LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥
.
.
👉DM sekarang tau utk booking #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA VIRAL YG GEBUKAN KULIT SEPANTAS 10 SAAT
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 👍🔥
.
.
👉DM sekarang tau utk booking #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 0

More demicasue posts

@demicasue Profile picture

@demicasue

Tak mahu lah jual produk orang‼

Ada 3 PILIHAN... PILIHAN 1.. Buat produk sendiri dan jual..YA BOLEH.. PENAT lah badan/otak dan MODAL DUIT confirm besar‼Kena survey,beli bahan mentah, beli perkakas, drive keluar shopping Lepas tu ⁉MODAL MASA buat produk nak dijual..ditambah bil letrik, bil air.. Ya ampunnnnnn

PILIHAN 2... Jual produk orang lain dulu.. YA BETUL.. join as agent/stokis/ follow guide/leads yang diberikan...hilangkan sifat malu, mula menjual, engage customer secara online dan customer sekeliling kita.. Bina confidence diri..blaja terima rejection.. EVERYTIME dapat balik modal dan untung, pusing la balik beli stock ‼BILA UNTUNG DAH BANYAK.. teruskan "jual produk orang" atau mulakan PILIHAN 1 tadi... PILIHAN 3.. give up.. apa pon tak payah buat.. duduk la atas katil kira cicak boleh juga... Haaa amcam 😅... Kalau buat PILIHAN KE 2.. klik 👇🏼
http://www.wasap.my/60199200775/

#teamsuehot
#demicalotion
#demicasquad

Tak mahu lah jual produk orang‼

Ada 3 PILIHAN... PILIHAN 1.. Buat produk sendiri dan jual..YA BOLEH.. PENAT lah badan/otak dan MODAL DUIT confirm besar‼Kena survey,beli bahan mentah, beli perkakas, drive keluar shopping Lepas tu ⁉MODAL MASA buat produk nak dijual..ditambah bil letrik, bil air.. Ya ampunnnnnn

PILIHAN 2... Jual produk orang lain dulu.. YA BETUL.. join as agent/stokis/ follow guide/leads yang diberikan...hilangkan sifat malu, mula menjual, engage customer secara online dan customer sekeliling kita.. Bina confidence diri..blaja terima rejection.. EVERYTIME dapat balik modal dan untung, pusing la balik beli stock ‼BILA UNTUNG DAH BANYAK.. teruskan "jual produk orang" atau mulakan PILIHAN 1 tadi... PILIHAN 3.. give up.. apa pon tak payah buat.. duduk la atas katil kira cicak boleh juga... Haaa amcam 😅... Kalau buat PILIHAN KE 2.. klik 👇🏼
http://www.wasap.my/60199200775/

#teamsuehot
#demicalotion
#demicasquad
1 0 9 hours ago
@demicasue Profile picture

@demicasue

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Sue dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Sue contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuehot
#teamyayapower
#teameidagojes

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Sue dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Sue contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuehot
#teamyayapower
#teameidagojes
4 0 17 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
7 0 16 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

DEMICA WHITENING LOTION VIRAL!
.
.
Wahhh sambutan hangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai stok licin. Nasib baik sempat order dgn kilang so takdelah nangis yg mana tak sempat grab lagi. Semua nak kulit putih #seputihgadisKorea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Lotion Demica ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Sape lagi nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni??
.
WWW.wassap.my/60199200775/Demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMICA WHITENING LOTION VIRAL!
.
.
Wahhh sambutan hangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai stok licin. Nasib baik sempat order dgn kilang so takdelah nangis yg mana tak sempat grab lagi. Semua nak kulit putih #seputihgadisKorea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Lotion Demica ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga pn bawah RM50 jerrr uolsss berbaloi ngat ngat.
.
.
Sape lagi nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni??
.
WWW.wassap.my/60199200775/Demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
9 0 16 October, 2019
10 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Laku keras #DemicaWhiteningLotion dekat Mira Boutique Shamiza Laila Hamid. Dua hari berturut-turut sue hantar stock. Mommy pun turun padang sekali bagi ilmu marketing dekat owner Mira Boutique sendiri. Alhamdulillah sangat humble person menerima ilmu each others. ❤️ So sesiapa area Tesco dah boleh dapatkan Demica Whitening Lotion dekat Mira Boutique. Ready stock hanya dekat Mira Boutique.
Walaupun stock stuck 3-4 hari. Seminggu ni sue rasa bangga dapat tolong apa roadblock difikiran team. Setiap hari sampai malam. Alhamdulillah even penat tapi rasa puas berkorban tenaga untuk tengok team improve sell and build trust and keyakinan diri.

