Thanks kepada @aku_afiqaqif & @am_sempoyy buat moto hari ini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buat moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif
Memang terbaik service diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine
@aku_afiqaqif
@aku_afiqaqif
@am_sempoyy
@am_sempoyy
Dari tengah hari sampai malam layan moto

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1

248 6

More arif_fauzzi posts

H O M E T O W N  B A R B E R 💈
Kadang kadang tak semunyaa yg kita buat tu menjadii yang penting dah buat yang terbaik 
haircut : Rm15

@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
Location : Jalan 8b kampung lembah jaya •
•
••#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
103 0 11 October, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

29 / 30 hari bulan harga potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh datang kat hometown barber okeh 💈

Hargar rm10 ringgit dari 12.30 hingga 11 malam , selepas pada Tu harga akan biasa iaitu rm15!! Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •




#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

29 / 30 hari bulan harga  potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh  datang kat hometown barber okeh 💈

Hargar rm10 ringgit dari 12.30 hingga 11 malam , selepas pada Tu harga akan biasa iaitu rm15!! Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •
•
•
•

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
186 0 22 August, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang, Kuala Lumpur

Bumi berputar , apa yang kita rasa , dia akan rasa balik , sama ada dia jadikan pengajaran atau dia endahkan apa yang jadi , kesabaran tu satu iman , semua terjadi bukan salah kita sahaja , maybe ada silap yang lain , tak perlu salahkan diri sendiri untuk seseorang yang kita sayang , pengorbanan seorang lelaki untuk mencintai perempuan yang kita sayang sangat besar , tapi siapa yang sedar ? Hanya kita . Jadi , ingatlah , selepas hujan , ada pelangi . Sama ada pelangi di tempat yang sama , atau pelangi di tempat yang lain . Bersabar lah . Motivate for u , and my self be strong for us . ❤ alright •

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019

Bumi berputar , apa yang kita rasa , dia akan rasa balik , sama ada dia jadikan pengajaran atau dia endahkan apa yang jadi , kesabaran tu satu iman , semua terjadi bukan salah kita sahaja , maybe ada silap yang lain , tak perlu salahkan diri sendiri untuk seseorang yang kita sayang , pengorbanan seorang lelaki untuk mencintai perempuan yang kita sayang sangat besar , tapi siapa yang sedar ? Hanya kita . Jadi , ingatlah , selepas hujan , ada pelangi . Sama ada pelangi di tempat yang sama , atau pelangi di tempat yang lain . Bersabar lah . Motivate for u , and my self be strong for us . ❤ alright •
•
•#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019
267 0 13 August, 2019
pulau perhentian , sape yang  rasa tak ade planning nak kemana tu boleh gi sini memang terbaikk and mesti puas hatii , snorkling , gi kat shark point semuaa ❤️, serious memang terbaikk 
@twinbrothers.perhentianisland 
@afieqa_hasanah 
@meylsssss 
@anas_basir 
yang lain tu if tak mentioned sorry tak tau ig 🥥

Coconut time 🌴
•
•
•
#perhentian #perhentianisland #perhentiankecil #pulauperhentianbesar #twinbrothersperhentian •#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri#longbeachperhentian#twinbrotherperhentian #perhentianislands #perhentiankraversfeedback #holiday #malaysia#xadehalbro
235 0 7 August, 2019