zahraasaffiya ( @mrs.rozaa ) Instagram Profile

@mrs.rozaa

9 October, 2019

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 0

More mrs.rozaa posts

@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

Dm sekarang utk order
#DemicaWhiteningLotion

Dm sekarang utk order 
#DemicaWhiteningLotion
2 0 9 October, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

Xrugi surprise kan orang yang kita sayang untuk kecantikan nya

Semesti nya dengan #DemicaWhiteningLotion
Dm skrg utk order

Xrugi surprise kan orang yang kita sayang untuk kecantikan nya

Semesti nya dengan  #DemicaWhiteningLotion 
Dm skrg utk order
6 0 9 October, 2019
7 0 26 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

PROMOSI MOCHA LATTE ....PROMOSI MOCHA LATTE📢📢📢📢 NORMAL PRIICE
1 BOX RM39
2BOX RM69

SET KURUS + TAHAN LAPAR
GADIS MOCHA LATTE + DETOX
HANYA RM69 SAJA WEII MURAH BEDOOH .

www.wassap.my/601110862853

PROMOSI MOCHA LATTE ....PROMOSI MOCHA LATTE📢📢📢📢 NORMAL PRIICE
1 BOX RM39
2BOX RM69

SET KURUS + TAHAN LAPAR
GADIS MOCHA LATTE + DETOX
HANYA RM69 SAJA WEII MURAH BEDOOH .

www.wassap.my/601110862853
4 0 25 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

GADIS MILK BOOSTER 🍶🐐🍓 Sangat sesuai diminum oleh :
✔️ Mereka yg nk berdetox
✔️ Nak kurus dan tingkatkan antibody badan ✔️ Awet muda
✔️ Kulit cantik dan cergas bertenaga.
✔️ Wanita dan lelaki yg dan jaga skin utk lebih muda sihat & glowing
✔️ Energy booster
Mampu merawat pulihkan :
😘 Kulit kusam
😍 Lebam bawah mata
😘 Jerawat
😍 Pudarkan parut2 lama

Sesuai diminum seisi keluarga, insha Allah anak2 lebih aktif bertenaga dan tajamkan IQ 🤗
Ibubapa digalakkan untuk yang mahu berdetox & yang mempunyai masalah seperti sembelit dan sengal tulang serta sakit badan.. Gadis Milk Booster boleh diminum bagi sesiapa yg ada masalah darah tinggi, jantung dan kencing manis.. Ibu mengandung sgt bgs utk HB low dan tingkatkan tenaga dlm masa sama boleh kulit lebih putih sekata.. Minum pagi dan malam
Rm39 ( 20 Sachet )

www.wassap.my/601110862853/milkbooster

#teamfarahdiba
#milkbooster
#untukskin
#energy
#tajamkaniQ
#ibuhamil

GADIS MILK BOOSTER 🍶🐐🍓 Sangat sesuai diminum oleh :
✔️ Mereka yg nk berdetox
✔️ Nak kurus dan tingkatkan antibody badan ✔️ Awet muda
✔️ Kulit cantik dan cergas bertenaga.
✔️ Wanita dan lelaki yg dan jaga skin utk lebih muda sihat & glowing
✔️ Energy booster 
Mampu merawat pulihkan :
😘 Kulit kusam
😍 Lebam bawah mata
😘 Jerawat
😍 Pudarkan parut2 lama

Sesuai diminum seisi keluarga, insha Allah anak2 lebih aktif bertenaga dan tajamkan IQ 🤗
Ibubapa digalakkan untuk yang mahu berdetox & yang mempunyai masalah seperti sembelit dan sengal tulang serta sakit badan.. Gadis Milk Booster boleh diminum bagi sesiapa yg ada masalah darah tinggi, jantung dan kencing manis.. Ibu mengandung sgt bgs utk HB low dan tingkatkan tenaga dlm masa sama boleh kulit lebih putih sekata.. Minum pagi dan malam 
Rm39 ( 20 Sachet )

www.wassap.my/601110862853/milkbooster

#teamfarahdiba
#milkbooster
#untukskin
#energy
#tajamkaniQ
#ibuhamil
1 0 24 September, 2019
3 0 24 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 24 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nurul SEKARANG tau📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nurul SEKARANG tau📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 23 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Dm sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Dm sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
6 0 23 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

PROMOSI KOPI GADIS MOCHA LATTE....MOCHA LATTE📢📢📢 GADIS MOCHA LATTE NORMAL PRICE RM39 (1 BOX) ➡️KOPI GADIS MOCHA (2 BOX) =RM69
➡️KOPI GADIS MOCHA + DETOX =RM 69

Wassap nurul untuk dapatkan set promosi
www.wassap.my/601110862853

#teamfarahdiba
#setpromosi
#mochadetox

PROMOSI KOPI GADIS MOCHA LATTE....MOCHA LATTE📢📢📢 GADIS MOCHA LATTE NORMAL PRICE RM39 (1 BOX) ➡️KOPI GADIS MOCHA (2 BOX) =RM69
➡️KOPI GADIS MOCHA + DETOX =RM 69

