenal hebat nya

Wd pulak  di hasilkan dengan menggunakan mesin TEKNOLOGI NANO

Yang mana sapuan melalui pembuluh darah jer dapat menyerap zat zat yang terkandung dalam wd,jauh ke dalam badan secara optimum.

Sebab tu la calit kat NADI jer dapat efek satu body.

Cantik AWET MUDA dengan WD❤
7 0 1 August, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

BERITA TERGEMPAR BUAT SEMUA PENGGUNA WD
Haaa apelah tuu, puasss di tunggu tunggu dari tadi kan. Ada je sepraiss dari HQ ni buat debor dada tak senang rasa nak lelap mata sebelum tahu apalah bendanya yang nak di sepraiskan sangad tu.

Okayy,

Stay cool , stay cunn gaissss

Alhamdulillah, sempena 5 TAHUN KAMI DI PASARAN,dah terbang merata pon si kecik ni di dalam mahupon di luar negara. Jadi, untuk menghargai ke semua pelanggan kami.
Dengan bahagianya dan sukacitanya. Kami nak bagi TAWARAN HARGA PROMOSI HEBAT Buat anda semua sempena Anniversarry 5 tahun WD di pasaran bermula 1HB AUGUST 2019.

Jadi sebar sebarkan berita gembira ni buat semua pengguna WD tersayang untuk rebut peluang keemasan ni selagi promosi masih berlangsung.

Yang nak cuba cuba ponn ,silalahhhh ambil peluang ni dengan baik tau. Jangan sampai gigit jari lagi bila promosi dah di tutup.

Jom Sharekan berita ni ramai ramai. "Happy Anniversary WD 5TH YEARS"

Semoga WOMEN DESIREE TERUS MELEKAT DI HATI ANDA SEMUA.

We Love You ❤️ Transformasi kejelitaan anda bermula di sini

BERITA TERGEMPAR BUAT SEMUA PENGGUNA WD 
Haaa apelah tuu, puasss di tunggu tunggu dari tadi kan. Ada je sepraiss dari HQ ni buat debor dada tak senang rasa nak lelap mata sebelum tahu apalah bendanya yang nak di sepraiskan sangad tu.

Okayy,

Stay cool , stay cunn gaissss

Alhamdulillah, sempena 5 TAHUN KAMI DI PASARAN,dah terbang merata pon si kecik ni di dalam mahupon di luar negara. Jadi, untuk menghargai ke semua pelanggan kami. 
Dengan bahagianya dan sukacitanya. Kami nak bagi TAWARAN HARGA PROMOSI HEBAT Buat anda semua sempena Anniversarry 5 tahun  WD di pasaran bermula 1HB AUGUST 2019.

Jadi sebar sebarkan berita gembira ni buat semua pengguna WD tersayang untuk rebut peluang keemasan ni selagi promosi masih berlangsung.

Yang nak cuba cuba ponn ,silalahhhh ambil peluang ni dengan baik tau. Jangan sampai gigit jari lagi bila promosi dah di tutup.

Jom Sharekan berita ni ramai ramai. "Happy Anniversary WD 5TH YEARS"

Semoga WOMEN DESIREE TERUS MELEKAT DI HATI ANDA SEMUA.

We Love You ❤️ Transformasi kejelitaan anda bermula di sini
5 0 1 August, 2019
@wdec_official_n9 Profile picture

@wdec_official_n9

BERITA TERGEMPAR BUAT SEMUA PENGGUNA WD
Haaa apelah tuu, puasss di tunggu tunggu dari tadi kan. Ada je sepraiss dari HQ ni buat debor dada tak senang rasa nak lelap mata sebelum tahu apalah bendanya yang nak di sepraiskan sangad tu.

Okayy,

Stay cool , stay cunn gaissss

Alhamdulillah, sempena 5 TAHUN KAMI DI PASARAN,dah terbang merata pon si kecik ni di dalam mahupon di luar negara. Jadi, untuk menghargai ke semua pelanggan kami.
Dengan bahagianya dan sukacitanya. Kami nak bagi TAWARAN HARGA PROMOSI HEBAT Buat anda semua sempena Anniversarry 5 tahun WD di pasaran bermula 1HB AUGUST 2019.

Jadi sebar sebarkan berita gembira ni buat semua pengguna WD tersayang untuk rebut peluang keemasan ni selagi promosi masih berlangsung.

Yang nak cuba cuba ponn ,silalahhhh ambil peluang ni dengan baik tau. Jangan sampai gigit jari lagi bila promosi dah di tutup.

Jom Sharekan berita ni ramai ramai. "Happy Anniversary WD 5TH YEARS"

Semoga WOMEN DESIREE TERUS MELEKAT DI HATI ANDA SEMUA.

We Love You ❤️ Transformasi kejelitaan anda bermula di sini

#womendesireeessentialcream
#promosiwd
#womendesiree

BERITA TERGEMPAR BUAT SEMUA PENGGUNA WD 
Haaa apelah tuu, puasss di tunggu tunggu dari tadi kan. Ada je sepraiss dari HQ ni buat debor dada tak senang rasa nak lelap mata sebelum tahu apalah bendanya yang nak di sepraiskan sangad tu.

Okayy,

Stay cool , stay cunn gaissss

Alhamdulillah, sempena 5 TAHUN KAMI DI PASARAN,dah terbang merata pon si kecik ni di dalam mahupon di luar negara. Jadi, untuk menghargai ke semua pelanggan kami. 
Dengan bahagianya dan sukacitanya. Kami nak bagi TAWARAN HARGA PROMOSI HEBAT Buat anda semua sempena Anniversarry 5 tahun  WD di pasaran bermula 1HB AUGUST 2019.

Jadi sebar sebarkan berita gembira ni buat semua pengguna WD tersayang untuk rebut peluang keemasan ni selagi promosi masih berlangsung.

Yang nak cuba cuba ponn ,silalahhhh ambil peluang ni dengan baik tau. Jangan sampai gigit jari lagi bila promosi dah di tutup.

Jom Sharekan berita ni ramai ramai. "Happy Anniversary WD 5TH YEARS"

Semoga WOMEN DESIREE TERUS MELEKAT DI HATI ANDA SEMUA.

We Love You ❤️ Transformasi kejelitaan anda bermula di sini

#womendesireeessentialcream 
#promosiwd 
#womendesiree
4 0 31 July, 2019