.
Kalau yang jenis kulit sensitif or rasa takut nak try produk baru takut tak sesuai dengan skin korang boleh cuba buat patch test ni okay!
.
Test ni kita buat untuk nak tengok sama ada products tu ok tak dengan skin kita 🙂

Cara-cara nya;

Apply sikit that products dekat area leher or jawline or belakang telinga.

Tengok dalam masa 24hrs ada tak any bad reaction. Rasa pedih ke or ada naik merah merah ke. Kalau takde, oklah. Kalau ada, maybe its not suits on your skin 🙂
.
Happy bougas darling😘🥰
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #freecod #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeauty #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #waterbasedserum #elfiraloy

1 0

More beautysiti.nilai posts

DIY HONEY BANANA MASK 🍌🍯
-
Kulit kusam & berparut? Korang boleh cuba buat mask ni, bahan yang senang dapat. Jimat pun jimat, takyah keluar duit yang banyak.
-
Antara kebaikan yogurt, untuk melembapkan kulit & mencerahkan kulit. Sambil ber-masker boleh lah makan yogurt & tgk movie

#bougasbeauty #bougashack#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 hours ago
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Seoul Garden Aeon Nilai

FARAALIPBUTTER Cherry Velvet 🍒
Main Ingredients:
.
Palm Kernel Oil : Agen anti penuaan bagi mengelakkan bibir kusam dan memastikan bibir kekal berseri
.
Shea Butter : Berfungsi mengatasi kulit bibir kering & menggelupas. Ekstra hidrasi kepada kulit bibir.
.
Beeswax : Menghasilkan kelembapan kepada bibir
.
Castor Oil : Membantu menghasilkan sel sel tisu baru kepada bibir supaya bibir sentiasa lembut dan segar. .
Kebaikan Cherry Velvet ;
💋Natural reddish tone
💋Moist and matte effect
💋Memberi ekstra lembapan kepada bibir
💋Melindungi dari sinar UV
💋Menganjal & melembutkan bibir
#faraalipbutter #farahanimrazak #lipbutter #lipbalm #faraalipbutternilai #faraalipbutternilaiimpian #faraalipbutterpajam #faraalipbutternadaalam #faraalipbutterpajam #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragentselangor #faraalipbutteragentnegerisembilan #faraalipbutteragent #crackedlips #chappedlips

FARAALIPBUTTER Cherry Velvet 🍒
Main Ingredients:
.
Palm Kernel Oil : Agen anti penuaan bagi mengelakkan bibir kusam dan memastikan bibir kekal berseri
.
Shea Butter : Berfungsi mengatasi kulit bibir kering & menggelupas. Ekstra hidrasi kepada kulit bibir.
.
Beeswax : Menghasilkan kelembapan kepada bibir
.
Castor Oil : Membantu menghasilkan sel sel tisu baru kepada bibir supaya bibir sentiasa lembut dan segar. .
Kebaikan Cherry Velvet ;
💋Natural reddish tone
💋Moist and matte effect
💋Memberi ekstra lembapan kepada bibir
💋Melindungi dari sinar UV
💋Menganjal & melembutkan bibir
#faraalipbutter #farahanimrazak #lipbutter #lipbalm #faraalipbutternilai #faraalipbutternilaiimpian #faraalipbutterpajam #faraalipbutternadaalam #faraalipbutterpajam #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragentselangor #faraalipbutteragentnegerisembilan #faraalipbutteragent #crackedlips #chappedlips
3 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

