Assalamualaikum, tahniah kepada yang sudah memilih Azanis Scar Serum 100% original dari HQ
.
Boleh check tracking number diruangan comment. Dan jangan lupa komen " Hi ini saya punyer! "
.
Thankyou dari @pakar.parut💕
.
#azanis #azanisscarserum #azanishq #azanisoriginalhq #azanisubatparut #noscarwithazanis @pakar.parut #poslaju #azanistracking #ubatparut #maderma #hiruscar #scarserum #dermatix #dermablend #dermalpiercing #malaysia #anakmalaysia

8 21

More pakar.parut posts

@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Terbaru 2019! Azanis SkinCare! 3in1.

Kelebihan Azanis SkinCare 3in1: ✅ Melembutkan kulit muka.
✅ Mencerahkan kulit
✅ Mengecilkan pori kulit.
✅ Pudarkan parut jerawat.
✅ Menghalang kulit dari kesan penuaan.
✅ Mengawal lebihan minyak pada wajah.
✅ Menanggalkan blackhead & whitehead.
✅ Menghilangkan masalah jerawat.
✅ Menghilangkan masalah jeragat.
✅ Melembabkan kulit yang kering.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
✅ Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Terbaru 2019! Azanis SkinCare! 3in1.

Kelebihan Azanis SkinCare 3in1: ✅ Melembutkan kulit muka.
✅ Mencerahkan kulit
✅ Mengecilkan pori kulit.
✅ Pudarkan parut jerawat.
✅ Menghalang kulit dari kesan penuaan.
✅ Mengawal lebihan minyak pada wajah.
✅ Menanggalkan blackhead & whitehead.
✅ Menghilangkan masalah jerawat.
✅ Menghilangkan masalah jeragat.
✅ Melembabkan kulit yang kering.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
✅ Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 10 hours ago
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cubaa korang tengok gambar sebelum pakai Azanis Scar Serum di atas. Memang teruk. Jerawat naik dengan megahnya
.
.
Tapi adanya Azanis Scar Serum memang habislah dia. Hehheh bersih terus kulit. Paling best dengan Azanis. Bukan sahaja hilangkan parut. Tapi jerawat dan masalah lain pun boleh
.
.
Takpercayaa? Whatsapp Ila sekarang 01156678269
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cubaa korang tengok gambar sebelum pakai Azanis Scar Serum di atas. Memang teruk. Jerawat naik dengan megahnya
.
.
Tapi adanya Azanis Scar Serum memang habislah dia. Hehheh bersih terus kulit. Paling best dengan Azanis. Bukan sahaja hilangkan parut. Tapi jerawat dan masalah lain pun boleh
.
.
Takpercayaa?  Whatsapp Ila sekarang 01156678269
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 14 hours ago
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Jom ketahui apakah khasiat petai.