Face to face. Vc and Vn. Next untuk live coaching untuk team. Story, Idea, Action Plan. Berlegar-legar dalam kepala untuk curahkan secukupnya untuk anak anak teamsuehot.
Alhamdulillah masing masing. Menjerung 3 days 20k next road to 40k in 5 days. 🔥 #TeamYayaPower
#Teamsuehot

Laku keras #DemicaWhiteningLotion dekat Mira Boutique Shamiza Laila Hamid. Dua hari berturut-turut sue hantar stock. Mommy pun turun padang sekali bagi ilmu marketing dekat owner Mira Boutique sendiri. Alhamdulillah sangat humble person menerima ilmu each others. ❤️ So sesiapa area Tesco dah boleh dapatkan Demica Whitening Lotion dekat Mira Boutique. Ready stock hanya dekat Mira Boutique. 
Walaupun stock stuck 3-4 hari. Seminggu ni sue rasa bangga dapat tolong apa roadblock difikiran team. Setiap hari sampai malam. Alhamdulillah even penat tapi rasa puas berkorban tenaga untuk tengok team improve sell and build trust and keyakinan diri.

Face to face. Vc and Vn. Next untuk live coaching untuk team. Story, Idea, Action Plan. Berlegar-legar dalam kepala untuk curahkan secukupnya untuk anak anak teamsuehot. 
Alhamdulillah masing masing. Menjerung 3 days 20k next road to 40k in 5 days. 🔥 #TeamYayaPower
#Teamsuehot
8 0 15 October, 2019
4 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
3 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
2 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
4 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
2 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
2 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
2 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
1 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
2 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775

Feedback demica whitening lotion beribu2 feedback kami terima utk kesemua produk kami

Jadi kami sediakan bukti utk tatapan pengguna yg bru rasa teringin nak mencuba😊

Feedback customer yg membuktikan keberkesanan produk kami

www.wasap.my/60199200775
2 0 15 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Alhamdulillah..2org sign up mini agent under sue harini😍
PENCARIAN DEMICA SQUAD!
.
.
Nak jual produk #Demica ?
Nak dapatkan tips bisnes secara PERCUMA?
Nak dapatkan direct coaching dr FOUNDER?
.
Jom join #DemicaSquad !
Sue akan guide ilmu bisnes dari A-Z.
.
Modal utk jd MINI AGENT DEMICA serendah RM112 SAHAJA.
.
.
Sape nak join #DemicaSquad cepat Whatsapp 0199200775 skrg♥️. .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60199200775/

Alhamdulillah..2org sign up mini agent under sue harini😍
PENCARIAN DEMICA SQUAD!
.
.
Nak jual produk #Demica ?
Nak dapatkan tips bisnes secara PERCUMA?
Nak dapatkan direct coaching dr FOUNDER?
.
Jom join #DemicaSquad !
Sue akan guide ilmu bisnes dari A-Z.
.
Modal utk jd MINI AGENT DEMICA serendah RM112 SAHAJA.
.
.
Sape nak join #DemicaSquad cepat Whatsapp 0199200775 skrg♥️. .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60199200775/
5 0 13 October, 2019
5 0 12 October, 2019