Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

1 0

More yongbeautyline posts

@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan.
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan. 
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal
0 0 19 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan.
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan. 
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal
0 0 19 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan.
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal

Knp beli online lg jimat & lbh bagus? Cth jika anda beli produk drip secara online,contoh kos premium produk yg kami jual paling rendah dlm RM600, paling tinggi bernilai RM1400 (10 sesi + 2 sesi set extra + 4 botol whitening capsule lagi)
. .
Biasa dripper/klinik luar yg buat servis drip cuma cas RM50-60 per drip. So 10 sesi lebih kurang RM600. Total produk+drip lebih kurang RM2000 anda spent selama 10 minggu. Korang jimat dlm RM1500-2500 drpda drip di Spa/Klinik. ( Siap Boleh beli 1 complete set lagi 😂) Dripper plak biasanya dtg servis ke rumah,so dah jimat lagi masa,duit tol,duit transport,dll, x perlu menunggu & serabut2 dgn org lain. x perlu nak bersiap2.. pakai baju tido pun boleh.Dripper pun semua dikalangan nurse/MA/doctor bertauliah & selalu drip orang,jadi dah pakar cari urat. .
.
Bila beli online, of course anda akn tau brand produk,kos sebenar produk,kualiti produk & lain2 detail.Manakala kalau buat di klinik,90% drpda mereka rahsiakan bancuhan apa yg digunakan. Jd if dorang guna produk murah and cas mahal pun korang xtau. Sbb apa? Sebab korang main PERCAYA jerrr.. 😂Biasalah lumrah bisnes, spa & klinik pun nak buat duit jugak kan 🤣. Jgn marah ek. Ni fakta tau. Berdasarkan pemerhatian kami, kos sebenar produk yg mereka gunakan dlm range RM150-RM650 shja dlm pasaran online. Siyesssly korang akan rugi banyak..
.
.
Di dunia online banyak lagi brand yg bagus2 kesan nya.. testimoni gempaq2.. Cuma ramai yg kurang tau. Bila beli online, seller2 biasanya akan upload testimoni pengguna jd korang lagi tau kesan nya mcm mana.. So nanti takde lah yg komen, “dah 15 kali buat kat kat spa and klinik langsung takde kesan”.. seller2 jual injections mesti selalu dapat ayat ni dr customer2 yg bengang sbb drip takde kesan, mahal je lebih.. 😂
.
.
Maaf post ni xde nak tutup periuk nasi sesiapa. Hanya buat comparison sahaja so that korang boleh jimat lagi.. Ini fakta.. Tiada paksaan. Kalau anda jenis suka buat kt spa/klinik blh teruskan. 
Selamat menggunakan drip you all. Jom cantikkan kulit.. Nak produk bagus kesan bagus testimoni banyakkk boleh whatsapp sis.. 100% Original and premium products.. 💋💋
.
#cindella #complexion6 #japanplatinum #whitejadeaid #soulcrystal
2 0 19 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
0 0 18 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
1 0 18 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

Drip ni bukan hari-hari tapi seminggu sekali sahaja.. Yang best nyer sbb semua vitamin dan ingredient utk putihkan kulit tu 96% terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... .
.
Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? .
.
.
Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). .
.
Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. .
.
Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu...
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
0 0 18 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

PROMO MERDEKA 2019. OFF UP TO RM26 FOR TODAY ONLY
.
.
Hari ni sahaja tau. Diskaun sempena merdeka. Ada diskaun RM26 sampai RM50 pun ada. Pm sis product yang you nak, and sis akan adjust special merdeka discount price untuk korang. .
.
Klik link dekat bio untuk info. HARI INI SAHAJA TAU 😘😘😘
.
.

BOLEH MIX AND MATCH AND BUAT COMBO DGN PRODUK LAIN JUGAK SEPERTI STEMCELL, PLACENTA, TREN dll.. Harga boleh cek ngn sis okay. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

PROMO MERDEKA 2019. OFF UP TO RM26 FOR TODAY ONLY
.
.
Hari ni sahaja tau. Diskaun sempena merdeka. Ada diskaun RM26 sampai RM50 pun ada. Pm sis product yang you nak, and sis akan adjust special merdeka discount price untuk korang. .
.
Klik link dekat bio untuk info. HARI INI SAHAJA TAU 😘😘😘
.
.

