TERCARI2 PRODUK HOMEMADE UTK MASALAH PARUT & JERAWAT ?
.
Korang pernah pakai x coffee scrub ? Tau x kebaikan coffee scrub ni utk kulit ?
.
Coffee scrub Temyracle ni sesuai sgt2 utk korang yg ada masalah :
.
- jerawat
- parut
- muka kusam
- selulit
- nak menanggalkan daki dkt badan
- nk glowingkan kulit
- blh pakai sbgai mask & scrub
- blh pakai dkt badan & muka
.
Sis nk uollss tekan hastag ni jap #feedbackcoffeescrubtemyracle .
Semua testimoni tu yg customer bg dkt kami. Semua asli taw ! No edit2 ye.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

TERCARI2 PRODUK HOMEMADE UTK MASALAH PARUT & JERAWAT ?
.
Korang pernah pakai x coffee scrub ? Tau x kebaikan coffee scrub ni utk kulit ?
.
Coffee scrub Temyracle ni sesuai sgt2 utk korang yg ada masalah :
.
- jerawat
- parut
- muka kusam
- selulit
- nak menanggalkan daki dkt badan
- nk glowingkan kulit
- blh pakai sbgai mask & scrub
- blh pakai dkt badan & muka
.
Sis nk uollss tekan hastag ni jap #feedbackcoffeescrubtemyracle .
Semua testimoni tu yg customer bg dkt kami. Semua asli taw ! No edit2 ye.
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

5 0

More debeautybox.co posts

@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Kalau dulu kulit kusam kasar gelap berdaki tapi bila RAJIN gosok dengan butiran halus #bodyscrub #temyracle ni yg kaya dgn vitamin, day by day kulit akan jadi lembut, halus, tang daki pun tertanggal.
.
Nak haruman yang menyegarkan, badan rasa freshhh. 😋 flavour tomato pilihan awak.
.
Dah ada yg ter JATUH CINTA ke?😁💓

Kalau dulu kulit kusam kasar gelap berdaki tapi bila RAJIN gosok dengan butiran halus #bodyscrub #temyracle ni yg kaya dgn vitamin, day by day kulit akan jadi lembut, halus, tang daki pun tertanggal.
.
Nak haruman yang menyegarkan, badan rasa freshhh. 😋 flavour tomato pilihan awak.
.
Dah ada yg ter JATUH CINTA ke?😁💓
0 0 12 hours ago
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Daki ? Hitam-hitam celahan?? Meh try Whitening Body Scrub. Tinggal rajin gosok je. Ala bukan susah pun pakai je macam pakaii sabun mandi. Gosok-gosok dan nanti Scrub nie berbuih tau. 🛀
.
Price:
1 flavour RM20
3 flavour RM60
.
Nak order dm or tekan link dekat bio

#scrub
#temyracle #temyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyracle #Johor #skudai #SkudaiJohor
#temyracleSkudai #temyraclejohorbahru
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #neolofarhijab #utm #lipscrub #bibirgelap #bibirkering #bibirgelupas #kulitkusam

Daki ?  Hitam-hitam celahan?? Meh try Whitening Body Scrub. Tinggal rajin gosok je. Ala bukan susah pun pakai je macam pakaii sabun mandi. Gosok-gosok dan nanti Scrub nie berbuih tau. 🛀
.
Price: 
1 flavour RM20
3 flavour RM60
.
Nak order dm or tekan link dekat bio

#scrub
#temyracle #temyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyracle #Johor #skudai #SkudaiJohor
#temyracleSkudai #temyraclejohorbahru
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #neolofarhijab #utm #lipscrub #bibirgelap #bibirkering #bibirgelupas #kulitkusam
8 0 12 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Rm20 je uolss sebekas #whiteningbodyscrubtemyracle ni, murah gilerrr. Isi pun banyak sangat. Seminggu 3 kali je scrub badan. Dan rasai lah kulit badan lembut lepas guna scrub.😍😋
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3

Rm20 je uolss sebekas #whiteningbodyscrubtemyracle ni, murah gilerrr. Isi pun banyak sangat. Seminggu 3 kali je scrub badan. Dan rasai lah kulit badan lembut lepas guna scrub.😍😋
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle 
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3
6 0 11 September, 2019
WAH PARUT DAH MAKIN PUDAR... SUNBURN PUN DAH KURANG!!! Konsisten pakai coffee scrub yang RM29 je sebekas uolss.😍⠀
. ⠀
#feedbackcoffeescrubtemyracle
#temyraclecoffeescrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle 
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #fareedakids
5 0 11 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

