Calit sekali terus jatuh chenta. Sampai berbekas-bekas dah guna.

Tulah penangan payung kulit Vit C Moisturising Cream dengan SPF30 ni. Teksturnya lembut, ringan dan tak melekit bila disapu ke kulit.

Rasa lembab jer kulit sebab ia mengandungi Hyaluronic Acid yang ikat mati kelembapan dari sekitar ke kulit wajah.

Kulit berminyak pun sesuai sangat pakai sebab ia water based tau.

Nak kulit lembab dan terlindung dari sinaran uv klik je no ni πŸ‘‡ .
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
_
#serum #kosmetik #kecantikan #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #cantik #kulitkusam #vcsannona #parutpudar #kulitflawless #petuacantik #bazaronline #instashop #raya #kulitputih #kulitcantik #jerawatpasir #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #oilyskin #instashop  #skincareroutine #vitaminc #kulitkering #kulitkusam

Calit sekali terus jatuh chenta. Sampai berbekas-bekas dah guna.

Tulah penangan payung kulit Vit C Moisturising Cream dengan SPF30 ni. Teksturnya lembut, ringan dan tak melekit bila disapu ke kulit.

Rasa lembab jer kulit sebab ia mengandungi Hyaluronic Acid yang ikat mati kelembapan dari sekitar ke kulit wajah.

Kulit berminyak pun sesuai sangat pakai sebab ia water based tau.

Nak kulit lembab dan terlindung dari sinaran uv klik je no ni πŸ‘‡ .
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
_
#serum #kosmetik #kecantikan #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #cantik #kulitkusam #vcsannona #parutpudar #kulitflawless #petuacantik #bazaronline #instashop #raya #kulitputih #kulitcantik #jerawatpasir #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #oilyskin #instashop #skincareroutine #vitaminc #kulitkering #kulitkusam

5 0

More vitaminc_by_annona posts

@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Purging vs Breakout
_
Masih ramai yg konfius mengenai purging dan breakout. Baca info di atas untuk mengenalpasti keadaan kulit muka korang sedang hadapi πŸ˜‰

Purging vs Breakout
_
Masih ramai yg konfius mengenai purging dan breakout. Baca  info di atas untuk mengenalpasti keadaan kulit muka korang sedang hadapi πŸ˜‰
17 0 17 April, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Moisturiser paling bestπŸŽ‰
_
Memang moisturiser vcs best sebab its from water based dan x melekit. Pakai2 je terus meresap dlm kulit x perlu tunggu lama nak apply makeup
_
Jangan lupa apply moisturiser arini πŸ˜‰
.
.
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
_
#serum #kosmetik #kecantikan #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #cantik #kulitkusam #vcsannona #parutpudar #kulitflawless #petuacantik #bazaronline #instashop #raya #kulitputih #kulitcantik #jerawatpasir #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #oilyskin #instashop #skincareroutine #vitaminc #kulitkering #kulitkusam

Moisturiser paling bestπŸŽ‰
_
Memang moisturiser vcs best sebab its from water based dan x melekit. Pakai2 je terus meresap dlm kulit x perlu tunggu lama nak apply makeup
_
Jangan lupa apply moisturiser arini πŸ˜‰
.
.
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
_
#serum #kosmetik #kecantikan #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #cantik #kulitkusam #vcsannona #parutpudar #kulitflawless #petuacantik #bazaronline #instashop #raya #kulitputih #kulitcantik #jerawatpasir #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #oilyskin #instashop  #skincareroutine #vitaminc #kulitkering #kulitkusam
13 0 17 April, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

April Full Special !!
_
3 item best dalam 1 harga PROMO!
Hanya Rm150 sahaja untuk 1 set tahan hingga 3 bulan
_
Vit C Serum dengan 10x VitaminC 15ml
Moisturising Cream dengan Spf 30 50gram
PERCUMA πŸ‘‡
.
Vitamin C Beauty Mist Face 90ml (Jimat RM19 dapat pula item percuma berharga Rm45)
_
Vitamin C Beauty mist ni best tau sebab dalamnya ada bee venom yang fungsinya menggalakkan pertumbuhan sel baru dan tingkatkan pembentukan kolagen pada kulit. Kulit nampak fresh dan awet muda gitew❀
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
_
#serum #kosmetik #kecantikan #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #cantik #kulitkusam #vcsannona #parutpudar #kulitflawless #petuacantik #bazaronline #instashop #raya #kulitputih #kulitcantik #jerawatpasir #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #oilyskin #instashop #skincareroutine #vitaminc #kulitkering #kulitkusam

