Zaman sekarang modify motor boleh jadi isu menyebabkan kene saman🤔

Abes kalau modify jantina tak berani nak saman pulak🤣 takut kene sondol🤫

4,335 28
@money_old_collector_1212 Instagram Profile 14 September, 2019

Salaam,....I'm Mr Abdul JABAR from Houston, a Government Attorney, .....I'm a shareholder at museum collections, I buy any kind of old items like;
Tembaga
Old coin
Old notes
Stamps
Duit lama
Syiling
Cincin
Stone
Jewelry
Gold
Antique
Voucher
Tickets
Jam
Stroller
I will offer you 10k malaysia ringgit per one
I'm a trusted buyer from USA 🇺🇸 I HOPE I CAN TRUST YOU
you can also chat me up on WhatsApp
www.wassap.my/+14012502721

@tummarelloandrew Instagram Profile 12 September, 2019

Assalamualakum

My name is Tummarello Andrew Rosario from the United States of America am a collector so I buy a lot of old items collections, I buy any kind of old items
like :
Tembaga,
Old coin,
Old notes,
Duit lama,
Syiling,
Cincin,
Do you have something like this for sale
Via WhatsApp +1 917-994-0824

@4lf.7778 Instagram Profile 11 September, 2019

Depe nk sita semua moto nape gile ehhh

@4pek_46 Instagram Profile 11 September, 2019

okay tahun ni 125 pegang ysuku panas😂🔥

@zairulpokcheq Instagram Profile 11 September, 2019

kene faham.. akal mereka semakin pendek sekarang.. Kapcai takde.. superbike ada.. lagi trok depo kene.. nk keja mcm mna pon tk thu😪

More speedzz_ posts

@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Tupai

Ramai lagi ke awek yang tengah usha 125 nie😜

bende boek tapi mantul🖕

Ramai lagi ke awek yang tengah usha 125 nie😜

bende boek tapi mantul🖕
6,810 0 14 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Yamaha Music

JANGAN PURA-PURA BUJANG👌
KALAU MASIH ADE PEREMPUAN SIMPANAN😂

JANGAN PURA-PURA BUJANG👌 
KALAU MASIH ADE PEREMPUAN SIMPANAN😂
5,871 0 8 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Rempit Educated

THANKS FOR 60K FOLLOWER✅

Thanks mana yang support dari aku nubies sampai sekarang 🐿
Semoga Mat rempit2 kat luar sana jangan terus give up buat video🎥

THANKS FOR 60K FOLLOWER✅

Thanks mana yang support dari aku nubies sampai sekarang 🐿
Semoga Mat rempit2 kat luar sana jangan terus give up buat video🎥
31,109 0 5 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Street Racer

Done Merdeka Attack 31✅

Monyet Jadi liar bile VIDEO🎥 ON

Done Merdeka Attack 31✅

Monyet Jadi liar bile VIDEO🎥 ON
7,631 0 3 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Nasi Bamboo Sungai Klah, Sungkai

NASI BREMBOO DONE✅

Satgi edit video kita post🎥 bagi hampa tengok mcm mana tupai betul beraksi🤫

NASI BREMBOO DONE✅

Satgi edit video kita post🎥 bagi hampa tengok mcm mana tupai betul beraksi🤫
9,182 0 1 September, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Nasi Bamboo Sungai Klah, Sungkai

amacam sudah terkena🤣

penangan nasi bamboo👌
mana yang sibuk dm tnye maaf saya xde mood🤫

amacam sudah terkena🤣

penangan nasi bamboo👌
mana yang sibuk dm tnye maaf saya xde mood🤫
7,746 0 31 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Seraya Pantai Chalet

Bukan senang nak dapat perempuan yang jenis faham masa kita 😩

Tapi kalau dah dapat tu kasik jaga baik2👌

Bukan senang nak dapat perempuan yang jenis faham masa kita 😩

Tapi kalau dah dapat tu kasik jaga baik2👌
18,493 0 27 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Thank You For Calling

Thanks✅ mana yang support aku👌 dari awal sampai sekarang🤫

Thanks✅ pada kawan2 yang banyak menjayakan video aku 🎥

Tupai Gais🐿🤫

Thanks✅ mana yang support aku👌 dari awal sampai sekarang🤫

Thanks✅ pada kawan2 yang banyak menjayakan video aku 🎥

Tupai Gais🐿🤫
7,231 0 24 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Power Rangers

Merdeka attack mana gais🐿

Mana tau boleh ajak geng tupai🐿 Rentap sekali🤫

Merdeka attack mana gais🐿

Mana tau boleh ajak geng tupai🐿 Rentap sekali🤫
7,955 0 22 August, 2019
@speedzz_ Profile picture

@speedzz_

Tupai

Mana Geng Tupai saya 🐿

mention sikit ✅

Mana Geng Tupai saya 🐿

mention sikit ✅
7,135 0 19 August, 2019