Alaa cuwittnyaa, merajuk ye yayang. Meh abe pujuk2 muah2. Haha πŸ˜‚ tag membe sape kt atas tu .
Follow @minyaklintah.hq
.
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakhangit #lawakterkini #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakmalaysia #baju #bajumurah #himpunanbahanlawak #lawakhambar #himpunanlawakmalays #shahalam #kualalumpur #kapcaijahat #rempit #ysuku #y15 #125zr #kakymotor #kapcaisado #jentera_duaroda #sukanpermotoran #jenterapadu #matrempit #kamixramai

372 52

More minyaklintah.hq posts

@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Kelana Square Kelana Jaya.

Sama ke berbeza?

Mesti ramai konpius kan? Ha jgn risau abe share perbezaan antara dua ni. Tgk sampai habis video & tlg tag member ya πŸ˜„

Sama ke berbeza?

Mesti ramai konpius kan? Ha jgn risau abe share perbezaan antara dua ni. Tgk sampai habis video & tlg tag member ya πŸ˜„
183 0 13 September, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Kelana Square Kelana Jaya.

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT
.
Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni

DAH BOSAN DENGAR JANJI PALSU PRODUK LAIN
.
Sebelum beli macam2 la claim. Itu boleh, ini boleh. Last2 tade kesan juga. Duit pun dah habis banyak beli mcm2 produk. Guna pelbagai petua dan teknik pon dah juga. Masalah tak selesai juga.
.
Dari korang smua perhabih MASA & DUIT dari cari produk yang TAK TENTU KEBERKESANANNYA, baek pilih LGB OIL yang dah memang TERBUKTI BERKESAN merawat masalah korang dengan cara yg paling PANTAS, MUDAH & SELAMAT
.
Konfem masalah ni settle macam tu je. MEMANG AJAIB ! Cepat KLIK LINK di bio sekarang! Abe bantu A-Z korang rawat masalah ni
168 0 11 September, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Petaling Jaya, Malaysia

Susah nk dapatkan zuriat?
.
Hrni abe ada share 1 teknik yg sgt2 mudah bagi pasangan yg inginkan zuriat
.
Sebenarnya kena "right timing" je. Sebab pada waktu tu, kita puny sperma sgt2 berkualiti dan insyAllah senang lekat

Susah nk dapatkan zuriat?
.
Hrni abe ada share 1 teknik yg sgt2 mudah bagi pasangan yg inginkan zuriat
.
Sebenarnya kena "right timing" je. Sebab pada waktu tu, kita puny sperma sgt2 berkualiti dan insyAllah senang lekat
353 0 10 September, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Ada ke wife suka hubby cepat "tewas"?
.
Cik somi yg slalu
βœ”οΈTak tahan lama
βœ”οΈKecil nonek
βœ”οΈCepat kendur
βœ”οΈTak mampu round ke 2
.
Sesuai sgt guna produk ni sebab ia akan buat cik somi mengganas sampai ke subuh 😘

Ada ke wife suka hubby cepat "tewas"?
.
Cik somi yg slalu
βœ”οΈTak tahan lama
βœ”οΈKecil nonek
βœ”οΈCepat kendur
βœ”οΈTak mampu round ke 2
.
Sesuai sgt guna produk ni sebab ia akan buat cik somi mengganas sampai ke subuh 😘
302 0 10 September, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

ABE MACAM KORANG JUGA
.
Sebelum abe jumpa LGB OIL ni, abe dah cuba pelbagai produk supaya blh RAWAT MASALAH LELAKI, tapi semua macam tak berkesan. Last2 abe jumpa LGB OIL. Abe tengok sendiri keberkesananya memang TERBUKTI !
.
Antara salah satu bukti adalah, dengan PATI LINTAH ASLI je yang boleh sebabkan urat naik kembang bila disapu mcm customer di atas. Ini disebabkan dalam PATI LINTAH ada ZAT ENZIM HIRUDIN berfungsi utk meningkatkan & menguatkan aliran darah. Abe sendiri tengok & jaga pembuatan LGB OIL ni, memang 98% adalah PATI ASLI LINTAH & BELACAK. Kita tak guna benda bukan2 supaya nak nampak PEKAT
.
Jadi abe nasihat sgt dari buang masa cari produk yang TAK KUALITI DENGAN HARGA YG MAHAL. Lebih baik dapatkan produk yang SANGAT BERKUALITI TINGGI dan HARGA LEBIH RENDAH
.
Betul kan?

