10.10 SALE!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar

10.10 SALE!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

7 0

More trudolly.sophie posts

@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Merlimau, Melaka

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 011.1004.1947 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 011.1004.1947 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 2 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Shah Alam, Malaysia

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 011.1004.1947 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 011.1004.1947 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
1 0 2 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 011.1004.1947 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 011.1004.1947 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 2 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Suria KLCC

TESTIMONIAL F BEAUSHOT!! Kulit kurang berminyak & jerawat cepat kering.🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TESTIMONIAL F BEAUSHOT!! Kulit kurang berminyak & jerawat cepat kering.🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 5 hours ago
TESTIMONIAL F BEAUSHOT!! Jerawat cepat kecut & parut pudar.🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 5 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Ampang, Kuala Lumpur

TENGOK! TAK MAKEUP TEBAL2 PUN CANTIK KAN? @missfazura MMG SGT PANDAI JAGA KULIT TAU! Apa rahsianya?😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TENGOK! TAK MAKEUP TEBAL2 PUN CANTIK KAN? @missfazura MMG SGT PANDAI JAGA KULIT TAU! Apa rahsianya?😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
20 0 7 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

The Curve, Mutiara Damansara

NATURAL BEAUTY KATA ORG!😍😍😍 @missfazura
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

NATURAL BEAUTY KATA ORG!😍😍😍 @missfazura
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
26 0 8 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Pavilion KL

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥
.
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
WhatsApp 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥
.
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
WhatsApp 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
6 0 12 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

MyTOWN Shopping Centre

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Whatsapp 011.1004.1947 untuk order❣️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Whatsapp 011.1004.1947 untuk order❣️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
8 0 12 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Suria KLCC

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz :
Mengawal Selera Makan
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM
2 Box RM120 SS .

Whatsapp To Order
011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz : 
Mengawal Selera Makan 
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan 
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM 
2 Box RM120 SS .

Whatsapp To Order
011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
5 0 12 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

The Curve, Mutiara Damansara

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
5 0 14 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Menara Tabung Haji

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
11 0 14 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 14 hours ago