.
selain dari pemakaian lipmatte/ lipstick, yg bermacam kaler utk dapatkan bibir cantik, tapi .
.
Seriusly, scrub bibir pon penting jugak. 3 kali seminggu WAJIB scrub bibir.
.
Boleh elakkan bibir jadi kering, kusam, hitam, gelupas je, lagi2 time apply lipmatte nanti smooth je uolss.💋
.
Tak tahu nak beli scrub bibir brand apa?
.
Meh ni cuba scrub bibir temyracle ni, best sangat, semua guna bahan natural je, tertelan pun no hal taw. Telan je lah u.😋😋 konfemmm selamat and sedappp.😆
.
Nak order cecepat tekan link dekat bio ye sayang.
.
#lipscrub #scrub #lipbrush #lipscrubtemyracle #freelipbrushtemyracle #bibircantik #bibirmenawan #bibirlembut #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirpink #bibirgelap #curicuricinta #dramasangat #slotlestary #dramatv3 #insanterpilih #30pesanansuara #drama #agenttemyracleskudai #agenttemyraclejohor #codutm #codskudaijb #cod #bosskurr #cariakudisyurga

.
selain dari pemakaian lipmatte/ lipstick, yg bermacam kaler utk dapatkan bibir cantik,  tapi .
.
Seriusly, scrub bibir pon penting jugak. 3 kali seminggu WAJIB scrub bibir.
.
Boleh elakkan bibir jadi kering, kusam, hitam, gelupas je, lagi2 time apply lipmatte nanti smooth je uolss.💋
.
Tak tahu nak beli scrub bibir brand apa?
.
Meh ni cuba scrub bibir temyracle ni, best sangat, semua guna bahan natural je, tertelan pun no hal taw. Telan je lah u.😋😋 konfemmm selamat and sedappp.😆
.
Nak order cecepat tekan link dekat bio ye sayang.
.
#lipscrub #scrub #lipbrush #lipscrubtemyracle #freelipbrushtemyracle #bibircantik #bibirmenawan #bibirlembut #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirpink #bibirgelap #curicuricinta #dramasangat #slotlestary #dramatv3  #insanterpilih #30pesanansuara #drama #agenttemyracleskudai #agenttemyraclejohor #codutm #codskudaijb #cod #bosskurr #cariakudisyurga
9 0 10 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Scrub badan penting tau. Nak kulit gebu gebas wajib ada scrub best nie. Scrub untuk remove sel sel kulit mati. Scrub nak hilangkan kotoran degil pada kulit badan. RM20 aje sebekas besar gedabak✌
.
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #bodyscrub #bodyscrubmurah

Scrub badan penting tau. Nak kulit gebu gebas wajib ada scrub best nie. Scrub untuk remove sel sel kulit mati. Scrub nak hilangkan kotoran degil pada kulit badan. RM20 aje sebekas besar gedabak✌
.
#scrubbadan #bodyscrubtemyracle #bodyscrub #bodyscrubmurah
4 0 9 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Wahh konsisten Pakai detox mask temyracle kulit muka Dah bebas jerawat dan parut jerawat uollss 😱 swipe left baca feedback positive customer kami 💕
.
#feedbackdetoxmasktemyracle

Wahh konsisten Pakai detox mask temyracle kulit muka Dah bebas jerawat dan parut jerawat uollss 😱 swipe left baca feedback positive customer kami 💕
.
#feedbackdetoxmasktemyracle
4 0 8 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Nak tanggalkan Daki degil.. Gatal-gatal pada badan. .
Jangan segan jangan risau lagi meh cuba gosok dgn #bodyscrub nie dekat badan.
.
Dan Cuba tengok day by day week by week ada tak perubahan. I told you ye, tak rugi cuba😀
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3

Nak tanggalkan Daki degil.. Gatal-gatal pada badan. .
Jangan segan jangan risau lagi meh cuba gosok dgn #bodyscrub nie dekat badan.
.
Dan Cuba tengok day by day week by week ada tak perubahan. I told you ye, tak rugi cuba😀
.
#temyraclejohorbahru #temyracleshares
#temyraclebodyscrub
#temyracleskudaiJohor #temyracle 
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3
5 0 7 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Jom cuba combo 3 ni. Ramai yang tersuka dengan coffee scrub untuk muka glowing, lembut, bebas parut, lipscrub utk bibir merah bak delima and body scrub buang daki dekat badan
.
Rugi lah kalau tak cuba.
.
#temyracleskudaiJohor #utmskudai #skudai #johor #mydinmall #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bodyscrubtemyracle #coffeescrub #lipscrubtemyracle

Jom cuba combo 3 ni. Ramai yang tersuka dengan coffee scrub untuk muka glowing, lembut, bebas parut,  lipscrub  utk bibir merah bak delima and body scrub buang daki dekat badan
.
Rugi lah kalau tak cuba.
.
#temyracleskudaiJohor #utmskudai #skudai #johor #mydinmall #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bodyscrubtemyracle #coffeescrub#lipscrubtemyracle
3 0 7 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Get nows 2 items Temyracle for RM43 only.
.
Lip scrub untuk remove kotoran degil. Manakala whitening body scrub digunakan untuk remove daki dan hitam-hitam. So nak dapatkan 2 produk best nie boleh dm or tekan link dekat bio.❤
.
#temyracle #temyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyracle #Johor #skudai #SkudaiJohor
#temyracleSkudai #temyraclejohorbahru
#skudaijohor #skudai #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #neolofarhijab #utm #lipscrub #bibirgelap #bibirkering #bibirgelupas #kulitkusam

