ovibeautyempire ( @ovibeautyempire ) Instagram Profile

@ovibeautyempire

11 September, 2019

Dulu2 kulit mengerutu macam katak❗️ now dah lincin dan bersih😱
.
.
Alhamdulillah masalah enzema selesai dengan #mitacwhitening  from japan❤️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

Dulu2 kulit mengerutu macam katak❗️ now dah lincin dan bersih😱
.
.
Alhamdulillah masalah enzema selesai dengan #mitacwhitening from japan❤️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

1 0

More ovibeautyempire posts

@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

mak aiiii...krisdayanti pun pakai placentex uollssss...bukan biashe2 nih retis antrabangsa pun pakai tau korang tunggu apa lagi pm ira lekaih harga promoso nak bagi uols
.
.
whatsapp ira tau jangan lupa ira tunggu
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
#placentexoriginal #placentexikansalmon #glutax70000gm #ovibeautyempire #cindella1200mg #fashion #igshop #instagram #like4like

mak aiiii...krisdayanti pun pakai placentex uollssss...bukan biashe2 nih retis antrabangsa pun pakai tau korang tunggu apa lagi pm ira lekaih harga promoso nak bagi uols
.
.
whatsapp ira tau jangan lupa ira tunggu
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
#placentexoriginal #placentexikansalmon #glutax70000gm #ovibeautyempire #cindella1200mg #fashion #igshop #instagram #like4like
1 0 8 hours ago
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

mak aiiii...krisdayanti pun pakai placentex uollssss...bukan biashe2 nih retis antrabangsa pun pakai tau korang tunggu apa lagi pm ira lekaih harga promoso nak bagi uols
.
.
whatsapp ira tau jangan lupa ira tunggu
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
#placentexoriginal #placentexikansalmon #glutax70000gm #ovibeautyempire #cindella1200mg #fashion #igshop #instagram #like4like

mak aiiii...krisdayanti pun pakai placentex uollssss...bukan biashe2 nih retis antrabangsa pun pakai tau korang tunggu apa lagi pm ira lekaih harga promoso nak bagi uols
.
.
whatsapp ira tau jangan lupa ira tunggu
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
#placentexoriginal #placentexikansalmon #glutax70000gm #ovibeautyempire #cindella1200mg #fashion #igshop #instagram #like4like
1 0 8 hours ago
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

mak aiiii...krisdayanti pun pakai placentex uollssss...bukan biashe2 nih retis antrabangsa pun pakai tau korang tunggu apa lagi pm ira lekaih harga promoso nak bagi uols
.
.
whatsapp ira tau jangan lupa ira tunggu
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
#placentexoriginal #placentexikansalmon #glutax70000gm #ovibeautyempire #cindella1200mg #fashion #igshop #instagram #like4like

mak aiiii...krisdayanti pun pakai placentex uollssss...bukan biashe2 nih retis antrabangsa pun pakai tau korang tunggu apa lagi pm ira lekaih harga promoso nak bagi uols
.
.
whatsapp ira tau jangan lupa ira tunggu
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
#placentexoriginal #placentexikansalmon #glutax70000gm #ovibeautyempire #cindella1200mg #fashion #igshop #instagram #like4like
1 0 8 hours ago
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

"Alhamdulillah jerawat merah2 makin kecut..."
.
.
Miss J dah tak berani nak muncul selepas 1 kali drip #placentalucchini ni uolls
.
.
uolla kalau nak jugak boleh pm ira sekarang
.
.
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
.
.
❤️ Hrga mampu milik❤️ #stemcellluchini #jerawat #jeragat #kulitkusam .
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #ovibeautyempire

"Alhamdulillah jerawat merah2 makin kecut..."
.
.
Miss J dah tak berani nak muncul selepas 1 kali drip #placentalucchini ni uolls
.
.
uolla kalau nak jugak boleh pm ira sekarang
.
.
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
.
.
❤️ Hrga mampu milik❤️ #stemcellluchini #jerawat #jeragat #kulitkusam .
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #ovibeautyempire
2 0 15 hours ago
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