April Full Special !!
_
3 item best dalam 1 harga PROMO!
Hanya Rm150 sahaja untuk 1 set tahan hingga 3 bulan
_
Vit C Serum dengan 10x VitaminC 15ml
Moisturising Cream dengan Spf 30 50gram
PERCUMA πŸ‘‡
.
Vitamin C Beauty Mist Face 90ml (Jimat RM19 dapat pula item percuma berharga Rm45)
_
Vitamin C Beauty mist ni best tau sebab dalamnya ada bee venom yang fungsinya menggalakkan pertumbuhan sel baru dan tingkatkan pembentukan kolagen pada kulit. Kulit nampak fresh dan awet muda gitew❀
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
_
#serum #kosmetik #kecantikan #skincaremalaysia #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #cantik #kulitkusam #vcsannona #parutpudar #kulitflawless #petuacantik #bazaronline #instashop #raya #kulitputih #kulitcantik #jerawatpasir #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #oilyskin #instashop  #skincareroutine #vitaminc #kulitkering #kulitkusam
13 0 15 hours ago
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

#tipskulitcantik
_
Kulit adalah organ pertama yang akan terhidrasi jika kita kurang minum air. Tanda-tanda terhidrasi boleh dilihat dengan mata kasar, yang mana kulit jadi kendur pada usia yang muda dan timbul garis-garis halus yang ketara.
_
Pengambilan air harian ialah 3 liter paling optimum. Dah cukup ke air hari ni?πŸ˜…
_
#cantik #tipskecantikan

#tipskulitcantik 
_
Kulit adalah organ pertama yang akan terhidrasi jika kita kurang minum air. Tanda-tanda terhidrasi boleh dilihat dengan mata kasar, yang mana kulit jadi kendur pada usia yang muda dan timbul garis-garis halus yang ketara.
_
Pengambilan air harian ialah 3 liter paling optimum. Dah cukup ke air hari ni?πŸ˜…
_
#cantik #tipskecantikan
7 0 16 hours ago
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

πŸ”₯πŸ”₯THE VCS FEEDBACKπŸ”₯πŸ”₯
.
Korang nak kulit
βœ”οΈ Lembut
βœ”οΈ Parut pudar
βœ”οΈ Kulit licin
βœ”οΈ Selamat & lulus kkm
.
Dengan vcs ada semua ☝️ni. Ehh raya dh makin dekat nak cantik2 cepat pakai vcs
.
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

πŸ”₯πŸ”₯THE VCS FEEDBACKπŸ”₯πŸ”₯
.
Korang nak kulit
βœ”οΈ Lembut
βœ”οΈ Parut pudar
βœ”οΈ Kulit licin
βœ”οΈ Selamat & lulus kkm
.
Dengan vcs ada semua ☝️ni. Ehh raya dh makin dekat nak cantik2 cepat pakai vcs
.
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
24 0 11 March, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

6 KESILAPAN DALAM MENJAGA KULIT WAJAHπŸ€”

KESILAPAN 1 :-
Cuci muka terlalu kerap. Cuci muka terlalu kerap boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan hilang kelembapan. Kulit juga akan cenderung jadi lebih berminyak dan berjerawat .

KESILAPAN 2 :-
Gosok muka terlalu kuat ketika mencuci wajah. Ramai yang ingat bahagian yang ada jerawat atau bermasalah kena gosok dan sental lebih kuat untuk keluarkan sebum dan kotoran dalam liang roma. Sebenarnya kita dilarang mengosok kulit terlalu kuat kerana boleh menyebabkan kulit menjadi kemerahan dan mencederakan kulit dari dalam.

KESILAPAN 3 :-
Skrub muka terlalu kerap. Scrub mempunyai tekstur berbiji yang agak kasar. Elakkan menggunakan scrub terlalu kerap kerana boleh menyebabkan kulit menipis, lebih sensitif dan boleh menyebabkan gatal.