FARAALIPBUTTER Orchid Vanilla 🌿
Main Ingredients:
.
Orchid Extract : Berfungsi sebagai aromatherapy, campuran bau bunga Orkid & esen Vanilla yang sangat harum memberi ketenangan & mood gembira
.
Argan Oil : Memberi extra kelembapan kepada bibir supaya cantik kemerahan dan menyegarkan
.
Vitamin E : Perlindungan daripada sinar UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas
.
Shea Butter : Mengatasi bibir pecah, menyembuhkan dan memberi hidrasi tambahan kepada bibir
.
Kebaikan Orchid Vanilla ;
💋More intense flavour
💋Memberi 80% lebih lembapan kpd bibir
💋A bit glossy finishing
💋Warna plum atau pink purplish semulajadi kepada bibir
💋Bertindak sebagai aromatherapy yg memberi rasa lebih ceria & happy kepada mood! 💋Menganjal & melembutkan bibir
#faraalipbutter #farahanimrazak #lipbutter #lipbalm #faraalipbutternilai #faraalipbutternilaiimpian #faraalipbutterpajam #faraalipbutternadaalam #faraalipbutterpajam #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragentselangor #faraalipbutteragentnegerisembilan #faraalipbutteragent #crackedlips #chappedlips

FARAALIPBUTTER Orchid Vanilla 🌿
Main Ingredients:
.
Orchid Extract : Berfungsi sebagai aromatherapy, campuran bau bunga Orkid & esen Vanilla yang sangat harum memberi ketenangan & mood gembira
.
Argan Oil : Memberi extra kelembapan kepada bibir supaya cantik kemerahan dan menyegarkan
.
Vitamin E : Perlindungan daripada sinar UV berbahaya supaya bibir tidak kering menggelupas
.
Shea Butter : Mengatasi bibir pecah, menyembuhkan dan memberi hidrasi tambahan kepada bibir
.
Kebaikan Orchid Vanilla ;
💋More intense flavour
💋Memberi 80% lebih lembapan kpd bibir
💋A bit glossy finishing
💋Warna plum atau pink purplish semulajadi kepada bibir
💋Bertindak sebagai aromatherapy yg memberi rasa lebih ceria & happy kepada mood! 💋Menganjal & melembutkan bibir
#faraalipbutter #farahanimrazak #lipbutter #lipbalm #faraalipbutternilai #faraalipbutternilaiimpian #faraalipbutterpajam #faraalipbutternadaalam #faraalipbutterpajam #faraalipbuttersquad #faraalipbutteragentselangor #faraalipbutteragentnegerisembilan #faraalipbutteragent #crackedlips #chappedlips
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Laman Lavenda, Nilai Impian

*FARAALIPBUTTER BY FARAHANIM RAZAK*

Masalah:
1) Bibir Kehitaman
2) Bibir Kekeringan
3) Nak kembalikan warna original bibir

Penyelesaian:
Flavour Caramel Mint
(Kotak Hijau)
🌸Effect pinkish natural terus sekali oles & finishing matte.
🌸Anggaran 60% Moist texture.
🌸Lebih berangin dr flavour lain.
🌸Bergantung pd tone bibir & suhu bdn msg2
(soft pinkish,red,extra pinkish)
🌸Berbau floral

Masalah:
1)Bibir yg sgt sensitif
2)Bibir yg sgt kering & berdarah
3)Tidak suka warna lipcare yg ketara (nak simple mcm lipbalm)
4) Nak extra lembabkan bibir

Penyelesaian:
Flavour Orchid Vanilla
(Kotak Purple)
🌸 Effect pinkish light purple & finishing glossy
🌸Anggaran 80 % Moist
🌸Bergantung pd tone bibir & suhu bdn msg2
(Light purple,light pink,extra purple,red)
🌸Berbau floral
🌸Sesuai sbgai lipbase

Masalah:
1) Bibir yg sentiasa pucat & kehitaman
2) Bibir yg extra kering
3) Yg tidak suka lipcare colourless sbb nak lipcare sbgai peganti lipstik
4) Bibir yg sllu terdedah dgn sinar uv
5) Bibir yg sensitif pd cuaca

Penyelesaian:
Flavour Cherry Velvet
(Kotak Merah)
🌸Effect red tone & finishing glossy
🌸Anggaran 70% moist
🌸Bergantung pd tone bbir & suhu bdn msg2
(Extra red for more layer,light for 1layer)
🌸Berbau Fruity
🌸Sesuai peganti lipstik biasa 🌟Lulus KKM
🌟Mesra wudu' & Mesra solat (100% Natural based)
🌟Lipcare yg pelbagai fungsi : Lipcare,lipstik,lipbase,maskara,blusher,Lipbalm

