Nak kahwin akhir tahun ni?

Dah bersedia ke malam pertama tu BANG? Cuba bayangkan apabila anda bangun pagi esok selepas malam pertama. Anda tahu anda dah GAGAL untuk berikan MALAM TERISTIMEWA untuk si dia tercinta

Mesti rasa KECEWA SANGAT kan? Sebab MALAM PERTAMA tu berlaku sekali je seumur hidup & sepanjang perkahwinan anda [ LGB OIL ] ni bukan sesuai utk orang dah berkahwin je taw, tapiii untuk orang yang nak berkahwin pun sesuai sangat2. Takkan la wife dah fed-up & tegur baru nak cari rawatan?

Meh KLIK LINK DI BIO sekarang, abe nak guide 5 orang yang betul2 serius nak power sebelum kawen

Nak kahwin akhir tahun ni?

Dah bersedia ke malam pertama tu BANG? Cuba bayangkan apabila anda bangun pagi esok selepas malam pertama. Anda tahu anda dah GAGAL untuk berikan MALAM TERISTIMEWA untuk si dia tercinta

Mesti rasa KECEWA SANGAT kan? Sebab MALAM PERTAMA tu berlaku sekali je seumur hidup & sepanjang perkahwinan anda [ LGB OIL ] ni bukan sesuai utk orang dah berkahwin je taw, tapiii untuk orang yang nak berkahwin pun sesuai sangat2. Takkan la wife dah fed-up & tegur baru nak cari rawatan?

Meh KLIK LINK DI BIO sekarang, abe nak guide 5 orang yang betul2 serius nak power sebelum kawen

107 1

More minyaklintah.tradisi posts

@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

[ MOHON HATI2! ]
.
HQ kami dah lama berhentikan pengeluaran kotak yang lama. Sejak 5 bulan lepas

Jadi mohon anda utk berhati2 utk tidak membeli produk LGB OIL FAKE

Kenapa anda perlu risau ?
✔ Produk LGB OIL fake, bahan kandungan tidak diketahui. Kemungkinan menggunakan bahan kimia & tak disahkan selamat. Kemungkin boleh menyebabkan kesan sampingan dan kemudaratan pada zakar anda cth mati pucuk atau patah tandan
.
✔Jualan lebih murah, tapi bahaya. Mengandungi bahan2 tidak diketahui. Boboi ada 1 sahaja, lebih baik beli yg ori dan elakkan pembelian fake. Sebab lepas dh kena "mati pucuk" waktu tu, dah tiada cara utk rawat
.
✔ Pihak HQ takkan bertanggungjawab utk pembeli yg membeli produk FAKE

Mohon hati2 ya sebelum membeli
#beliygoriginal #lebihselamat

[ MOHON HATI2! ]
.
HQ kami dah lama berhentikan pengeluaran kotak yang lama. Sejak 5 bulan lepas

Jadi mohon anda utk berhati2 utk tidak membeli produk LGB OIL FAKE

Kenapa anda perlu risau ?
✔ Produk LGB OIL fake, bahan kandungan tidak diketahui. Kemungkinan menggunakan bahan kimia & tak disahkan selamat. Kemungkin boleh menyebabkan kesan sampingan dan kemudaratan pada zakar anda cth mati pucuk atau patah tandan
.
✔Jualan lebih murah, tapi bahaya. Mengandungi bahan2 tidak diketahui.  Boboi ada 1 sahaja, lebih baik beli yg ori dan elakkan pembelian fake. Sebab lepas dh kena "mati pucuk" waktu tu, dah tiada cara utk rawat
.
✔ Pihak HQ takkan bertanggungjawab utk pembeli yg membeli produk FAKE

Mohon hati2 ya sebelum membeli
#beliygoriginal #lebihselamat
46 0 14 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuala Lumpur, Malaysia

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT
.
Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT
.
Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni
51 0 12 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuala Lumpur, Malaysia

“BENDA YANG BAIK PERLU DIKONGSI”
.
Alhamdulillah new feedback dari customer. Barang bru sampai semalam kat tangan customer.
.
Terus guna tak sampai 2-3 jam pakai dah nampak hasil perubahan sampai isteri puas hati. Yang dulunya 5 minit sekarang up ke 20 minit.
.
Nak sy bantu bro mcm customer atas ni? 😄

“BENDA YANG BAIK PERLU DIKONGSI”
.
Alhamdulillah new feedback dari customer. Barang bru sampai semalam kat tangan customer.
.
Terus guna tak sampai 2-3 jam pakai dah nampak hasil perubahan sampai isteri puas hati. Yang dulunya 5 minit sekarang up ke 20 minit.
.
Nak sy bantu bro mcm customer atas ni? 😄
32 0 10 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Shah Alam, Malaysia

KENAPA PRODUK NI?

