Assalamualaikum, tahniah kepada yang sudah memilih Azanis Scar Serum 100% original dari HQ
.
Boleh check tracking number diruangan comment. Dan jangan lupa komen " Hi ini saya punyer! "
.
Thankyou dari @azanismalaysia💕
.
#azanis #azanisscarserum #azanishq #azanisoriginalhq #azanisubatparut #noscarwithazanis @azanismalaysia #poslaju #azanistracking #ubatparut #maderma #hiruscar #scarserum #dermatix #dermablend #dermalpiercing #malaysia #anakmalaysia

18 21

More azanismalaysia posts

@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 0 12 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia

Kacang hazel banyak beri manfaat pada kulit

1. Memperlambatkan tanda penuaan kulit
2. Melindungi kulit
3. Melembapkan kulit
4. Baik untuk jantung
5. Cegah kanser
6. Baik untuk otot
7. Atasi masalah sembelit
8. Menentang tekanan dan kemurungan
9. Kurangkan sakit perut dan kekejangan akibay haid
10. Sumber besi

Kajian mencadangkan kacang hazel boleh digunakan sebagai ramuan semula jadi untuk masalah kekurangan besi dan masalah kesihatan yang meningkat berikutan dengan kekurangan besi.

Segenggam kacang hazel dikatakan memberikan lebih kurang 30 peratus pengambilan nilai zat besi yang disyorkan untuk kesihatan tubuh
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia
8 0 17 hours ago
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 011-33522866 sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 011-33522866  sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
14 0 19 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
8 0 18 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 0 18 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wah wah selepas pakai beberapa bulan parut dah makin pudar dengan jayanyaaa. .
.
Paling best selepas pakai boleh terus makeup taw. Hehhe rugi kalau tak cubaa sekarang
.
.
Whatsapp Nina sekarang 011-33522866 untuk dapatkan PROMOSI SEPTEMBER sekarang .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wah wah selepas pakai beberapa bulan parut dah makin pudar dengan jayanyaaa. .
.
Paling best selepas pakai boleh terus makeup taw. Hehhe rugi kalau tak cubaa sekarang
.
.
Whatsapp Nina sekarang 011-33522866 untuk dapatkan PROMOSI SEPTEMBER sekarang .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
8 0 17 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

ANTARA KHASIAT JAMBU AIR ADALAH:

1.Sebagai antioksidan untuk kulit

Kandungan vitamin C dalam buah jambu air berperanan penting untuk memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak khususnya sebagai perawatan kulit, menjadikan kulit tampak lebih segar dan peredaran darah lancar.

Buah jambu air ini mempunyai pelbagai manfaat bagi kesihatan tubuh terutama kandungan airnya yang begitu menyegarkan.

2. Mencantikkan kulit

Di sebabkan jambu air kaya dengan kandungan vitamin C dan A ,dipercayai sebagai sumber zat untuk mencantikkan kulit. Kandungan vitamin C yang didapati dari 100gram jambu air adalah sangat tinggi. Kandungan vitamin A –nya juga lebih tinggi jika dibandingkan dengan buah epal.

3. Melancarkan sistem penghadaman

Kandungan  serat dan air yang banyak dalam jambu air sangat bagus untuk melancarkan sistem penghadaman. Khasiatnya juga dianggap sebagai ‘komponen diuretic’ /merangsang serta melancarkan pembuangan air kecil. Bagi sebahagian orang, jambu air turut bermanfaat untuk meredakan bengkak pada kulit kaki dan tangan.

4. Menjaga kesihatan mata .

Jambu air juga mengandungi vitamin A yang sememangnya diperlukan oleg mata agar dapat berfungsi seiring dengan peningkatan usia kita. Pengambilan jambu air juga baik untuk mengatasi mata kuyu yang disebabkan oleh keletihan mata .
.

#tipsazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia

ANTARA KHASIAT JAMBU AIR ADALAH:

1.Sebagai antioksidan untuk kulit

Kandungan vitamin C dalam buah jambu air berperanan penting untuk memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak khususnya sebagai perawatan kulit, menjadikan kulit tampak lebih segar dan peredaran darah lancar.

Buah jambu air ini mempunyai pelbagai manfaat bagi kesihatan tubuh terutama kandungan airnya yang begitu menyegarkan.

2. Mencantikkan kulit

Di sebabkan jambu air kaya dengan kandungan vitamin C dan A ,dipercayai sebagai sumber zat untuk mencantikkan kulit. Kandungan vitamin C yang didapati dari 100gram jambu air adalah sangat tinggi. Kandungan vitamin A –nya juga lebih tinggi jika dibandingkan dengan buah epal.

3. Melancarkan sistem penghadaman

Kandungan  serat dan air yang banyak dalam jambu air sangat bagus untuk melancarkan sistem penghadaman. Khasiatnya juga dianggap sebagai ‘komponen diuretic’ /merangsang serta melancarkan pembuangan air kecil. Bagi sebahagian orang, jambu air turut bermanfaat untuk meredakan bengkak pada kulit kaki dan tangan.

4. Menjaga kesihatan mata .

Jambu air juga mengandungi vitamin A yang sememangnya diperlukan oleg mata agar dapat berfungsi seiring dengan peningkatan usia kita. Pengambilan jambu air juga baik untuk mengatasi mata kuyu yang disebabkan oleh keletihan mata .
.

#tipsazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #malaysia
14 0 17 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
27 0 17 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar. Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa? Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE + FREE GIFT + FRE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Wahwah baru 2 hari pakai parut dah makin pudar.  Baru 2 hari okay bukan 2 bulan. Memang sekejap jelah parut akan pudar
.
.
Tak percayaa?  Jomlah cubaa. Sekarang ada Promosi Hari Malaysia. Akan dapat FREE POSTAGE +  FREE GIFT + FRE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 16 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Moga negara kita terus aman dan harmoni ke jalan yang Allah berkati. Amin!
.
Selamat Hari Malaysia! 🇲🇾
.
(Merindu Malaysia kembali indah tanpa jerebu.)
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Moga negara kita terus aman dan harmoni ke jalan yang Allah berkati. Amin!
.
Selamat Hari Malaysia! 🇲🇾
.
(Merindu Malaysia kembali indah tanpa jerebu.)
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
17 0 16 September, 2019
@azanismalaysia Profile picture

@azanismalaysia

Terbaru 2019! Azanis SkinCare! 3in1.

Kelebihan Azanis SkinCare 3in1: ✅ Melembutkan kulit muka.
✅ Mencerahkan kulit
✅ Mengecilkan pori kulit.
✅ Pudarkan parut jerawat.
✅ Menghalang kulit dari kesan penuaan.
✅ Mengawal lebihan minyak pada wajah.
✅ Menanggalkan blackhead & whitehead.
✅ Menghilangkan masalah jerawat.
✅ Menghilangkan masalah jeragat.
✅ Melembabkan kulit yang kering.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
✅ Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Terbaru 2019! Azanis SkinCare! 3in1.

Kelebihan Azanis SkinCare 3in1: ✅ Melembutkan kulit muka.
✅ Mencerahkan kulit
✅ Mengecilkan pori kulit.
✅ Pudarkan parut jerawat.
✅ Menghalang kulit dari kesan penuaan.
✅ Mengawal lebihan minyak pada wajah.
✅ Menanggalkan blackhead & whitehead.
✅ Menghilangkan masalah jerawat.
✅ Menghilangkan masalah jeragat.
✅ Melembabkan kulit yang kering.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
✅ Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
15 0 15 September, 2019