MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

6 0

More demicalotion_hana posts

@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 18 hours ago
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Love sangat dengan Demica Whitening Lotion 😍

Love sangat dengan Demica Whitening Lotion 😍
4 0 19 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
8 0 19 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 19 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
10 0 18 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide⬅utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Ika dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #demicawhiteninglotion setiap hari. .
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek korea?
Mesti dah taksabar nak grab #demicawhiteninglotion kan kan kan? .

Jom DM no phone sekarang untuk Ika contact! or Nak order boleh terus tekan link whatsaap 👉🏻 Www.Wasap.My/60106611402/SayaNakdemica
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide⬅utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Ika dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #demicawhiteninglotion setiap hari. .
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek korea?
Mesti dah taksabar nak grab #demicawhiteninglotion kan kan kan? .

Jom DM no phone sekarang untuk Ika contact! or Nak order boleh terus tekan link whatsaap 👉🏻 Www.Wasap.My/60106611402/SayaNakdemica
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome
7 0 18 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Alhamdullillah semoga #DemicaWhiteningLotion terus memberi manfaat pada sis

Alhamdullillah semoga #DemicaWhiteningLotion  terus memberi manfaat pada sis
2 0 18 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Walaupun tengah panas tetap mantain dengan #Demicawhiteninglotion .
.
Special dia boleh buat makeup based untuk protect kita punya skin gaiss.

Walaupun tengah panas tetap mantain dengan #Demicawhiteninglotion .
.
Special dia boleh buat makeup based untuk protect kita punya skin gaiss.
6 0 18 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 17 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 17 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 17 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Alhamdullillah postage today settle. Syukur hari² ada permintaan untuk #DemicaWhiteninglotion .
.
TQ buyer💖

Alhamdullillah postage today settle. Syukur hari² ada permintaan untuk #DemicaWhiteninglotion .
.
TQ buyer💖
7 0 17 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Demica whitening lotion ni ada SPF 50 untuk protect kite punya kulit dari sinaran uv yg boleh rosakkan struktur kulit

So nak kulit cantik helok wajib ade #demica ni ok☺️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Demica whitening lotion ni ada SPF 50 untuk protect kite punya kulit dari sinaran uv yg boleh rosakkan struktur kulit

So nak kulit cantik helok wajib ade #demica ni ok☺️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 17 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion  #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
7 0 16 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicamurah #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicamurah #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
5 0 16 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Guna demica je sis.. Tak yah pakai mekap tebal2 sapu demica je pun dah okey... Dark circle bawah mata tu pun ter cover elok je... Senang cepat dan pantas.. #Demica
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Guna demica je sis.. Tak yah pakai mekap tebal2 sapu demica je pun dah okey... Dark circle bawah mata tu pun ter cover elok je... Senang cepat dan pantas.. #Demica
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad
2 0 16 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Hana nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Hana nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
6 0 16 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
6 0 16 October, 2019