Assalamualaikum & Selamat Pagi semua.. Ingin bertanya mengenai model kereta Perodua boleh call 019-6905000 @ 011-11750075.

#perodua #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia #assalamualaikum #bismillah1st #monday

Assalamualaikum & Selamat Pagi semua.. Ingin bertanya mengenai model kereta Perodua boleh call 019-6905000 @ 011-11750075.

#perodua #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia #assalamualaikum #bismillah1st #monday

3 0

More azhar_perodua_murah posts

@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Assalamualaikum.. Selamat Pagi Gaiss.. Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Assalamualaikum.. Selamat Pagi Gaiss.. Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
9 0 15 hours ago
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Hello gaiss.. Petang ni kita melawat officer di Ambank. Minta tolong kasi luluskan loan semua.. Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Hello gaiss.. Petang ni kita melawat officer di Ambank. Minta tolong kasi luluskan loan semua.. Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
6 0 14 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Assalamualaikum dan Selamat Pagi gaiss.. Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Assalamualaikum dan Selamat Pagi gaiss.. Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
5 0 13 October, 2019
Hello Saturday.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
16 0 12 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Salam Jumaat gaiss.. Moga dipermudahkan urusan kita dihari ini, dibukakan pintu-pintu rezeki dan segala pintu kebaikan buat kita semua. Amin.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Salam Jumaat gaiss.. Moga dipermudahkan urusan kita dihari ini, dibukakan pintu-pintu rezeki dan segala pintu kebaikan buat kita semua. Amin.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
6 0 10 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Happy Birthday Kak Jay.

May your birthday be sprinkled with fun and laughter. Have a great day.

From,
Azhar Perodua Murah 😎🎊🎉🎈🎁 Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Happy Birthday Kak Jay.

May your birthday be sprinkled with fun and laughter. Have a great day.

From,
Azhar Perodua Murah 😎🎊🎉🎈🎁 Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
12 0 10 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Kata-kata ini memberi semangat untuk kerja lebih kuat lagi.

Assalamualaikum gaiss dan Selamat Pagi.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Kata-kata ini memberi semangat untuk kerja lebih kuat lagi.

Assalamualaikum gaiss dan Selamat Pagi.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
6 0 10 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Semalam submit 6 permohonan customer nak beli kereta perodua.

Hari ni dapat khabar berita 2 lulus di Ambank dan 2 lagi lulus di Cimb Bank.

Alhamdulillah segala urusan berjalan lancar. Pagi tadi seorang customer selesai sign agreement di Cimb Alor Setar dan penjamin sign agreement di Cimb Ipoh.

Esok lagi 3 org customer akan sign di Ambank Shah Alam, Cimb Kg Baru dan Cimb JB.

Harap-harap esok dapat result lagi 2 pinjaman yang submit semalam.

Terima kasih rakan niaga saya iaitu Ambank dan Cimb Bank.

TQ Allah swt atas rezeki ini.

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #janganpandangbelakang #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Semalam submit 6 permohonan customer nak beli kereta perodua.

Hari ni dapat khabar berita 2 lulus di Ambank dan 2 lagi lulus di Cimb Bank.

Alhamdulillah segala urusan berjalan lancar. Pagi tadi seorang customer selesai sign agreement di Cimb Alor Setar dan penjamin sign agreement di Cimb Ipoh.

Esok lagi 3 org customer akan sign di Ambank Shah Alam, Cimb Kg Baru dan Cimb JB.

Harap-harap esok dapat result lagi 2 pinjaman yang submit semalam.

Terima kasih rakan niaga saya iaitu Ambank dan Cimb Bank.

TQ Allah swt atas rezeki ini.

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #janganpandangbelakang #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
2 0 9 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

McDonald, Seksyen 26

TEAMWORK

Appointment dengan customer di showroom pukul 3.45pm saya x boleh attend sebab hujan lebat mencurah-curah di bumi Shah Alam.