"Alhamdulillah jerawat merah2 makin kecut..."
.
.
Miss J dah tak berani nak muncul selepas 1 kali drip #placentalucchini ni uolls
.
.
uolla kalau nak jugak boleh pm ira sekarang
.
.
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
.
.
❤️ Hrga mampu milik❤️ #stemcellluchini #jerawat #jeragat #kulitkusam .
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #ovibeautyempire

"Alhamdulillah jerawat merah2 makin kecut..."
.
.
Miss J dah tak berani nak muncul selepas 1 kali drip #placentalucchini ni uolls
.
.
uolla kalau nak jugak boleh pm ira sekarang
.
.
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
ira +6013 461 8384
.
.
❤️ Hrga mampu milik❤️ #stemcellluchini #jerawat #jeragat #kulitkusam .
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #ovibeautyempire
3 0 15 hours ago
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

selamat hari malaysia semua
.
.
#harimalaysia #sayangimalaysiaku

selamat hari malaysia semua
.
.
#harimalaysia #sayangimalaysiaku
1 0 22 hours ago
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

Sape2 yang first time yang nk inject tu kite cadangkan amik #mixingwhite je sebab yang ni kesan pun meletops jugak and yg paling penting dia sgt2 recomended for first yg nak try tu dan harga pun sangat2 murah
.
.
U olls jangan lupa whatsapp ira utk putih gebu meletopsss😍
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
. .
atau kalau rasa malas nak save number ni boleh je klik no whatsapp ira kat bio k? see you guysss😍
.
.
#glutax680000gr #cindella1200mg #ovibeautyempire #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #putihkankulit #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #complextion6 #handbags #preety #likeforlike #instagram #fashion #whiteningdrip

Sape2 yang first time yang nk inject tu kite cadangkan amik #mixingwhite je sebab yang ni kesan pun meletops jugak and yg paling penting dia sgt2 recomended for first yg nak try tu  dan harga pun sangat2 murah
.
.
U olls jangan lupa whatsapp ira utk putih gebu meletopsss😍
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
. . 
atau kalau rasa malas nak save number ni boleh je klik no whatsapp ira kat bio k? see you guysss😍
.
.
#glutax680000gr #cindella1200mg #ovibeautyempire #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #putihkankulit #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #complextion6 #handbags #preety #likeforlike #instagram #fashion #whiteningdrip
3 0 15 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

Sape2 yang first time yang nk inject tu kite cadangkan amik #mixingwhite je sebab yang ni kesan pun meletops jugak and yg paling penting dia sgt2 recomended for first yg nak try tu dan harga pun sangat2 murah
.
.
U olls jangan lupa whatsapp ira utk putih gebu meletopsss😍
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
. .
atau kalau rasa malas nak save number ni boleh je klik no whatsapp ira kat bio k? see you guysss😍
.
.
#glutax680000gr #cindella1200mg #ovibeautyempire #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #putihkankulit #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #complextion6 #handbags #preety #likeforlike #instagram #fashion #whiteningdrip

Sape2 yang first time yang nk inject tu kite cadangkan amik #mixingwhite je sebab yang ni kesan pun meletops jugak and yg paling penting dia sgt2 recomended for first yg nak try tu  dan harga pun sangat2 murah
.
.
U olls jangan lupa whatsapp ira utk putih gebu meletopsss😍
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
. . 
atau kalau rasa malas nak save number ni boleh je klik no whatsapp ira kat bio k? see you guysss😍
.
.
#glutax680000gr #cindella1200mg #ovibeautyempire #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #putihkankulit #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #complextion6 #handbags #preety #likeforlike #instagram #fashion #whiteningdrip
2 0 15 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

assalamualaikum dan selamat pagi semua😀

assalamualaikum dan selamat pagi semua😀
2 0 15 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
1 0 13 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
3 0 13 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
1 0 13 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