Produk yg terbaik hanya utk anda. Dicipta khas untuk membantu suami atau bakal suami di luar sana untuk tetap perform ketika bersama. Berfungsi untuk merawat masalah 👇
.
MASALAH LELAKI :
✔Kencing Tak Lawas
✔Tak Tahan Lama
✔Zakar Kecil & Pendek
✔Zakar Bengkok
✔Zakar layu tak bertenaga
.
InsyAllah boleh dirawat kurang dari tiga hari sahaja!

Nak sy bantu anda? Klik link di bio sekarang 😀

KENAPA PRODUK NI?

Produk yg terbaik hanya utk anda. Dicipta khas untuk membantu suami atau bakal suami di luar sana untuk tetap perform ketika bersama. Berfungsi untuk merawat masalah 👇
.
MASALAH LELAKI :
✔Kencing Tak Lawas
✔Tak Tahan Lama
✔Zakar Kecil & Pendek
✔Zakar Bengkok
✔Zakar layu tak bertenaga
.
InsyAllah boleh dirawat kurang dari tiga hari sahaja!

Nak sy bantu anda? Klik link di bio sekarang 😀
81 0 9 September, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Berjaya Times Square Kuala Lumpur

TAK MEMBAZIR, TAK BUANG MASA

Harga sesuai dengan kualiti. Berbaloi sgt2 bila dah beli produk ni. Rasa rugi sgt tak beli dari dulu

Tapi kena cepat tau...Stok Tak banyak dah ni.. tunggu apa lagi? Cepat-cepat klik link di bio sebelum stock habis 😄

TAK MEMBAZIR, TAK BUANG MASA

Harga sesuai dengan kualiti. Berbaloi sgt2 bila dah beli produk ni. Rasa rugi sgt tak beli dari dulu

Tapi kena cepat tau...Stok Tak banyak dah ni.. tunggu apa lagi? Cepat-cepat klik link di bio sebelum stock habis 😄
28 0 25 August, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Kuala Lumpur, Malaysia

Brader ni kata 👇
"...𝘔𝘦𝘮𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘦𝘯 𝘮𝘤𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘢𝘬 𝘯𝘪 𝘣𝘳𝘰, 𝘱𝘦𝘬𝘢𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘢𝘵𝘪. 𝘛𝘢𝘬 𝘮𝘤𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘬 𝘭𝘢𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘪𝘳..."
.
Terima kasih support kami 😍 brader luar sana, takkan tgok je bila nak cuba?

Brader ni kata 👇
"...𝘔𝘦𝘮𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘦𝘯 𝘮𝘤𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘢𝘬 𝘯𝘪 𝘣𝘳𝘰, 𝘱𝘦𝘬𝘢𝘵 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘢𝘵𝘪. 𝘛𝘢𝘬 𝘮𝘤𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘬 𝘭𝘢𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘪𝘳..."
.
Terima kasih support kami 😍 brader luar sana, takkan tgok je bila nak cuba?
127 0 25 August, 2019
@minyaklintah.tradisi Profile picture

@minyaklintah.tradisi

Shah Alam, Malaysia

"...Alhamdulillah , sejak menggunakan produk ni, saya tak lagi mengalami masalah air mani keluar ketika tidur..."
.
Abe jamin lepas guna produk Lintah Gunung Belacak Oil, abe pasti korang akan menikmati tidur malam yang lebih lena tanpa nk pening2 atau risau nak kena tukar seluar baru, bila bangun pagi..
.
Meh klik link di bio utk abe bantu korang rawat masalah ni 😃

"...Alhamdulillah , sejak menggunakan produk ni, saya tak lagi mengalami masalah air mani keluar ketika tidur..."
.
Abe jamin lepas guna produk Lintah Gunung Belacak Oil, abe pasti korang akan menikmati tidur malam yang lebih lena tanpa nk pening2 atau risau nak kena tukar seluar baru, bila bangun pagi..
.
Meh klik link di bio utk abe bantu korang rawat masalah ni 😃
30 0 21 August, 2019