LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT

Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥 👉DM sekarang tau utk order #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT

Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥 👉DM sekarang tau utk order #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

2 0

More demicabeauty_dini posts

@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU

1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?

Kita tgh ada promotion postage tau sempena birthday ni. Haa nk tahu? Jeng3 postage hnya RM3 UOLS 😦 tamat smpai 25oct ni tau

Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sis sekarang ♥️. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU

1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?

Kita tgh ada promotion postage tau sempena birthday ni. Haa nk tahu? Jeng3 postage hnya RM3 UOLS 😦 tamat smpai 25oct ni tau

Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sis sekarang ♥️. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 7 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️ Pstt.. Nk btau ni, dini skrg tgh adakan promotion tau. Jeng3 sempena birthday dini ni, dini adakan POSTAGE hnya RM 3 jes utk ouls!! Promotion ni berlangsung dr 18oct until 25oct je tau!! DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️ Pstt.. Nk btau ni, dini skrg tgh adakan promotion tau.  Jeng3 sempena birthday dini ni, dini adakan POSTAGE hnya RM 3 jes utk ouls!! Promotion ni berlangsung dr 18oct until 25oct je tau!! DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 7 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU

1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?

Kita tgh ada promotion postage tau sempena birthday ni. Haa nk tahu? Jeng3 postage hnya RM3 UOLS 😦 tamat smpai 25oct ni tau

Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sis sekarang ♥️. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU

1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?

Kita tgh ada promotion postage tau sempena birthday ni. Haa nk tahu? Jeng3 postage hnya RM3 UOLS 😦 tamat smpai 25oct ni tau

Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sis sekarang ♥️. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 7 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Hai uols!! Haa kan dini dh btau hritu nk bg sesuatu utk cust dini 😎

Nilah dini nk bg.. Jeng jeng jeng

Sempena birthday dini ni. Dini nk blnja postage uols rm5 so uols hnya perlu byr rm3 jee tau. Best ke best sngt?
Jom grab skrg.. Promotion ni until 25oct shja
Nk order? DM no fon skrg tau😘

#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #seputihgadiskorea #lotionputih #lotiongebu #lotionajaib #teamaieen #teamviey

Hai uols!! Haa kan dini dh btau hritu nk bg sesuatu utk cust dini 😎

Nilah dini nk bg.. Jeng jeng jeng

Sempena birthday dini ni. Dini nk blnja postage uols rm5 so uols hnya perlu byr rm3 jee tau. Best ke best sngt? 
Jom grab skrg.. Promotion ni until 25oct shja 
Nk order? DM no fon skrg tau😘

#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #seputihgadiskorea #lotionputih #lotiongebu #lotionajaib #teamaieen #teamviey
4 0 9 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 9 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Hai uols!! Haa kan dini dh btau hritu nk bg sesuatu utk cust dini 😎

Nilah dini nk bg.. Jeng jeng jeng

Sempena birthday dini ni. Dini nk blnja postage uols rm5 so uols hnya perlu byr rm3 jee tau. Best ke best sngt?
Jom grab skrg.. Promotion ni until 25oct shja
Nk order? DM no fon skrg tau😘

#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #seputihgadiskorea #lotionputih #lotiongebu #lotionajaib #teamaieen #teamviey

Hai uols!! Haa kan dini dh btau hritu nk bg sesuatu utk cust dini 😎

Nilah dini nk bg.. Jeng jeng jeng

Sempena birthday dini ni. Dini nk blnja postage uols rm5 so uols hnya perlu byr rm3 jee tau. Best ke best sngt? 
Jom grab skrg.. Promotion ni until 25oct shja 
Nk order? DM no fon skrg tau😘

#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #seputihgadiskorea #lotionputih #lotiongebu #lotionajaib #teamaieen #teamviey
5 0 9 hours ago
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT

Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥 👉DM sekarang tau utk order #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT

Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥 👉DM sekarang tau utk order #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 17 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?

Wowwww happy sangat kita dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dini contact!

Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?

Wowwww happy sangat kita dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk dini contact!

Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 17 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT

Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥 👉DM sekarang tau utk order #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT

Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥 👉DM sekarang tau utk order #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 17 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?

Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Sis suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?

Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Sis suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 17 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

JANGAN BELI!! Jgn beli apatu dik? 😥
Jgn beli klau syg sngt duit 😂
Cust kita gurau ii plk diaa

Yes btul la berbaloi sngt. Dh xperlu pkai foundation dh. Hrga pun murah bwh rm50 jee🤩

Alhamdulillah atara pengguna #DemicaWhiteningLotion ramai yg dh jatuh cinta stiap kli guna lotion demica ni tau ✅melebutkan kulit
✅meratakan kulit
✅menghalang sinar uv
✅menghilangkan sunburn
✅bau yg wangi

Ada lg ke yg belum grab? Jom dptkn skg!! #Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #teamaieen #teamaieenranger #teamaieenlufyu

JANGAN BELI!! Jgn beli apatu dik? 😥
Jgn beli klau syg sngt duit 😂
Cust kita gurau ii plk diaa

Yes btul la berbaloi sngt. Dh xperlu pkai foundation dh. Hrga pun murah bwh rm50 jee🤩

Alhamdulillah atara pengguna #DemicaWhiteningLotion ramai yg dh jatuh cinta stiap kli guna lotion demica ni tau ✅melebutkan kulit
✅meratakan kulit
✅menghalang sinar uv
✅menghilangkan sunburn
✅bau yg wangi

Ada lg ke yg belum grab? Jom dptkn skg!! #Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #teamaieen #teamaieenranger #teamaieenlufyu
1 0 17 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?

Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Sis suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?

Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Sis suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 17 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Hai uols! Dh tido ke tu? Sebelum tido tu jgn lupa tau pkai dlu #DemicaWhiteningLotion utk dptkan kulit yg putih dn gebu sbb dwl ni mngandungi serbuk mutiara yg boleh memutihkan kulit

Yang penting kna KONSISTEN pkai dan dpt lihat kesannya 😘

Okaylah dini pun dh mengantuk sngt dh ni bye bye see u tomorrow
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #lotionputih #Lotionputihgebu #lotionputihajaib #seputihgadiskorea #teamaieen #teamviey

Hai uols! Dh tido ke tu? Sebelum tido tu jgn lupa tau pkai dlu #DemicaWhiteningLotion utk dptkan kulit yg putih dn gebu sbb dwl ni mngandungi serbuk mutiara yg boleh memutihkan kulit

Yang penting kna KONSISTEN pkai dan dpt lihat kesannya 😘

Okaylah dini pun dh mengantuk sngt dh ni bye bye see u tomorrow 
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #lotionputih #Lotionputihgebu #lotionputihajaib #seputihgadiskorea #teamaieen #teamviey
1 0 16 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

DOA SEBELUM TIDUR

Eh dini nk ingtkan ni, sebelum tidur pstikan bca doa dlu. Mudah mudahan hri kifa ada lebih baik esk. Amin

Goodnight 😎

DOA SEBELUM TIDUR

Eh dini nk ingtkan ni, sebelum tidur pstikan bca doa dlu. Mudah mudahan hri kifa ada lebih baik esk. Amin

Goodnight 😎
2 0 16 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

Hai uols! Dh tido ke tu? Sebelum tido tu jgn lupa tau pkai dlu #DemicaWhiteningLotion utk dptkan kulit yg putih dn gebu sbb dwl ni mngandungi serbuk mutiara yg boleh memutihkan kulit

Yang penting kna KONSISTEN pkai dan dpt lihat kesannya 😘

Okaylah dini pun dh mengantuk sngt dh ni bye bye see u tomorrow
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #lotionputih #Lotionputihgebu #lotionputihajaib #seputihgadiskorea #teamaieen #teamviey

Hai uols! Dh tido ke tu? Sebelum tido tu jgn lupa tau pkai dlu #DemicaWhiteningLotion utk dptkan kulit yg putih dn gebu sbb dwl ni mngandungi serbuk mutiara yg boleh memutihkan kulit

Yang penting kna KONSISTEN pkai dan dpt lihat kesannya 😘

Okaylah dini pun dh mengantuk sngt dh ni bye bye see u tomorrow 
#Demica #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #tipsputih #tipscantik #lotionputih #Lotionputihgebu #lotionputihajaib #seputihgadiskorea #teamaieen #teamviey
0 0 16 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA

WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3

Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA

WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3

Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN

Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN

Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 October, 2019
@demicabeauty_dini Profile picture

@demicabeauty_dini

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA

WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3

Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA

WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3

Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱. #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 October, 2019