whatsapp ira untuk details
+6013 461 8384
.
#hidonac  #hidonacwhitening  #whiteninginjection #nosefiller  #breastfiller  #buttfiller  #japanplatinum #nanguang  #lipolab  #cindella  #highdosewhitening #putihgebu  #highdosevitaminc  #nexentury29 #glutax  #orientalplatinum  #suntikputih #sulambedak  #nanosalt  #placentex  #suntikputih #amcslimming  #slimminginjection  #aesthetic #hyaron  #trustedseller  #seriousbuyer

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

whatsapp ira untuk details
+6013 461 8384
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection#nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum#nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening#putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29#glutax #orientalplatinum #suntikputih#sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih#amcslimming #slimminginjection #aesthetic#hyaron #trustedseller #seriousbuyer
3 0 12 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

whatsapp ira untuk details
+6013 461 8384
.
#hidonac  #hidonacwhitening  #whiteninginjection #nosefiller  #breastfiller  #buttfiller  #japanplatinum #nanguang  #lipolab  #cindella  #highdosewhitening #putihgebu  #highdosevitaminc  #nexentury29 #glutax  #orientalplatinum  #suntikputih #sulambedak  #nanosalt  #placentex  #suntikputih #amcslimming  #slimminginjection  #aesthetic #hyaron  #trustedseller  #seriousbuyer

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

whatsapp ira untuk details
+6013 461 8384
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection#nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum#nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening#putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29#glutax #orientalplatinum #suntikputih#sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih#amcslimming #slimminginjection #aesthetic#hyaron #trustedseller #seriousbuyer
2 0 12 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Now tengah PROMO MERDEKA SALE🔥 .
Produk yang tengah naik meletop-letop sekarang ni . Nak tau dak sebab kenapa ? Sebab sajat baru try produk ni u'oooolss . Memang power sangat .Neutro skin ni produk extract dari buah delima .. Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
.
🏭 Production - France
💉 1 box - 6 set
💉 Type - Drip
💉 Sama macam produk injection yang lain .
Not Suitable for ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem

Whatsapp ira untuk details👇🏻👇🏻
+6013 461 8384
+6013 461 8384
+6013 461 8384
.
.
#neutroskinpomegranate
#neutroskinvitamincandcollagen #suntikanvitaminc #flawless #handbags #kuwait #kualalumpur #whiteninginjection #JAPANPLATINUM #orientalplatinuminjection #evgenisregenarationpack #evgenisregenarationpack #glutax180000gs #glutaxinjection #jeragat #salemerdeka #igshop #photo #me #selfie #masalahjerawat

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Now tengah PROMO MERDEKA SALE🔥 .
Produk yang tengah naik meletop-letop sekarang ni . Nak tau dak sebab kenapa ? Sebab sajat baru try produk ni u'oooolss . Memang power sangat .Neutro skin ni produk extract dari buah delima .. Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
.
🏭 Production - France
💉 1 box - 6 set
💉 Type - Drip
💉 Sama macam produk injection yang lain .
Not Suitable for ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem

Whatsapp ira untuk details👇🏻👇🏻
+6013 461 8384
+6013 461 8384
+6013 461 8384
.
.
#neutroskinpomegranate
#neutroskinvitamincandcollagen #suntikanvitaminc #flawless #handbags #kuwait #kualalumpur #whiteninginjection #JAPANPLATINUM #orientalplatinuminjection #evgenisregenarationpack #evgenisregenarationpack #glutax180000gs #glutaxinjection #jeragat #salemerdeka #igshop #photo #me #selfie #masalahjerawat
1 0 12 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Now tengah PROMO MERDEKA SALE🔥 .
Produk yang tengah naik meletop-letop sekarang ni . Nak tau dak sebab kenapa ? Sebab sajat baru try produk ni u'oooolss . Memang power sangat .Neutro skin ni produk extract dari buah delima .. Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
.
🏭 Production - France
💉 1 box - 6 set
💉 Type - Drip
💉 Sama macam produk injection yang lain .
Not Suitable for ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem

