Alhamdulillah... Postage utk harini... Korang yang belum dapatkan lotion ni cepat oder/book tau sbb stock tak sempat panas kt tangan dah licin

Klik link kt bio untuk oder lotion viral ni

#teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

6 0

More demica_whiteninglotion_banting posts

@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Teluk Panglima Garang

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.

Sape sekarang tangah hadapi masalah di atas👆👆 Dah cuba sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni?

Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷Nampak glowing
🌷Muka nampak lebih fresh
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉Wassup cikdya sekarang utk order.
.📲Www.wasap.my/601119275443/DEMICA .
#demicabanting
#teamNaKayo
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.

Sape sekarang tangah hadapi masalah di atas👆👆 Dah cuba sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni?

Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷Nampak glowing
🌷Muka nampak lebih fresh
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉Wassup cikdya sekarang utk order.
.📲Www.wasap.my/601119275443/DEMICA .
#demicabanting
#teamNaKayo 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
6 0 21 hours ago
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Teluk Panglima Garang

Ramai yg tanya cikdya.. Lotion demica ni kalau kena air tak luntur atas bercapuk ke... Jawapan ny TAK LANGSUNG.. Jom tengok video nii....

Ramai yg tanya cikdya.. Lotion demica ni kalau kena air tak luntur atas bercapuk ke... Jawapan ny TAK LANGSUNG.. Jom tengok video nii....
5 0 19 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 19 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 18 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicabanting
#teamNaKayo
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#demicabanting
#teamNaKayo 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 18 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#teamNaKayo
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#teamNaKayo 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
8 0 18 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
P/s: Setiap pembelian #DemicaWhiteningLotion DYA nak bagi FREE GIFT! Yeayyy💃🏻.
.
Jommm DM/KLIK LINK DI BIO sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
P/s: Setiap pembelian #DemicaWhiteningLotion DYA nak bagi FREE GIFT! Yeayyy💃🏻.
.
Jommm DM/KLIK LINK DI BIO sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 17 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Jom kite reaksi sis ni lepas sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan dy.... 😍😍 Hasilnya kulit nampak makin cerah & sekata... Nampak terus perbezaan warna kulit sebelum & selepas.. Uollss wajib try tauuuu... Klik link di bio SEKARANG ♥️ #teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Jom kite reaksi sis ni lepas sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan dy.... 😍😍 Hasilnya kulit nampak makin cerah & sekata... Nampak terus perbezaan warna kulit sebelum & selepas.. Uollss wajib try tauuuu... Klik link di bio SEKARANG ♥️ #teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Dya nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Dya nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

STRESS & JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN
.
.
Time stress je jerawat naik. Time jerawat naik je stress. Cuba kenalpasti uols ada masalah kat bahagian mana?
.
Sebelum nak salahkan produk yg uols guna, cer check dulu pemakanan harian uols mcm mana? Sihat ke, berlemak ke, berminyak ke.. then l minum air kosong berapa liter sehari? Buah ada makan tak?😅

STRESS & JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN
.
.
Time stress je jerawat naik. Time jerawat naik je stress. Cuba kenalpasti uols ada masalah kat bahagian mana?
.
Sebelum nak salahkan produk yg uols guna, cer check dulu pemakanan harian uols mcm mana? Sihat ke, berlemak ke, berminyak ke.. then l minum air kosong berapa liter sehari? Buah ada makan tak?😅
1 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Alhmdulillah.. Jauh adik manis kite dari klang mai banting ambk demica.. Kebetulan ade urusan kat banting kate ny.... Tq sayang sudi beli demica dgn cikdya

Uolls yg try demica yg tgh hot ni jgn segan bagitahu cikdya k

#teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Alhmdulillah.. Jauh adik manis kite dari klang  mai banting ambk demica.. Kebetulan ade urusan kat banting kate ny.... Tq sayang sudi beli demica dgn cikdya

Uolls yg try demica yg tgh hot ni jgn segan bagitahu cikdya k

#teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Demica juga boleh dijadikan sun block yg melindungi kulit dari sinaran uv

Demica juga boleh dijadikan sun block yg melindungi kulit dari sinaran uv
1 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Demica as base make up

Demica as base make up
2 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

Tak perlu cucuk tak perlu telan pil bagai nak bagi putih... Hanya goncang spray & sapu lalu... Serta merta kulit sis nampak lebih cerah dari sebelum nya... Bahan2 yg digunakan berasaskan bahan semula jadi seperti susu serbuk mutiara dan buah zaitun

Dijamin selamat & halal untuk digunakan

Jom dapatkan demica whitening lotion sekarang... Klik link di bio

#teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Tak perlu cucuk tak perlu telan pil bagai nak bagi putih... Hanya goncang spray & sapu lalu... Serta merta kulit sis nampak lebih cerah dari sebelum nya... Bahan2 yg digunakan berasaskan bahan semula jadi seperti susu serbuk mutiara dan buah zaitun

Dijamin selamat & halal untuk digunakan

Jom dapatkan demica whitening lotion sekarang... Klik link di bio

#teamNaKayo #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 16 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 15 October, 2019
@demica_whiteninglotion_banting Profile picture

@demica_whiteninglotion_banting

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM/KLIK LINK di bio sekarang!♥
.
.
#teamNaKayo
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM/KLIK LINK di bio sekarang!♥
.
.
#teamNaKayo 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 15 October, 2019