KESILAPAN 4 :-
Membiarkan syampu rambut terkena kulit muka. Syampu rambut mengandungi bahan pelembab atau minyak untuk melembutkan rambut. Kalau terkena pada muka, minyak tersebut boleh meresap ke dalam kulit muka dan boleh menyebabkan jerawat.

KESILAPAN 5 :-
Biar peluh kering sendiri tanpa dilap. Jangan dibiarkan peluh kering sendiri di muka tanpa dilap. Sebaiknya lap muka dengan kain yang bersih untuk mengelakkan peluh anda kering dan menyerap kedalam kulit muka anda. Peluh anda mengandungi kotoran bersamanya.

KESILAPAN 6 :-
Berkongsi tuala badan dan tuala muka. Sebaiknya asingkan tuala untuk muka dan badan. Jika tuala badan anda mempunyai kotoran, sangat mudah ia merebak ke muka anda juga. Normally, tuala badan memang banyak terlekat kotoran atau kuman.

#tipskecantikan #tipskulitsihat #kulitsihat

6 KESILAPAN DALAM MENJAGA KULIT WAJAHπŸ€”

KESILAPAN 1 :-
Cuci muka terlalu kerap. Cuci muka terlalu kerap boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan hilang kelembapan. Kulit juga akan cenderung jadi lebih berminyak dan berjerawat .

KESILAPAN 2 :-
Gosok muka terlalu kuat ketika mencuci wajah. Ramai yang ingat bahagian yang ada jerawat atau bermasalah kena gosok dan sental lebih kuat untuk keluarkan sebum dan kotoran dalam liang roma. Sebenarnya kita dilarang mengosok kulit terlalu kuat kerana boleh menyebabkan kulit menjadi kemerahan dan mencederakan kulit dari dalam.

KESILAPAN 3 :-
Skrub muka terlalu kerap. Scrub mempunyai tekstur berbiji yang agak kasar. Elakkan menggunakan scrub terlalu kerap kerana boleh menyebabkan kulit menipis, lebih sensitif dan boleh menyebabkan gatal.

KESILAPAN 4 :-
Membiarkan syampu rambut terkena kulit muka. Syampu rambut mengandungi bahan pelembab atau minyak untuk melembutkan rambut. Kalau terkena pada muka, minyak tersebut boleh meresap ke dalam kulit muka dan boleh menyebabkan jerawat.

KESILAPAN 5 :-
Biar peluh kering sendiri tanpa dilap. Jangan dibiarkan peluh kering sendiri di muka tanpa dilap. Sebaiknya lap muka dengan kain yang bersih untuk mengelakkan peluh anda kering dan menyerap kedalam kulit muka anda. Peluh anda mengandungi kotoran bersamanya.

KESILAPAN 6 :-
Berkongsi tuala badan dan tuala muka. Sebaiknya asingkan tuala untuk muka dan badan. Jika tuala badan anda mempunyai kotoran, sangat mudah ia merebak ke muka anda juga. Normally, tuala badan memang banyak terlekat kotoran atau kuman.

#tipskecantikan #tipskulitsihat #kulitsihat
17 0 28 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Parut jerawat makin pudar & muka nampak lagi bersih
_
Alahai manisnya tengok dia. Kulit pun nampak cantik dan bersih penangan set BFF. Yee awak bff. Complete set dlm tu sbb tu kitaa panggil bff. Hihi 😍
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Parut jerawat makin pudar & muka nampak lagi bersih
_
Alahai manisnya tengok dia. Kulit pun nampak cantik dan bersih penangan set BFF. Yee awak bff. Complete set dlm tu sbb tu kitaa panggil bff. Hihi 😍
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
11 0 28 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Ada yang mengantuk petang2 ni? Tapi kerja di ofis belum siap dah mengantuk tahap dewa? Hihi
_
Meh spray Beauty Mist kat muka pastu terus segar tambah lagi dgn bau owen yg wangi yakmat ☺️
_
Yang penting Beauty Mist dpat mengekalkan makeup utk thn lama. Wanita mana x suka bila dengar bab ni πŸ™‹
_ πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Ada yang mengantuk petang2 ni? Tapi kerja di ofis belum siap dah mengantuk tahap dewa? Hihi
_
Meh spray Beauty Mist kat muka pastu terus segar tambah lagi dgn bau owen yg wangi yakmat ☺️
_
Yang penting Beauty Mist dpat mengekalkan makeup utk thn lama. Wanita mana x suka bila dengar bab ni πŸ™‹
_ πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
16 0 20 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Basic skincare that you need:
1. Oil cleanser
2. Water based cleanser
3. Moisturizer
4. Sunscreen