Wassap nurul untuk dapatkan set promosi
www.wassap.my/601110862853

#teamfarahdiba
#setpromosi
#mochadetox
4 0 23 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

Kopi Gadis Mocha Latte. perisa MOCHA LATTE kebaikan Gadis Mocha Latte ⤵️ ➡️Extra grip bagus utk dalaman wanita
➡️Extra whitening
➡️Menstabilkan hormon
➡️Extra menyingkirkan lemak tepu
➡️Lebih kenyang & menyekat selera makan
➡️Merawat tumit pecah
➡️Extra cerah glowing satu badan
➡️Awet muda ➡️Makin bertenaga
➡️Hilang lenguh dan kebas2 badan
➡️Melancarkan perjalanan darah
➡️Melembapkan kulit satu badan ➡️Sesuai untuk kulit kering dan kusam ➡️kaya dgn vit-c ⭐Sangat sesuai untuk gastrik

Nak order?? Tekan link dibawah⬇️ www.wassap.my/601110862853/gadismocha

#kopigadismochalatte
#kopimochauntukskin
#kooimochauntukkesihatan

Kopi Gadis Mocha Latte.  perisa  MOCHA LATTE  kebaikan Gadis Mocha Latte ⤵️ ➡️Extra grip bagus utk dalaman wanita
➡️Extra whitening
➡️Menstabilkan hormon
➡️Extra menyingkirkan lemak tepu
➡️Lebih kenyang & menyekat selera makan
➡️Merawat tumit pecah
➡️Extra cerah glowing satu badan
➡️Awet muda ➡️Makin bertenaga
➡️Hilang lenguh dan kebas2 badan
➡️Melancarkan perjalanan darah
➡️Melembapkan kulit satu badan ➡️Sesuai untuk kulit kering dan kusam ➡️kaya dgn vit-c ⭐Sangat sesuai untuk gastrik

Nak order?? Tekan link dibawah⬇️ www.wassap.my/601110862853/gadismocha

#kopigadismochalatte
#kopimochauntukskin
#kooimochauntukkesihatan
3 0 23 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

Done kelas hari ni.alhamdulillah

Done kelas hari ni.alhamdulillah
18 0 21 September, 2019
5 0 20 September, 2019
18 0 20 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

Selamat pengantin baru @linda_mat92 .
Semoga bahagia ke jannah
#sahabat5EA

Selamat pengantin baru @linda_mat92 .
Semoga bahagia ke jannah
#sahabat5EA
20 0 20 September, 2019
@mrs.rozaa Profile picture

@mrs.rozaa

Assalammualaikum ☕️
Pakat cari Kopi Jama ye Bang, Nak boost tenaga katanya 💪🏻
Malam nie Malam Jumaat kan, x dan kalau tido awal 😂

Apa yang Best Kopi Jama nie ?

KOPI JAMA 💪🏻🌱
✅Menghilangkan rasa letih
✅ Melancarkan peredaran darah ✅ Menstabilkan tekanan darah ✅ Menurunkan kadar gula dalam badan
✅ Meningkatkan rangsangan seksual ✅ Mengatask masalah tenaga batin ✅ Anti malaria
✅ Membuang angin dalam badan 👍🏻TONGKAT ALI
👍🏻GINSENG 👍🏻LENGKUAS
👍🏻UBI BIT 👍🏻KOPI ARABIKA 👍🏻GULA PERANG 👍🏻KRIMER TANPA TENUSU ❗RM39 (20 SACHET)

Dm je nurul untuk sebarang pertanyaan @order

#teamfarahdiba
#kopijama
#kopiuntuklelaki

Assalammualaikum ☕️
Pakat cari Kopi Jama ye Bang, Nak boost tenaga katanya 💪🏻
Malam nie Malam Jumaat kan, x dan kalau tido awal 😂

Apa yang Best Kopi Jama nie ?

KOPI JAMA 💪🏻🌱
✅Menghilangkan rasa letih
✅ Melancarkan peredaran darah ✅ Menstabilkan tekanan darah ✅ Menurunkan kadar gula dalam badan
✅ Meningkatkan rangsangan seksual ✅ Mengatask masalah tenaga batin ✅ Anti malaria
✅ Membuang angin dalam badan 👍🏻TONGKAT ALI
👍🏻GINSENG 👍🏻LENGKUAS
👍🏻UBI BIT 👍🏻KOPI ARABIKA 👍🏻GULA PERANG 👍🏻KRIMER TANPA TENUSU ❗RM39 (20 SACHET)

Dm je nurul untuk sebarang pertanyaan @order

#teamfarahdiba
#kopijama 
#kopiuntuklelaki
4 0 19 September, 2019