ABE MACAM KORANG JUGA
.
Sebelum abe jumpa LGB OIL ni, abe dah cuba pelbagai produk supaya blh RAWAT MASALAH LELAKI, tapi semua macam tak berkesan. Last2 abe jumpa LGB OIL. Abe tengok sendiri keberkesananya memang TERBUKTI !
.
Antara salah satu bukti adalah, dengan PATI LINTAH ASLI je yang boleh sebabkan urat naik kembang bila disapu mcm customer di atas. Ini disebabkan dalam PATI LINTAH ada ZAT ENZIM HIRUDIN berfungsi utk meningkatkan & menguatkan aliran darah. Abe sendiri tengok & jaga pembuatan LGB OIL ni, memang 98% adalah PATI ASLI LINTAH & BELACAK. Kita tak guna benda bukan2 supaya nak nampak PEKAT
.
Jadi abe nasihat sgt dari buang masa cari produk yang TAK KUALITI DENGAN HARGA YG MAHAL. Lebih baik dapatkan produk yang SANGAT BERKUALITI TINGGI dan HARGA LEBIH RENDAH
.
Betul kan?
158 0 29 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

Makin hari makin pelik da soklan πŸ˜‚ tape Abe layankan je
.
Tanya je, Abe tlg share mana yg blh. Jgn risau identiti yg tny soalan abe tk bgthu πŸ˜„
.
Yg dah tgk video ni, tlg tag kawan ya. Abe nk tgk skit siapa suka mengasah tu

Makin hari makin pelik da soklan πŸ˜‚ tape Abe layankan je
.
Tanya je, Abe tlg share mana yg blh. Jgn risau identiti yg tny soalan abe tk bgthu πŸ˜„
.
Yg dah tgk video ni, tlg tag kawan ya. Abe nk tgk skit siapa suka mengasah tu
292 0 28 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

NAK MENANG RM500?πŸ˜€
.
Abe nak bagi RM500 CASH pada 1 org bertuah ! Cara nk MENANG mudah jee cuma follow 3 steps ni πŸ‘‡
.
Step 1 : Follow @minyaklintah.hq
Step 2 : Komen "LGB OIL" kt bawah &
Step 3 : Tag 3 rakan anda
.
Mudah jee kan? Jom cepat komen banyak2 kt bawah πŸ˜€ Pemenang akan dipilih secara random. Jadi komen byk2 utk tingatkan peluang utk MENANG πŸ˜€
.
Pemenang akan diumumkan pada 31/8, pukul 10 pagi. Jadi cepattt komen banyak2 !!

NAK MENANG RM500?πŸ˜€
.
Abe nak bagi RM500 CASH pada 1 org bertuah ! Cara nk MENANG mudah jee cuma follow 3 steps ni πŸ‘‡
.
Step 1 : Follow @minyaklintah.hq 
Step 2 : Komen "LGB OIL" kt bawah &
Step 3 : Tag 3 rakan anda
.
Mudah jee kan? Jom cepat komen banyak2 kt bawah πŸ˜€ Pemenang akan dipilih secara random. Jadi komen byk2 utk tingatkan peluang utk MENANG πŸ˜€
.
Pemenang akan diumumkan pada 31/8, pukul 10 pagi. Jadi cepattt komen banyak2 !!
151 0 27 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

SEMALAM ADA ORG BGTHU ABE
.
Katanya terima kasih sgt2.. sebab abe tlg guide dan bantu dia btul2 supaya dapat kesan mcm πŸ‘†
.
Abe pun senang sgt2 bila tgk customer abe guna & berjaya.. nak abe bantu korang pula jadi mcm customer atas ni? Meh pm abe. Abe nk bantu korg yg btul2 nk berunah je
.
Yg xserius x yh pm

SEMALAM ADA ORG BGTHU ABE
.
Katanya terima kasih sgt2.. sebab abe tlg guide dan bantu dia btul2 supaya dapat kesan mcm πŸ‘†
.
Abe pun senang sgt2 bila tgk customer abe guna & berjaya.. nak abe bantu korang pula jadi mcm customer atas ni? Meh pm abe. Abe nk bantu korg yg btul2 nk berunah je
.
Yg xserius x yh pm
109 0 27 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