1. Mengawal sindrom PMS (sindrom pra-haid)

2. Mengatasi kemurungan

3. Mengatasi anemia

4. Menurunkan tekanan darah tinggi
5. Meningkatkan kecerdasan otak

6. Menghilangkan sembelit

7. Menghilangkan keletihan.

8. Menghilangkan pedih ulu hati.

9. Mengurangkan kegatalan kesan gigitan nyamuk.

10. Menenangkan sistem saraf .

11. Menurunkan berat badan.

12. Menghilangkan ulser.

13. Menurunkan suhu badan.

14. Menghilangkan ketagihan rokok

15. Mengatasi tekanan perasaan (stres)

16. Mengatasi masalah cacing dalam badan

17. Merawat deman kuning

18. Menghilangkan ketuat

19. Mengurang kemabukan

20. Mencegah serangan stroke

21. Melancarkan sistem pencernaan

22. Menghilangkan rasa senak ketika kenyang

23. Awet muda
.
.
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Jom ketahui apakah khasiat petai.

1. Mengawal sindrom PMS (sindrom pra-haid)

2. Mengatasi kemurungan

3. Mengatasi anemia

4. Menurunkan tekanan darah tinggi 
5. Meningkatkan kecerdasan otak

6. Menghilangkan sembelit

7. Menghilangkan keletihan.

8. Menghilangkan pedih ulu hati.

9. Mengurangkan kegatalan kesan gigitan nyamuk.

10. Menenangkan sistem saraf .

11. Menurunkan berat badan.

12. Menghilangkan ulser.

13. Menurunkan suhu badan.

14. Menghilangkan ketagihan rokok

15. Mengatasi tekanan perasaan (stres)

16. Mengatasi masalah cacing dalam badan

17. Merawat deman kuning

18. Menghilangkan ketuat

19. Mengurang kemabukan

20. Mencegah serangan stroke

21. Melancarkan sistem pencernaan

22. Menghilangkan rasa senak ketika kenyang

23. Awet muda
.
.
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
11 0 14 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 2 minggu atau wang anda dikembalikan! .
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa!
.

Beribu-ribu t3stimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Whatsapp 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 2 minggu atau wang anda dikembalikan! .
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa!
.

Beribu-ribu t3stimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Whatsapp 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
6 0 14 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Siapa boleh teka betul bilaa tengok sekali imbas je? Hehehe alhamdulilahh, ini feedback customer kita terkena minyak panas
.
.
Selepas 4 minggu penggunaan, memang terbaik parutnya kian pudar. kulit pun makin glowing gitu
.
.
Whatsapp Ila sekarang untuk Purchase order Hari Malaysia 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
. 
Siapa boleh teka betul bilaa tengok sekali imbas je?  Hehehe alhamdulilahh, ini feedback customer kita terkena minyak panas
.
.
Selepas 4 minggu penggunaan, memang terbaik parutnya kian pudar. kulit pun makin glowing gitu
.
.
Whatsapp Ila sekarang untuk Purchase order Hari Malaysia 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 13 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Assalamualaikum, tahniah kepada yang sudah memilih Azanis Scar Serum 100% original dari HQ
.
Boleh check tracking number diruangan comment. Dan jangan lupa komen " Hi ini saya punyer! "
.
Thankyou dari @pakar.parut💕
.
#azanis #azanisscarserum #azanishq #azanisoriginalhq #azanisubatparut #noscarwithazanis @pakar.parut #poslaju #azanistracking #ubatparut #maderma #hiruscar #scarserum #dermatix #dermablend #dermalpiercing #malaysia #anakmalaysia

Assalamualaikum, tahniah kepada yang sudah memilih Azanis Scar Serum 100% original dari HQ
.
Boleh check tracking number diruangan comment. Dan jangan lupa komen " Hi ini saya punyer! "
.
Thankyou dari @pakar.parut💕
.
#azanis #azanisscarserum  #azanishq #azanisoriginalhq #azanisubatparut #noscarwithazanis @pakar.parut #poslaju #azanistracking #ubatparut #maderma #hiruscar #scarserum #dermatix #dermablend #dermalpiercing #malaysia #anakmalaysia
6 0 13 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . .
.

Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpaarut lah. lagi2 paarut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. .

Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
.
.

Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
.
Whatsapp Ila 01156678269
Whatsapp Ila 01156678269
Whatsapp Ila 01156678269
Whatsapp Ila 01156678269
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

"Biar betoi 3 hari je da nmpk ksan hilang pa_arut jrawat, jrwat dan jragat...." . . .
.

Betul sis. masalah biasa bila dah tumbuh jrawat lepastu berpaarut lah. lagi2 paarut tu jadi hitam memang buat hilang confident je nak jumpa orang. Kalau boleh nak duduk rumah je lah sebab maluuuu..Tmbh sedih bila jragat plk da cam peta dunia..
. .

Nak kita bantu awak selesaikan masalah jrawat dan kita bantu extra utk hilangkan p4rut dan jragat sekali tauuu... .
.
.