BOLEH MIX AND MATCH AND BUAT COMBO DGN PRODUK LAIN JUGAK SEPERTI STEMCELL, PLACENTA, TREN dll.. Harga boleh cek ngn sis okay. .
.
Detail lanjut blh whatsapp ya. Nanti sis akan consult. Klik link whatsapp kat bahagian bio okay 💕💕
.
.
.
💕Special guidance & consultation after purchase utk make sure u dapat kesan yg diinginkan
💕List clinic/dripper akan diberi ya selepas pembelian. Boleh cek dulu sama ada kawasan u ada yg cover servis drip atau tak. 😄
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
9 0 16 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu
5 0 15 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu
3 0 15 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu

Guys, yg mana dah makan macam2 produk tak putih2 jugak kulit, WAJIB try suntik plak okay.. Tu lah rahsia artis2 and duta2 produk serta pengasas produk gebu gebas, bukannya putih disebabkan produk yg dorang makan. Tapi setiap minggu dorang disiplin buat suntikan vitamin for skin for 2-6 months continuosly.. Bukan suntik sekali esok terus putih kekal sampai ke tua, NO NO NO..!! Kena konsisten ya.. Minimum 2 months tapi korang blh nampak perubahan awal dalam 24hrs to 1 week depend on body individu.
.
.
Suntikan ni bukan kat Malaysia je, fenomena suntik ni dah lama wujud di Japan, Korea, Europe.. Yg artis2 kulit gelap mcm Rihanna, Ciara, Bipasha Basu, Kajol, Beyonce pun suntik.. Korang blh google muka dorang yg lama2 and compare warna skin dorang yg sekarang.. Huge different.
.
.
Testimoni customer kami pun ramai sangat2 yg dah berjaya dan ramai juga artis Malaysia menggunakan produk kami.. Anda bila lagi? .
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhite
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#tren
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#pilhormon
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vc
#whitening
#cindella
#yongbeu
2 0 15 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
0 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
2 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
  #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite

ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER
.
.
Khas untuk sesiapa yang takut jarum and tak nak drip, tapi nak skin putih sihat ala ala drip, wajib cuba ORIENT ni. Amalkan ORIENT PREMIUM WHITENING POWDER SUPPLEMENT. Memang sangat bagus utk skin. Beratus testimoni based on real customer. Pilihan customer oversea juga tau. Dengan Salmon ovary peptide and banyak lg ingredient premium, memang skin akan lebih cepat glow and sihat. Jadi you dpt pakej whitening and healthy skin sekaligus. Good in cell regeneration and stimulate collagen production. .
.
Benefits ORIENT:
🌻 high in anti-oxidant for anti-ageing and radiant skin
🌻 cure acne, acne scars for blemish-less skin
🌻 skin lightening and UV protection
🌻 improve skin hydration and elasticity
🌻 aid in cell regeneration
🌻 improve blood circulation
🌻 decrease melanin production
🌻 stimulate collagen production
.
.
NORMAL PRICE ~RM249~
PROMO MERDEKA PRICE RM200
.
.
Grab now! Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #orient
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindellapremium
#cindella1200mgpremium
#yongbeu
#miraclewhite
1 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
  #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
 #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
3 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
  #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
 #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
2 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
  #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu

MIRACLE WHITE SAJAT RECOMMENDATION
.
Berbaloi sangat sesuai untuk customers yg bajet sederhana. RM280 you dapat 1 box miracle white. Yang penting 1000% new stock and original!
.
.
Miracle white bagus untuk cerahkan skin and lembutkan skin. Sajat jual mahal sangat tau one box so kalau nak jimat cepat2 grab combo ni. 6 kali drip untuk 6 minggu. Kesan seawal 3-4 drip. Untuk best result, recommend ambil 2 box untuk 12 weeks treatment. Barulah cantik skin korang. 💕
.

Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp 601116730432(yong)
.
 #nexentury29
#miraclewhite
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gs
#glutaxgold
#glutax100gs
#glutax5gs
#purevitamincserum
#vitamincrosehipUSA
#vitamincrosehip
#placentalucchinisheep
#vcinjection
#whiteninginjection
#cindella
#yongbeu
3 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)

#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan.  Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
: 
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt
5 0 14 September, 2019
@yongbeautyline Profile picture

@yongbeautyline

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan. Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)

#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt

Glutax 5gs crp 2000
BUDGET FRIENDLY BASIC SET IN THE HOUSE!
.
Jom putihkan kulit dengan suntik Glutax 5gs. Memang bagus untuk sesiapa yg nk pudarkan parut, fair skin and masalah jerawat/jeragat. Harga sangat berbaloi dengan kesan.  Siapa kata Glutax tak bagus? Kalau tak bagus sis tak jual. 😗
.
.
Glutax 5 gs
-Anti pigmentation
-Anti acne
-Scars treatment
-Reduce size of large pores
-Recommended for sunburn skin treatment
-Suitable for all skin types
.
Sis ada jual fullset utk 7/14 kali drip. Boleh rujuk picture utk price ya. Or sesiapa yang nak sis consult sebelum beli, bolh click link kat bio, sis akan consult 😗😗
.
.
For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES 
Whatsapp/wechat +601116730432 or CLICK ON BIO
(Strictly no calls)
: 
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#nangkuang 
#tren500mg
#glutax600gs
#glutaxgold
#complexion6plus 
#blogger
#whitejadeaid
#treninjection
#placentalucchinisheep
#bloggermy 
#beautyblogger
#cindella
#beautyreview
#koreanbeauty
#mixingwhite 
#skincare
#skincaremalaysia
#whiteningbooster
#lipolab
#bioswissstemcell
#placentastemcell
#tranexamicacid
#rexwhitening
#skinwhitening
#beautyaddict
#kbeautyt
0 0 14 September, 2019