More toicokeng posts

@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Black Area

kau rapat dengan aku . mereka kenal aku . aku macam ulat boleh survive dalam batu , lirik tak lengkap tanpa aku dalam lagu . macam kau pakai sampin tanpa baju melayu ๐ŸŒช
.
.
#repost #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #jenterapejuang #jiwakelajuan #jenteraidola #jenterapejuang #x1r #x1rlover #x1rmalaya #gengbelalangtempur #belalangtempur #sukanpermotoran #kapcaisado #kapcaiidola #pap #kapcaisado #belalangtempur #x1rmalaysia #x1rthailand

kau rapat dengan aku . mereka kenal aku . aku macam ulat boleh survive dalam batu , lirik tak lengkap tanpa aku dalam lagu . macam kau pakai sampin tanpa baju melayu ๐ŸŒช
.
. 
#repost #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #jenterapejuang #jiwakelajuan #jenteraidola #jenterapejuang #x1r #x1rlover #x1rmalaya #gengbelalangtempur #belalangtempur #sukanpermotoran #kapcaisado #kapcaiidola #pap #kapcaisado #belalangtempur #x1rmalaysia #x1rthailand
262 0 6 hours ago
sebanarnya ada spesis lagi haram dari ysuku ni . cuma kami tidak diminati , digilai dan tidak menjadi fenomena ๐Ÿ”ฅ.
.
. 
#familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #jenterapejuang #jiwakelajuan #jenteraidola #jenterapejuang #x1r #x1rlover #x1rmalaya #gengbelalangtempur #belalangtempur #sukanpermotoran #kapcaisado #kapcaiidola #pap
476 0 13 September, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Rawang, Selangor

generasi atau fenomena ๐Ÿค”๐Ÿ’™

generasi atau fenomena ๐Ÿค”๐Ÿ’™
286 0 8 September, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

repGenerasi carb yang hampir ditelan zaman oleh generasi Ysuku ๐Ÿ˜Œ tu yang menyorok kat semak tu ๐ŸŒฑ

repGenerasi carb yang hampir ditelan zaman oleh generasi Ysuku ๐Ÿ˜Œ tu yang menyorok kat semak tu ๐ŸŒฑ
259 0 5 September, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

aku diam simpan peluru untuk memburu , kau takde kelas jangan pernah mengguru .

aku diam simpan peluru untuk memburu , kau takde kelas jangan pernah mengguru .
322 0 4 September, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

power jangan tunjuk ๐Ÿฅถ

power jangan tunjuk ๐Ÿฅถ
271 0 2 July, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Rawang, Selangor

Papp ! Thankyou mana yang jemput harini โค๏ธ

Papp ! Thankyou mana yang jemput harini โค๏ธ
324 0 30 June, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Tempat Tunggu Dan Terus Menunggu

Memang orang kata bunga bukan sekuntum chill la , tapi aku kata yang sekuntum tu la susah cari ๐Ÿ–ค๐ŸŒธ

Memang orang kata bunga bukan sekuntum chill la , tapi aku kata yang sekuntum tu la susah cari ๐Ÿ–ค๐ŸŒธ
305 0 22 June, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

PAPP

Ketawa kan aku sebab aku berbeza , aku ketawa kan meraka sebab semua serupa . Aku jadi aku takkan jadi lain , biar orang tak kenal tiada awek mintak sign . Aku pun tak mengharap orang kenal aku bukan bole buat duit penuh dalam saku .

Ketawa kan aku sebab aku berbeza , aku ketawa kan meraka sebab semua serupa . Aku jadi aku takkan jadi lain , biar orang tak kenal tiada awek mintak sign . Aku pun tak mengharap orang kenal aku bukan bole buat duit penuh dalam saku .
347 0 19 June, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

apa yang kau lihat dengan apa yang aku rasa lain !

apa yang kau lihat dengan apa yang aku rasa lain !
283 0 9 hours ago
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Kabar Akhir Zaman

donโ€™t judge people by its cover . Kau judge orang kau tak kaji dulu . sebelum diss orang better kau study karma sutra . karma sutra - ical mosh

donโ€™t judge people by its cover . Kau judge orang kau tak kaji dulu . sebelum diss orang better kau study karma sutra . karma sutra - ical mosh
301 0 3 June, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

HHG

kau kata aku jahat , aku itu ini ? Sekurang-kurangnya aku takdelah ACAH bagus macam kau ๐Ÿ˜•

kau kata aku jahat , aku itu ini ? Sekurang-kurangnya aku takdelah ACAH bagus macam kau ๐Ÿ˜•
287 0 31 May, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Fuck Love

Boboiboy berpecah 7 . Lek la , hati aku pecah bersepai kot ๐Ÿ˜•

Boboiboy berpecah 7 . Lek la , hati aku pecah bersepai kot ๐Ÿ˜•
334 0 26 May, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Youโ€™re lucky if you found a person who never get tired of understanding your nonsense attitude

Youโ€™re lucky if you found a person who never get tired of understanding your nonsense attitude
292 0 18 May, 2019
@toicokeng Profile picture

@toicokeng

Harap lepasni tak tersayang orang yang salah dah ๐Ÿ™ƒ

Harap lepasni tak tersayang orang yang salah dah ๐Ÿ™ƒ
329 0 15 May, 2019