Tapi ini terhad kepada 100 orang sahaja dan siapa yg cepat kita bagi FREEGIFT + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP VIP SEUMUR HIDUP iaitu dapat harga special setiap pembelian seumur hidup 😱 .
.
Whatsapp Ila 01156678269 
Whatsapp Ila 01156678269 
Whatsapp Ila 01156678269 
Whatsapp Ila 01156678269 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
4 0 12 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Perkara yang baik eloklah dikongsi. Sebab apa? Sebab boleh sama sama cantik . Biar tak ada parut bertengek dimukaa hehe
.
.
Betul tak? Sama macam customer kita alhamdulilah dah pudar parutnyaa. Siap ada yang tegur pakai apa sampai kulit cantik. .
.
Haruslah Azanis Scar Serum. Whatsapp Ila sekarang untuk purchase order 01156678269
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Perkara yang baik eloklah dikongsi. Sebab apa?  Sebab boleh sama sama cantik . Biar tak ada parut bertengek dimukaa hehe
.
.
Betul tak?  Sama macam customer kita alhamdulilah dah pudar parutnyaa. Siap ada yang tegur pakai apa sampai kulit cantik. .
.
Haruslah Azanis Scar Serum.  Whatsapp Ila sekarang untuk purchase order 01156678269
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 12 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Azanis Scar Serum bakal menyelesaikan masalah parut anda, dengan kos yang minima! - Parut jerawat?
- Parut accident?
- Parut chicken pox?
- Parut selepas bersalin?
- Parut pembedahan lain?

InsyaAllah, kami sedia membantu. . + FORMULA BARU! Produk yang telah diyakini ribuan pengguna di seluruh Malaysia ini, kini diperhebatkan lagi dengan formula baru, Vita-Cocoa Booster Formula!

Lebih pantas berkesan, lebih diyakini. .

HARGA? Bukan RM220, bukan RM160, bukan juga RM70!

Jom whatsapp saya untuk harga promosi:
01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis Scar Serum bakal menyelesaikan masalah parut anda, dengan kos yang minima! - Parut jerawat?
- Parut accident?
- Parut chicken pox?
- Parut selepas bersalin?
- Parut pembedahan lain?

InsyaAllah, kami sedia membantu. . + FORMULA BARU! Produk yang telah diyakini ribuan pengguna di seluruh Malaysia ini, kini diperhebatkan lagi dengan formula baru, Vita-Cocoa Booster Formula!

Lebih pantas berkesan, lebih diyakini. .

HARGA? Bukan RM220, bukan RM160, bukan juga RM70!

Jom whatsapp saya untuk harga promosi:
01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 11 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cuma pakai Azanis Scar Serum sahajaa. Tapi kulit cantik berseri-seri macam pakai makeup
.
.
Alhamdulilahhh, customer kita berpuashati selepas menggunakan Azanis Scar Serum. Tipulah kalau tak repeat.
.
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta. Tak percaya? Grab Promosi 9.9 sekarang 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cuma pakai Azanis Scar Serum sahajaa. Tapi kulit cantik berseri-seri macam pakai makeup
.
.
Alhamdulilahhh, customer kita berpuashati selepas menggunakan Azanis Scar Serum. Tipulah kalau tak repeat.
.
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta. Tak percaya?  Grab Promosi 9.9 sekarang 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
9 0 10 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
6 0 10 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
01156678269
01156678269 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
01156678269
01156678269 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 9 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Ila 01156678269 untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Ila 01156678269  untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 9 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif.
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk.
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif. 
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk. 
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat
9 0 8 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Yaa, betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat?
Parut campak?
Parut kemalangan?
Parut operate? .
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Ila. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Yaa,  betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat? 
Parut campak? 
Parut kemalangan? 
Parut operate? . 
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Ila. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
. 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
7 0 8 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 01156678269 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 01156678269  untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
7 0 8 September, 2019
@pakar.parut Profile picture

@pakar.parut

Manfaat Daun Sirih untuk Kesihatan Tubuh

1. Menyembuhkan Batuk

Salah satu khasiat dari daun sirih yang satu ini adalah dapat Anda gunakan untuk mengobati batuk. Nah, untuk memanfaatkan daun sirih sebagai obat batuk Anda cukup merebus 5 lembar daun sirih dengan 300 ml air. Konsumsi obat herbal yang satu ini dua kali sehari agar batuk yang Anda derita bisa cepat sembuh.

2. Mengubati Penyakit Bronchitis

Manfaat daun sirih lainnya yang bisa Anda dapatkan ialah dapat digunakan untuk mengubati penyakit bronchitis. Untuk membuat minuman herbal dari daun sirih ini, Anda cukup merebus 6 hingga 10 lembar daun sirih ke dalam 300 ml air. Rebus hingga sisa separuhnya dan minum 3 kali sehari secara teratur.

