Onz tak onz utk ride malam cuti Hari Malaysia weekend ni? πŸ€ͺ Terjual lebih 20 set dah rasanya cover set NVX Camo ni. .
Sape nak ada tggal 1 set RM680 sahaja.
.
Wasap 0123477804
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku Onz tak onz utk ride malam cuti Hari Malaysia weekend ni? πŸ€ͺ Terjual lebih 20 set dah rasanya cover set NVX Camo ni. .
Sape nak ada tggal 1 set RM680 sahaja.
.
Wasap 0123477804
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku Onz tak onz utk ride malam cuti Hari Malaysia weekend ni? πŸ€ͺ Terjual lebih 20 set dah rasanya cover set NVX Camo ni. .
Sape nak ada tggal 1 set RM680 sahaja.
.
Wasap 0123477804
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku Onz tak onz utk ride malam cuti Hari Malaysia weekend ni? πŸ€ͺ Terjual lebih 20 set dah rasanya cover set NVX Camo ni. .
Sape nak ada tggal 1 set RM680 sahaja.
.
Wasap 0123477804
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku

Onz tak onz utk ride malam cuti Hari Malaysia weekend ni? πŸ€ͺ Terjual lebih 20 set dah rasanya cover set NVX Camo ni. .
Sape nak ada tggal 1 set RM680 sahaja.
.
Wasap 0123477804
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku

79 1
@old_money_collector_2 Instagram Profile 11 September, 2019

SalaamπŸ‘‹, I am Old Money Collector from USA, I am into buying any Old Money Such as πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
βœ”οΈDuit lama
βœ”οΈSyiling
βœ”οΈTembaga
βœ”οΈOld Coins..
I will offer you 10k Malaysia ringgit for each item I am serious, Honest and trustworthy buyer..DM if you have. WhatsApp +1(504) 233-4922

More speedloverboy posts

@speedloverboy Profile picture

@speedloverboy

Biar gamba gelap asalkan cover set Exciter2020 yg bro beli menyinari hidup bro 🀣🀣🀣.. hampunn maklumlah camera HP murah je πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Thank you bro krn tak sabar2 nak jadi yg pertama menggayakan set ni ✌️
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku

Biar gamba gelap asalkan cover set Exciter2020 yg bro beli menyinari hidup bro 🀣🀣🀣.. hampunn maklumlah camera HP murah je πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Thank you bro krn tak sabar2 nak jadi yg pertama menggayakan set ni ✌️
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku
3 0 11 September, 2019
Time kasih byk bossku beli set Exciter2020 2 set teros. Bukan beshe2 ni 😁✌️
.
Sape nk jd yg pertama pakai set Exciter2020 bole roger. HARGA RM850 SAHAJA πŸ’ΈπŸ€ͺ
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku
12 0 10 September, 2019
@speedloverboy Profile picture

@speedloverboy

Walaupun V2 dh keluar kt Msia ni, tapi masih ramai lg bossku yg pakai V1. Klu nk tukar kepala V2, jgn malu kasi roger mcm bro berdua ni okayy. Harga full set kita bagi murmurr je 😬✌️
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku

Walaupun V2 dh keluar kt Msia ni, tapi masih ramai lg bossku yg pakai V1. Klu nk tukar kepala V2, jgn malu kasi roger mcm bro berdua ni okayy. Harga full set kita bagi murmurr je 😬✌️
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku
86 0 28 August, 2019
@speedloverboy Profile picture

@speedloverboy

Pendaratan minggu ini yg sebenarnya dh lewat akibat masalah dipihak kurier. Sepatutnya sampai last week 😩 Terima kasih bossku2 krn memahami.
.
Pengagihan akan dilakukan dgn kadar segera kpd yg telah pre order πŸ’ͺπŸ˜€
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku

Pendaratan minggu ini yg sebenarnya dh lewat akibat masalah dipihak kurier. Sepatutnya sampai last week 😩 Terima kasih bossku2 krn memahami.
.
Pengagihan akan dilakukan dgn kadar segera kpd yg telah pre order πŸ’ͺπŸ˜€
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku
29 0 26 August, 2019
Release pada tahun 2017, ini cover set yg rare. Saya pasti ada peminatnya tersendiri 😎
.
Cover set Exciter Camo RM780 shj bossku.
.
COD available (Ampang)
Courier J&T (with charges)
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku
127 0 21 August, 2019