Focus yang ni dulu, baru beli yg lain. And sheet masks kalau rasa nak fun fun pakai memalam ✨ .
.
#SkincareTips
#tipscantik

Basic skincare that you need:
1. Oil cleanser
2. Water based cleanser
3. Moisturizer
4. Sunscreen

Focus yang ni dulu, baru beli yg lain. And sheet masks kalau rasa nak fun fun pakai memalam ✨ .
.
#SkincareTips
#tipscantik
21 0 8 hours ago
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Hasil berVCS. Alhamdulillah selepas penggunaan VCS kulit makin elok dan nampak perbezaan.
😍😍😍
.
Nak kulit cantik sebelum raya? Sempat lagi dgn mulakan dari sekarang nt mesti semua terpegun bila kulit dah licin. ☺️
. .
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Hasil berVCS. Alhamdulillah selepas penggunaan VCS kulit makin elok dan nampak perbezaan.
😍😍😍
.
Nak kulit cantik sebelum raya? Sempat lagi dgn mulakan dari sekarang nt mesti semua terpegun bila kulit dah licin. ☺️
. .
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
27 0 11 hours ago
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Vitamin C Moisturing Cream sebelum ni selalu tak cukup? Cepat sangat habis?
_
Vcs telah melancarkan Vitamin C Moisturing Cream 50g dalam bentuk tube.
Harga asal untuk VCMC 50g ini adalah RM79. Untuk harga pengenalan RM69 sahaja. Terhad kepada 3000 unit sahaja.
_
Ingat, 3000 unit saja tau. Siapa cepat dia dapat. πŸ˜‰
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Vitamin C  Moisturing Cream sebelum ni selalu tak cukup? Cepat sangat habis? 
_
Vcs telah melancarkan Vitamin C Moisturing Cream 50g dalam bentuk tube. 
Harga asal untuk VCMC 50g ini adalah RM79. Untuk harga pengenalan RM69 sahaja. Terhad kepada 3000 unit sahaja. 
_
Ingat, 3000 unit saja tau. Siapa cepat dia dapat. πŸ˜‰
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
15 0 14 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Pemakaian sunscreen sangat penting untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. 7 alasan kenapa perlu memakai sunscreen:

1. Mencegah selaran sinar matahari
2. Mengurangi risiko kanser kulit
3. Mencegah penuaan
4. Meningkatkan kesihatan kulit
5. Mencegah kulit terbakar
6. Mencegah timbulnya jerawat
7. Mencegah whiteheads dan blackheads

_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Pemakaian sunscreen sangat penting untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.  7 alasan kenapa perlu memakai sunscreen:

1. Mencegah selaran sinar matahari
2. Mengurangi risiko kanser kulit
3. Mencegah penuaan 
4. Meningkatkan kesihatan kulit
5. Mencegah kulit terbakar
6. Mencegah timbulnya jerawat
7. Mencegah whiteheads dan blackheads

_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
19 0 14 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Alhamdulillah selepas penggunaan VCS kulit makin elok
β˜‘οΈ Masalah pori2 makin berkurang
β˜‘οΈ Jerawat halus2 hilang
β˜‘οΈ Muka makin bersih dan lembut
😍😍😍
.
Nak kulit cantik sebelum raya? Sempat lagi dgn mulakan dari sekarang nt mesti semua terpegun bila kulit dah licin. ☺️
. .
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Alhamdulillah selepas penggunaan VCS kulit makin elok
β˜‘οΈ Masalah pori2 makin berkurang
β˜‘οΈ Jerawat halus2 hilang
β˜‘οΈ Muka makin bersih dan lembut
😍😍😍
.
Nak kulit cantik sebelum raya? Sempat lagi dgn mulakan dari sekarang nt mesti semua terpegun bila kulit dah licin. ☺️
. .
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
17 0 13 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

Tak cantik tak kisah tapi jangan hilang seri di wajah
_
Petua orang dulu-dulu nak muka berseri memancar macam disuluh spotlight pentas, mesti amalkan mandi bunga. Paling kurang kena cari 7 jenis bunga untuk naikkan aura seri
_
Itu dulu, sekarang zaman dah moden awak. Tak payah mandi bunga bagai untuk naikkan seri muka. Awak spray je vit C beauty mist Annona, immediate seri memancar walaupun tak mekap.

