Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! πŸ”₯ Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! πŸ”₯ Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! πŸ”₯ Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

14 0

More scrub.nabila posts

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

❀❀❀❀❀❀

❀❀❀❀❀❀
11 0 9 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❀
Who need thissss:
βœ… Orang yg ada bibir gelap βœ… Orang yg ada bibir kering & merekah
βœ… Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❀ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❀
Who need thissss:
βœ… Orang yg ada bibir gelap βœ… Orang yg ada bibir kering & merekah
βœ… Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❀ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 8 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Pasir Tumboh, Kelantan, Malaysia

First time nak try coffee scrub katanya. TQ Syamimi, Nabila jual ye πŸ˜‰ Coffee scrub RM29, COD available Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. Nak postage free boleh klik link kat bio Nabila okay? #temyracle #temyraclecodkotabharu

First time nak try coffee scrub katanya. TQ Syamimi, Nabila jual ye πŸ˜‰ Coffee scrub RM29, COD available Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. Nak postage free boleh klik link kat bio Nabila okay? #temyracle #temyraclecodkotabharu
11 0 4 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bandar Tun Hussein Onn

Dah lebih setahun dia join #teamnabilaa, kali ni baru dapat bertentang mata datang pickup stock since Nabila dah stay sini lepas kahwin. Senang la lepas ni COD jurr takyah pos dah πŸ˜‡ @temyracle.azie .

P/S: Dont worry Nabila still cover area KB, ada runner kat KB. So siapa nak COD roger je Nabila ok? πŸ₯°

Dah lebih setahun dia join #teamnabilaa, kali ni baru dapat bertentang mata datang pickup stock since Nabila dah stay sini lepas kahwin. Senang la lepas ni COD jurr takyah pos dah πŸ˜‡ @temyracle.azie .

P/S: Dont worry Nabila still cover area KB, ada runner kat KB. So siapa nak COD roger je Nabila ok? πŸ₯°
39 0 2 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

BTHO

Happynya! Road to glass skin gituh! Alhamdulillah mmg nampak kesan lepas konsisten. Tp gais, jangan lupa jaga skincare routine yg lain jgk tau! Bukan berharap 100% kat produk tertentu je. Betul tak? πŸ˜„ Jom Whatsapp kalau nak grab set ni, RM71, FREE postage kat Shopee, klik link bio Nabila πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» #temyracle #feedbacktemyracle

Happynya! Road to glass skin gituh! Alhamdulillah mmg nampak kesan lepas konsisten. Tp gais, jangan lupa jaga skincare routine yg lain jgk tau! Bukan berharap 100% kat produk tertentu je. Betul tak? πŸ˜„ Jom Whatsapp kalau nak grab set ni, RM71, FREE postage kat Shopee, klik link bio Nabila πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» #temyracle #feedbacktemyracle
17 0 30 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Masjid BTHO

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? πŸ€— .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 πŸ˜‰ Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? πŸ€— .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 πŸ˜‰ Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
 COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub
14 0 28 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Fuhhh! Juliana Evans pun pakai serum Temyracle πŸ₯° Alhamdulillah, tq @aadarwina beli serum ni dgn Nabila πŸ”₯ Siapa cari MUA boleh contact Shaa okay πŸ₯° Nak order serum ni Whatsapp Nabila 014-3895980 🌹

Fuhhh! Juliana Evans pun pakai serum Temyracle πŸ₯°  Alhamdulillah, tq @aadarwina beli serum ni dgn Nabila πŸ”₯ Siapa cari MUA boleh contact Shaa okay πŸ₯°  Nak order serum ni Whatsapp Nabila 014-3895980 🌹
20 0 25 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

JPJ Kelantan

Thanks dear beli dgn Nabila! Regular customer ni, alhamdulillah TQ Eka, selalu COD tempat kerja dia je senang πŸ₯° Glass skin serum RM69. Siapa nak free postage boleh klik link kat bio Nabila ok πŸ₯° Nak COD boleh contact Nabila 014-3895980 #temyracle #temyraclekb #temyraclekotabharu

Thanks dear beli dgn Nabila! Regular customer ni, alhamdulillah TQ Eka, selalu COD tempat kerja dia je senang πŸ₯° Glass skin serum RM69. Siapa nak free postage boleh klik link kat bio Nabila ok πŸ₯° Nak COD boleh contact Nabila 014-3895980 #temyracle #temyraclekb #temyraclekotabharu
3 0 25 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Last pickup stok kat HQ Temyracle before pindah πŸ€“ From now on Nabila akan cover area Bandar Tun Hussein Onn & area Kota Bharu agen & runner Nabila akan cover. So korang nak COD roger2 Nabila okay? Nak free postage boleh klik link kat bio Nabila 😘

Last pickup stok kat HQ Temyracle before pindah πŸ€“ From now on Nabila akan cover area Bandar Tun Hussein Onn & area Kota Bharu agen & runner Nabila akan cover. So korang nak COD roger2 Nabila okay? Nak free postage boleh klik link kat bio Nabila 😘
34 0 23 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Hmmmm. Could not agree more. Macam betul kan? πŸ˜‚

