SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamviey

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamviey

3 0

More demicakuantan_hryza posts

@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 riza nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 riza nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
2 0 21 hours ago
4 0 16 October, 2019
10 0 15 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

lani nakp kemana pun iolss tak risau lagi 😚 BERSIAP 15MINIT PUN TAKDA MASALAH 🤫 nak tau apa rahsia?
ofkoss laa SET BASIC DARI WANSUEBEAUTY 🍅 sejak lahirnya produk dari wansuebeauty, iolss lah orang paling last sekali bersiap beza dengan dulu, kalau dulu nak attend wedding kawan pun bersiap dekat 1jam lebih 😱

apa ada dalam set basic ni? 🍅 FOUNDATION MALAS TOMATO WSB ⁃ cuma calit sikit sikit ke seluruh wajah, kemudian korang akan nampak effect MATTE, FLAWLESS, FULL COVERAGE & TUTUP SEGALA CELA YG ADA 👏 🍅 OVERDOSE GLOWING SPRAY WSB ⁃ korang cuma SHAKE SHAKE kemudian PSTT! PSTT! ke seluruh wajah, dalam masa 3SAAT TERSERLAH EFFECT GLOWING 🥰
and siap! mudah dan jimatkan masa korang? kalau nak nampak advance lagi, korang jugak boleh campurkan SERUM TOMATO WSB untuk rountine makeup!

lani nakp kemana pun iolss tak risau lagi 😚 BERSIAP 15MINIT PUN TAKDA MASALAH 🤫 nak tau apa rahsia? 
ofkoss laa SET BASIC DARI WANSUEBEAUTY 🍅 sejak lahirnya produk dari wansuebeauty, iolss lah orang paling last sekali bersiap beza dengan dulu, kalau dulu nak attend wedding kawan pun bersiap dekat 1jam lebih 😱

apa ada dalam set basic ni? 🍅 FOUNDATION MALAS TOMATO WSB ⁃ cuma calit sikit sikit ke seluruh wajah, kemudian korang akan nampak effect MATTE, FLAWLESS, FULL COVERAGE & TUTUP SEGALA CELA YG ADA 👏 🍅 OVERDOSE GLOWING SPRAY WSB ⁃ korang cuma SHAKE SHAKE kemudian PSTT! PSTT! ke seluruh wajah, dalam masa 3SAAT TERSERLAH EFFECT GLOWING 🥰 
and siap! mudah dan jimatkan masa korang? kalau nak nampak advance lagi, korang jugak boleh campurkan SERUM TOMATO WSB untuk rountine makeup!
7 0 14 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

Feedback 99% puas hati .beza kan dulu dengan skrg bila muka lawa nak keluar tanpa makeup pun dah takde masaalah . Penat jugak asyik2 nak makeup je keluar .makeup mahal2 sis boleh beli . Baik sis rawat dulu kulit muka tu . Berminat http://www.wasap.my/+601162032139/HaiMimieyBeautyKuantan

Feedback 99% puas hati .beza kan dulu dengan skrg bila muka lawa nak keluar tanpa makeup pun dah takde masaalah . Penat jugak asyik2 nak makeup je keluar .makeup mahal2 sis boleh beli . Baik sis rawat dulu kulit muka tu . Berminat http://www.wasap.my/+601162032139/HaiMimieyBeautyKuantan
4 0 14 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

nak kulit putih gebu & cantik‼️ bebas jerawat? jeragat ? kulit kusam? berminyak & segala masalah kulit muka? 🌷TAK PAYAH MAKEUP DAH BILA KONSISTEN MB👏🏻 jom cuba MB 🌸 90% pengguna pasti repeat order ‼️
🌿LULUS KKM✔️
🌿TANPA PENGGELUPASAN ❌

http://www.wasap.my/+601162032139/HaiMimieyBeautyKuantan

nak kulit putih gebu & cantik‼️ bebas jerawat? jeragat ? kulit kusam? berminyak & segala masalah kulit muka? 🌷TAK PAYAH MAKEUP DAH BILA KONSISTEN MB👏🏻 jom cuba MB 🌸 90% pengguna pasti repeat order ‼️
🌿LULUS KKM✔️
🌿TANPA PENGGELUPASAN ❌

http://www.wasap.my/+601162032139/HaiMimieyBeautyKuantan
5 0 14 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

📍KENAPA KITA PERLU KONSISTEN✔✔
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 📝Produk apa pun yang kita guna... Kalau Setakat consume 2 ke 3 minggu, lepas tu takde pulak kesan macam yang kita nak... Dah beralih arah.. Memang tak akan jadi.. 😁 📝Paling tidak pun guna la 2,3 atau 6 Bulan untuk produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ni baru dia nak repair.. kita pulak STOP.. Kan dah terbantut dia nak bekerja.😰 📝Macam testimoni ape2 supplement jugak... Bukan baru makan sebotol dua zasss terus cantikkk.. Terus sihat.. Makan masa juga.. Lagi banyak yang masalah lagi banyak la masa yang di ambil..😍 📝Yang Penting.. KONSISTEN.. RAJIN DAN SABAR ...
Tak Susah Pun http://www.wasap.my/+601162032139/HaiMimieyBeautyKuantan

📍KENAPA KITA PERLU KONSISTEN✔✔
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 📝Produk apa pun yang kita guna... Kalau Setakat consume 2 ke 3 minggu, lepas tu takde pulak kesan macam yang kita nak... Dah beralih arah.. Memang tak akan jadi.. 😁 📝Paling tidak pun guna la 2,3 atau 6 Bulan untuk produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ni baru dia nak repair.. kita pulak STOP.. Kan dah terbantut dia nak bekerja.😰 📝Macam testimoni ape2 supplement jugak... Bukan baru makan sebotol dua zasss terus cantikkk.. Terus sihat.. Makan masa juga.. Lagi banyak yang masalah lagi banyak la masa yang di ambil..😍 📝Yang Penting.. KONSISTEN.. RAJIN DAN SABAR ...
Tak Susah Pun http://www.wasap.my/+601162032139/HaiMimieyBeautyKuantan
5 0 14 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Riza rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Riza rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
4 0 13 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

Petang tadi punya citerrrr🤪 . Self pickup dekat ecm . Tq grab baby demica 2pcs 💞💗💕 Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

Petang tadi punya citerrrr🤪 . Self pickup dekat ecm . Tq grab baby demica 2pcs 💞💗💕 Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
17 0 12 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

Tq self pickup 2baby demica

Tq self pickup 2baby demica
5 0 11 October, 2019
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
5 0 10 October, 2019