Selalu abe share petua & teknik je kan?
.
Meh tgk smpi hbis, harini abe share PANTANG LARANG yg kadang2 kita buat benda tu simple je. Tapi tak thu, boleh lemahkan tenaga batin kita. Jadi lama2 boboi makin lemah tanpa kita tahu
.
Kalau rasa info ni berguna tinggalkan komen dan like ya πŸ˜€

Selalu abe share petua & teknik je kan?
.
Meh tgk smpi hbis, harini abe share PANTANG LARANG yg kadang2 kita buat benda tu simple je. Tapi tak thu, boleh lemahkan tenaga batin kita. Jadi lama2 boboi makin lemah tanpa kita tahu
.
Kalau rasa info ni berguna tinggalkan komen dan like ya πŸ˜€
550 0 26 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

[ MOHON HATI2! ]
.
HQ kami dah lama berhentikan pengeluaran kotak yang lama. Sejak 5 bulan lepas

Jadi mohon anda utk berhati2 utk tidak membeli produk LGB OIL FAKE

Kenapa anda perlu risau ?
βœ” Produk LGB OIL fake, bahan kandungan tidak diketahui. Kemungkinan menggunakan bahan kimia & tak disahkan selamat. Kemungkin boleh menyebabkan kesan sampingan dan kemudaratan pada zakar anda cth mati pucuk atau patah tandan
.
βœ”Jualan lebih murah, tapi bahaya. Mengandungi bahan2 tidak diketahui. Boboi ada 1 sahaja, lebih baik beli yg ori dan elakkan pembelian fake. Sebab lepas dh kena "mati pucuk" waktu tu, dah tiada cara utk rawat
.
βœ” Pihak HQ takkan bertanggungjawab utk pembeli yg membeli produk FAKE

Mohon hati2 ya sebelum membeli
#beliygoriginal #lebihselamat

[ MOHON HATI2! ]
.
HQ kami dah lama berhentikan pengeluaran kotak yang lama. Sejak 5 bulan lepas

Jadi mohon anda utk berhati2 utk tidak membeli produk LGB OIL FAKE

Kenapa anda perlu risau ?
βœ” Produk LGB OIL fake, bahan kandungan tidak diketahui. Kemungkinan menggunakan bahan kimia & tak disahkan selamat. Kemungkin boleh menyebabkan kesan sampingan dan kemudaratan pada zakar anda cth mati pucuk atau patah tandan
.
βœ”Jualan lebih murah, tapi bahaya. Mengandungi bahan2 tidak diketahui.  Boboi ada 1 sahaja, lebih baik beli yg ori dan elakkan pembelian fake. Sebab lepas dh kena "mati pucuk" waktu tu, dah tiada cara utk rawat
.
βœ” Pihak HQ takkan bertanggungjawab utk pembeli yg membeli produk FAKE

Mohon hati2 ya sebelum membeli
#beliygoriginal #lebihselamat
232 0 22 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

" UNTUNGNYA ADA LGB OIL "
.
ALHAMDULILLAH... Dapat lagi [ FEEDBACK PADU ] customer nk repeat lagi lepas guna LGB OIL
.
Yang nak PANJANG & BESAR perhabih duit beli PUMP tu baik jgn beli. SEBAB PUMP ni BAHAYA, tarik urat zakar secara PAKSA, lebih pakai LGB OIL, lagi berkesan & selamat πŸ˜€
.
Jom klik link kt bio sekarang

" UNTUNGNYA ADA LGB OIL "
.
ALHAMDULILLAH... Dapat lagi [ FEEDBACK PADU ] customer nk repeat lagi lepas guna LGB OIL
.
Yang nak PANJANG & BESAR perhabih duit beli PUMP tu baik jgn beli. SEBAB PUMP ni BAHAYA, tarik urat zakar secara PAKSA, lebih pakai LGB OIL, lagi berkesan & selamat πŸ˜€
.
Jom klik link kt bio sekarang
131 0 21 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