Hmmmm. Could not agree more. Macam betul kan? πŸ˜‚
18 0 22 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Yasss πŸ”₯πŸ”₯ Glowingnyaaa. Ni regular customer bagi feedback fresh lagi. Love sangat kan? Serum Temyracle ni available dgn Nabila. Siapa nak free postage boleh klik kat bio Nabila ok 😘 Nak COD pun boleh. RM69 20ml. Whatsapp 014-3895980 #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle

Yasss πŸ”₯πŸ”₯ Glowingnyaaa. Ni regular customer bagi feedback fresh lagi. Love sangat kan? Serum Temyracle ni available dgn Nabila. Siapa nak free postage boleh klik kat bio Nabila ok 😘 Nak COD pun boleh. RM69 20ml. Whatsapp 014-3895980 #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
7 0 21 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Cuba tryyyy satu kali! Baru tahu best dia macam mana. Muka jadi sejuk sejuk gituh πŸ˜†

Sesuai untuk geng yg ada masalah sunburn, struktur kulit tak sekata & berparut. Coffee scrub mix dgn plain yogurt, waduh! Terus jatuh cinta gitu πŸ˜‰

Coffee scrub RM29
Plain yogurt jenama ni Nabila beli RM2.30
Jimat sangat aih boleh pakai banyak kali πŸ€— .

Nak tengok tutorial? Boleh tgk previous post Nabila ok. Nabila ada post video 😍 #nabilakongsi

Cuba tryyyy satu kali! Baru tahu best dia macam mana. Muka jadi sejuk sejuk gituh πŸ˜†

Sesuai untuk geng yg ada masalah sunburn, struktur kulit tak sekata & berparut. Coffee scrub mix dgn plain yogurt, waduh! Terus jatuh cinta gitu πŸ˜‰

Coffee scrub RM29
Plain yogurt jenama ni Nabila beli RM2.30 
Jimat sangat aih boleh pakai banyak kali πŸ€— .

Nak tengok tutorial? Boleh tgk previous post Nabila ok. Nabila ada post video 😍 #nabilakongsi
22 0 19 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Hi korang ✨Special offer price RM59 still onnz sampai esok! Korang nk grab glass skin serum ni korang boleh PM Nabila sepantas kilat ok! Nak free postage klik link kat bio Nabila πŸ€—
.
#25secondglow
#kulitbersinarbakkaca

Hi korang ✨Special offer price RM59 still onnz sampai esok!  Korang nk grab glass skin serum ni korang boleh PM Nabila sepantas kilat ok! Nak free postage klik link kat bio Nabila πŸ€—
. 
#25secondglow
#kulitbersinarbakkaca
19 0 11 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Regular customer ni, alhamdulillah TQ Jey πŸ₯° Serum ada intro price, RM59. Jimat RM10 dari harga biasa RM69. Harga ni sampai 12 Ogos je, nanti dah back to normal. Siapa nak free postage boleh klik link kat bio Nabila ok πŸ₯°

Regular customer ni, alhamdulillah TQ Jey πŸ₯° Serum ada intro price, RM59. Jimat RM10 dari harga biasa RM69. Harga ni sampai 12 Ogos je, nanti dah back to normal. Siapa nak free postage boleh klik link kat bio Nabila ok πŸ₯°
15 0 10 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Now release! Yeayyy! Banyak betul dugaan nak release πŸ˜‚ I guess Allah has a greatest plan & knows best! Korang wajib grab selagi ada harga promo, RM59 sampai 12 Ogos ni je! Pastu back to normal price dah, RM69. Whatsapp Nabila k 😘

Now release! Yeayyy! Banyak betul dugaan nak release πŸ˜‚ I guess Allah has a greatest plan & knows best! Korang wajib grab selagi ada harga promo, RM59 sampai 12 Ogos ni je! Pastu back to normal price dah, RM69. Whatsapp Nabila k 😘
18 0 10 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Alhamdulillah dah pick up stok baby baru Temyracle 2 hari lepas. Semalam dah pos semua pada anak2 team. Nanti dah release korang wajib grab tauu! 😍 Nak COD boleh roger Nabila @ anak2 #teamnabilaa ok πŸ€™πŸ» .

P/S: Thank you HQ sentiasa support kami geng resellers cari rezeki dgn korang, proud to be one of your family πŸ₯°

Alhamdulillah dah pick up stok baby baru Temyracle 2 hari lepas. Semalam dah pos semua pada anak2 team. Nanti dah release korang wajib grab tauu! 😍 Nak COD boleh roger Nabila @ anak2 #teamnabilaa ok πŸ€™πŸ» .

P/S: Thank you HQ sentiasa support kami geng resellers cari rezeki dgn korang, proud to be one of your family πŸ₯°
51 0 7 August, 2019