Official account ( @roy_kanjo ) Instagram Profile

@roy_kanjo

11 September, 2019

Macam mana ekzos boleh putus....Kesian owner..
#kapcaijahat #jenterapadu #jentera_kapcai1 #paipon #kaki_nganjing_fly #kakivideoofficial_
#jiwapermotoran #sukanpermotoran #duniakapcai_ #duniapermotoran #kapcaimalaya
#jenterapejuang #kamixlaju #duniaduaroda_ #duniaduaroda #rempitsempit #rempitselamanya #pencintakelajuan #wilayahpermotoran
#kronirempit #kapcaisado #sukanduaroda

194 1

More roy_kanjo posts

@roy_kanjo Profile picture

@roy_kanjo

Geng jum follow ig @ohjang.garage
Jual sweater dan kasut trending, original paling penting harga mur mur murahh....
So mana-ii yang nak lergi ride tu ..boleh lah usha ig ni...mana lah tahu berkenan dekat hati tu...
#barangbaik
#kapcaijahat #jenterapaduhighway #jenterapadu #jentera_kapcai1 #paipon #kaki_nganjing_fly #kakivideoofficial_
#jiwapermotoran #sukanpermotoran #duniakapcai_ #duniapermotoran #kapcaimalaya
#jenterapejuang #kamixlaju #duniaduaroda_ #duniaduaroda #rempitsempit #rempitselamanya #pencintakelajuan #wilayahpermotoran

Geng jum follow ig @ohjang.garage
Jual sweater dan kasut trending, original paling penting harga mur mur murahh....
So mana-ii yang nak lergi ride tu ..boleh lah usha ig ni...mana lah tahu berkenan dekat hati tu...
#barangbaik
#kapcaijahat #jenterapaduhighway #jenterapadu #jentera_kapcai1 #paipon #kaki_nganjing_fly #kakivideoofficial_
 #jiwapermotoran #sukanpermotoran #duniakapcai_ #duniapermotoran #kapcaimalaya
#jenterapejuang #kamixlaju #duniaduaroda_ #duniaduaroda #rempitsempit #rempitselamanya #pencintakelajuan #wilayahpermotoran
85 0 1 August, 2019
Dah lah moto jem, kene tinggal pulak tu...sedih lah min tengok...untung ada kawan seperjuangan yg sanggup susah senang bersama....
#throwback
.
.
Tag kawan korang yang sentiasa ada dekat korang
.
.
#kapcaijahat #jenterapaduhighway #jenterapadu #jentera_kapcai1 #paipon #kaki_nganjing_fly #kakivideoofficial_
 #jiwapermotoran #sukanpermotoran #duniakapcai_ #duniapermotoran #kapcaimalaya
#jenterapejuang #kamixlaju #duniaduaroda_ #duniaduaroda #rempitsempit #rempitselamanya #pencintakelajuan #125zr #wilayahpermotoran
7,335 0 14 July, 2019
@roy_kanjo Profile picture

@roy_kanjo

Terima kasih king @airme46 sbb support kami

Terima kasih king @airme46 sbb support kami
252 0 8 July, 2019
@roy_kanjo Profile picture

@roy_kanjo

Ada ke yg nak join...kalau nk join boleh lah wassup ye...no ada di profile

Ada ke yg nak join...kalau nk join boleh lah wassup ye...no ada di profile
213 0 6 July, 2019