Call manager minta dia tolong attendkan. Alhamdulillah x mengecewakan customer yang datang dari jauh.

Apa yang penting "KERJASAMA". Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia #mcdonalds #shahalam

TEAMWORK

Appointment dengan customer di showroom pukul 3.45pm saya x boleh attend sebab hujan lebat mencurah-curah di bumi Shah Alam.

Call manager minta dia tolong attendkan. Alhamdulillah x mengecewakan customer yang datang dari jauh.

Apa yang penting "KERJASAMA". Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia #mcdonalds #shahalam
6 0 9 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Hello gaiss.. hari ni visit bank officer dan hantar 2 invoice ke Ambank dan Bank Rakyat.

Semuanya berjalan dengan lancar.. Pukul 3.45pm ada appointment di showroom customer nak bincang pasal loan kereta.

Doakan semuanya berjalan dengar lancar yer gaiss.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah
#tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Hello gaiss.. hari ni visit bank officer dan hantar 2 invoice ke Ambank dan Bank Rakyat.

Semuanya berjalan dengan lancar.. Pukul 3.45pm ada appointment di showroom customer nak bincang pasal loan kereta.

Doakan semuanya berjalan dengar lancar yer gaiss.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah
#tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
1 0 9 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Salam gaiss... Bila masa anda rasa diri ini susah, pandanglah orang sekeliling. Nescaya anda akan BERSYUKUR dengan apa yang ANDA ada.

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Salam gaiss... Bila masa anda rasa diri ini susah, pandanglah orang sekeliling. Nescaya anda akan BERSYUKUR dengan apa yang ANDA ada.

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
1 0 8 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Terminal Bersepadu Selatan - OFFICIAL

Penjalanan ke Ipoh hari ni sangat mencabar. Hujan sepanjang jalan apabila sampai di Tapah sehingga ke Ipoh.

Pemanduan 80km/j - 100km/j sahaja. Walaupun lambat tapi akhirnya sampai ke Bandar Ipoh.

Kereta yang En Saifuddin tempah sampai dengan selamat. Terukir wajah gembira di raut wajahnya.

Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. Insyallah ada umur kita jumpa lagi ya.

Saya selamat sampai ke Terminal Bersepadu Selatan (TBS) pukul 8.45 malam.
Badan pon dah penat. Esok appointment dengan bank officer pula.. Good Night Gaisss.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Penjalanan ke Ipoh hari ni sangat mencabar. Hujan sepanjang jalan apabila sampai di Tapah sehingga ke Ipoh.

Pemanduan 80km/j - 100km/j sahaja. Walaupun lambat tapi akhirnya sampai ke Bandar Ipoh.

Kereta yang En Saifuddin tempah sampai dengan selamat. Terukir wajah gembira di raut wajahnya.

Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya. Insyallah ada umur kita jumpa lagi ya.

Saya selamat sampai ke Terminal Bersepadu Selatan (TBS) pukul 8.45 malam. 
Badan pon dah penat. Esok appointment dengan bank officer pula.. Good Night Gaisss.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
13 0 8 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Mohon doakan agar perjalanan ke Ipoh selamat yer gaiss.. KUL-IPOH

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah
#tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Mohon doakan agar perjalanan ke Ipoh selamat yer gaiss.. KUL-IPOH

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah
#tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
5 0 8 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

3/10/2019

Pada mulanya pinjaman kereta di bank lulus dengan interest 3.16% tapi Mr Yoong minta kalau boleh interest tu direndahkan sedikit.

Saya minta pihak bank appeal balik loan dan alhamdulillah dapat 3.03%. Customer happy kerana kereta ini ingin diberikan kepada ibunya yang tersayang.

Jika anda ada nak tanya mengenai Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

3/10/2019

Pada mulanya pinjaman kereta di bank lulus dengan interest 3.16% tapi Mr Yoong minta kalau boleh interest tu direndahkan sedikit.