3. Menyembuhkan Penyakit Asma

Bagi Anda yang menderita asma, ternyata daun sirih adalah salah satu obat herbal yang sangat baik untuk menyembuhkannya.

Untuk mendapatkan manfaat daun sirih yang satu ini Anda cukup merebus 4 hingga 5 lembar daun sirih dengan 2 gelas air. Rebus hingga tersisa satu gelas saja. setelah itu, minum air rebusan daun sirih ini secara rutin 2 hingga 3 gelas dalam sehari.

4. Mengubati Radang Tenggorokan

Radang tenggorokan memang bisa menimbulkan rasa yang tidak nyaman pada tenggorokan terutama jika digunakan untuk menelan. Akan tetapi, Anda bisa menyembuhkannya dengan cara merebus 4 hingga 5 lembar daun sirih dengan menggunakan 2 gelas air. Rebus hingga mendidih dan hanya tersisa satu gelas saja. minumlah ubat herbal yang satu ini sebanyak 2 kali sehari.

5. Mengubati Demam Berdarah

Manfaat daun sirih lainnya yang bisa Anda dapatkan ialah dapat digunakan untuk mengobati penyakit demam berdarah.

Cara membuat ubat herbal dari daun sirih yang satu inipun sangatlah mudah. Anda hanya tinggal merebus 5 hingga 6 lembar daun sirih dengan 2 gelas air. Rebus hingga tersisa separuhnya. Minumlah rebusan daun sirih ini sebanyak 2 kali sehari.

#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Manfaat Daun Sirih untuk Kesihatan Tubuh

1. Menyembuhkan Batuk

Salah satu khasiat dari daun sirih yang satu ini adalah dapat Anda gunakan untuk mengobati batuk. Nah, untuk memanfaatkan daun sirih sebagai obat batuk Anda cukup merebus 5 lembar daun sirih dengan 300 ml air. Konsumsi obat herbal yang satu ini dua kali sehari agar batuk yang Anda derita bisa cepat sembuh.

2. Mengubati Penyakit Bronchitis

Manfaat daun sirih lainnya yang bisa Anda dapatkan ialah dapat digunakan untuk mengubati penyakit bronchitis. Untuk membuat minuman herbal dari daun sirih ini, Anda cukup merebus 6 hingga 10 lembar daun sirih ke dalam 300 ml air. Rebus hingga sisa separuhnya dan minum 3 kali sehari secara teratur.

3. Menyembuhkan Penyakit Asma

Bagi Anda yang menderita asma, ternyata daun sirih adalah salah satu obat herbal yang sangat baik untuk menyembuhkannya.

Untuk mendapatkan manfaat daun sirih yang satu ini Anda cukup merebus 4 hingga 5 lembar daun sirih dengan 2 gelas air. Rebus hingga tersisa satu gelas saja. setelah itu, minum air rebusan daun sirih ini secara rutin 2 hingga 3 gelas dalam sehari.

4. Mengubati Radang Tenggorokan

Radang tenggorokan memang bisa menimbulkan rasa yang tidak nyaman pada tenggorokan terutama jika digunakan untuk menelan. Akan tetapi, Anda bisa menyembuhkannya dengan cara merebus 4 hingga 5 lembar daun sirih dengan menggunakan 2 gelas air. Rebus hingga mendidih dan hanya tersisa satu gelas saja. minumlah ubat herbal yang satu ini sebanyak 2 kali sehari.

5. Mengubati Demam Berdarah

Manfaat daun sirih lainnya yang bisa Anda dapatkan ialah dapat digunakan untuk mengobati penyakit demam berdarah.

Cara membuat ubat herbal dari daun sirih yang satu inipun sangatlah mudah. Anda hanya tinggal merebus 5 hingga 6 lembar daun sirih dengan 2 gelas air. Rebus hingga tersisa separuhnya. Minumlah rebusan daun sirih ini sebanyak 2 kali sehari.

#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik  #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
16 0 7 September, 2019