LAYU WALAUPUN TAK PANCUT LAGI? Bahaya ke..?
.
Asslmualaikum hrni abe share 1 petua yg sgt mudah tak sampai 30 saat pun, dan korang boleh test kt mana2 pun. Depan laptop pun boleh or sambil men henfon
.
InsyAllah kalau amalkan petua ni korang akan perasan boboi korang akan makin bertambah PADUU MENCANAK. Yg dh tgk video jgn lupa tag membe mcm abe pesan yaa

LAYU WALAUPUN TAK PANCUT LAGI? Bahaya ke..?
.
Asslmualaikum hrni abe share 1 petua yg sgt mudah tak sampai 30 saat pun, dan korang boleh test kt mana2 pun. Depan laptop pun boleh or sambil men henfon
.
InsyAllah kalau amalkan petua ni korang akan perasan boboi korang akan makin bertambah PADUU MENCANAK. Yg dh tgk video jgn lupa tag membe mcm abe pesan yaa
359 0 20 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Shah Alam, Malaysia

[ EH2 ABANG DAH MAKIN SIHAT & BERTENAGA.." ]

ALHAMDULILLAH.. Hampir 3 tahun brand Lintah Gunung Belacak di pasaran, selama 3 tahun ni kami dah berjaya merawat lebih ribuan suami di Malaysia.

Korang bila lagi?? JOM JOIN TEAM #SUAMISIHAT πŸ˜‚

[ EH2 ABANG DAH MAKIN SIHAT & BERTENAGA.." ]

ALHAMDULILLAH.. Hampir 3 tahun brand Lintah Gunung Belacak di pasaran, selama 3 tahun ni kami dah berjaya merawat lebih ribuan suami di Malaysia.

Korang bila lagi?? JOM JOIN TEAM #SUAMISIHAT πŸ˜‚
285 0 19 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Petaling Jaya, Malaysia

"NASIB BAIK ADA LGB OIL "

Haa tengok ni guys, kita ada feedback terbaru. "...Rasa sampai betul dalam, senak bini katanya..."
.
Lepas ni tak payah risau dah kalau bini komplen " TAK RASA " sebab konpem wife meraung kepuasan sebab dah guna [ LINTAH GUNUNG BELACAK OIL ]
.
Jom klik link di bio, kita wasap terus..' abe tlg guide korang pula lepas ni

"NASIB BAIK ADA LGB OIL "

Haa tengok ni guys, kita ada feedback terbaru. "...Rasa sampai betul dalam, senak bini katanya..."
.
Lepas ni tak payah risau dah kalau bini komplen " TAK RASA " sebab konpem wife meraung kepuasan sebab dah guna [ LINTAH GUNUNG BELACAK OIL ]
.
 Jom klik link di bio, kita wasap terus..' abe tlg guide korang pula lepas ni
238 0 18 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Petaling Jaya, Malaysia

Rugi tak thu teknik ni, mudah je nak puaskan bini sebenarny, guna jari je bini dah meraung kepuasan
.
Meh tlg abe tag kawan yg selalu tewas, mana thu blh tlg dorg

Rugi tak thu teknik ni, mudah je nak puaskan bini sebenarny, guna jari je bini dah meraung kepuasan
.
Meh tlg abe tag kawan yg selalu tewas, mana thu blh tlg dorg
673 0 14 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Petaling Jaya, Malaysia

Budak 90 an msti tahu ni, prank paling hebat zaman dulu πŸ˜‚
.
Tag member

Budak 90 an msti tahu ni, prank paling hebat zaman dulu πŸ˜‚
.
Tag member
590 0 13 August, 2019
@minyaklintah.hq Profile picture

@minyaklintah.hq

Petaling Jaya, Malaysia

Tiada masa? Sibuk dengan kerja yg tak pernah nak habis?

Ya hampir semua orang tak mmpunyai masa yg cukup termasuk sy, sebab itu sy ciptakan minyak lintah asli ini yg sangat CEPAT & MUDAH digunakan πŸ˜„

Nak sy bantu anda jadi mcm bro kt atas ni? πŸ‘†Klik link di bio sekarang

Tiada masa? Sibuk dengan kerja yg tak pernah nak habis?

Ya hampir semua orang tak mmpunyai masa yg cukup termasuk sy, sebab itu sy ciptakan minyak lintah asli ini yg sangat CEPAT & MUDAH digunakan πŸ˜„

Nak sy bantu anda jadi mcm bro kt atas ni? πŸ‘†Klik link di bio sekarang
154 0 13 August, 2019