Saya minta pihak bank appeal balik loan dan alhamdulillah dapat 3.03%. Customer happy kerana kereta ini ingin diberikan kepada ibunya yang tersayang.

Jika anda ada nak tanya mengenai Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
10 0 7 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

3/10/2019

Syukur alhamdulillah dipertemukan dengan seorang customer yang sgt baik, sgt merendah diri dan sgt simple perwatakannya.

Myvi 1.5 AV (A) berwarna putih menjadi pilihan dihati.

Segala urusan berjalan dengan lancar. Terima kasih En Ku Sairy.

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

3/10/2019

Syukur alhamdulillah dipertemukan dengan seorang customer yang sgt baik, sgt merendah diri dan sgt simple perwatakannya.

Myvi 1.5 AV (A) berwarna putih menjadi pilihan dihati.

Segala urusan berjalan dengan lancar. Terima kasih En Ku Sairy.

Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
5 0 7 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Assalamualaikum gaiss.. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Assalamualaikum gaiss.. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.. Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
5 0 7 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Alhamdulillah hari ni dapat 6 customer yang berminat submit loan untuk beli kereta Perodua. X sangka 1 loan yang submit pagi tadi sudah lulus di CIMB Bank.. Tokiman - Axia 1.0 E (M)
Siti Hajar - Axia 1.0 Style (A)
Azali - Axia 1.0 GXtra (A)
Nur Ain Nabiela - 1.0 GXtra (A)
Mohamad Farizuan - Alza 1.5 SE (A)
Wan Nur Husna - 1.0 Style (A)

Esok pagi-pagi akan follow up dengan semua bank officer yang uruskan loan mereka.

Settled semua kerja je, dalam pukul 10.30am akan bertolak dari KL menuju ke Terminal Amanjaya, Ipoh untuk deliver kereta Alza 1.5 SE (A) Greynite Grey milik En Saifuddin.

Doakan semoga urusan saya dipermudahkan ya.. TQ gaisss... Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah
#tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Alhamdulillah hari ni dapat 6 customer yang berminat submit loan untuk beli kereta Perodua. X sangka 1 loan yang submit pagi tadi sudah lulus di CIMB Bank.. Tokiman - Axia 1.0 E (M)
Siti Hajar - Axia 1.0 Style (A)
Azali - Axia 1.0 GXtra (A)
Nur Ain Nabiela - 1.0 GXtra (A)
Mohamad Farizuan - Alza 1.5 SE (A)
Wan Nur Husna - 1.0 Style (A)

Esok pagi-pagi akan follow up dengan semua bank officer yang uruskan loan mereka.

Settled semua kerja je, dalam pukul 10.30am akan bertolak dari KL menuju ke Terminal Amanjaya, Ipoh untuk deliver kereta Alza 1.5 SE (A) Greynite Grey milik En Saifuddin.

Doakan semoga urusan saya dipermudahkan ya.. TQ gaisss... Jika ada nak tanya pasal Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah
#tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
3 0 7 October, 2019
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Alhamdulillah hujan di petang isnin.. Rahmat dari Allah SWT.
Hati-hati memandu gaiss.. Kalau hujan berhenti awal boleh singgah Ambank dan Bank Rakyat untuk hantar invoice 😁😁😁. Jika anda berminat atau ada sebarang pertanyaan mengenai kereta Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

Banyak free gift nak bagi untuk customer bulan Oktober ni.

#perodua #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Alhamdulillah hujan di petang isnin.. Rahmat dari Allah SWT. 
Hati-hati memandu gaiss.. Kalau hujan berhenti awal boleh singgah Ambank dan Bank Rakyat untuk hantar invoice 😁😁😁. Jika anda berminat atau ada sebarang pertanyaan mengenai kereta Perodua boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

Banyak free gift nak bagi untuk customer bulan Oktober ni.

#perodua #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
5 0 7 October, 2019