*FARAALIPBUTTER BY FARAHANIM RAZAK*

Masalah:
1) Bibir Kehitaman
2) Bibir Kekeringan
3) Nak kembalikan warna original bibir

Penyelesaian:
Flavour Caramel Mint
(Kotak Hijau)
🌸Effect pinkish natural terus sekali oles & finishing matte.
🌸Anggaran 60% Moist texture.
🌸Lebih berangin dr flavour lain.
🌸Bergantung pd tone bibir & suhu bdn msg2
(soft pinkish,red,extra pinkish)
🌸Berbau floral

Masalah:
1)Bibir yg sgt sensitif
2)Bibir yg sgt kering & berdarah
3)Tidak suka warna lipcare yg ketara (nak simple mcm lipbalm)
4) Nak extra lembabkan bibir

Penyelesaian:
Flavour Orchid Vanilla
(Kotak Purple)
🌸 Effect pinkish light purple & finishing glossy
🌸Anggaran 80 % Moist
🌸Bergantung pd tone bibir & suhu bdn msg2
(Light purple,light pink,extra purple,red)
🌸Berbau floral
🌸Sesuai sbgai lipbase

Masalah:
1) Bibir yg sentiasa pucat & kehitaman
2) Bibir yg extra kering
3) Yg tidak suka lipcare colourless sbb nak lipcare sbgai peganti lipstik
4) Bibir yg sllu terdedah dgn sinar uv
5) Bibir yg sensitif pd cuaca

Penyelesaian:
Flavour Cherry Velvet
(Kotak Merah)
🌸Effect red tone & finishing glossy
🌸Anggaran 70% moist
🌸Bergantung pd tone bbir & suhu bdn msg2
(Extra red for more layer,light for 1layer)
🌸Berbau Fruity
🌸Sesuai peganti lipstik biasa 🌟Lulus KKM
🌟Mesra wudu' & Mesra solat (100% Natural based)
🌟Lipcare yg pelbagai fungsi : Lipcare,lipstik,lipbase,maskara,blusher,Lipbalm
3 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Kebaikan Bougas Beauty Advanced Serum
.
✅100% waterbased serum
✅Tidak melekit, oily atau greasy
✅Kesan SEAWAL 3 hari
✅Sesuai untuk lelaki & perempuan
✅Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
✅Merawat kulit BERJERAWAT & BERPARUT
✅Membantu menghilangkan kulit KUSAM
✅Mengurangkan lebihan minyak di muka
✅Melembapkan kulit kering
✅Mengecilkan liang pori
✅Sekatakan tona kulit
✅Menaikkan seri semulajadi wajah
✅Anti penuaan supaya kulit kekal lembut & muda
.
Kelebihan Bougas Beauty Advanced Serum
❗️LULUS KKM
❗️Mendapat pengiktirafan GMP
❗️Diiktiraf HALAL by JAKIM
❗️Setanding jenama antarabangsa
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

[Ada 7 kebaikan utama BOUGAS FACE SCRUB]:
.
✅Menyingkirkan sel kulit mati
Beads scrub yang sangat halus diperbuat daripada CELLULOSCRUB adalah dari bahan natural & 100% renewable ✅Melembap & melembutkan kulit
Extrak ALOE VERA dalam scrub membantu untuk “soothing” kulit ✅Membersihkan liang pori yang tersumbat
Mengandungi BEESWAX yang berfungsi untuk membersih & mengelakkan pori tersumbat ✅Mencerahkan wajah
Mengandungi GREEN TEA extrak sebagai agen pencerah wajah ✅Mengurangkan whiteheads, blackheads & jerawat
Mengandungi Salicylic Acid untuk merawat jerawat ✅Membantu penyerapan yang lebih optimum
Kulit yang bersih daripada sel kulit mati dapat menyerap nutrien produk lain seperti toner, serum & moisturizer dengan lebih efektif ✅Mengandungi agen ANTI INFLAMMASI
Ekstrak sakura mampu merawat sel kulit wajah untuk lebih sihat & lembut
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 18 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Lugar De La Boda