_
Bukan takat seri je tapi untuk awet muda pun boleh sebab dalam VCBM ni ada kolagen. Mana yang rasa pipi layu macam daun kering tu, bebawak la sedar. Ishh..ishh..tak mau biar pipi layu, tak cantik hokay

_
Nah! Awak guna je VCBM Annona ni. Mesti awak jatuh chenta till jannah sebab pipi yang dulunya layu, boleh gebu macam cotton cheese kek.
.
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

Tak cantik tak kisah tapi jangan hilang seri di wajah
_
Petua orang dulu-dulu nak muka berseri memancar macam disuluh spotlight pentas, mesti amalkan mandi bunga. Paling kurang kena cari 7 jenis bunga untuk naikkan aura seri
_
Itu dulu, sekarang zaman dah moden awak. Tak payah mandi bunga bagai untuk naikkan seri muka. Awak spray je vit C beauty mist Annona, immediate seri memancar walaupun tak mekap.

_
Bukan takat seri je tapi untuk awet muda pun boleh sebab dalam VCBM ni ada kolagen. Mana yang rasa pipi layu macam daun kering tu, bebawak la sedar. Ishh..ishh..tak mau biar pipi layu, tak cantik hokay

_
Nah! Awak guna je VCBM Annona ni. Mesti awak jatuh chenta till jannah sebab pipi yang dulunya layu, boleh gebu macam cotton cheese kek.
.
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
19 0 11 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

🌸 Dark Spot 🌸
.
Dark spot boleh jadi disebabkan:
1. Matahari
2. Parut jerawat
3. Penuaan
4. Penyakit kulit
5. Perubahan hormon (mengandung, pil perancang)
6. Ubat-ubatan
7. Over usage of AHA/BHA
8. Genetik
.
#darkspot

🌸 Dark Spot 🌸
.
Dark spot boleh jadi disebabkan:
1. Matahari
2. Parut jerawat
3. Penuaan
4. Penyakit kulit
5. Perubahan hormon (mengandung, pil perancang)
6. Ubat-ubatan
7. Over usage of AHA/BHA
8. Genetik
.
#darkspot
7 0 11 February, 2019
@vitaminc_by_annona Profile picture

@vitaminc_by_annona

#vcsfeedback
_
β˜‘οΈ Serum & Moisturiser buat kulit lembut
β˜‘οΈ Parut jerawat & jeragat makin pudar
β˜‘οΈ Blackhead keluar & kulit lebih cerah
_
Alhamdulillah feedback customer yg berpuashati dengan skincare vcs. Awak yg ada masalah kulit boleh try vcs kerana kandungan bahan2 yg selamat dan diluluskan kkm πŸ˜‰
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop

#vcsfeedback 
_
β˜‘οΈ Serum & Moisturiser buat kulit lembut
β˜‘οΈ Parut jerawat & jeragat makin pudar
β˜‘οΈ Blackhead keluar & kulit lebih cerah
_
Alhamdulillah feedback customer yg berpuashati dengan skincare vcs. Awak yg ada masalah kulit boleh try vcs kerana kandungan bahan2 yg selamat dan diluluskan kkm πŸ˜‰
_
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826
πŸ“² 0199899826

_
#vcsannona #vitcserum #vitamincserumannona #ubatparut #ubatjerawat #jeragathilang #jerawathilang #kulitcantik #skincare #kulitkering #kulitkusam #serummalaysia #kulitflawless #rawatankulit #setjeragat #krimmuka #healthyskin #glowingskin #skincarfarmasi  #skincareroutine #loveyourskin #produkbebaskimia #skincareviral #onlineshopping #petuacantik #kulitcantikgebu #mesrasolat #oilyskin #instashop
12 0 10 February, 2019