Get nows 2 items Temyracle for RM43 only.
.
Lip scrub untuk remove kotoran degil. Manakala whitening body scrub digunakan untuk remove daki dan hitam-hitam. So nak dapatkan 2 produk best nie boleh dm or tekan link dekat bio.❤
.
#temyracle #temyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyracle #Johor #skudai #SkudaiJohor
#temyracleSkudai #temyraclejohorbahru
#skudaijohor #skudai  #utm #utmjb #utmskudai #scrubkopi #fareedascarf #fareeda #fizomawar #nur2 #dramasangat #tv3 #icanseeyourvoicemalaysia #fareedascarf #neolofarhijab #utm #lipscrub #bibirgelap #bibirkering #bibirgelupas #kulitkusam
5 0 7 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Jomm bermasker dengan the original coffee scrub mix dengan yogurt uollss!! Untuk dapatkan kulit lembap, lembut dan pudarkan parutt 😘
.
#temyracleshares

Jomm bermasker dengan the original coffee scrub mix dengan yogurt uollss!! Untuk dapatkan kulit lembap, lembut dan pudarkan parutt 😘
.
#temyracleshares
3 0 7 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

3 sibs of Temyracle whitening bodyscrub .
.
Kita ada mixed fruits bau dia sweeeeet. Tomato yg bau dia fresh mcm shampoo. Milk n yoghurt bau dia mild skit. Sesuai utk org yg tak suka bau kuat sgt.
.
Paling best, dia tanggalkan sel kulit mati kat badan, pastu dia buat kulit korang jadi lembut nak mati, gebus, pastu rasa macam nak pegang kulit sendiri 24jam weh! Haruuuuu 😆
.
Siapa ada masalah kulit kasar tu, TOLONG CUBA BODYSCRUB nih! Dm utk order okay.💦
.
#temyracleshares #TemyraceSkudai

3 sibs of Temyracle whitening bodyscrub .
.
 Kita ada mixed fruits bau dia sweeeeet. Tomato yg bau dia fresh mcm shampoo. Milk n yoghurt bau dia mild skit. Sesuai utk org yg tak suka bau kuat sgt.
.
Paling best, dia tanggalkan sel kulit mati kat badan, pastu dia buat kulit korang jadi lembut nak mati, gebus, pastu rasa macam nak pegang kulit sendiri 24jam weh! Haruuuuu 😆
.
Siapa ada masalah kulit kasar tu, TOLONG CUBA BODYSCRUB nih! Dm utk order okay.💦
.
#temyracleshares #TemyraceSkudai
4 0 7 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Taman Mutiara Rini

Untuk masalah PARUT dekat muka dan badan guna si hitam manis #coffeescrub ni taw.
.
Hanya RM29 sahaja untuk 100gram.
.
Nak order tekan link dekat bio. 🤩
.
#coffeescrub #coffeescrubmalaysia
#skudaijohor #temyraclejdt #temyracleskudai #temyracleUTM #parutjerawat #parut #jerawat #jeragat #kulitkusam

Untuk masalah PARUT dekat muka dan badan guna si hitam manis #coffeescrub ni taw.
.
Hanya RM29 sahaja untuk 100gram.
.
Nak order tekan link dekat bio. 🤩
.
#coffeescrub #coffeescrubmalaysia
#skudaijohor #temyraclejdt #temyracleskudai #temyracleUTM #parutjerawat #parut #jerawat #jeragat #kulitkusam
5 0 6 September, 2019
@debeautybox.co Profile picture

@debeautybox.co

Perlu ke Scrub bibir ? Yes, perlu yunk ! Untuk remove sel sel kulit mati, gelupas yang terkopek, nak hilangkan warna hitam yang kusam tu.
.
jom grab satu.yeayyyy 💃💃 No more bibir gelupas.💋
.
#temyracleskudai #scrubbibir
#temyracle #skudaijohor #lipbrush #lipscrub #lipscrubtemyracle

Perlu ke Scrub bibir ? Yes, perlu yunk ! Untuk remove sel sel kulit mati, gelupas yang terkopek, nak hilangkan warna hitam yang kusam tu.
.
 jom grab satu.yeayyyy 💃💃 No more bibir gelupas.💋
.
#temyracleskudai #scrubbibir 
#temyracle #skudaijohor #lipbrush #lipscrub #lipscrubtemyracle
5 0 6 September, 2019
Mixed Fruit my fav ❤🍇😋
.
#temyracle
#temyraclejdt #temyracleskudai #temyracleskudaijb
3 0 5 September, 2019