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam

.
Yg belah kiri ni la sbb utama kenapa Ct ada kat sini
.
Ada yang tanya mana kenal Iefa? Kenapa join team Iefa?
.
Hehe ok la nak story sikit ni, Iefa ni kawan sekolah sis masa dkt MRSM Serting dlu batch SPM 2004-2005, so korang boleh teka ye umur ktrg berapa🤭
.
Suka tgk semangat Iefa, confident level dia tu yg sis jeles sgt sbb tak semua org boleh jadi mcm Iefa, tp sis nak cuba jgk!
.
Disebabkn sis pun dah jatuh cinta dengan produk bougas ni, sbb tu terus laju2 masuk team Iefa ni, taknak ketinggalan tau, org boleh buat duit kepuk2 kenapa kita tak boleh? takkan nak tengok je kan
.
Ok lah sis tak pandai nak karang ayat pnjng2, bukan sweet talker gtu, mmg dari kecik minat math smpai la degree semua amik course math , tp kalau korang rasa nak jadi part of bougas team bolehla roger sis ye, baru korang rasa apa yg sis cuba nk smpaikn ni😝
.
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai #marvelbeautyteam
13 0 17 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

*Kelebihan Bougas Beauty Cleanser*
.
🌱 Tekstur yang sangat lembut iaitu milky gel
.
🌱 Pencuci muka low pH (5.5)
.
🌱 Tidak berbuih dan tidak mempunyai pewangi
.
🌱 Mempunyai bahan Sakura Leaf Extract dimana fungsinya adalah untuk mencerahkan kulit
.
🌱 Melembapkan kulit kerana mempunyai bahan Hyaluronic Acid
.
🌱 Sesuai untuk kulit sensitif
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9
@hawabeautybytasya
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

.
Siapa yang wajib ada 3 barang ni dlm skincare routine korang cer angkat tangn✋🏻✋🏻✋🏻
.
Ada yang tanya sy, ok ke skincare ni? Well adik kakak, jangan pandang rendah ye product local kita, skrg teknologi pun dah canggih
.
1 Malaysia dah pakai, agent pun merata kawasan sebab demand yang terlalu tinggi
.
Sampai kami ni tak menang tangan nak melayan mesej customer, tp jangan risau, team kami sedia membantu anda😘😘😘
.
Korang semua nak dapatkn produk bougas boleh cepat2 wasap Siti ye, or mana2 agent dibawah team kami

@bougasbeauty_negeri9 
@hawabeautybytasya 
@bougasbeauty.wafi .
#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
41 0 16 September, 2019
@beautysiti.nilai Profile picture

@beautysiti.nilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi #bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai

Rahsia clear skin @berry.sya Walaupun makeup is her passion, penjagaan kulit nombor satu! Lepas scrub muka, makeup takkan nampak capuk & smooth
.
Nak skin cantik mcm sya boleh wasap Ct okay
.
Whatsapp Siti sekarang untuk book your postage and COD slot 📲0196125150
📲0196125150
📲0196125150

COD AREA
🚗Nilai Impian
🚗Salak Tinggi
🚗Kota Warisan
🚗Mantin
🚗Pajam
🚗Desa chempaka 🚗Taman Semarak
🚗Nilai Spring
🚗Nada Alam
🚗Bangi Avenue
🚗Bandar Seri Putra
🚗Bandar Bukit Mahkota
🚗Bangi
🚗Southville
🚗Dataran Nilai
🚗Desa Chempaka
🚗Nilai Spring

#bougasnilai #bougasnilaimpian #bougasserum #bougascleansernilai #nilaiimpian #bougasnilai3 #bougasserumnilai #nilai #usim #kuis #elfiraloy #notasecretanymore #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautypajam #bougasbeautyfacescrub 
#bougasbeautycleanser #bougasbeautynilai #bougasbeautyagent #bougasbeautyselangor #bougasbeautytescobandarputeri #bougasbeautybangi#bougasbeautyKUIS #bougasmantin #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #elfiraloy #bougaspolitekniknilai #bougaskpjnilai
1 0 16 September, 2019