Dah langgar pastu blah mcm tu je🤨
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

6,812 139
@gun._n_.roses Instagram Profile 15 November, 2019

Bende boleh bincang elok elok,buat ape nak gaduh. bodoh....

@muadz.j Instagram Profile 23 October, 2019

bodo nye org naik kete tu

@juan_mcdonald21 Instagram Profile 22 October, 2019

A’salam sorry for disturbing you
im a verified✅ coin collector so I need to know do you have old money ,tembaga,duit syiling lama, nota lama, setem, duit syiling, duit lama, cincin dan batu antik available for sale .i buy at $10,000 per item
Dm +2349096192884

@zuhxiri_steady Instagram Profile 22 October, 2019

Org bwk kereta mane ade pikir org bwk moto,kesian la org yg bwk moto ni

@ahmad_abdullah_azeez Instagram Profile 22 October, 2019

Salam 🙏 ... Nama saya Azeez Abdullah dan saya pengumpulwang lama dan pengakap dari muzium Amerika .. Saya membeli wang lama dari rakyat Malaysia enses WANG BARU, WANG LAMA, COIN, NOTA, CINCIN, SYLING, STONE, COPPER DAN STAMP .
Harga untuk syiling lama: RM10k
Harga untuk nota lama: RM15k

http://api.whatsapp.com/send?phone=2348082313031

@cik_gadesss Instagram Profile 16 October, 2019

Cina makan taik memang cm tu . Nak tukar lorong ke kiri ke kanan pun tk bagi signal . Mata dah empat dah . Signal depan mata hunjung jari pun tak nmpak tkboleh nak buat

@amirul_dmk Instagram Profile 16 October, 2019

Kalau korang buat mcm tu aku pon tak turun kereta aku terus ke balai buat report..

@iqml.mzl Instagram Profile 16 October, 2019

Phl tk hentak ngn helmet je cermin depan die

@darkkk838 Instagram Profile 15 October, 2019

Tu kalau aku dh pecah dh cermin keta tu suruh dia keluar

@fazifudin.akmal_ Instagram Profile 14 October, 2019

Ini lah yang dinamakan haram motor kapcai. Yang salah kereta. Fuck

@pubg_819 Instagram Profile 14 October, 2019

aq rasa dia bukan nk lari....dia nk selesaikan dkt balai kalau dia turun mesti akan dipukul

More pelesitrayaumalaysia2013 posts

tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @jemann.__
2,741 0 11 October, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
2,540 0 11 October, 2019
@pelesitrayaumalaysia2013 Profile picture

@pelesitrayaumalaysia2013

Creative ayah budak ni😜
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official

Creative ayah budak ni😜
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
1,937 0 10 October, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @iweecrew1
2,637 0 10 October, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.
#Repost @idola.ysuku
3,112 0 10 October, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @_kemaa11
1,818 0 8 October, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.
#Repost @ku_azrn
9,138 0 8 October, 2019
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
2,641 0 8 October, 2019
@pelesitrayaumalaysia2013 Profile picture

@pelesitrayaumalaysia2013

Nnti min nk join minum",jgn lupa ajak😁
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni.
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @18puaka

Nnti min nk join minum",jgn lupa ajak😁
.
.
tag 3 kawan korang yang belum tengok video ni. 
follow ig @kawankita_official @pelesitrayaumalaysia2013

#pelesitrayaumalaysia 
#kawankita
#kawankita_official
.
.

#Repost @18puaka
3,585 0 7 October, 2019