Whatsapp ira untuk details👇🏻👇🏻
+6013 461 8384
+6013 461 8384
+6013 461 8384
.
.
#neutroskinpomegranate
#neutroskinvitamincandcollagen #suntikanvitaminc #flawless #handbags #kuwait #kualalumpur #whiteninginjection #JAPANPLATINUM #orientalplatinuminjection #evgenisregenarationpack #evgenisregenarationpack #glutax180000gs #glutaxinjection #jeragat #salemerdeka #igshop #photo #me #selfie #masalahjerawat

•• NEUTRO SKIN ••
🔥Extract Delima untuk putih kemerahan uolls😱😱 Now tengah PROMO MERDEKA SALE🔥 .
Produk yang tengah naik meletop-letop sekarang ni . Nak tau dak sebab kenapa ? Sebab sajat baru try produk ni u'oooolss . Memang power sangat .Neutro skin ni produk extract dari buah delima .. Buah delima ni ada banyak manfaatnya . Memang powerfull ❤ .
Antara fungsi & kebaikan Neutro Skin :
❤ Whitening (Mencerahkan Kulit)
❤ Skin Repair (Jerawat/Parut)
❤ Pigment (Bintik Hitam)
❤ Moist And Smooth Skin (Menghaluskan Kulit)
❤ Anti Aging (Awet Muda)
.
🏭 Production - France
💉 1 box - 6 set
💉 Type - Drip
💉 Sama macam produk injection yang lain .
Not Suitable for ⤵
🚫 Pregnant & Breast feeder
🚫 Injection on women period
🚫 Allergy to vitamin (any kind)
🚫 Patient with cardiovascular problem

Whatsapp ira untuk details👇🏻👇🏻
+6013 461 8384
+6013 461 8384
+6013 461 8384
.
.
#neutroskinpomegranate
#neutroskinvitamincandcollagen #suntikanvitaminc #flawless #handbags #kuwait #kualalumpur #whiteninginjection #JAPANPLATINUM #orientalplatinuminjection #evgenisregenarationpack #evgenisregenarationpack #glutax180000gs #glutaxinjection #jeragat #salemerdeka #igshop #photo #me #selfie #masalahjerawat
5 0 12 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

Nak chantiq?
Nak gebu macam artis ?
.
.
Malu dengan kawan muka banyak jeragat??😥
.
.
Okay tak pe jangan risaw jom try whitening injection nih.. hanya perlu drip seminggu sekali je uollss tapi kesan meletopsss gitu
.
.
Nak tau caranya
whatsapp ira sekarang ira akan ngtau details ya syg2ku
+6013 461 8384
+6013 461 8384
.
.
#lipolab #miraclewhiteinjection #whiteninginjection .
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

Nak chantiq? 
Nak gebu macam artis ?
.
.
Malu dengan kawan muka banyak jeragat??😥
.
.
Okay tak pe jangan risaw jom try whitening injection nih.. hanya perlu drip seminggu sekali je uollss tapi kesan meletopsss gitu
.
.
Nak tau caranya
whatsapp ira sekarang ira akan ngtau details ya syg2ku
+6013 461 8384
+6013 461 8384
.
.
#lipolab #miraclewhiteinjection #whiteninginjection .
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
1 0 11 September, 2019
@ovibeautyempire Profile picture

@ovibeautyempire

Dulu2 kulit mengerutu macam katak❗️ now dah lincin dan bersih😱
.
.
Alhamdulillah masalah enzema selesai dengan #mitacwhitening from japan❤️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

Dulu2 kulit mengerutu macam katak❗️ now dah lincin dan bersih😱
.
.
Alhamdulillah masalah enzema selesai dengan #mitacwhitening  from japan❤️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
2 0 11 September, 2019