Adakah ianya sesuai untuk selulit?
.
Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA SCAR GEL untuk memudarkan/menghilangkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yg lepas bersalin.
.
.
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Adakah ianya sesuai untuk selulit?
.
Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA SCAR GEL untuk memudarkan/menghilangkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yg lepas bersalin.
.
.
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

2 0

More jumeascargel_shop posts

@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Dulu pakai Foundation tebal2
Ha Bak kata orang makeup 1kilo πŸ˜… Semata-mata nak tutup segala jenis parut yg ada dekat muka untuk nampak kulit flawless πŸ’ž
.
Sekarang macam2 produk dah ada di malaysia cuma selamat atau tidak je 😱 .
Kenapa perlu jumea ni? - Kesan seawal 7 hari - Lulus KKM
- Menghilangkan segala jenis parut - Tidak pedih
- Wangi
- Cara penggunaan mudah
.
Banyak lagi kelebihan jumea ni tau sebenarnya ✨
.
Sampai bila nak parut tu bertapak dekat situ ?
Boleh whatsapp saya just tekan je Link di bio .🌸

Dulu pakai Foundation tebal2 
Ha Bak kata orang makeup 1kilo πŸ˜… Semata-mata nak tutup segala jenis parut yg ada dekat muka untuk nampak kulit flawless πŸ’ž
.
Sekarang macam2 produk dah ada di malaysia cuma selamat atau tidak je 😱 .
Kenapa perlu jumea ni? - Kesan seawal 7 hari - Lulus KKM
- Menghilangkan segala jenis parut - Tidak pedih
- Wangi
- Cara penggunaan mudah
.
Banyak lagi kelebihan jumea ni tau sebenarnya ✨
.
Sampai bila nak parut tu bertapak dekat situ ? 
Boleh whatsapp saya just tekan je Link di bio .🌸
4 0 10 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau πŸ˜ƒ. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau Dan macam2 parut lagi. Boleh tersangat-sangat sangat 😘
Parut di hati je tak boleh 😜
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten 😱 lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke πŸ˜†. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau πŸ˜ƒ. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau Dan macam2 parut lagi. Boleh tersangat-sangat sangat 😘
Parut di hati je tak boleh 😜
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten 😱 lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke πŸ˜†. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
3 0 12 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
9 0 15 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Dulu pakai Foundation tebal2
Ha Bak kata orang makeup 1kilo πŸ˜… Semata-mata nak tutup segala jenis parut yg ada dekat muka untuk nampak kulit flawless πŸ’ž
.
Sekarang macam2 produk dah ada di malaysia cuma selamat atau tidak je 😱 .
Kenapa perlu jumea ni? - Kesan seawal 7 hari - Lulus KKM
- Menghilangkan segala jenis parut - Tidak pedih
- Wangi
- Cara penggunaan mudah
.
Banyak lagi kelebihan jumea ni tau sebenarnya ✨
.
Sampai bila nak parut tu bertapak dekat situ ?
Boleh whatsapp saya just tekan je Link di bio .🌸

Dulu pakai Foundation tebal2 
Ha Bak kata orang makeup 1kilo πŸ˜… Semata-mata nak tutup segala jenis parut yg ada dekat muka untuk nampak kulit flawless πŸ’ž
.
Sekarang macam2 produk dah ada di malaysia cuma selamat atau tidak je 😱 .
Kenapa perlu jumea ni? - Kesan seawal 7 hari - Lulus KKM
- Menghilangkan segala jenis parut - Tidak pedih
- Wangi
- Cara penggunaan mudah
.
Banyak lagi kelebihan jumea ni tau sebenarnya ✨
.
Sampai bila nak parut tu bertapak dekat situ ? 
Boleh whatsapp saya just tekan je Link di bio .🌸
7 0 15 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau πŸ˜ƒ. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau . Boleh tersangat-sangat sangat 😘
Parut di hati je tak boleh 😜
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten 😱 lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke πŸ˜†. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Mudah cara penggunaan jumea scargel ni tau πŸ˜ƒ. Bukan parut jerawat je boleh hilang ,Parut luka,bersalin,kudis,stretch mark,parut kemalangan pun boleh tau . Boleh tersangat-sangat sangat 😘
Parut di hati je tak boleh 😜
.
Satu tube boleh tahan sehingga 1bulan ke 3bulan dengan penggunaan secara konsisten 😱 lama kan .
.
Syukur Alhamdulillah Dah ramai yg repeat order sebab ramai yg dah tahu keberkesanan nya .
Korang yg belum tahu lagi tak nak cuba ke πŸ˜†. Tak kan lah nak simpan parut tu lama-lama kan πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
8 0 20 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Bila dh Free postage ni kalau ada yg tak try memang rugiii sangat-sangat tau😭
πŸ”₯
Harga dari Rm90 pun kita dah jadi kan lagi murah Rmxx tak masuk akal 😱
.
Barang menjadi lepas tu harga PROMOSI siap free postage lagiπŸ”₯πŸ”₯
Kesan seawal 7hari.
.fe
Berminat ws Click link di bio atau dm 🌼
🌼

Bila dh Free postage ni  kalau ada yg tak try memang rugiii sangat-sangat tau😭
πŸ”₯
Harga dari Rm90 pun kita dah jadi kan lagi murah Rmxx tak masuk akal 😱
.
Barang menjadi lepas tu harga PROMOSI siap free postage lagiπŸ”₯πŸ”₯
Kesan seawal 7hari.
.fe
Berminat ws Click link di bio atau dm 🌼
🌼
6 0 20 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Baru launch dh beli .
.
.
😱Banyak parut di muka ? Badan ? Kaki ? Tangan? 🧐
FOLLOW IGπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@jumeascargel_malaysia
@jumeascargel_malaysia
@jumeascargel_malaysia

Baru launch dh beli .
.
.
😱Banyak parut di muka ? Badan ? Kaki ? Tangan? 🧐
FOLLOW  IGπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@jumeascargel_malaysia 
@jumeascargel_malaysia 
@jumeascargel_malaysia
43 0 21 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Warung Salai Original Nismilan

So far so good untuk feedback parut jerawat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’― memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❀️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini πŸ™πŸ»
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

So far so good untuk feedback parut jerawat πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ’― memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❀️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini πŸ™πŸ»
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 14 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
8 0 14 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL πŸ’§
.
Water-Based ? sebab...β €
.
βœ”οΈMudah meresap kebawah kulit dengan pantas.β €
βœ”οΈSesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. β €
βœ”οΈMemberikan kelembapan kepada kulit anda.β €
βœ”οΈTidak melekit β €
βœ”οΈTidak berminyak.β €
.β €
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut πŸ’― Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? β €
.β €
Ya, Jumea scargel πŸ’―Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut πŸ€— #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. πŸ‘Œ
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL πŸ’§
.
Water-Based ? sebab...β €
.
βœ”οΈMudah meresap kebawah kulit dengan pantas.β €
βœ”οΈSesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. β €
βœ”οΈMemberikan kelembapan kepada kulit anda.β €
βœ”οΈTidak melekit β €
βœ”οΈTidak berminyak.β €
.β €
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut πŸ’― Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? β €
.β €
Ya, Jumea scargel πŸ’―Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut πŸ€— #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. πŸ‘Œ
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
10 0 14 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

#Repost @eykaaanizam .
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit @jumeascargel_shop ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 @jumeascargel_shop
.
#testimonijumeaht #review

#Repost @eykaaanizam .
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia  hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit  @jumeascargel_shop ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 @jumeascargel_shop
.
#testimonijumeaht #review
10 0 14 September, 2019